Logo Single Reizen Online - Singlereizen

DAAROM Single Reizen Online

  • ButtonAlle bestemmingen
  • ButtonAlle activiteiten
  • ButtonAlle leeftijdsgroepen
  • ButtonAlle prijzen

Single Reizen Amerika, Canada en Alaska

Een compleet overzicht van groepsreizen naar Noord-Amerika voor de alleenstaande en alleengaande. De Verenigde Staten van Amerika kennen tal van bezienswaardigheden. Steden als New York, Los Angeles, San Francisco ...

Klik hieronder en vind de gewenste Singles Vakantie voor 2014 !!

Djoser
Met Djoser naar Amerika

Met Djoser naar Amerika

De reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

In de Verenigde Staten vind je veel beienswaardigheden. New York, Los Angeles, San Francisco en Las Vegas, afgewisseld met het natuurschoon van natuurgebieden als Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion.

Djoser heeft meer rondreizen. Alaska en Canada.

Klik hier

Vanaf € 1795FOX
FOX Single Reizen Amerika en Canada

FOX Single Reizen Amerika en Canada

FOX geeft voor haar Single-Maar-Niet-Alleen-Reizen groepsinformatie af. Informatie per reis met het aantal deelnemers, man vrouw verhouding en leeftijden. De grootste leeftijdsgroep van de single reizen ligt tussen de 30 en 55 jaar.

Single Reizen naar Canada. Prachtige berggebieden, schitterende meren, prairies, wouden en indrukwekkende oceaankusten. En ...Vancouver, Montréal en Toronto.

Veel Single Reizen Amerika. Rondreizen naar verschillende hoogtepunten. Het wilde westen, wolkenkrabbers, oostkust, New York, Washington en de Niagara Watervallen.

Klik hier

Vanaf € 1599Activity International
Werken in Natuurparken, als Au-pair en in Summercamps

Werken in Natuurparken, als Au-pair en in Summercamps

Activity International is een werkvakantie Touroperator. Het betreft werkvakanties, vrijwilligerswerk, au-pair en taalreizen. De aard van de reizen maakt deze Touroperator heel geschikt voor singles en single jongeren, die op zoek zijn naar een andere manier van vakantie houden. De leeftijd van de reizigers ligt tussen 18 en 39 jaar.

Au pair zijn in Amerika is velen een droom. Je wordt opgenomen in een gezin en je verzorgt kinderen. Een tweede mogelijkheid is werken in een Summercamp. Voor de natuurliefhebbers is er volop werk in de natuurparken.

Klik hier

Vanaf € 325Travel Active
Wildlife en Travel in Canada

Wildlife en Travel in Canada

Travel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten zijn in de provincie British Columbia. Projecten als de Huskies, opvangcentra voor dieren. Natuurprojecten waar je ook nog eens alles van Canada zult ervaren. Baby beertjes opvoeden?

Klik hier

Vanaf € 1475


  • ButtonSingle-Reizen-Online.nl

Curacao

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS!