Logo Single Reizen Online - Singlereizen

DAAROM Single Reizen Online

  • ButtonAlle bestemmingen
  • ButtonAlle activiteiten
  • ButtonAlle leeftijdsgroepen
  • ButtonAlle prijzen

Goedkope Single Reizen. Vakanties van € 100 tot € 300.

Op zoek naar een goedkope vakantie samen met andere alleenstaanden? Een complete single vakantie al vanaf € 139 !! De reizen zijn per bedrag gegroepeerd. Vakantie te duur? Kijk hier maar eens.

Alle Singlereizen voor 20+ tot 60+. Kies hier jouw Single Vakantie en Single Break voor 2015 !!

Labyrinth
Labyrinth Goedkope Reizen

Labyrinth Goedkope Reizen

Labyrinth is een specialist op het gebied van outdooractiviteiten en (actieve-) strandvakanties. Nieuw zijn de single reizen met eigen begeleiding. De vakanties van Labyrinth zijn altijd (zeer) betaalbaar. Single reizen voor 25 tot 45 jaar.

De single reizen van Labyrinth kosten meer dan € 300. Maar zij bieden hele leuke arrangementen naar o.m. hun camping in Remouchamps in de Belgische Ardennen en naar Frankrijk. De groepen daar zijn zo divers dat ook singles deze reizen graag boeken. En alles ... erg goedkoop.

Klik hier

Vanaf € 99Beaches
Beaches goedkope vakanties voor jongeren tot 28 jaar

Beaches goedkope vakanties voor jongeren tot 28 jaar

Beaches staat voor jongeren tot 28 jaar, strandvakanties, feest en goedkoop. Reizen naar alle bekende strandlocaties van Spanje tot aan KroatiŽ.

Vaak zijn het campings waar Beaches naartoe gaat. Maar dan wel tenten met echte bedden. Ook naar hostels en appartementen, waar soms hele terrasen voor jullie worden gereserveerd. Feest gegarandeerd dus.

Bestemmingen zijn Spanje, ItaliŽ, Frankrijk en KroatiŽ.

Klik hier

Vanaf € 139Kras
Kras Single Reizen

Kras Single Reizen

Kras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Prachtige en goedkope Single Reizen in Nederland voor ruim minder dan € 200.

Klik hier

Vanaf € 145Activa Tours
Wandelen en fietsen voor Singles met Activa Tours

Wandelen en fietsen voor Singles met Activa Tours

De single reizen van Aktiva Tours houden in dat de reizigers alleen inschrijven. Het zijn dan singles of alleengaanden. Het zijn veelal actieve reizen, die ingedeeld worden naar moeilijkheidsgraad.

Single reizen naar tal van bestemmingen. Zoals de Belgische en Franse Ardennen, Spanje, Duitsland, Engeland, Marokko. ItaliŽ met een groeps wanderreis op niveau 2. Kortom er is veel te doen en voor lage prijzen!! De voordeligste reis is naar het mooie Aachener Land.

Klik hier

Vanaf € 207Estivant
Estivant Single Vakanties naar BelgiŽ

Estivant Single Vakanties naar BelgiŽ

Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man / vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. En ... Estivant houdt de prijzen laag!!

Met andere singles een weekendje bezig zijn vanuit je eigen huisje in de Ardennen. De Ardennen betekent een mooie omgeving en natuur. En fijn actief bezig zijn, met een leuke groep singles. Kajakken, klimmen.

Zin in een single short break naar Antwerpen? Ook biedt Estivant nog meer Goedkope Single Reizen aan.

Klik hier

Vanaf € 219BAS
BAS Goedkope Christelijke Single Reizen

BAS Goedkope Christelijke Single Reizen

BAS Travel organiseert christelijke reizen voor singles van 25 tot 45 jaar. De single vakanties, breaks en events zijn in eigen sfeer. De vakanties bieden vaak outdooractiviteiten. De reizen van Bas Travel zijn zeer betaalbaar.

Zeer betaalbare bestemmingen zijn Starigrad in KroatiŽ. Daar vind je bergen en zee. Een goed vertrekpunt om actief te zijn, met mooie excursies. Een tweede goedkope bestemming is Duitsland. Een outdoor camping in het Lahntal.

Klik hier

Vanaf € 229Effeweg
Effeweg met haar Alleengaanden Reizen voor de 50+

Effeweg met haar Alleengaanden Reizen voor de 50+

Groepsreizen voor singles en alleengaanden. Geen 1-persoonskamer toeslag! Ons motto is samen gezellig op reis!

Een alleengaanden reis als voorbeeld. We verblijven in de mooie en oude stad Halle met een chocoladefabriek en het Beatles museum. We rijden via het mooie merengebied naar Oranienbaum waar u Schloss Oranienbaum kunt bekijken ... en je ontdekt Leipzig. In de avond kun je deelnemen aan verschillende activiteiten.

Klik hier

Vanaf € 239One2gether
One2gether naar Tauplitz in Oostenrijk

One2gether naar Tauplitz in Oostenrijk

One2gether Travel, een grote single Touroperator maakt onderscheid in leeftijden. De leeftijdsgroep voor de reis is 25 tot 55 jaar.

Deze single reis biedt alles. Inspanning en ontspanning in het mooie Tauplitz met de gezonde berglucht. Een week lang genieten van hiken, biken, raften, golfen, wellness of gewoon niks doen!

Klik hier

Vanaf € 265Peter Langhout
Single vriendelijke reis van Peter Langhout

Single vriendelijke reis van Peter Langhout

Peter Langhout biedt betaalbare en leuke single reizen. Reizen met gťťn of lage 1-persoonstoeslag.

Met de bus van Peter Langhout voor een geweldige vakantie in het Neckardal. Je bezoekt leuke dorpjes en prachtige burchten. Heidelberg, slot Schwetzingen en een rondtour Zwarte Woud.

Klik hier

Vanaf € 279Mambo
Surfen met Mambo Single Reizen

Surfen met Mambo Single Reizen

Golfsurfen is een populaire sport. Mambo heeft een surfvakantie voor singles en alleengaanden op O Neill Surfspot.

Tijdens je single surfvakantie leer je golfsurfen van professionele instructeurs. Je zult het snel onder de knie hebben.

Een surfvakantie is actief bezig zijn. Je geniet samen met singles van een super vakantie met veel gezelligheid!

Klik hier

Vanaf € 289
Goedkope Alleenstaande Ouder Reizen


Labyrinth
Labyrinth 1-oudervakanties

Labyrinth 1-oudervakanties

Labyrinth is een specialist op het gebied van outdooractiviteiten en (actieve-) strandvakanties. Speerpunt zijn de 1-oudervakanties. Gezellige vakanties waar de kinderen snel contact met elkaar maken. Spannende en onvergetelijke vakanties.

Bestemmingen zijn onze camping in Remouchamps, Belgische Ardennen. Comblain au Pont, ook in BelgiŽ. Recreatiepark De Wrange in de Achterhoek. Naar ItaliŽ, Frankrijk, KroatiŽ en Spanje.

Klik hier

Vanaf € 59Estivant
Estivant Alleenstaande Ouder Reizen

Estivant Alleenstaande Ouder Reizen

De Nederlandstalige EstiFun teams verzorgen de activiteiten. Daardoor krijg je ook tijd voor jezelf. Wel zo belangrijk. Ook omdat je weet dat je kinderen in contact komen met andere kinderen, maar ook omdat jij op vakantie met gelijkgestemden bent.

De bestemmingen zijn legio en in alle prijsklassen. BelgiŽ bijvoorbeeld, daar vind je La Roche in de Ardennen. Voor een appel en een ei heb je een complete vakantie. Voor Nederland zijn dat Renesse en Rheezerveen. Verder Duitsland, Frankrijk, Griekenland, ItaliŽ, KroatiŽ, Spanje en Turkije.

Klik hier

Vanaf € 99One2gether
One2gether Alleenstaande Ouder Reizen

Alleenstaande Ouder Reizen - Prijzen per gezin!

Al jarenlang organiseren zij met passie reizen voor singles en voor ťťnoudergezinnen. En zij weten wat het verschil maakt. Vakanties in goed gezelschap en alle ruimte voor jezelf, vol ontmoetingen, nieuwe ervaringen, uitwisseling, gezelligheid en plezier.

Wanneer de kinderen dat willen kunnen zij terecht in de kinderopvang, zodat je tijd voor jezelf hebt om bijvoorbeeld te gaan sporten of lekker te luieren.

Bestemmingen zijn Egypte, Turkije, Zweden met een speelse reis vol avonturen. Oostenrijk, Griekenland met zon en strand. TunesiŽ en zelfs in eigen land een ťťnouderweekend in Driebergen.

Klik hier

Vanaf € 530 per gezin
Goedkope Single Breaks
Alle Single Weekends en Breaks zijn goedkoop!

Alle Single Weekends en Breaks zijn goedkoop!

Leuk en betaalbaar single weekend naar Antwerpen of Berlijn? Single wandelweekends naar Valkenburg, Brabant. Een bijzondere single yogaweekend en ... er even tussen uit maar dan wel betaalbaar!

Klik hier

Vanaf € 92


  • ButtonSingle-Reizen-Online.nl

Single Reizen Curacao en Cuba