Single Reizen Macedonië. Reis naar een oude wereld.

Single Reizen Online

Single reizen naar het mooie Macedonië in de Balkan. Je kiest voor een vakantie met cultuur en natuur! Je gaat samen de oude wereld verkennen. Avontuurlijke en culturele reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Single Rondreis Albanië en Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1295

Macedonië verkennenActieve rondreizen wereldwijd voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Ook vliegreis vanuit Brussel.

Met deze avontuurlijke en culturele rondreis ga jij Albanië en een stukje van Macedonië verkennen. Je begint in Tirana om daarna naar Ohrid in Macedonië te reizen. En dan …


One2gether logo

One2gether Single Vakanties

> Bekijk single reis vanaf € 769

Single VakantiesOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Single reizen naar het hart van de Balkan is een 50+ reis. Reis vol cultuur en prachtige natuur! Er zijn twee reizen te boeken. Single Reis Macedonie Beach Club en een culturele reis. Zo zie je hier ook dat Macedonië flink in de belangstelling staat.


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 869

WandelreizenDe reizen van Aktiva Tours houden in dat de reizigers alleen inschrijven. Het zijn dan singles of alleengaanden. Het zijn veelal actieve reizen, die ingedeeld worden naar moeilijkheidsgraad.

Wandelreizen naar het land van Den Doolaard. Macedonië heeft een enorme natuurschoon en samen met de bergen lijkt het op Zwitserland.


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Europa


Informatie over Macedonië

Hoofdstad: > Skopje
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Macedonisch
Valuta: Macedonische denar > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Macedonië op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Macedonië. Reis naar een oude wereld.

  1. W.

    Vorig jaar was ik al een keer in Ohrid in Macedonië. Dit jaar wil ik weer, maar weet nog niet bij wie ik ga boeken. Spot goedkoop, leuke en vriendelijke bevolking en (nog) geen massatoerisme. De hotels zijn wel wat aan de eenvoudige kant. Sterren zeggen daar niet veel. Maar ja dat hoort erbij.

  2. Trees

    Ik ben al een keer in Macedonië geweest, dat was nog met mijn ouders. Die deden vooral toen nog onbekende bestemmingen. Heb het dus een beetje van hen om nu te boeken bij Kras om naar Ohrid te gaan. De stad is heel mooi gesitueerd aan het water. Veel te zien en leuke terrasjes en restaurants. En alles goedkoop!! Vind het spannend om met een groep singles er naartoe te gaan. Ik verheug mij er al op.
    Trees

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.