Single Reizen Macedonië. Reis naar een oude wereld.

Single Reizen Online

Single reizen naar het mooie Macedonië in de Balkan. Je kiest voor een vakantie met cultuur en natuur! Je gaat samen de oude wereld verkennen. Avontuurlijke en culturele reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reizen Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 879

MacedoniëKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Macedonië is een nieuwe bestemming met mooie steden, bergen en veel natuur. Wijngaarden zie je overal. We hebben een rustig programma met dagen aan het strand van Ohrid en leuke uitstapjes. We gaan het klooster van St. Naum bezoeken.


Djoser logo

Djoser Single Rondreis Albanië en Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1295

Macedonië verkennenActieve rondreizen wereldwijd voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Ook vliegreis vanuit Brussel.

Met deze avontuurlijke en culturele rondreis ga jij Albanië en een stukje van Macedonië verkennen. Je begint in Tirana om daarna naar Ohrid in Macedonië te reizen. En dan …


Simi logo

Simi Relaxvakantie voor Singles in Macedonië

> Bekijk jongerenreis vanaf € 899

Relaxvakantie voor singlesSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 16-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Wij gaan naar het bekende meer van Ohrid. Een heerlijkr vakantie met veel ontspanning. En optrekken met leeftijdgenoten.


One2gether logo

One2gether Single Vakanties

> Bekijk single reis vanaf € 769

Single VakantiesOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Single reizen naar het hart van de Balkan is een 50+ reis. Reis vol cultuur en prachtige natuur! Er zijn twee reizen te boeken. Single Reis Macedonie Beach Club en een culturele reis. Zo zie je hier ook dat Macedonië flink in de belangstelling staat.


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Europa


Informatie over Macedonië

Hoofdstad: > Skopje
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Macedonisch
Valuta: Macedonische denar > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Macedonië op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Macedonië. Reis naar een oude wereld.

 1. Tj

  De reis van Djoser naar Macedonië kan ik aanrader. Schitterend land en een ontdekkingsreis. De cultuur en natuur zijn veel meer dan je dacht. Mensen zijn aardig en met Engels lom je een heel eind. En Macedonië is spotgoedkoop!!

 2. Trees

  Ik ben al een keer in Macedonië geweest, dat was nog met mijn ouders. Die deden vooral toen nog onbekende bestemmingen. Heb het dus een beetje van hen om nu te boeken bij Kras om naar Ohrid te gaan. De stad is heel mooi gesitueerd aan het water. Veel te zien en leuke terrasjes en restaurants. En alles goedkoop!! Vind het spannend om met een groep singles er naartoe te gaan. Ik verheug mij er al op.
  Trees

 3. W.

  Vorig jaar was ik al een keer in Ohrid in Macedonië. Dit jaar wil ik weer, maar weet nog niet bij wie ik ga boeken. Spot goedkoop, leuke en vriendelijke bevolking en (nog) geen massatoerisme. De hotels zijn wel wat aan de eenvoudige kant. Sterren zeggen daar niet veel. Maar ja dat hoort erbij.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.