Single Reizen Macedonië. Reis naar een oude wereld.

Single Reizen Online

Single reizen naar het mooie Macedonië in de Balkan. Je kiest voor een vakantie met cultuur en natuur! Je gaat samen de oude wereld verkennen. Avontuurlijke en culturele reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Single Rondreis Albanië en Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1345

Macedonië verkennenDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Met deze avontuurlijke en culturele rondreis ga jij Albanië en een stukje van Macedonië verkennen. Je begint in Tirana om daarna naar Ohrid in Macedonië te reizen. En dan …

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Relaxvakantie voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 999

Relaxvakantie voor singlesSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Wij gaan naar het bekende meer van Ohrid. Een heerlijke vakantie met veel ontspanning. En optrekken met leeftijdgenoten. We verblijven in een luxe hotel.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 799

MacedoniëKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Macedonië is een nieuwe bestemming met mooie steden, bergen en veel natuur. Wijngaarden zie je overal. We hebben een rustig programma met dagen aan het strand van Ohrid en leuke uitstapjes. We gaan het klooster van St. Naum bezoeken.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Europa


Informatie over Macedonië

Hoofdstad: > Skopje
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Macedonisch
Valuta: Macedonische denar > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Macedonië op Google Maps


Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Tj
Tj

De reis van Djoser naar Macedonië kan ik aanrader. Schitterend land en een ontdekkingsreis. De cultuur en natuur zijn veel meer dan je dacht. Mensen zijn aardig en met Engels lom je een heel eind. En Macedonië is spotgoedkoop!!

Trees
Trees

Ik ben al een keer in Macedonië geweest, dat was nog met mijn ouders. Die deden vooral toen nog onbekende bestemmingen. Heb het dus een beetje van hen om nu te boeken bij Kras om naar Ohrid te gaan. De stad is heel mooi gesitueerd aan het water. Veel te zien en leuke terrasjes en restaurants. En alles goedkoop!! Vind het spannend om met een groep singles er naartoe te gaan. Ik verheug mij er al op.
Trees

W.
W.

Vorig jaar was ik al een keer in Ohrid in Macedonië. Dit jaar wil ik weer, maar weet nog niet bij wie ik ga boeken. Spot goedkoop, leuke en vriendelijke bevolking en (nog) geen massatoerisme. De hotels zijn wel wat aan de eenvoudige kant. Sterren zeggen daar niet veel. Maar ja dat hoort erbij.