Single Reizen Noord-Macedonië. Reis door een oude wereld.

Single Reizen Online

Single reizen naar het mooie Noord-Macedonië in de Balkan. Je kiest voor een vakantie met avontuur, cultuur en natuur! Je gaat samen de oude wereld verkennen. Reizen met avontuur en cultuur.

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Single Rondreis Albanië en Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Single Rondreis Albanië en MacedoniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Met deze avontuurlijke en culturele rondreis ga jij Albanië en een stukje van Macedonië verkennen. Je begint in Tirana om daarna naar Ohrid in Macedonië te reizen. En dan …

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 932

Single ReizenTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Macedonië is een nieuwe bestemming met mooie steden, bergen en veel natuur. Overal zie je wijngaarden. We hebben een rustig programma met dagen aan het strand van Ohrid en leuke uitstapjes. Ons hotel ligt aan het meer! Op de fiets en te voet gaan we het daar verkennen. We doen ook het klooster van St. Naum.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Single RondreizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Met de single rondreis Noord-Macedonië ontdek je het hart van de Balkan. Land met bergen, meren en rivieren. Gebouwen uit de Ottomanen tijd. En samen vaak heerlijk eten!

Een tweede singlereis gaat ook door Macedonië, maar daar doe je Griekenland nog eens bij.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Europa


Informatie over Macedonië

Hoofdstad: > Skopje
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Macedonisch
Valuta: Macedonische denar > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Macedonië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tj
Tj

De reis van Djoser naar Macedonië kan ik aanrader. Schitterend land en een ontdekkingsreis. De cultuur en natuur zijn veel meer dan je dacht. Mensen zijn aardig en met Engels lom je een heel eind. En Macedonië is spotgoedkoop!!

W.
W.

Vorig jaar was ik al een keer in Ohrid in Macedonië. Dit jaar wil ik weer, maar weet nog niet bij wie ik ga boeken. Spot goedkoop, leuke en vriendelijke bevolking en (nog) geen massatoerisme. De hotels zijn wel wat aan de eenvoudige kant. Sterren zeggen daar niet veel. Maar ja dat hoort erbij.

Trees
Trees

Ik ben al een keer in Macedonië geweest, dat was nog met mijn ouders. Die deden vooral toen nog onbekende bestemmingen. Heb het dus een beetje van hen om nu te boeken bij Kras om naar Ohrid te gaan. De stad is heel mooi gesitueerd aan het water. Veel te zien en leuke terrasjes en restaurants. En alles goedkoop!! Vind het spannend om met een groep singles er naartoe te gaan. Ik verheug mij er al op.
Trees