Singlereizen 40+ en 45+ om samen op vakantie te gaan!

Single Reizen Online

Overzicht van reizen voor singles en alleengaanden van 40 jaar of ouder. Singlereizen 40+ naar veel bestemmingen en in alle prijsklassen. De alleenstaande reizen 40+ zijn er om samen op vakantie te gaan! Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+
> De charme van 40-60+ alleenstaande vakanties naar Italië
> Waarom zijn senioren single reizen zo populair

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 690

Single Reizen Lanzarote, Ibiza, Andalusië en Tossa de MarEstivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je groepen tussen 30 en 59 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor deze leeftijdsgroep, singles 40+, zijn veel leeftijdscategorieën en wel 25-49 jaar en 30-49, 35-55, 40-59 en 49-69 jaar. Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties en actieve reizen. De bestemmingen in Europa zijn legio!! Toscane, Samos, KroatiëSingles NU!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Singlereizen voor de 45+

> Bekijk single reis vanaf € 143

Kras Single Reizen naar Andalusië, Barcelona, Mallorca …TUI Single Reizen biedt dan wel reizen voor alle leeftijden, maar zo zeggen ze ligt de gemiddelde leeftijd op 45 jaar. Omdat TUI veel aantrekkelijk singlereizen biedt vermelden wij deze ook hier.

Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips naar alle delen van de wereld. Wil je er even uit? Denk dan aan een single weekend in eigen land.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 369

Wandel- en Fietsvakanties op Mallorca met Vertrekgarantie voor de 40+VillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 40+ is dat 35-49 en 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Spanje en meer. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de fiets- en wandelvakanties en zeilvakanties van VillaVibes erg gewild.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 749

Single Groepsreis Andalusië in SpanjeSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 jaar en alle leeftijden.

Voor de groep singles 40+ zijn dat 18-45 jaar en alle leeftijden. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken.

Shoestring biedt vele singlereizen in Europa en over de hele wereld!. Van een avontuurlijke single groepsreis naar India en Nepal tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur vakantie in Japan. Actieve vakanties in Kroatië en stedentrips naar Lissabon en Oslo en …

Meer over deze single reis


oad logo

Populaire Vlieg- Busreizen van Oad voor Singles (veelal) 40+

> Bekijk single reis vanaf € 884

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

De single reizen van Oad gaan vaak per bus, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie met vliegtuig. De aard van de reizen en het tempo zijn heel geschikt voor singles 40+. Met onze singlereizen gaat een gids mee. Singles, relaxen, wat drinken, elkaar leren kennen … super singlevakantie!!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 40+ en 45+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 299

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Ibiza voor de 40+Onder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 40 en 45 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Curaçao. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten.

De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en daarom ook snel vol!!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 40+

> Bekijk single reis vanaf € 1319

CubaSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor singles van 40 jaar e.o.. De meeste singles en alleengaanden vinden het op deze manier juist leuk om anderen te leren kennen.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Bulgarije, Spanje, Cuba, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Reizen met Gelijkgestemden

> Bekijk single reis vanaf € 179

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

De reizen in eigen sfeer gaan naar de Bijbelse bestemmingen Israël, Malta en Turkije. De vlieg-, busreizen en riviercruises gaan naar diverse landen in Europa. Van een wandelvakantie op Madeira tot een busreis naar Tirol.

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+
> De charme van 40-60+ alleenstaande vakanties naar Italië
> Waarom zijn senioren single reizen zo populair


Informatie voor de 40 plusser

> 40+ en single
> 40 Plus Party

Single Reizen Online

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
M.
M.

Het was een fantastische reis naar Oostenrijk met Goed Idee reizen. Ik zou de reis zo nog een keer willen doen. Mooie reis, mooie natuur en dat in prachtig Oostenrijk.