Singlereizen 40+ en 45+ om samen op vakantie te gaan!

Single Reizen Online

Overzicht van reizen voor singles en alleengaanden van 40 jaar of ouder. Singlereizen 40+ naar veel bestemmingen en in alle prijsklassen. De alleenstaande reizen 40+ zijn er om samen op vakantie te gaan! Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlevakanties voor 40+Estivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je groepen tussen 30 en 59 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor deze leeftijdsgroep, singles 40+, zijn veel leeftijdscategorieën en wel 25-49 jaar en 30-49, 35-55, 40-59 en 49-69 jaar. Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en single breaks. Zelfs een singlereis naar ons exclusieve single hotel in Turkije. De bestemmingen in Europa zijn legio!! Lanzarote, Toscane, Kreta, Slovenië, KroatiëSingles NU!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 40+ en 45+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 499

Singlereizen 40 en 45 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 40 en 45 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Curaçao. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en daarom ook snel vol!!

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Singlereizen voor de 45+

> Bekijk single reis vanaf € 119

Singlereizen voor 45+Kras Single Reizen biedt dan wel reizen voor alle leeftijden, maar zo zeggen ze ligt de gemiddelde leeftijd op 45 jaar. Omdat Kras veel aantrekkelijk singlereizen biedt vermelden wij deze ook hier.

Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips naar alle delen van de wereld. Wil je er even uit? Denk dan aan een single weekend in eigen land.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Singlereizen 40 plusSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Voor de groep singles 40+ zijn dat 18-45 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken.

Shoestring biedt vele singlereizen in Europa en over de hele wereld!. Van een avontuurlijke single groepsreis naar India en Nepal tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur vakantie in Japan. Actieve vakanties in Kroatië en stedentrips naar Lissabon en Oslo en …

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 40+ met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 40+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 40+ is dat 35-49 en 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de wiel- en wandelvakanties en tennisreizen van VillaVibes erg bekend.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Christelijke singlereizen 45+Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds 45+ is. Dus iets voor jou?

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 40 plusser

> 40+ en single
> 40 Plus Party

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
M.
M.

Het was een fantastische reis naar Oostenrijk met Goed Idee reizen. Ik zou de reis zo nog een keer willen doen. Mooie reis, mooie natuur en dat in prachtig Oostenrijk.