Singlereizen 40+ en 45+ om samen op vakantie te gaan!

Single Reizen Online

Overzicht van reizen voor singles en alleengaanden van 40 jaar of ouder. Singlereizen 40+ naar veel bestemmingen en in alle prijsklassen. De alleenstaande reizen 40+ zijn er om samen op vakantie te gaan! Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlevakanties voor 40+De single reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Voor de 40+ zijn dat zelfs 2 groepen. 30-49 en 35-55 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Een all inclusive singlereis naar ons singlehotel in Turkije. Bestemmingen in Europa zijn legio!! NIEUW zijn IJsland en Kralendijk op Bonaire in het Caribisch gebied.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 40+ en 45+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 499

Singlereizen 40 en 45 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 40 en 45 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Curaçao. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en daarom ook snel vol!!

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 40 plusDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor de groep singles 40+ zijn dat 21-45 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt vele singlereizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis naar India en Nepal tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur vakantie in Japan.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 40+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 40+ is dat 35-49, 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn zeker ook hun gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in o.m. Nederland.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Spannend is hun info borrel. (Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Singlesreizen voor 35-49 en 45-69 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 327

Rondreizen naar MarokkoCirkel Single Vakanties staan voor afwisseling, vaak naar wat minder bekend vakantie oord. Cirkel brengt je, actief, met anderen in contact. Zij hanteren leeftijdscategorieën. Voor de groep 40+ zijn dat 35-49 en 45-69 jaar. Je bent dus altijd met leeftijdsgenoten. De reisleider staat steeds tot je beschikking. Single vakanties om zorgeloos te genieten!

De verre rondreizen gaan naar Marokko, Sri Lanka, Thailand, Costa Rica en Cuba.

De reizen dichterbij gaan naar Italië, Kroatië en Spanje.

Cirkel is erg bekend onder de singles en niet voor niets. Velen hebben daar goede herinneringen aan.

Meer over deze single reis


Singlesun logo

Eilandhoppen voor Singles 40 plus met SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 190

Singlereizen voor de 40+ single en alleengaandeSingleSun biedt reizen voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar. Er is ook een speciale groep 40+. M/V verhouding is gelijk. Je ontvangt vooraf een deelnemerslijst. Nederlandse reisleiding. Bestemmingen Nederland, Spanje, Griekenland, Portugal, Oostenrijk en Bali.

Deze zeilvakantie in Nederland is speciaal bedoeld voor de single 40+. De reis is erg gewild. We varen uit om samen het IJsselmeer en Waddenzee te gaan verkennen. Gezelligheid en lekker uitwaaien. Zeehonden en zonsondergangen, we maken het allemaal mee.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Reizen voor 40 en 45 plus

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen 40+Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. De reisgroepen zijn jonger dan 20 jaar, 20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-45 en ouder dan 45 jaar.

Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika. Bijzondere reizen gaan naar Papoea-Nieuw-Guinea, volgen de Zijderoute, rondreis Fiji en Tahiti. En er is een heuse wereldreis.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Christelijke singlereizen 45+Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds 45+ is. Dus iets voor jou?

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 40 plusser

> 40+ en single
> 40 Plus Party

Single Reizen Online

1
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
M.
M.

Het was een fantastische reis naar Oostenrijk met Goed Idee reizen. Ik zou de reis zo nog een keer willen doen. Mooie reis, mooie natuur en dat in prachtig Oostenrijk.