Singlereizen 40+ en 45+ om samen op vakantie te gaan!

Single Reizen Online

Overzicht van reizen voor singles en alleengaanden van 40 jaar of ouder. Singlereizen 40+ naar veel bestemmingen en in alle prijsklassen. De alleenstaande reizen 40+ zijn er om samen op vakantie te gaan! Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 40+

> Bekijk single reis vanaf € 234

Singlevakanties voor 40+De single reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Voor de 40+ zijn dat zelfs 3 groepen. 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Een all inclusive singlereis naar ons singlehotel in Turkije. Bestemmingen in Europa zijn legio!!


Kras logo

Kras Singlereizen 40+

> Bekijk single reis vanaf € 129

Singlereizen is bedoeld voor singles 30+ en 40+.KRAS Singlereizen is bedoeld voor singles in leeftijdscategorie 30 tot 45 en 40 tot 55 jaar. De nadruk ligt op vakantie vieren op een ongedwongen manier.

Veel, zelfs heel veel groepsreizen naar tal van bestemmingen in Europa, Azië en Afrika. Maar ook fijne wandelvakanties in Nederland. Single yoga weekend. Zij zorgen niet voor een bepaalde man vrouw verhouding voor de reizen. De gemiddelde leeftijd van de reizigers is boven de 45 jaar.

De reizen zijn alleen bedoeld voor singles!


Cirkel logo

Cirkel Singlereizen voor 20 tot 55 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 327

Rondreizen naar MarokkoCirkel Singlereizen voor de 20 tot 55 jarigen kunnen boeken voor rondreizen naar Marokko, Sri Lanka, Thailand, Costa Rica en Cuba.

De reizen dichterbij gaan naar Italië, Kroatië en Spanje.

Cirkel is erg bekend onder de singles en niet voor niets. Velen hebben daar goede herinneringen aan.


One2gether logo

One2gether Singlevakanties

> Bekijk single reis vanaf € 569

Singlevakanties 40+One2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Voor de 40+ is dat de leeftijd van 35 tot 49 jaar.

Bestemmingen voor de leeftijdsgroep 40+ zijn dat Griekenland, Cyprus, Turkije, Montenegro, Spanje, Italië, een single wandelvakantie in Calabrië in Italië.


Singlesun logo

Eilandhoppen voor de 40+ met SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen voor de 40+ single en alleengaandeSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

Deze zeilvakantie in Nederland is speciaal bedoeld voor de single 40+. De reis is erg gewild. We varen uit om samen het IJsselmeer en Waddenzee te gaan verkennen. Gezelligheid en lekker uitwaaien. Zeehonden en zonsondergangen, we maken het allemaal mee.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 249

Christelijke alleengaande reizen voor 45+Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds 45+ is. Dus iets voor jou?


Adamvoyages logo

Meezeilen langs de mooie Turkse kust voor de 40+

> Bekijk single reis vanaf € 572

Meezeilen in Turkije voor de 40+Veel singles en alleengaanden boeken voor deze fijne cruise. Bij de indeling van de boten houden zij daar ook rekening mee. Leeftijd ongeveer tussen 25 en 45 jaar.

Zeilvakantie op traditionele zeiljachten. De schepen hebben bemanning, zeilervaring niet vereist. Hut met douche
en toilet. We zeilen langs de Turkse zuidwestkust. We bezoeken baaien, eilanden en leuke dorpjes.

Adam Voyages krijgt jaar na jaar tevredenheidsoorkondes. Ook RTL Vakantie Magazine zeilde mee in Turkije.


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+


Informatie voor de 40 plusser

> 40+ en single
> 40 Plus Party

Single Reizen Online

Een gedachte over “Singlereizen 40+ en 45+ om samen op vakantie te gaan!

  1. M. Bericht auteur

    Het was een fantastische reis naar Oostenrijk met Goed Idee reizen. Ik zou de reis zo nog een keer willen doen. Mooie reis, mooie natuur en dat in prachtig Oostenrijk.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.