Top 10 Vakantiebestemmingen 2017 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Op zoek naar je gewenste vakantiebestemming voor 2017? Kies uit de Top 10 populairste vakantiebestemmingen, verdeeld over Europa en verre landen. Ook vind je hier de meest trendy vakantiebestemming en de 3 spectaculairste single reizen van dit moment.


Top 10 vakantiebestemmingen 2017

Top 10 vakantiebestemmingen 2017Met de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2017 kun je zoeken naar de mooiste single reis waar je al lang van droomde.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling voor de bestemmingen te meten. Ref. Zoover, Google AdSense, ANWB Reizen, Single Reizen Online.


Top 5 vakantiebestemmingen in Europa voor 2017

1. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit van nu is het toch wel verrassend dat Griekenland op de eerste plaats staat. En dat ondanks de vluchtelingen en de financiële positie van de Grieken. Het meest in trek is Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

2. > Single reizen Kroatië

Kroatië is geweldig in trek als vakantiebestemming. Je vindt er ook alles. Mooie natuur, heerlijke stranden. Single reizen met veel activiteiten en lekker luieren op het strand. En Kroatië is goed voor een goedkope vakantie.
Kroatië raakt ook in zwang voor de alleenstaande ouder vakantie.

3. > Single reizen Spanje

Spanje altijd goed voor een hoge notering. Kijk maar naar de vele Nederlanders die naar dit land trekken. Populair voor singles zijn Costa Brava, Mallorca, Ibiza en Canarische Eilanden. Voor veel bestemmingen in Spanje geldt ook: goedkope vakantie.

4. > Single reizen Turkije

5. > Single reizen Italië


Top 5 verre vakantiebestemmingen voor 2017

1. > Single reizen Cuba

Cuba als communistisch land en een vele jaren durend embargo heeft iets nostalgisch. Je wil er gewoon naartoe en dat kan. Daarom op de eerste plaats van verre vakantiebestemmingen? Er zijn mooie en betaalbare single reizen te boeken.

2. > Single reizen Costa Rica

Prachtig groene land in Midden-Amerika. Veel eco toeristen en backpackers weten het land te vinden.

3. > Single reizen Bali

Eiland van rijstvelden, veel groentinten en tempels. Bali ook wel de parel van Indonesië. Beetje Nederland nog? Altijd erg gewild als vakantiebestemming.

4. > Single reizen Mexico

5. > Single reizen Amerika


Meest trendy vakantiebestemming voor 2017

> Single reizen Curaçao

Je hoort steeds vaker van “daar moet je naartoe” en ik ben er geweest. Lees mijn verhaal Alleen op vakantie naar Curaçao en wat een heerlijke belevenis dat was.


Bijzondere en spectaculaire singlereizen 2017

1. > Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

2. > Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

3. > Single reizen Nieuw-Guinea

De eilanden van Papoea-Nieuw-Guinea hebben een enorme diversiteit en een unieke planten- en dierenwereld. Ga mee naar het land van de moddermannen.

4. > Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bushpilots.

5. > Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

Single Reizen Online