Top 10 Vakantiebestemmingen 2018 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Op zoek naar je gewenste vakantiebestemming voor 2018? Kies uit de Top 10 populairste vakantiebestemmingen, verdeeld over Europa en verre landen. Ook vind je hier de meest trendy vakantiebestemming en de 6 meest bijzondere single reizen van dit moment.


Top 10 vakantiebestemmingen 2018

Top 10 vakantiebestemmingen 2018Met de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2018 kun je zoeken naar de mooiste single reis waar je al zo lang van droomde.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling en verkoopresultaten voor de bestemmingen te meten. Referentie Zoover, Google AdSense, de bladen Flair en Viva, Kras Reizen, FOX ANWB Reizen, Djoser Reizen en Single Reizen Online.


Top 5 vakantiebestemmingen in Europa voor 2018

1. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit van nu is het toch wel verrassend dat Griekenland op de eerste plaats staat. En dat ondanks de vluchtelingen en de financiële positie van de Grieken. Het meest in trek is Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

2. > Single reizen Spanje

Spanje altijd goed voor een hoge notering. Kijk maar naar de vele Nederlanders die naar dit land trekken. Populair voor singles zijn Costa Brava, Mallorca, Ibiza en Canarische Eilanden. Voor veel bestemmingen in Spanje geldt ook: goedkope vakantie.

3. > Single reizen Kroatië

Kroatië is geweldig in trek als vakantiebestemming. Je vindt er ook alles. Mooie natuur, heerlijke stranden. Single reizen met veel activiteiten en lekker luieren op het strand. En Kroatië is goed voor een goedkope vakantie.
Kroatië raakt ook in zwang voor de alleenstaande ouder vakantie.

4. > Single reizen Portugal

5. > Single reizen Italië


Top 5 verre vakantiebestemmingen voor 2018

1. > Single reizen Thailand

Thailand is en blijft populair. Zijn het de prijzen? Strand? Je wilt er gewoon naartoe en dat kan. Er zijn mooie en betaalbare single reizen naar Thailand te boeken.

2. > Single reizen Bali

Eiland van rijstvelden, veel groentinten en tempels. Bali ook wel de parel van Indonesië. Beetje Nederland nog? Altijd erg gewild als vakantiebestemming.

3. > Single reizen Marokko

4. > Single reizen Cuba

5. > Single reizen Amerika


Meest trendy vakantiebestemming voor 2018

> Single reizen Zuid-Korea

Met de Olympische Spelen niet zo verrassend.


Bijzondere en spectaculaire singlereizen 2018

1. > Single reizen Japan

Iedereen die er is geweest is vol lof over dit bijzondere land met haar cultuur en aansluiting met de westerse wereld.

2. > Single reizen Noord-Korea

Wie had het ooit kunnen denken, een single reis naar Noord-Korea!!

3. > Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

4. > Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

5. > Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Ben je wel flexibel genoeg om deze reis aan te kunnen?

6. > Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bushpilots.

7. > Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

Single Reizen Online