Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Op zoek naar je gewenste vakantiebestemming voor 2019? Kies uit de Top 10 populairste vakantiebestemmingen, verdeeld over Europa en verre landen. Ook vind je hier de meest trendy vakantiebestemming en de meest bijzondere single reizen van dit moment.


Top 10 vakantiebestemmingen 2019

Top 10 vakantiebestemmingen 2019Met de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2019 kun je zoeken naar de mooiste, meest bezochte en meest gewaardeerde single reis waar je al zo lang van droomde.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling en verkoopresultaten voor de bestemmingen te meten. Referentie Google AdSense, Single Reizen Online, Zoover, Kras Single Reizen, Mambo Single en Eénouder Reizen, Sawadee Single Reizen, FOX ANWB Reizen, Lonely Planet populaire reizen 2019 en Djoser Reizen.


Top 5 vakantiebestemmingen in Europa voor 2019

1. > Single reizen Spanje

Spanje altijd goed voor een hoge notering, vorig jaar nog op de 2e plaats. Voor 2019 op de 1e plaats als meest populaire bestemming. Kijk ook naar de vele Nederlanders, die ieder jaar maar weer naar Spanje trekken. Populair met stip voor singles zijn de Canarische Eilanden, dan Costa Brava, Mallorca en Ibiza. En voor een vakantie in Spanje geldt ook: mooi weer en redelijke prijzen.

2. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit is het toch verrassend dat Griekenland wederom zo hoog scoort. En dat ondanks de vluchtelingen ellende. Het meest in trek is Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

3. > Single reizen Portugal

Het is niet alleen Portugal wat zo trekt, het is met name Madeira met de mooie wandelvakanties voor singles.

4. > Single reizen Turkije

Turkije is en blijft een trekpleister. Ook hier, mooi weer, veel te zien en veel te doen. Van actieve vakanties tot lekker luieren in een Single Beach Club!

5. > Single reizen Kroatië

Kroatië is geweldig in trek als vakantiebestemming. Je vindt er ook alles. Mooie natuur, heerlijke stranden. Single reizen met veel activiteiten en lekker luieren op het strand. En Kroatië is goed voor een goedkope vakantie.
Kroatië raakt ook in zwang voor alleenstaande ouder vakantie.

Reserve plaatsen zijn er voor Single reizen Duitsland en Single reizen Cyprus.


Top 3 vakantiebestemmingen in Nederland voor 2019

1. > Wandelweekend Brabantse Kempen

Niet verrassend dat een wandelweekend het meest populaire uitje voor singles is. Bij het wandelen maak je gemakkelijk contact, wandelen is gezond en Brabant heeft een prachtige natuur. En … het is goedkoop. Een 3 daagse wandelweekend heb je al vanaf € 129.

2. > Yogaweekend Domburg

Yoga en mindfulness is dé trend voor 2019. Dus de 2e plaats is aannemelijk.

> Meer Yoga reizen
> Meer Mindfulness reizen

3. > Zeilen op de Waddenzee

Met een groep singles zeilen op de Waddenzee. Van eiland naar eiland. Biertje op een terras en wat kletsen?


Top 5 verre vakantiebestemmingen voor 2019

Verreweg de meest populaire bestemmingen zijn de verre landen. Véél populairder dan de Europese bestemmingen.
Of is het: de grote vakantie naar verre oorden en de korte vakantie in Europa, aangevuld met een single weekend in Nederland? Denk het haast van wel!

Hier volgen de meest populaire verre bestemmingen:

1. > Single reizen China

Voor velen een droom bestemming. Door de tv programma’s over China wordt de belangstelling nog eens extra gewekt. Met andere singles trekken door China en Tibet. Beijing of het oude Peking bezoeken … Lhasa, Terracotta leger … Er zijn véél single reizen naar China te boeken.

2. > Single reizen Thailand

Thailand is en blijft populair. Zijn het de prijzen? Strand? Je wilt er gewoon naartoe en dat kan. Er zijn mooie en betaalbare single reizen naar Thailand te boeken.

3. > Single reizen Sri-Lanka

Een niet te groot eiland, veel variëteit en oorspronkelijk, dat is de reden dat Sri Lanka zo populair is.

4. > Single reizen Zuid-Afrika

Steeds meer Nederlanders hebben Zuid-Afrika op hun lijstje staan. Maar waarom? Mooi, bijzonder, natuur, onze roots?

5. > Single reizen Indonesië

Als het Indonesië betreft dan denk je toch als eerste aan Bali. Rijstvelden en tempels. Bali, de parel van Indonesië. Beetje Nederland nog?

Reserve plaatsen zijn er voor Single reizen Vietnam, Single reizen Japan, ook dé trendy bestemming voor 2019! en Single reizen India.


Meest trendy vakantiebestemming voor 2019

> Single reizen Japan

Als ik om mij heen luister dan is dat niet verrassend. Japan moet je doen!! hoor ik vaak. En dat kan, want er zijn al flink wat single reizen met bestemming Japan. Vakantie in Japan, lijkt mij wel wat.


11 Bijzondere en spectaculaire singlereizen 2019

> Single reizen Noord-Korea

Wie had het ooit kunnen denken, een single reis naar Noord-Korea!!

> Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

> Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Ben je wel flexibel genoeg om deze reis aan te kunnen?

> Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

> Single reizen Alaska

Wij gaan het ruige Alaska bezoeken. We doen een echte beren- en walvissafari.

> Single reizen Groenland

Bijzondere reis naar Groenland met fjorden, gletsjers en ijsbergen. Vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Noordpool

Meest exclusieve reis ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Eveneens vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

> Single reizen Polynesië en Fiji Eilanden

Rondreis door Polynesië, van Fiji naar Tahiti.

> Single reizen Hawaii

Rondreis door Hawaii.

> Single reizen Wit-Rusland

Wolven zoeken in Wit-Rusland.

> Wereldreis voor singles

We gaan de acht Wereldwonderen bezoeken. Eerste stop is Rome!

Single Reizen Online