Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Op zoek naar je gewenste vakantiebestemming voor 2020? Kies uit de Top 10 populairste vakantiebestemmingen, verdeeld over Europa en verre landen. Ook vind je hier de meest trendy vakantiebestemming en de meest bijzondere single reizen voor 2020.


Top 10 vakantiebestemmingen 2020

De verre reizen voor singles bieden veel mogelijkhedenMet de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2020 kun je zoeken naar de mooiste, meest bezochte en meest gewaardeerde single reis voor de vakantie, waar je al zo lang van droomde.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling en verkoopresultaten voor de bestemmingen te meten en te wegen. Referentie Google AdSense, Single Reizen Online, Kras Single Reizen, Mambo Single en Eénouder Reizen, Sawadee Single Reizen, FOX ANWB Reizen, Crusj Singlereizen voor hoger opgeleiden, Lonely Planet populaire reizen 2020 en Djoser Reizen.


Top 5 vakantiebestemmingen in Europa voor 2020

1. > Single reizen Spanje

Spanje altijd al goed voor een hoge notering, maar dit jaar is het een evenaring van vorig jaar. De 1e plaats meest bezochte bestemming door singles. Kijk ook naar de vele Nederlanders, die ieder jaar maar weer naar Spanje trekken. Populair met stip voor singles zijn Andalusië in Zuid-Spanje, Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden. En voor een vakantie in Spanje geldt: altijd mooi weer en redelijke prijzen.

2. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit is het toch verrassend dat Griekenland wederom zo hoog scoort. En dat ondanks de vluchtelingen ellende. Het meest in trek is Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

3. > Single reizen IJsland

Door de gegevens van Google goed te analyseren kwamen wij erachter dat IJsland zoveel interesse wekt bij singles. Het is dan ook een machtig mooi en avontuurlijk land.

4. > Single reizen Turkije

Turkije is en blijft een trekpleister. Ook hier, mooi weer, veel te zien en veel te doen en lekker goedkoop. Voor actieve vakanties en luieren op het strand in Single Hotel Estivant!

5. > Single reizen Italië

Italië heeft alles: mooi land, veel cultuur, mooi weer, lekker eten, niet te ver weg, niet zo duur … NU Italië voor singles!

Natuurlijk zijn ook andere bestemmingen in Europa waar singles veel belangstelling voor hebben. Als we dezelfde rekenmethode toepassen dan vermelden wij als reserve in de Top 10 Single reizen Macedonië.


Top 4 vakantiebestemmingen in Nederland voor 2020

1. > Wandelweekend Valkenburg

Niet verrassend dat een wandelweekend in Nederland het meest populaire uitje voor singles is. Bij het wandelen maak je gemakkelijk contact, wandelen is gezond en Limburg heeft een prachtige natuur. En … het is goedkoop. Een 3 daagse wandelweekend heb je al vanaf € 149.

2. > Wandelweekend Brabantse Kempen

De tweede is ook een wandelweekend, maar deze in Brabant.

3. > Yogaweekend Domburg

Yoga en mindfulness is dé trend. Dus de 3e plaats is aannemelijk.

> Meer Yoga reizen
> Meer Mindfulness reizen

4. > Zeilen op de Waddenzee

Met een groep singles zeilen op de Waddenzee. Van eiland naar eiland. Biertje op een terras en wat kletsen? Zeker de 4e plaats waardig!


Top 5 verre vakantiebestemmingen voor 2020

Verreweg de meest populaire bestemmingen zijn de verre landen. Véél populairder dan de Europese bestemmingen.
Of is het: de grote vakantie naar verre oorden en de korte vakantie in Europa, aangevuld met een single weekend in Nederland? Denk het haast van wel!

Hier volgen de meest populaire verre bestemmingen:

1. > Single reizen Peru

Uit de analyse bleek toch duidelijk dat Peru het voor 2020 helemaal heeft! Voor velen een droom bestemming om met andere singles te trekken door het Inca land in Zuid-Amerika. Het kan NU!

2. > Single reizen Cuba

Met andere singles naar het land van rum en muziek. Genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

3. > Single reizen Verenigde Staten van Amerika en Alaska

Meest populaire bestemming in Amerika is Yellowstone National Park. Verder New York en Niagara Watervallen. En dan het ruige Alaska! Groepsreizen Verenigde Staten van Amerika en Alaska zijn HOT.

4. > Single reizen Vietnam

Vietnam is populair. Bekijk het landschap en de steden dan weet je waarom je er naartoe wilt.

5. > Single reizen Afrika

Voor avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties. Bestemmingen zijn Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. De meest populaire bestemming in Afrika is Swaziland. Het donkere continent dat jij kan verkennen!

Reserve plaatsen zijn er voor Single reizen Costa-Rica en Single reizen Marokko.


Meest trendy vakantiebestemming voor 2020

> Single reizen Japan

Als ik om mij heen luister dan is dat niet verrassend. Japan moet je doen!! hoor ik vaak. En dat kan, want er zijn al flink wat single reizen met bestemming Japan. Vakantie in Japan, lijkt mij wel wat.


12 Bijzondere en spectaculaire singlereizen 2020

> Single reizen Noord-Korea

Wie had het ooit kunnen denken, een single reis naar Noord-Korea!!

> Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

> Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Ben je wel flexibel genoeg om deze reis aan te kunnen?

> Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

> Single reizen Alaska

Wij gaan het ruige Alaska bezoeken. We doen een echte beren– en walvissafari.

> Single reizen Groenland

Bijzondere reis naar Groenland met fjorden, gletsjers en ijsbergen. Vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Noordpool

Meest exclusieve reis ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Eveneens vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

> Single reizen Polynesië en Fiji Eilanden

Rondreis door Polynesië, van Fiji naar Tahiti.

> Single reizen Hawaii

Rondreis door Hawaii. Nooit aan gedacht, maar NU kan het!

> Single reizen Wit-Rusland

Wolven zoeken in Wit-Rusland.

Single Reizen Online