Single Winterzon Reizen: Zonvakantie tips voor singles!

Single Reizen Online

Als de dagen korter worden, is het heerlijk om in de winterzon bij te tanken. In het zonnetje aan het strand is het leven even heel anders. Tips voor de beste winterzonbestemmingen voor singles en leer meer over overwinteren. Geniet van de warmte, ontmoet nieuwe mensen en ontspan!

Tips voor winterzonreizen:
> Winterzonreizen voor singles
> Overwinteren in Spanje en Portugal
> Top 10 Winterzonbestemmingen

Bekijk ook de wintersport en winterreizen
> Single wintersport Oostenrijk
> Winterreizen, kerstmarkten, weekendje weg

> Deel jouw winterzon ervaringen


Villavibes logo

Single Winterzonreizen naar het strand van Gambia met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1195

winterzonreizen voor singles naar GambiaVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

We gaan bij bruinen op de stranden van Gambia. Thuis koud en daar zwemmen! Heerlijk om zo met elkaar bezig te zijn. Ons hotel ligt aan het zandstrand. All-Inclusive, barretjes en nachtclubs. Heel betaalbare reis dus …

Meer over deze single reis


Tui singles logo

Met TUI Single Reizen naar de winterzon

> Bekijk single reis vanaf € 619

Winterreizen naar ThailandTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Samen gaan verkennen met een heerlijk zonnetje. Dat is waar wij in de winter blij van worden. TUI heeft veel winterzonbestemmingen. Malta, IJsland, Tunesië, Spanje, Marokko, Jordanië, Madeira, Thailand, Cuba …

Meer over deze single reis


Crusj logo

Winterzonvakanties voor Hoger Opgeleide Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1049

winterzonreizen voor singlesCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Heerlijk om met elkaar te genieten van de zon in een tijd dat je in Nederland loopt te verkleumen. We hebben een fijne bestemming Curaçao. En wil je meer keuze? Dat kan zeker bij Crusj. Gambia, Lanzarote, Egypte, Dubai en Fuerteventura.

Meer over deze single reis


Primavera logo

Zon in de winter: overwinteren in Spanje en Portugal met Primavera

> Bekijk single reis vanaf € 578

Single Reizen naar PortugalPrimavera is specialist voor overwinteren in Spanje en Portugal. De accommodaties zijn afgestemd op de oudere single. Ontsnap aan de kille dagen en boek voor langere tijd een heerlijk appartement of hotel. Nederlandssprekende reisleiding!

We gaan overwinteren in de Algarve in populair Portugal. Je kunt zelfs ook kiezen voor Madeira. De tweede klassieke bestemming is Spanje. Costa del Sol en Costa Blanca. En de heerlijke Canarische eilanden. Kies voor een heerlijk klimaat, bezoeken van leuke dorpjes en je goed uitgeruste accommodatie.

Meer over deze single reis


De beste winterzonbestemmingen voor jouw single vakantie

Wij hebben de populariteit en geschiktheid van de beste winterzon bestemmingen voor singles en alleengaanden kunnen vaststellen met de gegevens van Single Reizen Online, Top 10 Single Reizen bestemmingen, ANWB REIZEN Magazine en We Are Travellers. De 2 laatste gaan over alle vakantiegangers. De gegevens van Single Reizen Online waren nodig om te kunnen bepalen, welke bestemmingen specifiek voor singles zijn.

Top 10 Winterzonbestemmingen; reistips voor singles

1. Winterzon op de Canarische Eilanden

Winterzon op de Canarische EilandenVan oudsher zijn de Canarische Eilanden dé winterzon bestemming voor Europeanen.

Ik ga er (haast) ieder jaar naartoe. Ik boek dan een 8 daagde single reis of ga een weekje alleen erop uit. Vorig jaar ging ik naar Fuerteventura. Daar kon ik in december nog volop wandelen in de zon.

De eilanden, voor de kust van Marokko, zijn heel sfeervol. Let er wel op dat het in de wintertijd extra druk is.

Voordeel is ook dat het niet lang vliegen is en dat alles afgestemd is op het toerisme (voordeel?). Gelukkig zijn er veel aanbieders van single reizen naar dit paradijsje in de Atlantische Oceaan.

> Bekijk de single reizen naar de Canarische Eilanden


2. Winterzon in Thailand

Winterzon in ThailandNiet alleen in de zomer is Thailand populair, zie de Top 10 Singlereizen bestemmingen, maar ook zeker in de winter.

De temperatuur is in de winter wat vriendelijker en de beruchte regen blijft meestal uit. Het winterzonnetje in Thailand is over bekend.

En als je er nog niet bent geweest, weet dan dat de stranden er prachtig zijn, het land veel moois en historisch heeft te bieden en dat de bevolking er vriendelijk is.

> Bekijk de single reizen naar Thailand


3. Winterzon in Egypte

Winterzon in EgypteIn de winter naar het zonovergoten historisch land Egypte. Dat is zeker heel wat anders dan in de kou en regen fietsen in Nederland.

Je laadt daar weer op en dat niet alleen met de zon, maar ook met het spectaculaire land en de mooie toeristen gebieden, met de leuke winkeltjes.

Alles kan je daar doen. Aan het strand liggen, sightseeing, duiken of gewoon (?) biertje pakken op een terras aan de zee. De onderwaterwereld in Egypte is beroemd om haar kleurpracht.

> Bekijk de single reizen naar Egypte


4. Winterzon in Zuid-Afrika

Winterzon in Zuid-AfrikaHet ooit eens Nederlandse Zuid-Afrika is bij uitstek geschikt als winterzon bestemming. Niet alleen voor een korte vakantie, ook voor overwinteren. Wel waar is dat het er flink warm kan zijn. Immers als het hier winter is, is het daar zomer.

Fijn met Zuid-Afrika is, dat het qua hoogte gelijk met Nederland ligt. En je dus ook geen last van een jetlag krijgt.

En Zuid-Afrika is zo mooi! De natuur, de parken, landschap, de kust van Kaapstad. En gelukkig zijn er volop single reizen naar Zuid-Afrika en Namibië te boeken.

> Bekijk de single reizen naar Zuid-Afrika


5. Winterzon in Indonesië

Winterzon in IndonesiëIndonesië kent in de winter fijne temperaturen. Wel regent het er dan vaker. De meest gekozen bestemming is Bali, een ook voor singles populaire bestemming.

Bali heeft een prachtige natuur, veel historie, waaronder een Nederlandse geschiedenis. De stranden zijn schitterend en de duikmogelijkheden ten over.

Het is een flink stuk vliegen, maar Indonesië is het waard. Tempels, natuurparken, waar je zelfs de orang-oetans nog vindt.

Winterzonnetje zoeken? Denk ook aan Indonesië!

> Bekijk de single reizen naar Indonesië


6. Winterzon in Marokko

Winterzon in MarokkoIk ben al vaker in de winter in Marokko geweest. Met haar ligging in het noorden van Afrika, niet ver om te vliegen en met ideale temperaturen in de winter is Marokko bij uitstek geschikt als winterzon bestemming. Ik was wel steeds in de omgeving van Agadir. Een stuk noordelijker dan zal de temperatuur wat lager zijn.

Marokko heeft zoveel te bieden en is zo andere dan onze cultuur dat het hast niet is uit te leggen. Een bezoek aan Marrakesh is alsof je iets magisch bezoekt.

Singles die kiezen voor Marokko in de winter denken vooral aan het bezoeken van de zeven Koningssteden.

> Bekijk de single reizen naar Marokko


7. Zomer in Australië en winter hier

Zomer in Australië en winter hierMet Australië kies je voor twee maal een voorjaar of zomer in één jaar. Je gaat van van een winter bij ons naar een zomer daar.

Australië is wel ver vliegen en de reizen zijn niet goedkoop. Het is een winterzon bestemming maar niet bedoeld voor de bekende 8 daagse korte vakantie. Beter nog is een combinatie met Nieuw-Zeeland. Dan heb je echt iets te vertellen thuis.

Een bekende single reis is van Djoser. Het is een drieweekse rondreis, waar je Australië goed leert kennen. De verschillende landschappen, Sydney bezoeken, natuurpark Blue Mountains en Brisbane als laatste stop heb je een tweede zomer uitvoerig beleefd.

> Bekijk de single reizen naar Australië


8. Winterzon op Cuba

Winterzon op CubaCuba staat op mijn pucker list. En ieder jaar staat het in mijn planning, maar … Ja en je moet nog snel zijn om het authentieke Cuba te zien, want voor hoe lang nog?

Met een gemiddelde temperatuur overdag van 27℃ is Cuba een ideale winterzon bestemming.

Als je aan Cuba denkt dan voel je al de salsa, ruik je de sigaren, ervaar je het communisme, proef je de rum. En hoe zit het met een taxirit in een oude Amerikaanse auto?

De Cubanen zijn vriendelijk, Cuba here we come.

> Bekijk de single reizen naar Cuba


9. Winterzon in Afrika

Winterzon in AfrikaHeel Afrika is een winterzon bestemming. Van Marokko tot Zuid-Afrika.

Met Afrika kan je zelfs kiezen voor korte vakanties. Zoals Egypte en Marokko. Even naar de zon, niet lang vliegen en nog goedkoop ook.

Er zijn veel avontuurlijke groepsreizen voor singles en alleengaanden te boeken. Naar Gambia, Kenia en Tanzania, Madagaskar, Zambia en Kaapverdië. Stukje verder is Zuid-Afrika en Namibië. En heel apart zijn de single golfreizen naar Tunesië.

> Bekijk de single reizen naar Afrika


10. Winterzon op Curaçao

Winterzon op CuraçaoWinterzon op Curaçao? Een top bestemming. Lees mijn verhaal over mijn vakantie op Curaçao maar eens door.

Met het (lang) vliegen naar Curaçao vertrek je vanuit Nederland en kom je aan in een soort Nederland. Dat blijft heel apart.

De sfeer, de stranden, de terrasjes in Willemstad. Het luieren bij de Jan Thiel Baai. Wat kopen in de supermarkt. … Curaçao? Ja doen!

Sinds kort zijn er ook single reizen naar Bonaire te boeken.

> Bekijk de single reizen naar Curaçao


Nog meer winterzon bestemmingen om te onderzoeken

De Top 10 Winterzon bestemmingen is samengesteld op grond van beschikbaarheid, relevantie en belangstelling door singles. Maar dat betekent nog niet dat er niet meer geschikte bestemmingen zijn.

De twee eerste winterzon bestemmingen zijn Zuid-Spanje en Zuid-Portugal. Uit eigen ervaring weet ik dat er wel veel zon in de winter is, maar lage temperaturen en dus wintertrui mee en zonnen achter het glas. Turkije eigenlijk hetzelfde verhaal. Naar Kaapverdië zijn weinig single reizen en de Fiji-Eilanden, veel zon, maar zijn erg ver.


Bekijk ook de wintersport, winterreizen en winterzon reizen

> Single wintersport Oostenrijk
> Single wintersport Frankrijk
> Single wintersport Italië
> Single wintersport Canada
> 1-Ouder wintersport
> Winterreizen, kerstmarkten, weekendje weg
> Winterzon Single Reizen
> Overwinteren in Spanje en Portugal

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Loet
Loet

Wil kwijt dat ik eindelijk een paar maanden ga overwinteren in portugal. En alleen! Zo enthousist wil het wel uitschreeuwen lekker 2 maandn met zon, geen koude handen. Deed zo pijn. Primavera goed geregeld vertrouw ze