Culinaire Single Reizen Samen genieten van het koken

Single Reizen Online

Culinaire Single Reizen en kookworkshops in Doetinchem in de Achterhoek, België, Portugal, Italië, Catalonië en Griekenland. In Nederland weekendje koken en feesten voor singles. Culinaire vakanties voor levensgenieters.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single weekend weg

> Deel jouw single reizen ervaringen


natuurlijkreizen logo

Culinaire Single Wandelvakantie in Italië

> Bekijk single reis vanaf € 1525

Culinaire singlereis in ItalieSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Specials: culinaire en foto reizen voor singles!

Ga je met ons mee naar Le Marche in midden Italië aan zee. We verkennen streken zoals Toscane, Umbrië, Lazio en de Abruzzen. We zien de Apenijnen. We gaan naar oude stadjes, over markten, en doen leuke restaurantjes aan.

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Proef en Beleef Griekenland met Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1362

Koken voor singlesPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

De single reis Proef en Beleef Singlereis gaat naar een culinaire hoogtepunt in Europa, naar het walhalla voor de fijnproevers, Griekenland.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over koken

> Plezier in de keuken
> Eenvoudig koken met makkelijke recepten

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Toine
Toine

De hele reis van Kras was heerlijk proeven en veel zien. De groep singles was heel gezellig. Ook omdat we samen dingen deden. De kookworkshop was enig. Dan zie je en leer je hoe ze in Italië met koken omgaan. Een echte cultus. Hotels waren prima. Soms wat lang in de bus gezeten maar waar je dan werd gebracht maakte veel goed.