Culinaire Single Reizen Samen genieten van het koken

Single Reizen Online

Culinaire single reizen. Een kookworkshop in Italië en een weekendje koken en feesten voor singles. Culinaire vakanties voor levensgenieters.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single weekend weg

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Culinaire Single Groepsreis Toscane en Umbrië

> Bekijk single reis vanaf € 924

Culinaire Single GroepsreisKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Met deze culinaire reis gaan we naar het hart van Italië. We proeven en beleven La Dolce Vita. Goed eten en een fijn gezelschap. We bezoeken ook de ondergrondse stad van de Etrusken. Het Trasimeense meer doen wij fietsend. En …culinair genieten met een kookworkshop.

Bovendien is er een culinaire reis Proef en beleef Catalonië in Spanje.


One2gether logo

One2gether Culinaire Singles Cook and Party

> Momenteel geen culinaire reis

We gaan met elkaar koken. Culinaire reis.One2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 22 tot 69 jaar. En er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

We maken een kleine culinaire reis. We gaan met elkaar koken. En daarna gaan we dansen op de beste hits. Dit is ons Cook And Party weekend in Drieberen. Daarna naar ons hotel …


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over koken

> Plezier in de keuken
> Eenvoudig koken met makkelijke recepten

Single Reizen Online

Een gedachte over “Culinaire Single Reizen Samen genieten van het koken

  1. Toine

    De hele reis van Kras was heerlijk proeven en veel zien. De groep singles was heel gezellig. Ook omdat we samen dingen deden. De kookworkshop was enig. Dan zie je en leer je hoe ze in Italië met koken omgaan. Een echte cultus. Hotels waren prima. Soms wat lang in de bus gezeten maar waar je dan werd gebracht maakte veel goed.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.