Culinaire Single Reizen Samen genieten van het koken

Single Reizen Online

Culinaire single reizen. Een kookworkshop in Italië en een weekendje koken en feesten voor singles. Culinaire vakanties voor levensgenieters.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single weekend weg

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser biedt véél kookreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Veel wandelvakanties, Culinaire vakantie en Beeldhouwworkshop voor SinglesKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Djoser weet je wel te raken. Mooie en lekkere kookreizen naar Libanon, Vietnam, India, Marokko en Thailand. Toppertje is de wijnreis naar Moldavië.

Je ontdekt de verrassende ingrediënten en unieke kookpraktijk van de plaatselijke gerechten. En na afloop van de reis even bij elkaar koken?

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Kookworkshop

> Bekijk single reis vanaf € 259

Culinaire Single Reis naar ItaliëVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Bij het all-inclusive weekend in het leuke Villa Vechtdal is een kookworkshop verbonden. Koken met elkaar en jullie kenden elkaar niet eens, maar nu …

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Culinaire Reizen voor Singles naar Texel en Italië

> Bekijk single reis vanaf € 495

Single Reizen SurinameActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

We gaan op culinaire reis naar Ancona in Italië. De lokale lekkernijen en proeverijen ga jij leren kennen.
> Bekijk Culinaire Reis naar Ancona

Een tweede culinair genot kan je met andere singles meemaken op Texel. Ingrediënten zijn de plaatselijke groenten en dranken van Texel.
> Bekijk Culinaire Reis naar Texel

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over koken

> Plezier in de keuken
> Eenvoudig koken met makkelijke recepten

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Toine
Toine

De hele reis van Kras was heerlijk proeven en veel zien. De groep singles was heel gezellig. Ook omdat we samen dingen deden. De kookworkshop was enig. Dan zie je en leer je hoe ze in Italië met koken omgaan. Een echte cultus. Hotels waren prima. Soms wat lang in de bus gezeten maar waar je dan werd gebracht maakte veel goed.