Single Reizen Duitsland. Van Sauerland tot Beierse Woud.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar alle delen van Duitsland. Busreizen naar Sauerland en Berlijn. Excursiereizen naar Pfalz, Beierse Woud. Boottocht op Spreewald. Outdoor camping Lumdatal. Donausteig. Halle, Thüringen & Dresden … Duitsland, niet ver, gezellig. Goed eten en niet duur.

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reizen Duitsland

> Bekijk single reis vanaf € 329

Berlijn Kras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Reizen naar Sauerland, Berlijn. Reizen naar de Noord-Duitse kusten. Excursiereizen naar Pfalz, Beierse Woud. Fietsreizen voor singles. Boottocht Spreewald … nog meer willen zien?

Kras biedt dus veel voor de single, die Duitsland als bestemming kiest!!


Aktiva Tours logo

Single Fietsvakantie en Wandelvakantie van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 210

Wandelvakantie Eifel DuitslandVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Wandelreizen en fietsreizen voor singles naar bekende bestemmingen in Duitsland. Groepsreizen naar Aachener Land, Sauerland, Eifelsteig. Westerwald-Raifeissenland en Donausteig. In deze gebieden zijn veel brede fietspaden.


Effeweg logo

Effeweg met haar Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 439

Thüringen in DuitslandGroepsreizen voor single en alleengaande senioren. Geen 1-persoonskamer toeslag! Busreizen naar bestemmingen in Europa. Ons motto is samen gezellig op reis!

We gaan naar Thüringen in Duitsland. Onze busreis brengt je naar natuur, cultuur en geschiedenis. We bezoeken ook Erfurt, Eisenach, Arnstad en Saalfeld. En … we nemen de trein over het steilste spoor dat je ooit gezien hebt.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 530

Leuke stadje GeraChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

De bestemming is Thüringen & Dresden met bezoeken aan Erfurt, Weimar en Dresden. Ons mooie hotel staat in het leuke stadje Gera. Ook ons vetrekpunt voor mooie excursies.


Bekijk ook:
> Single reizen Europa


Informatie over Duitsland

Hoofdstad: > Berlijn
Inwoners: ca. 81 miljoen
Taal: Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Duitsland op Google Maps

Single Reizen Online


5 gedachten over “Single Reizen Duitsland. Van Sauerland tot Beierse Woud.

 1. Wil

  Mijn review gaat over de wandel single reis naar het Sauerlands met Aktief Tours. Hun hotel was prima. Het eten eenvoudig, maar wel Duits, dus …. niets op aan te merken eigenlijk. Vanuit het hotel konden we zo aan onze wandeling beginnen. Het ligt aan de uplangsteig. Er was ook een supermarkt om nog wat voor jezelf te kopen. Je flesje wijn hoef je dus niet mee te nemen. De gids liet ons van de omgeving genieten. Zij kon er veel over vertellen. De wandelingen waren soms best een beetje zwaar. We rustten wel veel uit, dus het was voor iedereen te doen. Leuk ook dat je een gids bij je hebt die je de interessante plekken laat zien en erover weet te vertellen. We hebben met elkaar genoten. Toch fijn dat ook anderen single zijn. Maakt samenhorig. En echt iedereen was gezellig. Leuke wandelvakantie gehad, doe het zeker nog een keer.

 2. Gerie

  De alleenstaande reis van Goed Idee Reizen was prima. Fijne medereizigers. Reisleiding bood alle hulp die je nodig had. We bezochten mooie steden en musea. Hotel was helemaal ok. Erfurt is aardig. Maar het hotel was anders dan omschreven. In Asten konden we pas aan het eind van de middag ons hotel in. Jammer. Maar verder geen gezeur. Leuke groep en fijne vakantie gehad.

 3. Sjaan

  De reis naar Neckardal en Heidelberg van Peter Langhout was goed en netjes geregeld. Onze chauffeur deed het allemaal naar tevredenheid. De kamers waren steeds schoon en voldeden zoals ik mocht verwachten. Let er wel op dat zo’n reis anders is dan bij je thuis. We kwamen in plaatsen waar de winkels dicht waren. Jammer. Toch hebben we het heel gezellig gehad.

 4. Ramon

  De singlereis van Kras naar het Beierse Woud in Duitsland was eenvoudig, maar met een prachtige natuur. Hotel in klein dorpje met leuk ontvangst. Gelukkig was er een buffet. Nette en schone kamers, soms groot en ook wel eens wat klein. Behulpzaam personeel. Heerlijk gewandeld in een natuurlijke omgeving. Ga weer kiezen voor één van de single reizen, ze bevallen mij prima.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.