Single Reizen naar Tanzania, Kenia, Zanzibar, Oeganda en Gambia

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda. Landen met savannes, leeuwen, zebra’s en giraffen. Minder bekend zijn de prachtige witte stranden. Tanzania in Oost-Afrika kent wel 120 stammen. Deze reis is het begin van een nieuwe ontdekking. Veel singles waarderen deze bestemming. Kijk op > Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen door Tanzania en Kenia

> Bekijk single reis vanaf € 3395

Avontuurlijke Rondreizen naar Tanzania en KeniaKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

We bezoeken in Tanzania het Serengeti park en de beroemde Ngorongoro krater. Djoser biedt naast de rondreis Kenia & Tanzania tal van rondreizen naar dit deel van Afrika. Rondreis Tanzania & Zanzibar, luxe kampeerreis Kenia, Tanzania & Zanzibar en Oeganda, Tanzania & Zanzibar.

Het doornemen van deze reizen alleen al …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Kenia, Tanzania en Zanzibar

> Bekijk single reis vanaf € 4295

tanzaniaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Ga mee en zie het wild om je heen. Prachtige landschappen van de Kilimanjaro en savannes met olifanten, gnoes en leeuwen. We zijn in Serengeti en Masai Mara. Zanzibar met haar stranden … we reizen met een truck.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereis naar Kombo Beach Hotel in Gambia

> Bekijk single reis vanaf € 1049

Singlereis naar GambiaCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

We gaan naar het prachtige en bijzondere Gambia! Zwerven door Kotu aan zee. Hier beleef je Afrika op z’n best. En juist hier ligt ons Kombo Beach Hotel.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Tanzania, Kenia en Oeganda

> Bekijk single reis vanaf € 4369

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Voor de Afrika fanaten: safari in Tanzania. We bezoeken het reservaat Serengeti, met de Ngorongorokrater, met al die dieren.

Ervaar samen het Victoriameer, Oeganda, Kenia en Tanzania. In Bwindi en Kibale zie je chimpansees en gorilla’s!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrouwenproject Arusha, vrijwilligerswerk, dieren, kinderen, veel te doen in Tanzania

> Bekijk jongerenreis vanaf € 915

tanzania single reizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Er is veel behoefte aan ondersteuning en gelukkig doen zich veel mogelijkheden voor. In Arusha zijn 3 vrouwen projecten om hen weer een goede toekomst te geven. Verder hondenopvang, scholing, etc. Open je wereld NU!!

Meer over deze jongerenreis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Extra informatie

Hoofdstad: > Dodoma
Inwoners: ca. 26 miljoen
Taal: Swahili en Engels
Valuta: Tanzaniaanse shilling
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments