Single Reizen naar Tanzania, Kenia, Zanzibar, Oeganda, Gambia en Ghana

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda (Uganda). Landen met savannes, leeuwen, zebra’s en giraffen. Minder bekend zijn de prachtige witte stranden. Tanzania in Oost-Afrika kent wel 120 stammen. Deze reis is het begin van een nieuwe ontdekking. Veel singles waarderen deze bestemming. Kijk op > Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen door Tanzania, Kenia en Ghana

> Bekijk single reis vanaf € 3395

Avontuurlijke Rondreizen naar Tanzania en KeniaKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

We bezoeken in Tanzania het Serengeti park en de beroemde Ngorongoro krater. Djoser biedt naast de rondreis Kenia & Tanzania tal van rondreizen naar dit deel van Afrika. Rondreis Tanzania & Zanzibar, luxe kampeerreis Kenia, Tanzania & Zanzibar en Oeganda, Tanzania & Zanzibar.

Een nieuwe rondreis gaat naar Ghana, Togo en Benin. We beginnen in Accra, de hoofdstad van Ghana.

Het doornemen van deze reizen alleen al …

Meer over deze single reis


Villavibes logo

VillaVibes Singlereizen naar het strand van Gambia, vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1195

winterzonreizen voor singles naar GambiaVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Gambia kan jouw bijzondere ervaring worden. Even een zonnetje meepikken. We gaan naar het mooie Gambia in Afrika. Er even helemaal uit zijn en dat met een leuke groep singles.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Tanzania

> Bekijk single reis vanaf € 3406

Tanzania safariSimi Reizen, de grootste aanbieder van single en jongerenreizen voor avonturiers tussen 18 en 32 jaar. Met een divers aanbod aan bestemmingen, is er voor iedereen een mooie vakantie te boeken. Reizen inclusief vervoer en een pakket aan spannende excursies.

Op avontuur! Tanzania is een bijzondere bestemming. Spectaculaire natuur, hoge bergen en wilde dieren. En een open bevolking. We doen ook Zanzibar aan.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Tanzania en Zanzibar

> Bekijk single reis vanaf € 4462

tanzaniaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Ga mee en zie het wild om je heen. Prachtige landschappen van de Kilimanjaro en savannes met olifanten, gnoes en leeuwen. We zijn in Serengeti en Masai Mara. Zanzibar met haar stranden … we reizen met een truck.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reis naar Oeganda (Uganda)

> Bekijk single reis vanaf € 4099

Singlereizen naar UgandaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan met elkaar een avontuurlijke rondreis maken door Uganda, het groene hart van Afrika. Wouden, gorilla’s, savannes met leeuwen … het paradijs bij de bron van de Nijl. We komen aan in Entebbe.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereis naar Kombo Beach Hotel in Gambia

> Bekijk single reis vanaf € 1049

Singlereis naar GambiaCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

We gaan naar het prachtige en bijzondere Gambia! Zwerven door Kotu aan zee. Hier beleef je Afrika op z’n best. En juist hier ligt ons Kombo Beach Hotel.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Tanzania en Kenia

> Bekijk single reis vanaf € 3547

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Groepssamenstelling staat vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustige reizen.

Voor de Afrika fanaten: leeuwen, giraffen en olifanten door het Afrikaanse savannelandschap zien rennen? De Masai ontmoeten? We bezoeken de Hell’s Gate. We gaan naar Kenia en Tanzania! Met een kleine groep ga je met een truck bus door de mooie natuur. We overnachten veelal in tenten.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrouwenproject Arusha, vrijwilligerswerk, dieren, kinderen, veel te doen in Tanzania

> Bekijk jongerenreis vanaf € 915

tanzania single reizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Er is veel behoefte aan ondersteuning en gelukkig doen zich veel mogelijkheden voor. In Arusha zijn 3 vrouwen projecten om hen weer een goede toekomst te geven. Verder hondenopvang, scholing, etc. Open je wereld NU!!

Meer over deze jongerenreis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Extra informatie

Hoofdstad: > Dodoma
Inwoners: ca. 26 miljoen
Taal: Swahili en Engels
Valuta: Tanzaniaanse shilling
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments