Single Reizen Australië. De lange reis meer dan waard!

Single Reizen Online

Verre reizen naar Australië. Dit continent ligt op het zuidelijk halfrond en kent diverse klimaten. Het is aan te raden om daarmee rekening te houden. Maar Australië is, ondanks de lange reis, meer dan de moeite waard. Plan een lange vakantie voor je bezoek!

Bijzondere singlereizen:
> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Nieuw-Zeeland
> Single reizen Fiji Eilanden
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Australië

> Bekijk single reis vanaf € 6195

Avontuurlijke Vakanties naar AustraliëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Met de rondreis door Australië bezoek je Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock, Cairns. Kakadu NP en het Great Barrier Reef. We maken gebruik van binnenlandse vluchten en een deel leggen wij af met de trein.

Wil je iets meer dan is de Rondreis Australië en Nieuw-Zeeland iets voor jou!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Australië

> Bekijk single reis vanaf € 8095

Groepsreizen AustraliëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Is dit je droom? Australië verkennen! Jouw rondreis gaat naar het land van Kangoeroes en rode grond. We bezoeken vele hoogtepunten van dit continent. Prachtige stranden, bergen en het regenwoud. Great Barrier Reef doen we ook. Eigen soort dieren. Aboriginals ontmoeten. Voor het avontuur slaap je 3 nachten in luxe tenten.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Au Pair, Taallessen, Work en Travel en Backpacken in Australië

> Bekijk single reis vanaf € 595

Au Pair, Taallessen en Work en Travel in Australië5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Als Au Pair ontdek je Australië op een leuke manier. En je leert het Engels beter dan ooit. Werken en betaald krijgen op de paarden farm. Of een taalreis voor Business English in Sydney. Backpacken. Wat te doen? Er is zo veel!

Meer over deze single reis


Papoea-Nieuw-Guinea

Je bezoekt een geheel andere wereld in het Australische deel van Nieuw Guinea.


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Papoea-Nieuw-Guinea

> Bekijk single reis niet boekbaar

Pioniersreizen naar Papoea-Nieuw-GuineaGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Papoea-Nieuw-Guinea is helemaal een terechte pioniersbestemming. Hier blijft alles bij het oude. Ben je flexibel genoeg voor deze bijzondere reis?

Je reist met binnenlandse vluchten en … drie dagen kanotocht over de Sepik rivier.

Meer over deze single reis


Bijzondere singlereizen:
> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Nieuw-Zeeland
> Single reizen Fiji Eilanden
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Australië

Hoofdstad: > Canberra
Inwoners: ca. 23 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Australische dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: +10 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sk
Sk

Wat een mooie reis van Djoser door Australië was dat. Al weer een paar jaar geleden, maar steeds denk ik er met veel plezier aan terug. Ook de groep was erg leuk. Enthousiaste mensen, die al wat van Australië wisten en er al een keer waren geweest. Daarom zit ik ieder jaar op de catalogus met spanning te wachten.

Adriane
Adriane

Wat een prachtig land Australië. Vriendelijke mensen. En met zo’n sfeer van “komt wel”. De singlereis naar Australië zal ik nooit vergeten. Djoser en onze gids Teun hebben er echt alles aan gedaan om hier een fantastische reis van te maken en het is ze gelukt. Alles was prima geregeld. Ik had mij niet beter kunnen wensen.