Single Reizen Frankrijk. Rondreizen, Strand en Actief.

Single Reizen Online

Single reizen naar Frankrijk voor super vakanties. De reizen zijn ook heel geschikt voor de alleengaande. Groepsreizen naar Creuse en Argelès. Surfen in Seignosse en relaxen in een jacuzzi. Singlereizen Axat, outdoor in Pyreneeën vanaf camping le Moulin du Pont d’Alies. Busreis naar Elzas. Niet voor niets dat Frankrijk zo populair is bij singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Italië
> Single reizen Spanje

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Reizen Frankrijk. Chapelle en Argelès-sur-Mer

> Bekijk single reis vanaf € 599

Alle avonden feest in FrankrijkEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire en hooggewaardeerde (8,4) single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

De single reizen naar Frankrijk gaan naar La Chapelle d’Abondance in de Franse Alpen. Een single vakantie met veel activiteiten. Mountainbiken, wandelen en van berg naar berg slingeren. Een tweede bestemming is Argelès-sur-Mer voor een zon- strandvakantie. Vanaf de camping loop je zo het strand op!


Kras logo

Kras Single Reizen Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 549

Single Reis Franse rivièraKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Heerlijke single reizen naar de Elzas, een busreis en een fiets single reis naar Normandië. Fietsvakantie in het Loire dal. Dus actief, gezelligheid, fijn met elkaar optrekken en … lekker eten.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 689

Jongeren Singlereizen GuillestreSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

We gaan naar Guillestre in de Alpen en we hebben daar een hoop lol met de outdoor activiteiten en de leuke avonden. De camping is prima dus je zult een top tijd hebben met je leeftijdsgenoten. Begeleiding door gidsen.

Tevens biedt Simi Reizen surfvakanties aan. Deze vakanties gaan naar Vieux Boucau aan de Atlantische Oceaan.


Aktiva Tours logo

Actieve Single Vakanties in Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 380

Fietsen in FrankrijkVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

We gaan naar Caminio de Santiago voor 4 dagen wandelen. Normandië om te fietsen of het strand verkennen. De Loire waar we vanuit Orléans, stad van Jeanne d’Arc, de streek per fiets gaan verkennen.


Bekijk ook:
> Single reizen Italië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Europa


Informatie over Frankrijk

Hoofdstad: > Parijs
Inwoners: ca. 66 miljoen
Taal: Frans
Valuta: Euro
Tijdverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Frankrijk op Google Maps

Single Reizen Online

4 gedachten over “Single Reizen Frankrijk. Rondreizen, Strand en Actief.

 1. S. Bericht auteur

  Ik wil graag iets schrijven over mijn fiets tour van vorig jaar naar de Cote d’Azur. Aktiva tours deed het goed. De reis was keurig geregeld. Belangrijk als je alleen bent. iedere keer weer spannend om met een single reis mee te gaan. Is het wel ok, de mensen. De hotels. Precies zoals in de folder stond was de reis goed te doen. Ook voor e-bikers. Waar je wel op moet letten is dat de temperatuur flink kan stijgen. Dus een extra ruime pet is wel aan te raden. Weet ook dat de wegen flink druk zijn en dat niet overal fietspaden zijn. Het personeel van het hotel waren reuze vriendelijk. Alleen de airco was niet overal even goed. Jammer. Het eten beviel mij. Ik hou van eenvoudige kost en dat was het ook. Groetjes Saskia

 2. Trees Bericht auteur

  Met de single fietsreis naar Frankrijk met Aktiva Tours heb ik mij goed kunnen vermaken. Het was een leuke groep singles. En we hadden steeds mooi weer. Het waren vier tochten en we bleven wel 2 dagen in Colmar. Dat vond ik wat jammer. Colmar met de grachtjes is leuk, je kunt er zelfs een boottochtje op maken, maar 2 dagen hoeft niet zo voor mij. De omgeving is helemaal voor fietsers. Ook veel racefietsen zag ik er zo ook veel campers. Leuke vakantie geweest met een leuke groep singles.

 3. Berta

  Ik wil graag wat schrijven over de Frankrijk single reis naar de Loire van Kras. Het was een hele mooie reis naar de beroemdste kastelen aan de Loire. De chauffeur was erg sympathiek. Hij regelde alles. Zo maakten we een boottochtje bij kasteel Chenonceaux en regelde een bezoek aan Tours. Ons hotel in Orléans was bij het centrum van de stad. Heel gezellig daar. We waren in een Ibis hotel en het eten was niet zo, ontbijt zonder eitje helaas, verder prima hoor. Het hotel beviel mij wel. Netjes, schoon en modern. Om van Orléans naar de kastelen te gaan is wel steeds een hele tocht. Dan is het landschap toch maar steeds hetzelfde. Beetje zeuren want wij hadden het onder elkaar leuk. Ik ga zeker nog een keer met een singlereis van Kras mee. En dan weer naar Frankrijk!

 4. Sander Bericht auteur

  Met Estivant naar Axat in Frankrijk geweest. Is erg bevallen. De tent was goed en schoon. En groot genoeg. ook was er elektra. De reisleiding was steeds behulpzaam. Leuke dingen gedaan en de sfeer onderling was goed. Dan merk je dat je een singlereis hebt geboekt. Ik doe dit zeker nog een keer!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.