Costa Rica Single Reizen. Wat een Natuurpracht!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Costa Rica. Single groepsreizen met bestemmingen als Corcovado, San Jose, La Fortuna, nationale parken Monteverde, Manuel Antonio, Sarapiqui. In Costa Rica is de natuur op haar mooist, zeggen ze weleens

Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Reizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1292

Sportieve alleengaande en alleenstaande reizigers naar Costa RicaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Costa Rica heeft een enorme rijkdom aan natuur. We gaan volop genieten van dit land. De reizen gaan te voet de vulkanen verkennen, we gaan surfen, canyoning en raften op diverse wilde rivieren

We beginnen in San José en gaan daarna naar La Fortuna, aan de voet van de Arenal vulkaan.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen en Fietsvakantie Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Groepsreis singles gaat o.m. naar San Jose, La Fortuna en de parken Monteverde en Manuel AntonioDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Costa Rica is bekend om haar grote nationale parken en prachtige natuur. De groepsreis Costa Rica gaat o.m. naar San Jose, La Fortuna en de parken Monteverde en Manuel Antonio. Je kunt het aanvullen met een reis naar Panama mogelijk.

Met de fietsvakantie kom je langs vulkanen, ruikt de regen- en nevelwoud. Aan het strand van Samara kun je uitrusten.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2350

Singlereizen Costa RicaSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Costa Rica heeft veel te bieden en dat met steeds een heerlijke temperatuur. We bezoeken de kust met prachtige stranden, en we bekijken plantages en de bekende plekken in de jungle.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2128

De reizen zijn voor alleengaanden en alleenstaanden die er de voorkeur aan geven om in groepsverband Costa Rica te verkennenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Costa Rica land van regenwouden en vulkanen. Wilde rivieren, lange witte stranden, vulkanen en wouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen kunt zien. Op de stranden kun je zeeschildpadden vinden. Wij brengen ook een bezoek aan Corcovado.

En … raften op de rivier. Bezoeken aan Vergel de Punta Mala en Manuel Antonio.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1699

Groepsreis Costa RicaDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Columbus was al onder de indruk van Costa Rica. Dus allemaal mee met de single groepsreis Costa Rica On a Shoestring. Het is het land van de natuur, van de reservaten, van de dieren, van de tropische wouden, van de spannende activiteiten … Laten we samen genieten van deze overweldigende natuurpracht.

Of de single rondreis Costa Rica en Panama … avontuur!

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Diersoorten in Costa RicaFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Een actieve rondreis. Je ziet de tropische regenwouden, vulkanen en vele planten en diersoorten. Je bezoekt de stranden van Manuel Antonio, de wouden van Rincon de la Vieja en Sarapiqui.

Een tweede reis is een combi Nicaragua en Costa Rica. Een topper in het aanbod! Je bezoekt de natuurgebieden van Costa Rica, en de koloniale stekjes in Nicaragua.

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1357

Groepsreis Pura VidaCirkel Single Vakanties staan voor afwisseling, vaak naar wat minder bekend vakantie oord. Cirkel brengt je, actief, met anderen in contact. Zij hanteren leeftijdscategorieën. Groepen met leeftijd 25-39, 35-49 en 45-69 jaar. Je bent dus altijd met leeftijdsgenoten. De reisleider staat steeds tot je beschikking. Single vakanties om zorgeloos te genieten!

Single groepsreis Pura Vida of te wel Puur leven. Het is de levensstijl die wij met elkaar gaan aannemen tijdens deze rondreis door dit schitterend natuur land.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Pioniersreizen naar Costa-RicaKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Costa Rica, klein land met prachtige stranden, regenwouden en vulkanen. Een bijzondere flora en fauna. we maken een reis naar Caño Negro, waar we gaan varen. En verder … snorkelen, paardrijden en wandelen.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 2128

Costa Rica is genietenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Met deze rondreis voel je je snel één met de natuur! Op deze rondreis ontdek je de natuurparken van het land, w.o. het woud van Corcovado. Zoek in de jungle naar bijzondere dieren, dan kun je daar genieten! of het nu in het bos is of op de stranden.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk

> Bekijk single reis vanaf € 1880

Wildlife in Costa RicaTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je bij aan het behoud van onze aarde.

Het natuur of wildlife project verspreid over het hele land. Je kunt voorkeur kenbaar maken welk soort project jou het meeste aanspreekt.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Costa Rica

Hoofdstad: > San José
Inwoners: ca. 5 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Costa Ricaanse Colon > Wisselkoers
Tijdsverschil: -7/-8 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Costa Rica op Google Maps

Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sjaan
Sjaan

We hadden een hele fijne reisleider Ton en Gerado onze voortreffelijke chauffeur. Wij deden de Canopy en gewandeld in Manuel Antonio, doen! We hadden een leuke groep bij FOX single reizen. Tip: goede berg of wandelschoenen meenemen.
Groeten

An.
An.

Schitterende weken in Costa Rica met single groepsreis van Shoestring. Mooi land, veel natuur. Goede hotels en een leuke groep mensen. Singles en alleengaanden. De reisleiding was goed voor elkaar. Veel gezien en activiteiten, Daarnaast ook heerlijk aan het strand gelegen. Doe beslist de canopy tour Monteverde! Dat vergeet je nooit meer. Wel wat grote groep, ca 25 en dus hier en daar wat wachten. Hoort erbij denk ik dan maar. Costa Rica was de eerste keer, nog een keer terug? Ik hoop het.

Corine
Corine

De rondreis Costa Rica en Panama van Djoser was in één woord onvergetelijk. De reisleidster heeft er een fantastische vakantie van gemaakt. Natuur is overweldigend, excursies interessant, gerechten heerlijk. Afwisseling binnenland en strand. De hotels waren netjes en de groep was gezellig …. a;;es TOP.