Single Reizen Costa Rica. Wat een Natuurpracht!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Costa Rica. Single groepsreizen met bestemmingen als Corcovado, San Jose, La Fortuna, nationale parken Monteverde, Manuel Antonio, Sarapiqui. Costa Rica is de natuur op haar mooist

Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Single Reizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1217

Sportieve alleengaande en alleenstaande reizigers naar Costa RicaMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Costa Rica heeft een enorme rijkdom aan natuur. We gaan volop genieten van dit land. De reizen gaan te voet de vulkanen verkennen, we gaan surfen, canyoningen en raften op diverse wilde rivieren..

We beginnen in San José en gaan daarna naar La Fortuna, aan de voet van de Arenal vulkaan.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen en Fietsvakantie Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1845

Groepsreis singles gaat o.m. naar San Jose, La Fortuna en de parken Monteverde en Manuel AntonioDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

De groepsreis gaat o.m. naar San Jose, La Fortuna en de parken Monteverde en Manuel Antonio. Je kunt het aanvullen met een reis naar Panama mogelijk.

Met de fietsvakantie kom je langs vulkanen, ruikt de regen- en nevelwoud. Aan het strand van Samara kun je uitrusten.


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1357

Groepsreis Pura VidaCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Single groepsreis Pura Vida of te wel Puur leven. Het is de levensstijl die wij met elkaar gaan aannemen tijdens deze rondreis door dit schitterend natuur land.


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Costa Rica

> Bekijk jongerenreis vanaf € 1871

Singlereizen Costa RicaSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 16-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Costa Rica heeft veel te bieden en dat met steeds een heerlijke temperatuur. We bezoeken de kust met prachtige stranden, en we bekijken plantages en de bekende plekken in de jungle.


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Groepsreis Costa RicaDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Columbus was al onder de indruk van Costa Rica. Dus allemaal mee met de single groepsreis Costa Rica On a Shoestring. Het is het land van de natuur, van de reservaten, van de dieren, van de tropische wouden, van de spannende activiteiten … Laten we samen genieten van deze overweldigende natuurpracht.

Of de single rondreis Costa Rica, Nicaragua en Panama … avontuur!


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1898

De reizen zijn voor alleengaanden en alleenstaanden die er de voorkeur aan geven om in groepsverband Costa Rica te verkennenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Costa Rica land van regenwouden en vulkanen. Wilde rivieren, lange witte stranden, vulkanen en wouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen kunt zien. Op de stranden kun je zeeschildpadden vinden. Wij brengen ook een bezoek aan Corcovado.

En … raften op de rivier. Bezoeken aan Vergel de Punta Mala en Manuel Antonio.


Baobab logo

Baobab Singlereizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1998

Costa Rica is genietenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Met de Rondreis Costa Rica voel je je snel één met de natuur! Op deze rondreis ontdek je de natuurparken van het land, w.o. het woud van Corcovado. Zoek in de jungle naar bijzondere dieren, dan kun je daar genieten! of het nu in het bos is of op de stranden.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1949

Diersoorten in Costa RicaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Een actieve rondreis. Je ziet de tropische regenwouden, vulkanen en vele planten en diersoorten. Je bezoekt de stranden van Manuel Antonio, de wouden van Rincon de la Vieja en Sarapiqui.

Een tweede reis is een combi Nicaragua en Costa Rica. Een topper in het aanbod! Je bezoekt de natuurgebieden van Costa Rica, en de koloniale stekjes in Nicaragua.


Travel Active logo

Wildlife en Travel in Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 1880

Wildlife in Costa RicaTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

Het natuur of wildlife project verspreid over Costa Rica. Je kunt voorkeur kenbaar maken welk soort project jou het meeste aanspreekt.


Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Costa Rica

Hoofdstad: > San José
Inwoners: ca. 5 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Costa Ricaanse Colon > Wisselkoers
Tijdsverschil: -7/-8 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Costa Rica op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Costa Rica. Wat een Natuurpracht!

 1. An.

  Schitterende weken in Costa Rica met single groepsreis van Shoestring. Mooi land, veel natuur. Goede hotels en een leuke groep mensen. Singles en alleengaanden. De reisleiding was goed voor elkaar. Veel gezien en activiteiten, Daarnaast ook heerlijk aan het strand gelegen. Doe beslist de canopy tour Monteverde! Dat vergeet je nooit meer. Wel wat grote groep, ca 25 en dus hier en daar wat wachten. Hoort erbij denk ik dan maar. Costa Rica was de eerste keer, nog een keer terug? Ik hoop het.

 2. Corine

  De rondreis Costa Rica en Panama van Djoser was in één woord onvergetelijk. De reisleidster heeft er een fantastische vakantie van gemaakt. Natuur is overweldigend, excursies interessant, gerechten heerlijk. Afwisseling binnenland en strand. De hotels waren netjes en de groep was gezellig …. a;;es TOP.

 3. Sjaan Bericht auteur

  We hadden een hele fijne reisleider Ton en Gerado onze voortreffelijke chauffeur. Wij deden de Canopy en gewandeld in Manuel Antonio, doen! We hadden een leuke groep bij FOX single reizen. Tip: goede berg of wandelschoenen meenemen.

  Groeten

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.