Costa Rica Single Reizen. Wat een natuurpracht heb je daar!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Costa Rica. Single groepsreizen met bestemmingen als Corcovado, San Jose, La Fortuna, nationale parken Monteverde, Manuel Antonio, Sarapiqui. In Costa Rica is de natuur op haar mooist, zeggen ze weleens

Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen en Fietsvakantie Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2695

Avontuurlijke Rondreizen en Fietsvakantie Costa RicaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Costa Rica is bekend om haar grote nationale parken en prachtige natuur. De groepsreis Costa Rica gaat o.m. naar San Jose, La Fortuna en de parken Monteverde en Manuel Antonio. Je kunt het aanvullen met een reis naar Panama mogelijk.

Met de fietsvakantie kom je langs vulkanen, ruikt de regen- en nevelwoud. Aan het strand van Samara kun je uitrusten.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2949

Actieve Singlereizen naar Costa RicaSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-25 en 24-32 jaar. Excursies zijn altijd inclusief. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Costa Rica heeft veel te bieden en dat met steeds een heerlijke temperatuur. We bezoeken de kust met prachtige stranden, en we bekijken plantages en de bekende plekken in de jungle.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2719

Avontuurlijke Singlereizen Costa RicaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Costa Rica land van regenwouden en vulkanen. Wilde rivieren, lange witte stranden, vulkanen en wouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen kunt zien. Op de stranden kun je zeeschildpadden vinden. Wij brengen ook een bezoek aan Corcovado.

En … raften op de rivier. Bezoeken aan Vergel de Punta Mala en Manuel Antonio.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2799

ANWB Single Reizen Costa RicaANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Een actieve rondreis. Je ziet de tropische regenwouden, vulkanen en vele planten en diersoorten. We bezoeken Tortuguero, stranden van Manuel Antonio en we wandelen langs de Rio Celeste rivier.

En om niet te vergeten de salsa les in San Jose en stranden van Sámara.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Costa Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2249

Single Groepsreis naar Costa RicaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Columbus was al onder de indruk van Costa Rica. Dus allemaal mee met de single groepsreis Costa Rica On a Shoestring. Het is het land van de natuur, van de reservaten, van de dieren, van de tropische wouden, van de spannende activiteiten … laten we samen genieten van deze overweldigende natuurpracht.

Je kunt ook kiezen voor de rondreis door Costa Rica en Panama.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 2345

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Klein land met prachtige stranden, regenwouden en vulkanen. Een bijzondere flora en fauna. We maken een reis naar Caño Negro, waar we gaan varen. En verder … snorkelen, paardrijden en wandelen.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar Costa-Rica

> Bekijk single reis vanaf € 2452

costa-rica singles wellnessSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Een bekende reis gaat naar The Retreat in Altos del Monte, Costa Rica. Wellness oord waar je puur en gezond eet. Waar jouw lichaam en geest bloeien. Iedere dag Yoga, wellness kooklessen, massage & scrub, hike door de natuur. Zwembad, fitnesscenter en sauna.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 867

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Projecten genoeg. Onderwijsprojecten en nog meer sociale zaken. Natuurprojecten met schildpadden. De taalreizen gaan naar het populaire Jaco Beach!, Flamingo Beach, Manuel Antonio en Monteverde.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Costa Rica samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 64

costa rica single reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis zelf samen. Ga varen over de Tortuguero gevaren, trekken door de jungle van Corcovado en relax op strand van de Nicoya Peninsula.

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Costa Rica.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Suriname
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Costa Rica

Hoofdstad: > San José
Inwoners: ca. 5 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Costa Ricaanse Colon > Wisselkoers
Tijdsverschil: -7/-8 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Costa Rica op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sjaan
Sjaan

We hadden een hele fijne reisleider Ton en Gerado onze voortreffelijke chauffeur. Wij deden de Canopy en gewandeld in Manuel Antonio, doen! We hadden een leuke groep bij FOX single reizen. Tip: goede berg of wandelschoenen meenemen.
Groeten

An.
An.

Schitterende weken in Costa Rica met single groepsreis van Shoestring. Mooi land, veel natuur. Goede hotels en een leuke groep mensen. Singles en alleengaanden. De reisleiding was goed voor elkaar. Veel gezien en activiteiten, Daarnaast ook heerlijk aan het strand gelegen. Doe beslist de canopy tour Monteverde! Dat vergeet je nooit meer. Wel wat grote groep, ca 25 en dus hier en daar wat wachten. Hoort erbij denk ik dan maar. Costa Rica was de eerste keer, nog een keer terug? Ik hoop het.

Corine
Corine

De rondreis Costa Rica en Panama van Djoser was in één woord onvergetelijk. De reisleidster heeft er een fantastische vakantie van gemaakt. Natuur is overweldigend, excursies interessant, gerechten heerlijk. Afwisseling binnenland en strand. De hotels waren netjes en de groep was gezellig …. a;;es TOP.