Actieve Vakantie Singles. Avontuurlijke groepsreizen.

Single Reizen Online

Op zoek naar een actieve vakantie voor singles? Wandelvakantie, fietsvakantie, zeilvakantie, outdoor, werkvakantie, vrijwilligerswerk, yoga, culinaire reis samen met andere singles. Avontuurlijke groepsreizen naar veel bestemmingen. Singlereizen actief iets voor jou?


Direct naar de activiteit van je keuze

Wandelvakantie voor singles

Single fietsvakantie

Outdoor

Zeilvakantie voor singles

Yoga en mindfulness weekenden voor singles

Golfvakantie

single tennisreizen

Culinaire single reizen

Werkvakantie

Vrijwilligerswerk

Goede doelen reizen

Winter Single Reizen


Actieve Vakantie Singles

Actieve Vakantie SinglesSingles zoeken vaak naar een reis met activiteiten, zoals wandelen, zeilen, outdoor. Een actieve vakantie is erg leuk en gezond. Dat weten we al, maar toch wel handig om de site van de thuisarts over gezond bewegen eens te raadplegen.

Tijdens deze vakantie kun je ervaringen met anderen delen. De gesprekken komen zo snel tot stand.

De meest gekozen activiteit is wandelen. De wandelvakantie voor singles staat bij veel reisorganisaties voor singles centraal. En er zijn hele leuke single vakanties bij. Zoals wandelen in Marokko. Vaak als korte vakantie geboekt. Maar ook dicht bij huis. Een paar dagen wandelen in Nederland of België als weekendje weg.

De actieve reizen bieden afwisselende programma’s met veel activiteiten en avontuur. Van wandelen tot ruige outdoor aan toe. Op deze manier leer je de andere singles snel kennen. En dan heb je de extra gezellige avonden. Volop gelegenheid om naar elkaars (levens-) ervaringen te luisteren en om elkaar nog wat beter te leren kennen.

De Europese vakantielanden zijn bij uitstek geschikt voor actieve groepsreizen. De Ardennen in België, Frankrijk, Italië zijn zulke landen. Zo kun je met de actieve single reizen canyoningen in Frankrijk of de ongerepte natuur van Zweden ook met de kano gaan verkennen. Avontuur in een kano op de meren van Zweden. Zie je jezelf al met een kampvuur erbij! Een wandelvakantie over de bergpaden van Oostenrijk dan. Of klimmen, samen met singles naar een hoog punt in de Italiaanse Dolomieten.

Het voordeel van de actieve vakantie voor singles is dat alles voor je geregeld is. En alle activiteiten worden deskundig begeleid. Ook de avond is niet vergeten. Kroegentochten of een avondje met een kampvuur.

Naast het wandelen kiezen singles steeds vaker voor een zeilvakantie voor singles. Dat kan in Nederland, maar ook in Griekenland of Turkije.

 yoga en mindfulness weekendenNieuw zijn de yoga en mindfulness weekenden. Dan kun je ook aan je gewicht werken. Heerlijk om een weekend Zen te zijn. Ook nieuw zijn de culinaire single reizen. Samen koken en dan een nachtwandeling, iets voor jou misschien?

Single Reizen Online