Afrika Single Reizen Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Afrika verre reizen voor singles en alleengaanden. Avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties naar veel bestemmingen. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Het donkere continent dat jij kan verkennen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1445

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De bestemmingen van Djoser voor Afrika zijn talrijk. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Marokko, Tunesië en Egypte.

De meest geboekte Afrika reizen gaan naar > Madagascar en Mauritius, > Tanzania en Kenia en > Zuid-Afrika.

Wanneer je Afrika verkenner bent dan kun je hier heel veel jaren terecht.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 709

Singlereizen naar AfrikaSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Keuze te over. Om te beginnen de single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-Ethiopië. Door sommige avonturiers wel met het mooiste land van Afrika aangeduid. Een reis naar Kenia en Tanzania. Neem je camera maar mee met zoveel wild. Een single rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar.

Heel apart is de single reis naar Madagascar, één van de grootste eilanden, die wij kennen.

Naast de Afrika reizen zijn er nog een aantal !! single reizen naar Zuid-Afrika en Noord-Afrika. Marokko is goedkoop en goed te doen voor een korte vakantie. Egypte en …

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan wandelen op de prachtige Kaapverdische eilanden. En wel de eilanden Santiago, Fogo, Sao Vicente en Santo Antao. We slapen heel bijzonder en we eindigen op … het strand. Deze reis is ook te boeken door stellen.

Er is nog veel meer. Rondreis door Zuid-Afrika. Kenia, Tanzania en Zanzibar. Uganda en een kampeer- en lodge reis in Namibië.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1149

ANWB Single ReizenOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Een goede manier om het echte Afrika te ontdekken is tijdens onze avontuurlijke reis Kenia. We bezoeken het mineraalmeer, Lake Nakuru, met flamingo’s, vulkanen, wildpark Masai Mara. Ook kun je genieten op een wit zandstrand!

De andere single groepsreizen gaan naar Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Botswana, Zimbabwe en Marokko.

Een mooie korte reis is de stedentrip Kaapstad!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 755

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Bij Koning Aap valt er wel wat te kiezen! Alle delen van Afrika zijn te ontdekken. Prachtige groepsreizen naar Botswana, Egypte, Ethiopië, Ghana, Kenia, Lesotho, Madagascar, Marokko, Namibië, Oeganda, Soedan, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe en natuurlijk de populaire bestemming Zuid-Afrika met wel 8 verschillende reizen.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandelvakanties voor Singles naar West-Afrika en Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 1025

Wandelvakanties voor Singles naar West-Afrika en MarokkoActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We maken een bijzondere rondreis door Burkina Faso in West-Afrika. Mooi, bijzonder, totaal anders … overnachten in dorpjes met lemen hutten.

De tweede actieve reis gaat naar Marokko. Wandelen in het Atlasgebergte.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1799

SinglereizenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. We reizen in kleine groepen. Je kunt ook zelf ontdekken. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij wereld reizigers.

Prachtige bestemmingen. Single rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar. En dan de bijzondere rondreis voor singles door de Kaapverdische Eilanden.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 115

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Marokko tot in Zuid-Afrika. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Arabisch te leren of je Engels te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere dieren.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 512

Stel zelf je reis samenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen voor deze individuele reizen zijn Marokko, Madagaskar en Zuid-Afrika.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single golfreizen van Pin High naar Tunesië

> Bekijk single reis vanaf € 549

Single golfreizen van Pin High naar TunesiëPin High is een golfvakantie specialist. Reizen en clinics speciaal voor singles en alleengaanden. Bestemmingen naar vele landen. De golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Het Afrikaanse Tunesië is een beetje uit de gratie, maar dat betekent zeker niet voor golf. Pin High biedt wel 5 mooie single golfreizen aan. Altijd op mooie banen. En … goedkoop!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte


Informatie over Afrika

> Afrika Server, nieuws


Afrika op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asmeer
Asmeer

Wat een prachtige vakantie van Mambo Single Reizen naar Zuid-Afrika. Hele leuke groep ook! Niet alles lukte even goed. De planning zat niet overal goed in elkaar. Een paar keer het eten gemist en de overnachtingslocatie gaf ook al problemen.

De rondreis door Zuid-Afrika was geweldig! Veel lol onder elkaar gehad. Niet iedereen was single, ook alleengaanden waren erbij. Top vakantie!

W.
W.

Mijn reis naar Zambia met Travel Active duurde 6 weken en het was een prachtige ervaring! Ik heb al ondersteuning gehad. Ze waren vriendelijk, hielpen waar het kon en steeds bereikbaar met mail of telefoon.
Het personeel hielp je waar het kon. Gelukkig kon in mijn eigen gang gaan. De reis is niet goedkoop maar het was het wel waard.

Antje
Antje

De reis naar Kenia, Afrika van Fox zal ik nooit vergeten. Een prachtig land, fijne bevolking en prachtige natuur met de dieren. De gidsen waren heel kundig. Wisten ons over alles iets te vertellen. De chauffeur deed leuk mee. Ook hij kon over alles vertellen. De lodges waren goed. Geeft wel een idee van Out of Africa. Eten geen klacht over. We zagen de dieren zo voor ons. De Masai Mara met haar groene heuvels. Tsavo East met een rode grond kleur gaf de dieren een extra kleur. Spannend allemaal. De laatste dagen aan het strand gelegen. Een geweldige afsluiting… Read more »