Afrika Single Reizen – Op vakantie in een prachtig continent!

Single Reizen Online

Afrika verre reizen voor singles en alleengaanden. Avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties naar veel bestemmingen. Strandvakanties voor de juiste sfeer. Gambia, Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Het donkere continent dat jij kan gaan verkennen en ontdek de wilde schoonheid van Afrika met deze single reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Swaziland

> Bekijk single reis vanaf € 2760

Zuid AfrikaTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reizen naar het bijzondere Zuid-Afrika. Groots land met safari’s in Kruger NP, luipaarden die naar je kijken, met geluid van olifanten. We doen Eswatini. 2 oceanen, Kaapstad. Zuid-Afrika is divers en inspirerend! We nemen een Nederlands sprekende gids mee.

Meer over deze single reisDjoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 995

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De bestemmingen van Djoser zijn talrijk. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Marokko, Tunesië en Egypte.

De meest geboekte Afrika reizen gaan naar > Madagascar en Mauritius, > Tanzania en Kenia en > Zuid-Afrika.

Een nieuwe rondreis gaat naar Ghana, Togo en Benin. We beginnen in Accra, de hoofdstad van Ghana.

Wanneer je Afrika verkenner bent dan kun je hier heel veel jaren terecht.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

VillaVibes Singlereizen naar het strand van Gambia, vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1195

winterzonreizen voor singles naar GambiaVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Gambia kan jouw bijzondere ervaring worden. Even een zonnetje meepikken. We gaan naar het mooie Gambia in Afrika. Er even helemaal uit zijn en dat met een leuke groep singles.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen naar AfrikaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Keuze te over. Om te beginnen de single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-Ethiopië. Door sommige avonturiers wel met het mooiste land van Afrika aangeduid. Een reis naar Kenia en Tanzania. Neem je camera maar mee met zoveel wild. Een single rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar.

Heel apart is de single reis naar Madagascar, één van de grootste eilanden, die wij kennen.

Naast de Afrika reizen zijn er nog een aantal !! single reizen naar Zuid-Afrika en Noord-Afrika. Marokko is goedkoop en goed te doen voor een korte vakantie. Egypte en …

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1655

ANWB Single ReizenANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Dit land biedt meer dan alleen natuur. De heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk KaapstadHoi, ik heb de Single Reizen Zuid-Afrika geboekt. Dit is onze eerste reis met ANWB en we kunnen niet wachten! Wie volgt ons!?

Wijnvalleien en Kaapstad. We zien de Big Five in het Kruger Park, ontdekken Kaapstad.

De vier koningssteden van Marokko bezoeken en een jeep safari meemaken? Afrika als continent heeft zoveel!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereis naar Kombo Beach Hotel in Gambia

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Singlereis naar GambiaCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

We gaan naar het prachtige en bijzondere Gambia! Zwerven door Kotu aan zee. Hier beleef je Afrika op z’n best. En juist hier ligt ons Kombo Beach Hotel.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 3489

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan Afrika zoals het echt is verkennen. Sawadee biedt prachtige rondreizen door Zuid-Afrika, Uganda en een kampeer- en lodge reis in Namibië.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 745

GroepsreizenSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

Bij Koning Aap valt er wel wat te kiezen! Alle delen van Afrika zijn te ontdekken. Prachtige groepsreizen naar Botswana, Egypte, Ethiopië, Ghana, Kenia, Lesotho, Madagascar, Marokko, Namibië, Oeganda, Soedan, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe en natuurlijk de populaire bestemming Zuid-Afrika met wel 8 verschillende reizen.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 350

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Marokko tot in Zuid-Afrika. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Arabisch te leren of je Engels te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere dieren.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single golfreizen van Pin High naar Tunesië

> Bekijk single reis vanaf € 599

Single golfreizen van Pin High naar TunesiëPin High is een golfvakantie specialist. Reizen en clinics speciaal voor singles en alleengaanden. Bestemmingen naar vele landen. De golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Het Afrikaanse Tunesië is een beetje uit de gratie, maar dat betekent zeker niet voor golf. Pin High biedt wel 5 mooie single golfreizen aan. Altijd op mooie banen. En … goedkoop!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte


Informatie

> Afrika Server, nieuws


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asmeer
Asmeer

Wat een prachtige vakantie van Mambo Single Reizen naar Zuid-Afrika. Hele leuke groep ook! Niet alles lukte even goed. De planning zat niet overal goed in elkaar. Een paar keer het eten gemist en de overnachtingslocatie gaf ook al problemen.

De rondreis door Zuid-Afrika was geweldig! Veel lol onder elkaar gehad. Niet iedereen was single, ook alleengaanden waren erbij. Top vakantie!

W.
W.

Mijn reis naar Zambia met Travel Active duurde 6 weken en het was een prachtige ervaring! Ik heb al ondersteuning gehad. Ze waren vriendelijk, hielpen waar het kon en steeds bereikbaar met mail of telefoon.
Het personeel hielp je waar het kon. Gelukkig kon in mijn eigen gang gaan. De reis is niet goedkoop maar het was het wel waard.

Antje
Antje

De reis naar Kenia, Afrika van Fox zal ik nooit vergeten. Een prachtig land, fijne bevolking en prachtige natuur met de dieren. De gidsen waren heel kundig. Wisten ons over alles iets te vertellen. De chauffeur deed leuk mee. Ook hij kon over alles vertellen. De lodges waren goed. Geeft wel een idee van Out of Africa. Eten geen klacht over. We zagen de dieren zo voor ons. De Masai Mara met haar groene heuvels. Tsavo East met een rode grond kleur gaf de dieren een extra kleur. Spannend allemaal. De laatste dagen aan het strand gelegen. Een geweldige afsluiting… Read more »