Single Reizen Afrika Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar het bijzondere Afrika. Avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties naar veel bestemmingen. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Het donkere continent dat jij kan verkennen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1445

Groepsreizen AfrikaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De bestemmingen van Djoser voor Afrika zijn talrijk. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Marokko, Tunesië en Egypte.

De meest geboekte Afrika reizen gaan naar > Madagascar en Mauritius, > Tanzania en Kenia en > Zuid-Afrika.

Wanneer je Afrika verkenner bent dan kun je hier heel veel jaren terecht.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1247

Groepsreizen AfrikaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Kies jij voor een groepsreis met avontuur in de natuur? Ga dan mee naar Zuid-Afrika met veel activiteiten om het oerwoud te ervaren. We slapen we midden tussen het wild. Je kunt ook kiezen voor Zimbabwe met de Victoria Falls. Om Afrika compleet te maken kun je ook de woestijn van Marokko gaan ontdekken.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1798

Rondreis Kaapverdische EilandenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

We gaan wandelen op de prachtige Kaapverdische eilanden. En wel de eilanden Santiago, Fogo, Sao Vicente en Santo Antao. We slapen heel bijzonder en we eindigen op … het strand. Deze reis is ook te boeken door stellen.

Er is nog veel meer. Rondreis door Zuid-Afrika, Kenia Uganda en Madagaskar en een kampeerreis in Namibië.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Groepsreizen naar Afrika met Marokko, Zuid-Afrika, Gambia en Senegal

> Bekijk single reis vanaf € 649

Single Reis Gambia en SenegalKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Gambia en Senegal zijn de top bestemmingen voor West-Afrika. We reizen per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park van Senegal. Gambia is als een verrassing. We ontdekken natuur met apen, krokodillen en vele vogelsoorten.

Een tweede populaire singlereis gaat naar Zuid-Afrika. Een veel geboekte singlereis heeft Marokko als doel. De combi Marokko en Andalusië in Spanje is een hele leuke singlereis.

Meer over deze single reis


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Gambia

Aan het strand van GambiaOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. One2gether hanteert leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er zijn veel leeftijdsgroepen waaronder een speciale groep 50+ (50 tot 69 jaar). Hier vind je de groep van jouw leeftijd! Bestemmingen vooral in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

Ontvlucht de kou van Nederland en kies voor Gambia, klein land in Afrika. Beach Club Gambia is een goed hotel, mooi weer, schitterende flora en fauna, gezellige mede singles! De Single Beach Club Gambia is een topper. Met Gambia doe je wat anders!


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Kaapverdië

> Bekijk single reis vanaf € 1019

Kaapverdische eiland Sal One2gether Travel is een single Touroperator! Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+. Bestemmingen in Europa en Afrika. Bijzonder zijn hun Beach Clubs!

Hou je van het strand en wil je de kou ontlopen ga dan naar het Kaapverdische eiland Sal in de Atlantische Oceaan. Het is maar 6 uur vliegen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-EthiopiëDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Keuze te over. Om te beginnen de single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-Ethiopië. Door sommige avonturiers wel met het mooiste land van Afrika aangeduid. Een reis naar Kenia en Tanzania. Neem je camera maar mee met zoveel wild. Een single rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar.

Heel apart is de single reis naar Madagascar, één van de grote eilanden, die wij kennen.

Naast de Afrika reizen zijn er nog een aantal !! single reizen naar Zuid-Afrika en Noord-Afrika. Marokko is heel goedkoop te doen. Leuk voor een korte vakantie.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 999

Wildpark Masai MaraFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

Een manier om het echte Afrika te ontdekken is tijdens onze avontuurlijke reis Kenia. We bezoeken het mineraalmeer, Lake Nakuru, met flamingo’s, vulkanen, wildpark Masai Mara. Ook kun je genieten op een wit zandstrand!

De andere single groepsreizen gaan naar Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania en Marokko.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen

> Bekijk single reis vanaf € 795

Pioniersreizen naar AfrikaKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Een langdurende reis door Marokko. Naar het land van de zwarte farao’s, Soedan. En een interessante reis naar het Victoriameer met Oeganda, Kenia en Tanzania. Zuid-Afrika …

Meer over deze single reis


Baobab logo

Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 2298

Jeepsafari in AfrikaBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Prachtige bestemmingen. Single rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar. En dan de bijzondere kampeer safari in Namibië.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk van Travel Active

> Bekijk single reis vanaf € 830

Afrika safariTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je bij aan het behoud van onze aarde.

Zimbabwe in Afrika met mooie safari’s en de vriendelijke Bantoe bevolking. Avontuur genoeg in dit land met olifanten. Wil je eens werken met meest bijzondere dieren?

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 512

Individuele reizen naar AfrikaBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen voor deze individuele reizen zijn Marokko, Madagaskar en Zuid-Afrika.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single golfreizen van Pin High naar Tunesië

> Bekijk single reis vanaf € 549

Golfreizen voor singles naar TunesiëPin High is een golfvakantie specialist. Reizen en clinics speciaal voor singles en alleengaanden. Bestemmingen naar vele landen. De golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Het Afrikaanse Tunesië is een beetje uit de gratie, maar dat betekent zeker niet voor golf. Pin High biedt wel 5 mooie single golfreizen aan. Altijd op mooie banen. En … goedkoop!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte


Informatie over Afrika

> Afrika Server, nieuws


Afrika op Google Maps


Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Asmeer
Asmeer

Wat een prachtige vakantie van Mambo Single Reizen naar Zuid-Afrika. Hele leuke groep ook! Niet alles lukte even goed. De planning zat niet overal goed in elkaar. Een paar keer het eten gemist en de overnachtingslocatie gaf ook al problemen.

De rondreis door Zuid-Afrika was geweldig! Veel lol onder elkaar gehad. Niet iedereen was single, ook alleengaanden waren erbij. Top vakantie!

W.
W.

Mijn reis naar Zambia met Travel Active duurde 6 weken en het was een prachtige ervaring! Ik heb al ondersteuning gehad. Ze waren vriendelijk, hielpen waar het kon en steeds bereikbaar met mail of telefoon.
Het personeel hielp je waar het kon. Gelukkig kon in mijn eigen gang gaan. De reis is niet goedkoop maar het was het wel waard.

Antje
Antje

De reis naar Kenia, Afrika van Fox zal ik nooit vergeten. Een prachtig land, fijne bevolking en prachtige natuur met de dieren. De gidsen waren heel kundig. Wisten ons over alles iets te vertellen. De chauffeur deed leuk mee. Ook hij kon over alles vertellen. De lodges waren goed. Geeft wel een idee van Out of Africa. Eten geen klacht over. We zagen de dieren zo voor ons. De Masai Mara met haar groene heuvels. Tsavo East met een rode grond kleur gaf de dieren een extra kleur. Spannend allemaal. De laatste dagen aan het strand gelegen. Een geweldige afsluiting… Lees verder »