Afrika Single Reizen – Op vakantie in een prachtig continent!

Single Reizen Online

Afrika verre reizen voor singles en alleengaanden. Avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties naar veel bestemmingen. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Het donkere continent dat jij kan gaan verkennen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Swaziland

> Bekijk single reis vanaf € 2279

Zuid AfrikaTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reizen naar het bijzondere Zuid-Afrika. Groots land met safari’s in Kruger NP, luipaarden die naar je kijken, met geluid van olifanten. We doen Eswatini. 2 oceanen, Kaapstad. Zuid-Afrika is divers en inspirerend! We nemen een Nederlands sprekende gids mee.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 995

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De bestemmingen van Djoser voor Afrika zijn talrijk. Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Marokko, Tunesië en Egypte.

De meest geboekte Afrika reizen gaan naar > Madagascar en Mauritius, > Tanzania en Kenia en > Zuid-Afrika.

Wanneer je Afrika verkenner bent dan kun je hier heel veel jaren terecht.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Singlereizen naar Afrika, Marokko en Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1799

MarrakeshSimi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. Overgrote deel reist solo/single. Vakanties voor 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De Simi reizen zijn bijzonder!

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar Marokko. Er zijn twee reizen: zomerreis en winterreis.

Marokko is totaal anders. We maken wandeltochten door het Atlas-gebergte met muilezels, slapen in een dorp bij de Berbers. We bezoeken Aït Benhaddou en dan … Marrakech, een sprookje!

Een tweede bestemming in Afrika is het > oude Egypte. Doen!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 3169

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan Afrika zoals het echt is verkennen. Sawadee biedt prachtige rondreizen door Zuid-Afrika, Uganda en een kampeer- en lodge reis in Namibië.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1550

ANWB Single ReizenANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Dit land biedt meer dan alleen natuur. De heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk KaapstadHoi, ik heb de Single Reizen Zuid-Afrika geboekt. Dit is onze eerste reis met ANWB en we kunnen niet wachten! Wie volgt ons!?

Wijnvalleien en Kaapstad. We zien de Big Five in het Kruger Park, ontdekken Kaapstad.

De vier koningssteden van Marokko bezoeken en een jeep safari meemaken? Afrika als continent heeft zoveel!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 787

Singlereizen naar AfrikaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Keuze te over. Om te beginnen de single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-Ethiopië. Door sommige avonturiers wel met het mooiste land van Afrika aangeduid. Een reis naar Kenia en Tanzania. Neem je camera maar mee met zoveel wild. Een single rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar.

Heel apart is de single reis naar Madagascar, één van de grootste eilanden, die wij kennen.

Naast de Afrika reizen zijn er nog een aantal !! single reizen naar Zuid-Afrika en Noord-Afrika. Marokko is goedkoop en goed te doen voor een korte vakantie. Egypte en …

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 765

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Bij Koning Aap valt er wel wat te kiezen! Alle delen van Afrika zijn te ontdekken. Prachtige groepsreizen naar Botswana, Egypte, Ethiopië, Ghana, Kenia, Lesotho, Madagascar, Marokko, Namibië, Oeganda, Soedan, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe en natuurlijk de populaire bestemming Zuid-Afrika met wel 8 verschillende reizen.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 350

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Marokko tot in Zuid-Afrika. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Arabisch te leren of je Engels te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere dieren.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single golfreizen van Pin High naar Tunesië

> Bekijk single reis vanaf € 599

Single golfreizen van Pin High naar TunesiëPin High is een golfvakantie specialist. Reizen en clinics speciaal voor singles en alleengaanden. Bestemmingen naar vele landen. De golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Het Afrikaanse Tunesië is een beetje uit de gratie, maar dat betekent zeker niet voor golf. Pin High biedt wel 5 mooie single golfreizen aan. Altijd op mooie banen. En … goedkoop!

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Afrika samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 24

Stel zelf je reis samenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Afrikaanse landen zelf samen. Wil je wat hulp dan kun je beschikken over de reisdeskundige van Yourway2go. De landen die het betreft zijn Egypte, Marokko en Zuid-Afrika.

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis voor deze landen.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte


Informatie over Afrika

> Afrika Server, nieuws


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asmeer
Asmeer

Wat een prachtige vakantie van Mambo Single Reizen naar Zuid-Afrika. Hele leuke groep ook! Niet alles lukte even goed. De planning zat niet overal goed in elkaar. Een paar keer het eten gemist en de overnachtingslocatie gaf ook al problemen.

De rondreis door Zuid-Afrika was geweldig! Veel lol onder elkaar gehad. Niet iedereen was single, ook alleengaanden waren erbij. Top vakantie!

W.
W.

Mijn reis naar Zambia met Travel Active duurde 6 weken en het was een prachtige ervaring! Ik heb al ondersteuning gehad. Ze waren vriendelijk, hielpen waar het kon en steeds bereikbaar met mail of telefoon.
Het personeel hielp je waar het kon. Gelukkig kon in mijn eigen gang gaan. De reis is niet goedkoop maar het was het wel waard.

Antje
Antje

De reis naar Kenia, Afrika van Fox zal ik nooit vergeten. Een prachtig land, fijne bevolking en prachtige natuur met de dieren. De gidsen waren heel kundig. Wisten ons over alles iets te vertellen. De chauffeur deed leuk mee. Ook hij kon over alles vertellen. De lodges waren goed. Geeft wel een idee van Out of Africa. Eten geen klacht over. We zagen de dieren zo voor ons. De Masai Mara met haar groene heuvels. Tsavo East met een rode grond kleur gaf de dieren een extra kleur. Spannend allemaal. De laatste dagen aan het strand gelegen. Een geweldige afsluiting… Read more »