Single Reizen Afrika Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Afrika. Avontuurlijke groepsreizen ook voor de alleengaande. Vele bestemmingen zoals Single Beach Club Gambia, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Zambia en Kaapverdië. Het donkere continent met avontuurlijke groepsreizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 850

Groepsreizen AfrikaMambo is een eigenzinnige organisatie in de reiswereld. Mambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Kies jij voor een groepsreis met avontuur in de natuur? Ga dan mee naar Zuid-Afrika met veel activiteiten om het oerwoud te ervaren. We slapen we midden tussen het wild. Je kunt ook kiezen voor Zimbabwe met de Victoria Falls. Om Afrika compleet te maken kun je ook de woestijn van Marokko gaan ontdekken.


Kras logo

Kras Groepsreis Gambia en Senegal voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1569

Single Reis Gambia en SenegalKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Gambia en Senegal zijn de top bestemmingen voor West-Afrika. We reizen per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park van Senegal. Gambia is als een verrassing. We ontdekken natuur met apen, krokodillen en vele vogelsoorten.

Een tweede populaire singlereis gaat naar Zuid-Afrika. Tevens is er een hele bijzondere singlevakantie van Kaapstad, via Namibië naar de Victoria Watervallen. En dat met een safari! Een veel geboekte singlereis heeft Marokko als doel.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1245

Groepsreizen AfrikaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De bestemmingen van Djoser voor Afrika zijn talrijk. Ethiopië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Madagaskar, Zuid-Afrika, Marokko en …

Rondreis Ethiopië bijvoorbeeld. Prachtige natuur, monumenten en etnische minderheden in de Omovallei. Een boeiende bestemming …


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-EthiopiëDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Keuze te over. Om te beginnen de single reis naar Noord-Ethiopië en Zuid-Ethiopië. Door sommige avonturiers wel met het mooiste land van Afrika aangeduid. Een reis naar Kenia en Tanzania. Neem je camera maar mee met zoveel wild. Een single rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar.

Heel apart is de single reis naar Madagascar, één van de grote eilanden, die wij kennen.

Naast de Afrika reizen zijn er nog een aantal !! single reizen naar Zuid-Afrika en Noord-Afrika. Marokko is heel goedkoop te doen. Leuk voor een korte vakantie.


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Gambia

> Bekijk single reis vanaf € 899

Aan het strand van GambiaOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 20 en 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

Ontvlucht de kou van Nederland en kies voor Gambia, klein land in Afrika. Beach Club Gambia is een goed hotel, mooi weer, schitterende flora en fauna, gezellige mede singles! De Single Beach Club Gambia is een topper. Met Gambia doe je wat anders!


One2gether logo

One2gether Single Vakantie voor 40+ naar Kaapverdië

> Bekijk single reis vanaf € 939

Kaapverdische eiland Sal One2gether heeft singlereizen speciaal voor de 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

Hou je van het strand en wil je de kou ontlopen ga dan naar het Kaapverdische eiland Sal in de Atlantische Oceaan. Het is maar 6 uur vliegen.


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1798

Rondreis Kaapverdische EilandenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

We gaan wandelen op de prachtige Kaapverdische eilanden. En wel de eilanden Santiago, Fogo, Sao Vicente en Santo Antao. We slapen heel bijzonder en we eindigen op … het strand. Deze reis is ook te boeken door stellen. Er is nog veel meer. Rondreis door Zuid-Afrika, Kenia, Namibië, Uganda en Madagaskar.


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Pioniersreizen naar AfrikaKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

Een langdurende reis door Marokko. Naar het land van de zwarte farao’s, Soedan. En een interessante reis naar het Victoriameer met Oeganda, Kenia en Tanzania.


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Afrika samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar AfrikaAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Baobab logo

Singlereizen naar Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1098

Jeepsafari in AfrikaBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Prachtige bestemmingen naar alle uithoeken van Afrika. Kaapverdië. Safari reis door Kenia en Tanzania. Jeep safari op Madagascar. Namibië, Zuid-Afrika natuurlijk. Uganda. En veel dichter bij huis, Marokko.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Kenia

> Bekijk single reis vanaf € 2349

Wildpark Masai MaraFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Een manier om het echte Afrika te ontdekken is tijdens onze avontuurlijke reis Kenia. We bezoeken het mineraalmeer, Lake Nakuru, met flamingo’s, vulkanen, wildpark Masai Mara. Ook kun je genieten op een wit zandstrand!


Travel Active logo

Wildlife en Travel van Travel Active

> Bekijk single reis vanaf € 830

Afrika safariTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

Zimbabwe in Afrika met mooie safari’s en de vriendelijke Bantoebevolking. Avontuur genoeg in dit land met olifanten. Wil je eens werken met meest bijzondere dieren?


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Namibië
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Egypte
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Afrika

> Boeken over Afrika
> Afrika Server, nieuws


Afrika op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Afrika Avontuurlijke Groepsreizen.

 1. K.

  Wat een prachtige vakantie van Mambo Single Reizen naar Zuid-Afrika. Hele leuke groep ook! Niet alles lukte even goed. De planning zat niet overal goed in elkaar. Een paar keer het eten gemist en de overnachtingslocatie gaf ook al problemen.

  De rondreis door Zuid-Afrika was geweldig! Veel lol onder elkaar gehad. Niet iedereen was single, ook alleengaanden waren erbij. Top vakantie!

 2. W.

  Mijn reis naar Zambia met Travel Active duurde 6 weken en het was een prachtige ervaring! Ik heb al ondersteuning gehad. Ze waren vriendelijk, hielpen waar het kon en steeds bereikbaar met mail of telefoon.
  Het personeel hielp je waar het kon. Gelukkig kon in mijn eigen gang gaan. De reis is niet goedkoop maar het was het wel waard.

 3. Antje

  De reis naar Kenia, Afrika van Fox zal ik nooit vergeten. Een prachtig land, fijne bevolking en prachtige natuur met de dieren. De gidsen waren heel kundig. Wisten ons over alles iets te vertellen. De chauffeur deed leuk mee. Ook hij kon over alles vertellen. De lodges waren goed. Geeft wel een idee van Out of Africa. Eten geen klacht over. We zagen de dieren zo voor ons. De Masai Mara met haar groene heuvels. Tsavo East met een rode grond kleur gaf de dieren een extra kleur. Spannend allemaal. De laatste dagen aan het strand gelegen. Een geweldige afsluiting van deze Afrika, Kenia singlereis. Groep was leuk, alhoewel er altijd weer klagers bij waren. Voor mij: DOEN!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.