Baltische Staten Single Reizen. Estland, Letland en Litouwen.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar de Oost-Europese Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Met hele bijzondere uitstapjes naar het Russische St. Petersburg. De bewoners zijn trots op hun cultureel erfgoed.

Bekijk ook:
> Single reizen Rusland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1095 Maar nu even niet!

Rondreizen en Fietsvakantie naar Baltische StatenDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Bestemmingen naar de Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland, Estland met uitstapjes naar Rusland. Daar gaan we Sint-Petersburg en Moskou bezoeken.

De fietsvakantie gaat naar de Baltische Staten, Litouwen, Letland en Estland. We blijven wat langer in Vilnius, Riga en Tallinn. De fietstochten gaan door prachtige oer gebieden.

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Reizen Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1091

Single Reizen Baltische StatenTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. De rondreis Baltische Staten is een groot avontuur!

Daarnaast biedt TUI Singles een korte rondreis door Tallinn en Helsinki aan.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar de Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1600

baltische staten met singlesOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding.

Estland, Letland en Litouwen zijn nog minder ontdekt. We gaan alle bijzonderheden van deze landen bezoeken. Fietsen over Saaremaa, excursie over de Koerse Schoorwal en van deze tijd een rondleiding door een Russische bunker.

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1299

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

We gaan Estland, Letland en Litouwen ontdekken. Met andere singles voelen wij de geschiedenis van deze landen. We bezoeken Tallinn, Vilnius en Riga. We laten ons leiden door een bekwame gids.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsrondreizen Estland, Letland en Litouwen

> Bekijk single reis vanaf € 995

Groepsrondreizen Estland, Letland en LitouwenGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga je mee naar het ooit oude Rusland met deze rondreis naar Estland, Letland en Litouwen. Heerlijke en interessante landen ook in de avond met al die eettentjes en terrassen. We beginnen in Vilnius. Riga is een mondaine plaats. Estland doen wij als laatste en bezoeken het oude Tallinn. Nederlandse reisleiding.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door de Baltische Staten samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 40

Estland, Letland & Litouwen reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door de Baltische Staten samen. Mooie start van jouw rondreis kan Vilnius zijn. Stad met bars en restaurants. In Riga bekijk je de oude gebouwen. Het heuvelachtige Tallin geeft nog het gevoel van het Sovjet-verleden …

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door de Baltische Staten.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Rusland


Informatie over Estland, Letland en Litouwen

Hoofdstad Estland: > Tallinn
Hoofdstad Letland: > Riga
Hoofdstad Litouwen: > Vilnius
Inwoners: ca. 6 miljoen
Taal: Lets en Litouws
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Baltische Staten op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments