Baltische Staten Single Reizen. Estland, Letland en Litouwen.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar de Oost-Europese Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Met hele bijzondere uitstapjes naar het Russische St. Petersburg. De bewoners zijn trots op hun cultureel erfgoed.

Bekijk ook:
> Single reizen Rusland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 995

Single reizen naar Baltische StatenDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Bestemmingen naar de Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland, Estland met uitstapjes naar Rusland. Daar gaan we Sint-Petersburg en Moskou bezoeken.

De fietsvakantie gaat naar de Baltische Staten, Litouwen, Letland en Estland. We blijven wat langer in Vilnius, Riga en Tallinn. De fietstochten gaan door prachtige oer gebieden.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1069

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. De rondreis Baltische Staten is een groot avontuur!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Rusland


Informatie over Baltische Staten

Hoofdstad Estland: > Tallinn
Hoofdstad Letland: > Riga
Hoofdstad Litouwen: > Vilnius
Inwoners: ca. 6 miljoen
Taal: Lets en Litouws
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Baltische Staten op Google Maps

Single Reizen Online

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op