Baltische Staten Single Reizen. Estland, Letland en Litouwen.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar de Oost-Europese Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Met hele bijzondere uitstapjes naar Finland. De bewoners zijn trots op hun cultureel erfgoed.

Bekijk ook:
> Single reizen Rusland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1245

Rondreizen en Fietsvakantie naar Baltische StatenDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Bestemmingen naar de Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. Met een leuk uitstapje naar Finland.

De fietsvakantie gaat naar de Baltische Staten, Litouwen, Letland en Estland. We blijven wat langer in Vilnius, Riga en Tallinn. De fietstochten gaan door prachtige oer gebieden.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen naar Polen en Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1819

Baltische staten rondreisSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Op avontuur met andere singles! We gaan Polen, Litouwen, Letland en Estland ontdekken. Veel historie en mooie natuur. Je bezoekt de hoofdsteden en komt veel te weten. Voor deze rondreis hebben wij ook actieve excursies in petto. Doe ook mee!

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1734

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

We gaan Estland, Letland en Litouwen ontdekken. Met andere singles voelen wij de geschiedenis van deze landen. We bezoeken Tallinn, Vilnius en Riga. We laten ons leiden door een bekwame gids.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsrondreizen Estland, Letland en Litouwen

> Bekijk single reis vanaf € 1285

Groepsrondreizen Estland, Letland en LitouwenGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga je mee naar het ooit oude Rusland met deze rondreis naar Estland, Letland en Litouwen. Heerlijke en interessante landen ook in de avond met al die eettentjes en terrassen. We beginnen in Vilnius. Riga is een mondaine plaats. Estland doen wij als laatste en bezoeken het oude Tallinn. Nederlandse reisleiding.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Rondreis Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 1218

Baltische StatenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt een ruim aanbod reizen voor vakanties in eigen sfeer. Vakantiebestemmingen zijn Nederland, Europa en Midden-Oosten. Wandelen, fietsen, cruises, excursies naar Bijbelse locaties? Alleengaanden sluiten snel aan.

Wij gaan iets bijzonders doen. Rondreis door de Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen. Ieder land met een eigen cultuur. Zo tussen het grote Russische Rijk en de Oostzee, geeft het een heel eigen karakter. We bezoeken paleizen en handelshuizen. Ga mee op deze drielandenreis.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Rusland


Informatie over Estland, Letland en Litouwen

Hoofdstad Estland: > Tallinn
Hoofdstad Letland: > Riga
Hoofdstad Litouwen: > Vilnius
Inwoners: ca. 6 miljoen
Taal: Lets en Litouws
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Baltische Staten op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments