Outdoor Singles Reizen met Spannende Activiteiten

Single Reizen Online

Outdoor Singles Reizen voor singles en alleengaanden met spannende activiteiten, zoals bandvaren, bergen beklimmen, raften enz. Singles op avontuur!

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Outdoor Singles Vakanties van Estivant

> Bekijk single reis vanaf € 269

Outdoor vakanties naar FrankrijkEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

De actieve single vakanties gaan naar de Ardennen in België, ook voor een single weekend. Outdoor vakantie met veel buitensport activiteiten in Bled, Slovenië. Genieten van elkaar in de zon, bij de zee en in de natuur op een single vakantie op Sardinië.

Spanje voor een fijne wandelvakantie, Corfu in Griekenland, ook wandelen. La Chapelle ‘d Abondance in Frankrijk. En een bijzondere single vakantie vol avontuur en natuur in Zweden.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 689

Outdoor is de kern activiteit van SimiSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Outdoor is de kern activiteit van Simi. Zee kajakken, snorkelen, rotsklimmen, slackline, paintball, canyoning …

Ongedwongen actieve groepsreizen naar o.m. Ierland, Slovenië, Kroatië, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Amerika.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Nepal: Annapurna Circuit

> Bekijk single reis vanaf € 1590

Outdoor vakantie in Nepal voor singlesShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We gaan Nepal een heel stuk beter leren kennen. Ja gaat in het midden van Nepal een goed toegankelijk deel van de Himalaya verkennen. We doen de bergen van Manaslu, Annapurna en Dhaulagiri. Met de Annapurna Circuit trek je van hut naar hut. Dragers gaan je helpen. NU doen!!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Rondreis Nepal Annapurna Basecamp

> Bekijk single reis vanaf € 1679

Outdoor reizen naar Nepal voor singlesGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Deze (outdoor) wandelreis naar het Annapurna Basecamp (ABC) in Nepal is ongeveer het meest bijzondere dat je als outdoor enthousiast kunt doen. De Himalaya met de hoge bergtoppen: Mount Everest en Annapurna. In reservaat Chitwan zoeken we de neushoorn.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Outdoor Reizen

> Bekijk single reis vanaf

Avonturen bestemming is de DolomietenMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen, singles en alleengaanden. Door samen te reizen, leg je makkelijk contact en maak je vaak echte vriendschappen. Bestemmingen in Europa en naar veel verre landen.

Een avonturen bestemming is Kroatië. Een singlereis naar camping Kozarica vlakbij het vissersdorpje Pakoštane. Vanuit de tent loop je zo naar het strand. Hele dag actief bezig zijn en in de avond samen aan zee!

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over outdoor

> Avontuurlijke activiteiten
> Klim park Grolloo

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kl.
Kl.

Afgelopen vakantie samen met een vriend een outdoor vakantie naar Kroatië geboekt. Het was ontzettend leuk met de groep. De bus was me prima bevallen. We waren met nog 16 andere jongeren dus dat was gewoon lol. Ook al omdat je 2 plaatsen tot je beschikking had. Daarom heb ik ook goed kunnen slapen. Het verblijf was goed, eten ook. De reisleidster deed erg haar best en dat hebben we kunnen waarderen. De outdoor activiteiten waren spannend en leuk en goed georganiseerd. We hebben ons geen moment verveeld. We zijn in Split geweest en dat is echt iets om te… Lees verder »