Outdoor Singles Reizen met Spannende Activiteiten

Single Reizen Online

Outdoor Singles Reizen voor singles en alleengaanden met spannende activiteiten, zoals bandvaren, bergen beklimmen, raften enz. Singles op avontuur!

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Outdoor Singles Vakantie van Estivant

> Bekijk single reis vanaf € 234

Outdoor vakanties naar FrankrijkEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man / vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep.

Actieve vakanties gaan naar de Ardennen in België, Sardinië met wandelen en mountainbiken. Dimaro, eveneens in Italië, met een super outdoor camping. Niederau in Oostenrijk en Bled in Slovenië. Een bijzondere single vakantie is een week vol avontuur in Zweden. De activiteiten variëren van kanotochten in België tot raften, fietsen, canyoning en abseilen in Slovenië.


Mambo logo

Mambo Outdoor Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 177

Avonturen bestemming is de DolomietenMambo is een eigenzinnige organisatie in de reiswereld. Mambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Hun avonturen bestemming is de Dolomieten! Het stadje Dimaro in Val di Sole is de hotspot voor een fijne vakanties! Je verblijft op Dolomiti Camping Village. Vlak bij de Val di Sole met de wild stromende Noce rivier. Je gaat spectaculaire zaken meemaken.

Een tweede avonturen bestemming is Kroatië. De singlereis Croatian Adventure. De derde is een actieve vakantie naar Zweden, een natuur belevenis!


Kras logo

Kras Single Groepsreis Adventure

> Bekijk single reis vanaf € 999

Adventure in AndorraKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Deze outdoor singlereis is voor de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Het is een hele spannende adventure vakantie in Andorra. Met Canyoning, Via Ferrata’s en tokkelbanen!!


Cirkel logo

Cirkel Outdoor in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 327

Outdoor voor singles in KroatiëCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Deze outdoor, excursie en zonvakantie gaat naar de mooie en goede Camping Kozarica tussen natuurparken, bij de zee en leuke stadjes. Kajak tochten, wandelen. Wijntje aan de bar … voor een heerlijke en actieve zonvakantie.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 619

Outdoor is de kern activiteit van SimiSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Ongedwongen groepsreizen naar o.m. Ierland, Slovenië, Kroatië, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Amerika.

Outdoor is de kern activiteit van Simi. Zee kajakken, snorkelen, rotsklimmen, slackline, paintball, canyoning …


One2gether logo

One2gether Outdoor Spektakel in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Outdoor in TauplitzOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Deze single reis biedt alles. Inspanning en ontspanning. Ga mee raften in Kroatië en Bosnië! En maak kennis met de natuur van Kroatië.


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over outdoor

> Avontuurlijke activiteiten
> Klim park Grolloo

Single Reizen Online

Een gedachte over “Outdoor Singles Reizen met Spannende Activiteiten

  1. Kl.

    Afgelopen vakantie samen met een vriend een outdoor vakantie naar Kroatië geboekt. Het was ontzettend leuk met de groep. De bus was me prima bevallen. We waren met nog 16 andere jongeren dus dat was gewoon lol. Ook al omdat je 2 plaatsen tot je beschikking had. Daarom heb ik ook goed kunnen slapen. Het verblijf was goed, eten ook. De reisleidster deed erg haar best en dat hebben we kunnen waarderen. De outdoor activiteiten waren spannend en leuk en goed georganiseerd. We hebben ons geen moment verveeld. We zijn in Split geweest en dat is echt iets om te doen. We hebben een fantastische vakantie gehad.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.