Outdoor Singles Reizen met spannende activiteiten

Single Reizen Online

Outdoor Singles Reizen met singles en alleengaanden. Spannende singlevakanties met veel activiteiten als canyoning, bandvaren, bergen beklimmen, raften enz. Bestemmingen zijn België, Frankrijk, Bled in Slovenië, Italië, Kroatië en Zweden. Singles gaan op avontuur!

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Outdoor Singles Vakanties van Estivant

> Bekijk single reis vanaf € 690

Singlereizen voor 30+Estivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

De actieve single vakanties gaan naar de Ardennen in België, ook voor een single weekend. Outdoor vakantie met veel buitensport activiteiten in Bled, Slovenië. Genieten van elkaar in de zon, bij de zee en in de natuur op een single vakantie op Sardinië.

Spanje voor een fijne wandelvakantie, Samos in Griekenland, ook wandelen. Presle in de Frans Alpen voor een echte outdoor vakantie. En een bijzondere single vakantie vol avontuur en natuur in Zweden.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Rondreis Nepal Annapurna Basecamp

> Bekijk single reis vanaf € 2479

Wandelvakantie SinglesGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Deze (outdoor) wandelreis naar het Annapurna Basecamp (ABC) in Nepal is ongeveer het meest bijzondere dat je als outdoor enthousiast kunt doen. De Himalaya met de hoge bergtoppen: Mount Everest en Annapurna. In reservaat Chitwan zoeken we de neushoorn.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Outdoor Single Vakantie in de Franse Alpen

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single outdoor vakantieCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Je bent straks in de Franse Alpen en daar gaan we fietsen, wandelen en nog meer outdoor. We doen dat vanuit La Chapelle-dʼAbondance. Alle dagen genieten van de uitzichten en die lucht.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Nepal: Annapurna Circuit

> Bekijk single reis vanaf € 2027

SinglereizenShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We gaan Nepal een heel stuk beter leren kennen. Ja gaat in het midden van Nepal een goed toegankelijk deel van de Himalaya verkennen. We doen de bergen van Manaslu, Annapurna en Dhaulagiri. Met de Annapurna Circuit trek je van hut naar hut. Dragers gaan je helpen. NU doen!!

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over outdoor

> Avontuurlijke activiteiten
> Klim park Grolloo

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kl.
Kl.

Afgelopen vakantie samen met een vriend een outdoor vakantie naar Kroatië geboekt. Het was ontzettend leuk met de groep. De bus was me prima bevallen. We waren met nog 16 andere jongeren dus dat was gewoon lol. Ook al omdat je 2 plaatsen tot je beschikking had. Daarom heb ik ook goed kunnen slapen. Het verblijf was goed, eten ook. De reisleidster deed erg haar best en dat hebben we kunnen waarderen. De outdoor activiteiten waren spannend en leuk en goed georganiseerd. We hebben ons geen moment verveeld. We zijn in Split geweest en dat is echt iets om te… Read more »