Thailand Single Reizen. Het bezoek zal je lang herinneren!

Single Reizen Online

Thailand is één van de meer populaire verre single vakantiebestemmingen voor 2023. We bezoeken het drukke Bangkok, vijvers van Phitsanulok en River Kwai. Je kunt zelfs fietsen in Chiang Mai en met de boot naar de Gouden Driehoek. Lekker luieren en genieten op het strand. Veel en goed eten. Een bezoek aan Thailand zal je lang herinneren.

Bekijk ook:
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis Thailand voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1586

Groepsreis Thailand voor SinglesTUI Single Reizen biedt groepsreizen voor alle leeftijden en voor singles en alleengaanden. Het aanbod is erg divers: van rondreizen en strandvakanties tot sportreizen. Bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontmoet nieuwe mensen!

Het land van de glimlach. Een single reis met veel afwisseling. Van het drukke Bangkok tot de serene vijvers van Phitsanulok. We bezoeken de River Kwai en maken een fietsreis in Chiang Mai om vervolgens met de boot over de Mekong de Gouden Driehoek te bereiken. En we eindigen met het strand.

TUI heeft nog een singlereis naar Thailand, deze heet Zuidelijke Parels van Thailand.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen in Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Rondreizen en Fietsvakantie naar ThailandDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

Op de luchthaven van Bangkok word je ontvangen door de reisleider. Met de bus gaan we vervolgens naar ons hotel, in de wijk Banglampoo en met zwembad! … tijdens de groepsreis bezoek je Bangkok, Chiang Mai, River Kwai, Ayutthaya en Koh Chang … we eindigen op het strand van Koh Chang. En combi met Laos en Cambodja is mogelijk. Zo ook Thailand, Maleisië en Singapore.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1569

Singlereizen ThailandShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Met de single groepsreizen Thailand ga je het avontuur tegemoet. Je bezoekt de hoogtepunten van Thailand, waaronder Bangkok, en daarna gaan we met elkaar naar een strand. Wij verplaatsen ons met boten, fietsen en de bekende Thaise tuk-tuk. Het is daar heerlijk!!

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1813

ANWB Singlereizen ThailandANWB’s singlereizen voor reisliefhebbers die niet alleen willen reizen. Ontdek de wereld met andere alleengaanden. Binnen en buiten Europa. Deskundige reisleiding. Combineer gezelligheid van een groepsreis met individuele vrijheid.

Het land van de glimlach met veel indrukken. Dit is een rondreis door het noorden en zuiden. We bezoeken Khao Sok en de Elephant Experience. We verblijven op de Koh Phi Phi eilanden en in het bekende Chiang Mai.

ANWB Singlereizen biedt wel 3 mooie single groepsreizen aan naar het mooie Thailand.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Groepsreizen naar ThailandGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de single reis Thailand ga je een andere wereld leren kennen. Het drukke Bangkok, rust zoeken witte stranden, oude tempels bezoeken. Je merkt ook hoe vriendelijk de bevolking is en hoe lekker hun eten. Thailand daar kom je voor terug.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1667

Groepsreizen ThailandSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

We gaan mee met de rondreis door Thailand. We gaan met de boot, fiets en tuktuk. Het levendige Bangkok. Je ontmoet bergstammen tijdens de trektocht door het noorden. Nog meer? Ja, luieren op het strand en bijkomen van alles wat je hebt meegemaakt.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1360

Single-Friendly Wellness Reizen naar ThailandSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

De wellness reis, heel geschikt voor de soloreiziger gaat naar Absolute Sanctuary in Koh Samui. Prachtig wellness hotel voor yoga, detox en pilates.

Een tweede bestemming is Kamalaya Wellness Sanctuary in Koh Samui. Voor raw food, sport- en yogalessen en meditatie. Het Chiva-Som Health Resort maakt de lijst compleet.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 850

Vrijwilligerswerk Projecten in Thailand5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Voor Thailand hebben wij veel aparte vrijwilligers projecten. Cultuurweken, onderwijsprojecten, renovatieprojecten, sport en Thai Boxing projecten … Niet voor niets is Thailand een van de meest populaire bestemming om daar te helpen. Er is meer: jungle trekking en fietstour.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Informatie over Thailand

Hoofdstad: > Bangkok
Inwoners: ca. 67 miljoen
Taal: Thai
Valuta: Thailand Baht > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Thailand op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S.
S.

Een fantastische vakantie met Fox gehad met een fijne groep singles. De reisleiding, Monique had alles goed verzorgd. Het jungle hotel was een bijzondere ervaring en de fietstocht door Bangkok was een hele belevenis. Doen!

Q.
Q.

Een bijzondere ervaring met Djoser naar Thailand. Met deze reis krijg je een beeld hoe het echte leven in Thailand is. De reisdagen waren wel erg lang, maar zo zie je wel veel. Er was ook veel afwisseling met mooie excursies. Hotels waren goed en ook zo dat je nog steeds onder de Taiwanezen voelde.