Single Reizen Thailand. Dé verre bestemming voor 2018.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Thailand. Krabi, Koh Phi Phi, Koh Samui, Phuket, Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai, Koh Chang … Je zult het je lang herinneren.

Bekijk ook:
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Groepsreizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 987

We bezoeken prachtige en oude tempels en paleizenMambo in 1997 opgericht is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Thailand is een populaire bestemming voor een single rondreis. Je ervaart de chaos in Bangkok. We bezoeken prachtige en oude tempels en paleizen. We ontmoeten bergstammen in dorpjes. En na met elkaar de ervaringen van de reis delen op een heerlijk strand!


Kras logo

Kras Groepsreis Thailand voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Groepsreis ThailandKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Het land van de glimlach. Een single reis met veel afwisseling. Van het drukke Bangkok tot de serene vijvers van Phitsanulok. We bezoeken de River Kwai en maken een fietsreis in Chiang Mai om vervolgens met de boot over de Mekong de Gouden Driehoek te bereiken. En we eindigen met het strand.


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Tijdens de singlegroepsreis bezoek je BangkokDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

Op de luchthaven van Bangkok word je ontvangen door de reisleider. Met de bus gaan we vervolgens naar ons hotel, in de wijk Banglampoo en met zwembad! … tijdens de groepsreis bezoek je Bangkok, Chiang Mai, River Kwai, Ayutthaya en Koh Chang … we eindigen op het strand van Koh Chang. En combi met Laos en Cambodja is mogelijk.

De fietsvakantie gaat door het zuiden langs de kust.


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1047

Single groepsreis naar ThailandCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Cirkel biedt een mooie single groepsreis. Een veel geboekte reis. Het is een erg afwisselende reis. Je ontmoet het echte Bangkok. We hebben voor je klaar staan een tuktuk of een boot of een fiets. De armoede en rijkdom, zo naast elkaar zullen indruk maken. We passeren de beroemde brug over the rivier Kwai om naar ons drivende hotel te gaan. En we doen nog veel meer met elkaar om te eindigen op het eiland Ko Samet met haar restaurants, bars en strand.


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Single groepsreis ThailandDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Met de single groepsreizen Thailand ga je het avontuur tegemoet. Je bezoekt de hoogtepunten van Thailand, waaronder Bangkok, en daarna gaan we met elkaar naar een strand. Wij verplaatsen ons met boten, fietsen en de bekende Thaise tuk-tuk. Het is daar heerlijk!!

Ook zijn er single rondreizen naar Thailand en Laos en Laos, Vietnam en Cambodja.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1348

We slapen in Thailand ook bij de mensen thuis en in een Thaise tempelSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De Single Reizen Thailand begint in het oude Ayutthaya waarna we per trein naar Chiang Mai in het noorden van Thailand gaan. We gaan daar fietsen of een bezoekje brengen aan olifanten. En nog avontuurlijker is als wij met een olifant reizen en met een bamboevlot de rivier bevaren. We slapen ook bij de mensen thuis en in een Thaise tempel. Deze reis is niet alleen voor singles.


Fox logo

FOX ANWB Singlereizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Thailand, land van de glimlach met veel indrukkenFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Het land van de glimlach met veel indrukken. We kunnen een tocht op de rug van een olifant maken, een bezoek brengen aan de River Kwai. We bekijken de historische rijkdommen en de boeddhistische tempels. Veel rondreizen in Thailand voor singles!! Reis naar Noord-Thailand, het gouden zuiden, kayak tochten … en een combinatie reis met Cambodja.


Bekijk ook:
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Thailand

Hoofdstad: > Bangkok
Inwoners: ca. 67 miljoen
Taal: Thai
Valuta: Thailand Baht > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Thailand op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Thailand. Dé verre bestemming voor 2018.

  1. S.

    Een fantastische vakantie met Fox gehad met een fijne groep singles. De reisleiding, Monique had alles goed verzorgd. Het jungle hotel was een bijzondere ervaring en de fietstocht door Bangkok was een hele belevenis. Doen!

  2. Q.

    Een bijzondere ervaring met Djoser naar Thailand. Met deze reis krijg je een beeld hoe het echte leven in Thailand is. De reisdagen waren wel erg lang, maar zo zie je wel veel. Er was ook veel afwisseling met mooie excursies. Hotels waren goed en ook zo dat je nog steeds onder de Taiwanezen voelde.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.