Armenië Single Reizen naar oude (-ste) christelijke cultuur

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het heel bijzondere Armenië. Aantrekkelijke landschappen met bergen, hoogvlaktes en rivieren. Armenië met haar zeer oude (-ste) christelijke cultuur. De vele kastelen en kloosters herinneren hieraan.

Bekijk ook:
> Single reizen Turkije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen door Armenië en Georgië

> Bekijk single reis vanaf € 2395

Single reizen naar ArmeniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Rondreis door Armenië en Georgië is de eerste mooie vakantie. We beginnen in de hoofdstad Jerevan. We overnachten op steeds loopafstand van het centrum. We gaan met eigen bussen.

Het tweede avontuur gaat ook naar Azerbeidzjan en Georgië. Hier doen we ook de Kaspische en Zwarte Zee aan.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 2149

Armenie actieve single vakantiesShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt hele bijzondere single groepsrondreizen naar Armenië en een rondreis ook door Georgië. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1955

Single vakantie in het mooie Armenië en GeorgiëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Wij gaan naar een bergachtig gebied. Wild landschap met bergen, meren en rivieren. De godsdienst is Armeens-orthodox. Kerken en kloosters worden in oude staat gebracht. Oude tradities herleven. We maken wandelingen en bezoeken Karahunge.

De tweede en derde groepsreis gaat ook naar Georgië. En een reis ook door Azerbaijan en Georgië.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Cultuurvakantie naar Armenië en Georgië

> Bekijk single reis vanaf € 2745

Single cultuurvakantie naar ArmeniëSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Specials: culinaire en foto reizen voor singles!

Armenië en Georgië staan behoorlijk in de belangstelling. De oude geschiedenis van het Christendom vind je hier terug. Het landschap wordt dan ook gedomineerd door kerken en kloosters. We bezoeken Jerevan en Tbilisi met musea en monumenten. We genieten van de Kaukasus.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Turkije


Informatie over Armenië

Hoofdstad: > Jerevan
Inwoners: ca. 2,9 miljoen
Taal: Armeens
Valuta: Armeense dram
Tijdsverschil: + 2 uur
> Landenkompas Armenië
> Het land Armenië en de historie
> Klimaat Armenië


Armenië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments