Single Reizen Armenië naar oude (-ste) christelijke cultuur

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het heel bijzondere Armenië. Aantrekkelijke landschappen met bergen, hoogvlaktes en rivieren. Armenië met haar zeer oude (-ste) christelijke cultuur. De vele kastelen en kloosters herinneren hieraan.

Bekijk ook:
> Single reizen Turkije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen door Armenië en Georgië

> Bekijk single reis vanaf € 1695

ArmeniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Rondreis door Armenië en Georgië is de eerste mooie vakantie. We beginnen in de hoofdstad Jerevan. We overnachten op steeds loopafstand van het centrum. We gaan met eigen bussen.

Het tweede avontuur gaat naar Azerbeidzjan, Armenië en Georgië. Hier doen we ook de Kaspische en Zwarte Zee aan.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 799

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. Single reizen naar Georgië, Armenië, Montenegro en Polen maken het programma voor Oost-Europa bij Kras compleet.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 999

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsrondreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Turkije


Informatie over Armenië

Hoofdstad: > Jerevan
Inwoners: ca. 2,9 miljoen
Taal: Armeens
Valuta: Armeense dram
Tijdsverschil: + 2 uur
> Landenkompas Armenië
> Het land Armenië en de historie
> Klimaat Armenië


Armenië op Google Maps


Single Reizen Online

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op