Single Reizen Cyprus zijn populair. Altijd zon en veel strand.

Single Reizen Online

Single reizen Cyprus ook voor alleengaande. Cyprus, zó mooi en nog dichtbij ook. Groepsreizen naar Cyprus met heerlijk strand, veel cultuur en door Turkse en Griekse invloeden overal lekker eten. We bezoeken Limassol, Beach Club Kyrenia, Limanaki en natuurlijk de Turks, Cyprische stad Nicosia.

Bekijk ook:
> Single reizen Spanje
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Malta
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2021 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar het strand van Limassol op Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1234

Single Reizen naar het strand van Limassol op CyprusTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

We gaan op het populaire Cyprus oude ruïnes en kloosters bezoeken. Veel oude verhalen met van die mooie, kleine plaatsjes. Wijn drinken en heerlijke hapjes. Ja zelfs oliebollen! Het Troodos gebergte en Turks, Cyprische stad Nicosia zijn heel bijzonder.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Reis met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 995

Single Reis met VertrekgarantieVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

We gaan naar **** Ayia Napa voor onze BeachVibes! Eiland met voelbare oude Griekse cultuur. Maar waar je ook goed kunt uitgaan. Samen op het strand, vriendelijke mensen om je heen, leuke activiteiten, altijd zon, dat is een echte single vakantie. We maken mooie excursies.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Rondreis Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Single rondreis naar CyprusDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We gaan naar een heel mooi eiland in de Middellandse Zee, vol met geschiedenis van de Venetianen, Romeinen, Grieken. Nog steeds een boeiend land met haar politiek. Ook zie je leuke dorpjes, ontmoet je een vriendelijke bevolking.

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy naar Ayia Napa

> Bekijk single reis vanaf € 548

jongerenTui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

De SCENE appartementen bij leuke winkels en barretjes. Jouw appartement is modern en heeft gratis WiFi. Feest in een strandtent. Ayia Napa op een paar minuten lopen van Limanaki strand. Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Reizen Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 999

cyprus single reizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Zonnen op Cyprus, dat gaan we doen. En mooie en interessante bezienswaardigheden bezoeken. We doen het Troödosgebergte met haar dorpjes. We gaan naar Byzantijnse kerken en idyllische valleien. Kykkos klooster en proeven de wijn.

Het moderne Limassol met haar oude centrum en … en … veel plezier op Cyprus!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1405

cyprus singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Met ons ga je Cyprus ontdekken. Steden, archeologie, valleien, blauwe wateren en Cypriotische lekker eten, dus genieten.

We doen Troödos gebergte, Akamas en Avakas kloof. We wandelen naar Byzantijnse kerken met fresco’s. De Baden van Aphrodite zijn voor ons het begin van het Akamas Park. Omodos, Paphos en veel andere plekjes op Cyprus bezoeken wij. Ontdek het zelf!

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Reizen met Gelijkgestemden naar Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 2106

cyprus christelijke reizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Deze 15 daagse reis in eigen sfeer gaat naar Cyprus. In de reis zitten excursies. We wandelen door antieke steden en genieten van het eten daar. Zien het Troodosgebergte en Nicosia. Steeds meer mensen gaan naar Cyprus, waarom?

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Cyprus samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 75

cyprus single reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Cyprus samen. Eiland met veel cultuur, Nicosia bezoeken, wandelen in de bergen en genieten van de Middellandse Zee. Doe ook Limassol aan. Ontmoet andere singles op het strand.

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Cyprus.

Meer over deze single reis


> Single reizen Spanje
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Malta
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2021 voor Single Reizen


Informatie over Cyprus

Hoofdstad: > Nicosia
Inwoners: ca. 1,1 miljoen
Taal: Grieks en Turks
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Cyprus op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments