Single Reizen Cyprus zijn populair. Altijd zon en veel strand.

Single Reizen Online

Single reizen Cyprus ook voor alleengaande. Cyprus, zó mooi en nog dichtbij ook. Groepsreizen naar Cyprus met heerlijk strand, veel cultuur en door Turkse en Griekse invloeden overal lekker eten. We bezoeken Limassol, Beach Club Kyrenia, Limanaki en natuurlijk de Turks, Cyprische stad Nicosia.

Bekijk ook:
> Single reizen Spanje
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Malta
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar het strand van Limassol op Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1610

Single Reizen naar het strand van Limassol op CyprusTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

We gaan op het populaire Cyprus oude ruïnes en kloosters bezoeken. Veel oude verhalen met van die mooie, kleine plaatsjes. Wijn drinken en heerlijke hapjes. Ja zelfs oliebollen! Het Troodos gebergte en Turks, Cyprische stad Nicosia zijn heel bijzonder.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Reis met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1295

Single Reis met VertrekgarantieVoor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw verhouding gelijk. Veel zon bestemmingen in Europa. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel volgeboekt!

We gaan naar **** Ayia Napa voor onze BeachVibes! Eiland met voelbare oude Griekse cultuur. Maar waar je ook goed kunt uitgaan. Samen op het strand, vriendelijke mensen om je heen, leuke activiteiten, altijd zon, dat is een echte single vakantie. We maken mooie excursies.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Reizen Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1499

cyprus single reizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Zonnen op Cyprus, dat gaan we doen. We ruiken de sinaasappelbomen en zien de bergen met overal pijnbomen. Trendy winkels en leuke terrasjes in de steden. We wandelen door de Avakas kloof en zien de Byzantijnse kerken. Het mooie Cyprus beëindigen wij met een bezoek aan de stad Paphos.

Veel plezier op Cyprus!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Wandelvakantie op Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Single wandelvakantie op Cyprus. Ontmoet de lokale bevolkingGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Op jouw rondreis over Cyprus blijf je op het zuidelijke deel. Wandelen in Troodos gebergte, zien de Mount Olympus, watervallen, dorpje Kakopetria. Ontmoet al wandelend de inwoners.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1995

cyprus singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustige reizen.

Met ons ga je Cyprus ontdekken. Steden, archeologie, valleien, blauwe wateren en Cypriotische lekker eten, dus genieten.

We doen Troödos gebergte, Akamas en Avakas kloof. We wandelen naar Byzantijnse kerken met fresco’s. De Baden van Aphrodite zijn voor ons het begin van het Akamas Park. Omodos, Paphos en veel andere plekjes op Cyprus bezoeken wij. Ontdek het zelf!

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen naar Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 497

Heerlijk relaxen op de wellness vakantie voor singles naar CyprusSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Deze single-friendly wellness reis gaat naar het 5* wellness hotel Almyra in Paphos op Cyprus. Design hotel, echte service en comfort. Wellness en spa zijn adults-only. De koks laten hun kunsten zien.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfreizen naar Cyprus

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Golfreis voor singles  naar CyprusGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

De golfreizen voor singles gaan naar het Alexander The Great Beach Hotel. Een hotel waar je de geschiedenis van het eiland ziet. Cyprus heeft wel 4 mooie golfbanen. En na het golf? Wellness en strand!

Meer over deze single reis


> Single reizen Spanje
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Malta
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen


Informatie over Cyprus

Hoofdstad: > Nicosia
Inwoners: ca. 1,1 miljoen
Taal: Grieks en Turks
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Cyprus op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments