Azoren Single Reizen voor mooie wandelvakanties

Single Reizen Online

De Azoren zijn een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilanden Faial, Pico, São Jorge en São Miguel. Veel groen, veel bloemen en altijd fijn weer. Naar de Azoren ga je om te wandelen.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko
> Wandelvakantie Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis en Wandelvakantie naar de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Wandelen met singles op de AzorenDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We gaan van start vanaf het eiland Faial. Het avontuur begint al in Horta. We gaan de Caldeira vulkaan op. Daarna doen we Pico en …

De wandelvakantie begint eveneens op het eiland Sao Miguel en 2 weken later vanaf Faial. We vliegen van eiland naar eiland. Ook gaan we per boot kijken naar potvissen en dolfijnen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Wandelvakantie op de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1459

Wandelen op de AzorenSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen met singles ga je een prachtige wandeltocht maken over het groene eiland São Miguel. Je ziet blauwe meren, vulkanen, watervallen en de dieren rondom je. Met de bijzondere zee excursie zie je walvissen opkomen uit het water. Je bezoekt natuurlijk ook Ponta Delgada. We verblijven in comfortabele hotels. De Azoren blijft je bij!

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 2045

azoren wandelvakantie singlesSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

We gaan de Azoren al wandelend ontdekken! Deze eilanden zijn onder de wandelaars en natuurliefhebbers een top bestemming. We bezoeken 4 eilanden en we beginnen in São Miguel en gaan daarna naar São Jorge, Pico en Faial.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis Azoren Eilandhoppen

> Bekijk single reis vanaf € 1174

Eilandhoppen met singles op de AzorenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

We gaan naar de Azoren met 9 eilanden, speciaal voor de natuurliefhebbers. Daar bezoeken wij São Miguel en Terceira. São Miguel, het groene eiland, is het grootste. Terceira, ons derde eiland met de hoofdstad Angra do Heroísmo met zijn oude centrum en waar wij een stads tour maken. We doen ook een excursie naar Lagoa do Fogo.

We reizen met de (mini)bus en vliegen van Saô Miguel naar Terceira.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door de Azoren samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 117

azoren single reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door de Azoren samen. Groene eilanden met vulkanen, kraters, oude stadjes met hun cultuur. Ver van Europa. Echte wandeleilanden. Bezoek het eiland São Miguel. Terceira met de dorpjes Angra do Heroïsmo

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door de Azoren.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko
> Wandelvakantie Singles


Informatie over de Azoren

Hoofdstad: > Ponta Delgada
Inwoners: ca. 250000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Azoren op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments