Azoren Single Reizen voor mooie wandelvakanties

Single Reizen Online

De Azoren zijn een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilanden Faial, Pico, São Jorge en São Miguel. Veel groen, veel bloemen en altijd fijn weer. Naar de Azoren ga je om te wandelen.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis en Wandelvakantie naar de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Wandelen op de AzorenDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We gaan van start vanaf het eiland Faial. Het avontuur begint al in Horta. We gaan de Caldeira vulkaan op. Daarna doen we Pico en …

De wandelvakantie begint eveneens op het eiland Sao Miguel en 2 weken later vanaf Faial. We vliegen van eiland naar eiland. Ook gaan we per boot kijken naar potvissen en dolfijnen.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen wandelen op de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1239

Wandelvakantie AzorenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Een prachtige single vakantie met veel wandelen en leuke excursies. Samen genieten van schitterende uitzichten en leuke kleine dorpjes. En dan al die bloemen!

Je gaat de Azoren leren kennen onder leiding van een Nederlandstalige reisleider.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreis Azoren en Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 998

Rondreis MadeiraSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Single wandelreis op Madeira. We beklimmen Pico Ruivo, de hoogste top van het eiland. Je verblijft in sfeervolle pensions en hotels. En … walvis- en dolfijnenexcursie. En een wandelvakantie op het eiland São Miguel. We verblijven in een comfortabel hotel.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko


Informatie over de Azoren

Hoofdstad: > Ponta Delgada
Inwoners: ca. 250000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Azoren op Google Maps

Single Reizen Online

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op