Azoren Single Reizen voor mooie wandelvakanties

Single Reizen Online

De Azoren zijn een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilanden Faial, Pico, São Jorge en São Miguel. Veel groen, veel bloemen en altijd fijn weer. Naar de Azoren ga je om te wandelen.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko
> Wandelvakantie Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis en Wandelvakantie naar de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Wandelen met singles op de AzorenDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

We gaan van start vanaf het eiland Faial. Het avontuur begint al in Horta. We gaan de Caldeira vulkaan op. Daarna doen we Pico en …

De wandelvakantie begint eveneens op het eiland Sao Miguel en 2 weken later vanaf Faial. We vliegen van eiland naar eiland. Ook gaan we per boot kijken naar potvissen en dolfijnen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis Azoren Eilandhoppen

> Bekijk single reis vanaf € 1415

Eilandhoppen met singles op de AzorenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

We gaan naar de Azoren met 9 eilanden, speciaal voor de natuurliefhebbers. Daar bezoeken wij São Miguel en Terceira. São Miguel, het groene eiland, is het grootste. Terceira, ons derde eiland met de hoofdstad Angra do Heroísmo met zijn oude centrum en waar wij een stads tour maken. We doen ook een excursie naar Lagoa do Fogo.
We reizen met de (mini)bus en vliegen van Saô Miguel naar Terceira.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Wandelvakantie op de Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Wandelen op de AzorenSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen met singles ga je een prachtige wandeltocht maken over het groene eiland São Miguel. Je ziet blauwe meren, vulkanen, watervallen en de dieren rondom je. Met de bijzondere zee excursie zie je walvissen opkomen uit het water. Je bezoekt natuurlijk ook Ponta Delgada. We verblijven in comfortabele hotels. De Azoren blijft je bij!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen eilandhoppen Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 1951

Azoren eilandhoppenSingles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar bijzondere bestemmingen. Populair zijn de reizen naar China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Avontuur!! Eilandhoppen van eiland naar eiland in de Atlantische Oceaan. Vier van de negen eilanden doe je aan. Alle eilanden met een prachtige natuur. Op het eiland Terceira wandelen wij door Angra do Heroísmo. Het eiland Pico heeft de naam van de vulkaan. São Miguel ga je zien en Sete Cidades. En dat samen met een leuke groep!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Marokko
> Wandelvakantie Singles


Informatie over de Azoren

Hoofdstad: > Ponta Delgada
Inwoners: ca. 250000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Azoren op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments