Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar vele landen in Azië. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Maak eens een rondreis door Birma, Cambodja en Thailand. Sarawak en Sabah, naar Borneo. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis

Ga mee naar Azië.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Groepsreizen in AziëDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Djoser biedt een uitgebreid programma aan groepsreizen door Azië. Je kunt gaan bezoeken, Bhutan, Bangladesh, Birma, Cambodja, Laos, China, Tibet, India, Nepal, Vietnam, Indonesië, Kirgizië, Sri Lanka en de Malediven, het populaire Thailand en bekend van de recente Olympische Spelen Zuid-Korea.

Met deze intrigerende reis volg je de Zijderoute en kom je door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. De Trans Siberië Express brengt je in Mongolië.

Een actuele bestemming is Iran. Heel trendy zijn Japan en Singapore, één van de handel centra van Azië.

De fiets- en wandelvakanties gaan naar Nepal, Bali en Lombok, Sri Lanka, Thailand en Vietnam en Cambodja.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor HBO(+) naar Bali, Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Singlereizen naar Bali in AziëCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Staat Bali nog niet op je verlanglijstje? En dan is hier je kans om iets onvergetelijk mee te maken. We verblijven in **** hotel Jambuluwuk Oceano in Seminyak vlakbij het strand. Het uitgaansleven van Seminyak is meer dan goed! Je zult er veel gaan zien!

Meer over deze single reis


Mambo logo

Met Mambo Reizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 957

Singles spotten wildlife in Yala Park, AziëMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Bestemmingen in Azië zijn China, waar we zelfs overnachten op de Chinese muur. Sri Lanka en Thailand. Met Sri Lanka ervaar je het andere Azië. Ervaar, samen met andere singles de boeddhistische cultuur. En een heel boeiende en avontuurlijke singlereis naar Vietnam.

De groepsreis met veel avontuur in Myanmar maakt de keuze compleet.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1348

Reizen naar AziëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Sawadee biedt veel single reizen naar Azië. China met veel hoogtepunten. Vietnam, meer en meer populair. Nepal, rondreizen met trektochten door het Annapurna gebergte. Rondreis Japan. En deze: trektocht naar Everest Base Camp op 5400 meter hoogte.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Sri Lanka in AziëKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar Sri Lanka in Azië. We gaan via Chilaw en Puttalam door het tropische binnenland naar Anuradhapura … Thailand. Na aankomst in Bangkok staat de touringcar klaar voor … Vietnam. In de middag wandelen we in Hanoi … In India maken wij een bootreis over de Ganges. Single Reis Java & Bali. Klassiek China.

Trendy single reizen naar Japan, Maleisië en Borneo.

Ook zijn er mogelijkheden voor verlenging van deze singlereizen. Je kunt er dus wat langer blijven om de sfeer wat extra op te snuiven.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 899

Azië samen met singles gaan verkennenDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Met Shoestring kun je zeker Azië samen met singles gaan verkennen. Singlereizen naar tal van bestemmingen, zoals Birma, India, ja zelfs Japan. Ook minder bekende bestemmingen als Mongolië.

Een bijzondere single rondreis Nepal. En ook in Nepal de Everest opklimmen tot het beroemde (en beruchte) Basecamp. China in twee weken met andere singles gaan verkennen. Indonesië, Sri Lanka. En single groepsreis naar wonderlijk Kirgizië …

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Compleet scala aan single reizen naar AziëFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Bestemmingen zijn Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië en Bali, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Om wat aan te melden. Filipijnen met haar rijstterrassen, berglandschappen en we gaan naar Boracay. China met bezoek aan de Grote Muur. Bangkok en kayak tocht bij Krabi in Thailand, en …

Nieuw is de singlereis naar Singapore, Maleisië en Borneo.

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1047

Sri Lanka doen we door te voelen en actief te ondernemenCirkel Single Vakanties gaan naar pittoreske bestemmingen, dichtbij bekende toeristen plaatsen. Leeftijdcategorieën 25-39, 35-49 en 45-69 jaar. De reisleider gaat mee!

In Thailand maken we een rondreis, waarbij wij o.m. reizen per longtail boat naar een heus drijvend hotel.

Thailand is heel bijzonder. Het land doet je wat. Samen wandelen in de Himalaya, oerwouden bezoeken, duiken in de zee en samen Bangkok verkennen op de fiets.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Pioniersreizen naar AziëKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

De bestemmingen in Azië zijn allemaal bijzonder. Dacht je ooit aan Tadjikistan? Probeer het wel te doen. Als toerist ben je nog een unicum. Mongolië is de volgende mogelijkheid. Het land met de uitgestrekte steppen. Kazachstan, land van Borat.

De 6700 m hoge Mount Kailash gaan bekijken? Dus hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen zullen we tegenkomen in Tibet. Het land van de gesluierde vrouwen en ayatollahs? Iran! Indonesië met de Molukken. En … Noord-Korea.

Land van de Donderende Draak, Bhutan. En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Rondreizen in Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1348

Rondreizen China en VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Maak eens een rondreis door China met vele hoogtepunten. Een super reis naar Japan. Nepal wat je wellicht al veel eerder wilde. Naar het beroemde en beruchte Basecamp. En meerdere single reizen naar Vietnam.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Azië samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 623

Individuele reizen naar AziëBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn van Sri Lanka tot Japan aan toe!!

Meer over deze single reis


Zuid-Korea

Zuid-Korea was vanwege de Olympische Spelen de trendy reis voor 2018. Maar voor 2019 is dat met stip overgenomen door Japan.


Djoser logo

Met Djoser naar Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Zuid-KoreaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een reis naar Zuid-Korea is dé topper voor 2018. Jouw vakantie begint in Seoul. Snel daarna gaan we een blik werpen op Noord-Korea. Je voelt er de spanning en de (nieuwe) geschiedenis. We gaan wandelen in een natuur met watervallen en kliffen. Via Andong …

Meer over deze single reis


Noord-Korea

Wellicht de meest bijzondere reis. Naar Noord-Korea!!


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Noord-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Single rondreis Noord-KoreaDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Tijdens deze bijzondere singlereis naar Noord-Korea worden we begeleid door twee Noord-Koreaanse gidsen.

We bezoeken Mansudae Fountain Park, Mangyongdae voor een bezoek aan de woning van Kim Il Sung. Kimsusan Sun’s Palace en Panmunjom. De boeddhistische tempel Pohyon-tempel.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Noord-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 3495

Pioniersreis naar Noord-KoreaSingles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar bijzondere bestemmingen. Populair zijn de reizen naar China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Een meer dan bijzondere reis door het gesloten land Noord-Korea. Normaliter ontoegankelijk. Wij gaan naar de kust van Hamhung, het platteland van Haeju. En we bezoeken een imponerende demonstratie …

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Noord-Korea samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 855

Individuele reizen naar Noord-KoreaBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Hele bijzondere individuele rondreizen door Noord-Korea tot in detail zelf samen te stellen.

Meer over deze single reis


Zijderoute

Meegaan met de historie.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Zijderoute volgen met singlesDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke bevolking.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen langs de Zijderoute

> Bekijk single reis vanaf € 7295

ZijderouteKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur. Door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Na ruige bergen en woestijnen bereiken wij Beijing.

Meer over deze single reis


Wereldreis

Het ultiem reisgevoel


Koningaap logo

Wereldreis met Koning Aap

> Bekijk single reis vanaf € 7995

Wereldreis langs de wereldwonderenKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan de acht Wereldwonderen bezoeken. Van de oorspronkelijk wonderen bestaat alleen de Piramide van Cheops nog. De Zeven Nieuwe Wereldwonderen zijn officieel gekozen. Lees het wonderverhaal …

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan
> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Azië

> Mijn reisverhalen over Azië
> Reizen naar Azië
> Reisverhalen uit Azië


Azië op Google Maps

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Tranda
Tranda

De singlereis van Shoestring naar India was heel mooi. Veel gezien en meegemaakt. Een totaal andere wereld en mooi!! Goede hotels en goed gegeten. Veilig ook, want niemand van ons is ziek geworden. Wel waren we vooraf gewaarschuwd om geen eten langs de kant van de weg te kopen. Dus deden we dat ook niet. Had ik al eerder over India begrepen en eigenlijk geldt dat voor heel Azië. Pinnen is een probleem. Ze doen het vaak niet en wat je eruit mag halen is zo weinig dat je er niets aan hebt. Neem dus Euro’s mee.

Jos
Jos

Singlereis Vietnam met Fox. Comfortabele bus, veel lol in de trein, een vlucht die heel kort duurde. Heerlijk gewandeld, met de boot en op de fietst. En het eten was steeds heel smakelijk. De reis was goed en vol afwisseling. De reisleiding heeft alles netjes georganiseerd. geen woord verkeerd daarover. In de bus steeds hele interessante verhalen. En wat een cultuur en geschiedenis van Vietnam.