Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar vele landen in Azië. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Maak eens een rondreis door China, Indonesië of Japan. Door Birma, Cambodja en Thailand. Sarawak en Sabah, naar Borneo. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier! Beleef een onvergetelijke ervaring in Azië met deze single reizen

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis, > Single reizen Mount Everest Base Camp

Ga mee naar Azië.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar AziëDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Djoser biedt een uitgebreid programma aan groepsreizen door Azië. Je kunt gaan bezoeken, Bhutan, Bangladesh, Birma, Cambodja, Laos, China, Tibet, India, Nepal, Vietnam, Indonesië, Kirgizië, Sri Lanka en de Malediven, het populaire Thailand en bekend van de recente Olympische Spelen Zuid-Korea.

Met deze intrigerende reis volg je de Zijderoute en kom je door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Nieuw is de rondreis door Mongolië.

Een actuele bestemming is Iran. Heel trendy zijn Japan en Singapore, één van de handel centra van Azië.

De fiets- en wandelvakanties gaan naar Nepal, Bali en Lombok, Sri Lanka, Thailand en Vietnam en Cambodja.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1219

Singlereizen naar AziëSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Met Shoestring kun je zeker Azië samen met singles gaan verkennen. Singlereizen naar tal van bestemmingen, zoals Birma, India, ja zelfs Japan. Ook minder bekende bestemmingen als Mongolië.

Een bijzondere single rondreis is Nepal. En ook in Nepal de Everest opklimmen tot het beroemde (en beruchte) Basecamp. China in twee weken met andere singles gaan verkennen. Indonesië, Sri Lanka. En single groepsreis naar wonderlijk Kirgizië …

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1813

ANWB Single Groepsreizen AziëOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

ANWB biedt mooie single reizen naar Azië. Bestemmingen zijn Thailand en Vietnam.

Om wat te melden. Singlereis Grand Tour door Thailand. En een Vietnam reis met slapen bij bergstammen van Mai Chau en een cruise in Halong Bay.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single Reizen AziëSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

Sawadee biedt veel single reizen naar Azië. Het veel geboekte Vietnam, Thailand, Myanmar, China met veel hoogtepunten. Nepal, rondreizen met trektochten door het Annapurna gebergte. En deze: trektocht naar Everest Base Camp op 5400 meter hoogte. Rondreis Japan. Indonesië met Java, Bali en Lombok. Naar vele uithoeken van India.

Er is meer: een single groepsrondreis door Maleisisch Borneo, voor een en al avontuur!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1667

Groepsreizen door AziëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en explore reizen.

De bestemmingen in Azië zijn allemaal bijzonder. Dacht je ooit aan Tadjikistan? Probeer het wel te doen. Als toerist ben je nog een unicum. Mongolië is ook een mogelijkheid. Het land met de uitgestrekte steppen. Kazachstan, land van Borat.

De 6700 m hoge Mount Kailash gaan bekijken? Dus hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen zullen we tegenkomen in Tibet. Het land van de gesluierde vrouwen en ayatollahs? Iran! Indonesië met de Molukken. En … Noord-Korea.

Land van de Donderende Draak, Bhutan. En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Rondreis door Kazachstan

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Single reizen naar KazachstanSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan een super reis maken door Kazachstan. We verkennen de natuur met eindeloze steppen, maar ook met zandduinen tot gletsjermeren.

Een tweede singlereis gaat naar Kirgizië & Oezbekistan.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 74

Actieve Singlereizen naar ThailandPuur & Kuur is dé bekende wellness touroperator. Zij bieden single-friendly wellness reizen aan in Nederland, Europa en Azië.

De wellness reizen gaan naar India, Thailand, Bali in Indonesië en Sri Lanka. Allemaal heel geschikt om als single of alleen gaande te bezoeken. Hoofdmoot van de wellness behandelingen is Yoga en Ayurveda.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, Taallessen en Au Pair in Azië

> Bekijk single reis vanaf € 830

Vrijwilligerswerk Projecten, Taallessen en Au Pair in Azië5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van China tot Vietnam. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Chinees te leren. Avontuur genoeg met meest bijzondere dieren, zoals de Panda beer. Ooit gedacht om Au Pair te zijn in het oude Peking? Het kan NU!

Meer over deze single reis


Zuid-Korea

Zuid-Korea was vanwege de eerdere Olympische Spelen de trendy singlereisbestemming voor 2018. Maar voor 2021 is dat met stip overgenomen door Japan.


Djoser logo

Met Djoser naar Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 3595

Zuid-KoreaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een reis naar Zuid-Korea is dé topper voor 2018. Jouw vakantie begint in Seoul. Snel daarna gaan we een blik werpen op Noord-Korea. Je voelt er de spanning en de (nieuwe) geschiedenis. We gaan wandelen in een natuur met watervallen en kliffen. Via Andong …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Zuid-Korea en Japan

> Bekijk single reis vanaf € 4495

Single Rondreizen Zuid-Korea en JapanShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Met de singlereis Zuid-Korea en Japan ga je intens kennismaken met hun tradities en zie je hoe de bevolking de aansluiting met de moderne tijd heeft gevonden. We zien de hogesnelheidstreinen, wolkenkrabbers en felle en veel neonreclames. Maar ook de oude kloosters en paleizen. Hightech, historie, trendy leven en heerlijk eten.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreis Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 4095

Groepsreis Zuid-KoreaSingles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar bijzondere bestemmingen. Populair zijn de reizen naar China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Ga NU naar trendy Zuid-Korea. Een nog niet ontdekte bestemming. Je bezoekt natuurlijk ook de oude paleizen en tempels, maar je gaat ook het moderne Zuid-Korea zien. Het landschap is erg mooi met de theeplantages en rijstvelden, en een wilde kust.

Meer over deze single reis


Noord-Korea

Wellicht de meest bijzondere reis. Naar Noord-Korea!!
Momenteel geen reizen


Zijderoute

De Zijderoute is al vele eeuwen oud. Goederen werden vervoerd via steden als Antiochië, Bagdad en Samarkand. Indrukwekkende reis! Ga mee met de historie.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 3295

beroemde Zijderoute volgenDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke bevolking.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen langs de Zijderoute

> Bekijk single reis vanaf € 3195

Groepsreizen langs de ZijderouteKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Het volgen van de legendarische Zijderoute is een 65 dagen durend één groot avontuur. Door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Na ruige bergen en woestijnen bereiken wij Beijing.

Koning Aap biedt 2 groepsreizen langs de Zijderoute. De eerste naar het westen van China met de provincies Xinjiang, Gansu en Qinghai. De tweede is een pioniersreis.

Meer over deze single reis


Wereldreis

Het ultiem reisgevoel


Koningaap logo

Wereldreis met Koning Aap

> Bekijk single reis vanaf

Wereldreis Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan de acht Wereldwonderen bezoeken. Van de oorspronkelijk wonderen bestaat alleen de Piramide van Cheops nog. De Zeven Nieuwe Wereldwonderen zijn officieel gekozen. Lees het wonderverhaal …

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis, > Single reizen Mount Everest Base Camp

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan
> Verre Reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles


Leesstof over Azië

> Mijn reisverhalen over Azië
> Reizen naar Azië
> Reisverhalen uit Azië


Azië op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tranda
Tranda

De singlereis van Shoestring naar India was heel mooi. Veel gezien en meegemaakt. Een totaal andere wereld en mooi!! Goede hotels en goed gegeten. Veilig ook, want niemand van ons is ziek geworden. Wel waren we vooraf gewaarschuwd om geen eten langs de kant van de weg te kopen. Dus deden we dat ook niet. Had ik al eerder over India begrepen en eigenlijk geldt dat voor heel Azië. Pinnen is een probleem. Ze doen het vaak niet en wat je eruit mag halen is zo weinig dat je er niets aan hebt. Neem dus Euro’s mee.

Jos
Jos

Singlereis Vietnam met Fox. Comfortabele bus, veel lol in de trein, een vlucht die heel kort duurde. Heerlijk gewandeld, met de boot en op de fietst. En het eten was steeds heel smakelijk. De reis was goed en vol afwisseling. De reisleiding heeft alles netjes georganiseerd. geen woord verkeerd daarover. In de bus steeds hele interessante verhalen. En wat een cultuur en geschiedenis van Vietnam.