Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Azië. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Maak eens een rondreis door Birma, Cambodja en Thailand. Sarawak en Sabah, naar Borneo. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Ga mee naar Azië.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Reizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 987

Singles spotten wildlife in Yala Park, AziëMambo is een echte jongeren actieve reizen Touroperator. De reizen zijn naar leeftijd ingedeeld. 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Veel boeken alleen, singles en alleengaanden. Bestemmingen Europa en verre landen. Je legt gemakkelijk contact en vaak ontstaan er vriendschappen.

Bestemmingen in Azië zijn China, waar we zelfs overnachten op de Chinese muur. Sri Lanka en Thailand. Met Sri Lanka ervaar je het andere Azië. Ervaar, samen met andere singles de boeddhistische cultuur. En een heel boeiende en avontuurlijke singlereis naar Vietnam.

De groepsreis met veel avontuur in Myanmar maakt de keuze compleet.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Groepsreizen in AziëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Groepsreizen in Azië. Bhutan, Birma, Cambodja & Laos, Filippijnen, India & Nepal, Indochina, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Mongolië, Nepal, Singapore, Maleisie & Thailand, Sri Lanka & Malediven, Thailand & Laos, Tibet, Trans Siberië Express, Van Delhi naar Beijing, Vietnam & Cambodja en Zijderoute … voldoende zo?

De fiets- en wandelvakanties gaan naar Nepal, Bali en Lombok, Sri Lanka, Thailand en Vietnam en Cambodja.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1348

Reizen naar AziëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Sawadee biedt veel single reizen naar Azië. China met veel hoogtepunten. Vietnam, meer en meer populair. Nepal, rondreizen met trektochten door het Annapurna gebergte. Rondreis Japan. En deze: trektocht naar Everest Base Camp op 5400 meter hoogte.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1289

Sri Lanka in AziëKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+ en alle leeftijden. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single reizen naar Sri Lanka in Azië. We gaan via Chilaw en Puttalam door het tropische binnenland naar Anuradhapura … Thailand. Na aankomst in Bangkok staat de touringcar klaar voor … Vietnam. In de middag wandelen we in Hanoi … In India maken wij een bootreis over de Ganges.


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1047

Sri Lanka doen we door te voelen en actief te ondernemenCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

In Thailand maken we een rondreis, waarbij wij o.m. reizen per longtail boat naar een heus drijvend hotel.

Thailand is heel bijzonder. Het land doet je wat. Samen wandelen in de Himalaya, oerwouden bezoeken, duiken in de zee en samen Bangkok verkennen op de fiets.


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 899

Azië samen met singles gaan verkennenDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Met Shoestring kun je zeker Azië samen met singles gaan verkennen. Singlereizen naar tal van bestemmingen, zoals Birma, India, ja zelfs Japan. Ook minder bekende bestemmingen als Mongolië.

Een bijzondere single rondreis Nepal. En ook in Nepal de Everest opklimmen tot het beroemde (en beruchte) Basecamp. China in twee weken met andere singles gaan verkennen. Indonesië, Sri Lanka. En single groepsreis naar wonderlijk Kirgizië …


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Pioniersreizen naar AziëKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

De bestemmingen in Azië zijn allemaal bijzonder. Dacht je ooit aan Tadjikistan? Probeer het wel te doen. Als toerist ben je nog een unikum. Mongolië is de volgende mogelijkheid. Het land met de uitgestrekte steppen. Kazachstan, land van Borat.

De 6700 m hoge Mount Kailash gaan bekijken? Dus hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen zullen we tegenkomen in Tibet. Het land van de gesluierde vrouwen en ayatollahs? Iran! Indonesië met de Molukken. En … Noord-Korea.

Land van de Donderende Draak, Bhutan. En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur.


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Azië samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar AziëAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Baobab logo

Single Rondreizen in Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1398

Rondreizen Birma, India, Oezbekistan, Thailand en VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Maak eens een rondreis door Birma, China met vele hoogtepunten, India naar Ladakh. Nepal wat je wellicht al veel eerder wilde. Indonesië met Java, Bali en Lombok. Een spuper reis naar Japan, de Mount Everest op …


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1349

Compleet scala aan single reizen naar AziëFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Bestemmingen zijn Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië en Bali, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Om wat aan te melden. Filipijnen met haar rijstterrassen, berglandschappen en we gaan naar Boracay. China met bezoek aan de Grote Muur. Bangkok en kayaktocht bij Krabi in Thailand, en …

Nieuw is de singlereis naar Singapore, Maleisië en Borneo.


Zuid-Korea

Dé trendy reis voor 2018 gaat naar Zuid-Korea.


Djoser logo

Met Djoser naar Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 2795

Zuid-KoreaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een reis naar Zuid-Korea is dé topper voor 2018. Jouw vakantie begint Seoul. Snel daarna gaan we een blik werpen op Noord-Korea. Je voelt er de spanning en de (nieuwe) geschiedenis. We gaan wandelen in een natuur met watervallen en kliffen. Via Andong …

Meer over deze single reis


Noord-Korea

Wellicht de meest bijzondere reis. Naar Noord-Korea!!


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Noord-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 3495

Pioniersreis naar Noord-KoreaKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

Een meer dan bijzondere reis door het gesloten land Noord-Korea. Normaliter ontoegankelijk. Wij gaan naar de kust van Hamhung, het platteland van Haeju. En we bezoeken een imponerende demonstratie …


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Noord-Korea samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar Noord-KoreaAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Japan

Eén van de bijzondere singlereizen voor 2018 is Japan. Het land van de rijzende zon. De reacties zijn zeer lovend.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Japan

> Bekijk single reis vanaf € 3598

Singlereizen JapanSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

De single rondreis door Japan zal je opwinden. Mystiek, cultuur en tradities samen met innovaties. Maar ook leuke kleine dorpjes gaan je bekoren.

Meer over deze single reis


Kras logo

Nieuw: Single Reis naar mystiek Japan

> Bekijk single reis vanaf € 3639

JapanKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+ en alle leeftijden. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

We zien de heilige berg Mount Fuji ontwaken in de ochtend. Mysterieuze mist boven de groene rijstvelden. In Tokio gaat het leven onverstoord door. Van trendy wijken en winkelstraten tot parken en tempels. Een machtige rondreis. Het keizerrijk Japan zal je betoveren.


Djoser logo

Rondreis Japan

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Rondreizen Japan met de treinDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Wij gaan naar Tokyo, Kyoto en Osaka. Tijdens de tocht is er meer dan voldoende tijd om te genieten van de beroemde berg Koyasan. Hoogte punten van deze rondreis zijn ook de Aso vulkaan en de steden Hiroshima en Nagasaki.

Je ervaart het moderne Japan. We gaan vaak met de trein.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Japan

> Bekijk single reis vanaf € 899

Singlereizen naar JapanDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Met deze single reizen naar Japan leer je de Japanse cultuur van dichtbij kennen. Je ziet ook Europese en Noord-Amerikaanse invloeden. Vriendelijke bevolking en heerlijk Japans eten. Wil je niets missen? Ga dan mee!


Zijderoute

Meegaan met de historie.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 1695

Zijderoute volgen met singlesDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen langs de Zijderoute

> Bekijk single reis vanaf € 7295

ZijderouteKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur. Door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Na ruige bergen en woestijnen bereiken wij Beijing.


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Azië

> Mijn reisverhalen over Azië
> Reizen naar Azië
> Reisverhalen uit Azië


Azië op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

  1. Tranda

    De singlereis van Shoestring naar India was heel mooi. Veel gezien en meegemaakt. Een totaal andere wereld en mooi!! Goede hotels en goed gegeten. Veilig ook, want niemand van ons is ziek geworden. Wel waren we vooraf gewaarschuwd om geen eten langs de kant van de weg te kopen. Dus deden we dat ook niet. Had ik al eerder over India begrepen en eigenlijk geldt dat voor heel Azië. Pinnen is een probleem. Ze doen het vaak niet en wat je eruit mag halen is zo weinig dat je er niets aan hebt. Neem dus Euro’s mee.

  2. Jos

    Singlereis Vietnam met Fox. Comfortabele bus, veel lol in de trein, een vlucht die heel kort duurde. Heerlijk gewandeld, met de boot en op de fietst. En het eten was steeds heel smakelijk. De reis was goed en vol afwisseling. De reisleiding heeft alles netjes georganiseerd. geen woord verkeerd daarover. In de bus steeds hele interessante verhalen. En wat een cultuur en geschiedenis van Vietnam.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.