Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar vele landen in Azië. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Maak eens een rondreis door Birma, Cambodja en Thailand. Sarawak en Sabah, naar Borneo. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis

Ga mee naar Azië.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Groepsreizen in AziëDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Djoser biedt een uitgebreid programma aan groepsreizen door Azië. Je kunt gaan bezoeken, Bhutan, Bangladesh, Birma, Cambodja, Laos, China, Tibet, India, Nepal, Vietnam, Indonesië, Kirgizië, Sri Lanka en de Malediven, het populaire Thailand en bekend van de recente Olympische Spelen Zuid-Korea.

Met deze intrigerende reis volg je de Zijderoute en kom je door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. De Trans Siberië Express brengt je in Mongolië.

Een actuele bestemming is Iran. Heel trendy zijn Japan en Singapore, één van de handel centra van Azië.

De fiets- en wandelvakanties gaan naar Nepal, Bali en Lombok, Sri Lanka, Thailand en Vietnam en Cambodja.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor HBO(+) naar Bali, Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Singlereizen naar Bali in AziëCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Staat Bali nog niet op je verlanglijstje? En dan is hier je kans om iets onvergetelijk mee te maken. We verblijven in **** hotel Jambuluwuk Oceano in Seminyak vlakbij het strand. Het uitgaansleven van Seminyak is meer dan goed! Je zult er veel gaan zien!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1340

Sri Lanka in AziëKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar Sri Lanka in Azië. We gaan via Chilaw en Puttalam door het tropische binnenland naar Anuradhapura … Thailand, na aankomst in Bangkok staat de touringcar klaar voor … Vietnam. In de middag wandelen we in Hanoi … In India maken wij een bootreis over de Ganges. Single Reis Java en Bali. Klassiek China.

Ook zijn er mogelijkheden voor verlenging van deze singlereizen. Je kunt er dus wat langer blijven om de sfeer wat extra op te snuiven.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Bali, Malediven, Vietnam, Sri Lanka en Thailand

> Bekijk single reis vanaf € 1874

Jongeren en single reizen naar AziëSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Met Simi kan je wel heel ver komen. Bali avontuur met activiteiten om op een bijzondere manier Bali te ontdekken. Duikvakantie op de Malediven. De rondreizen op Sri Lanka bieden veel gezelligheid en cultuur en avontuur. Thailand met een safari door Bangkok en bezoek aan de Bridge over the River Kwai en backpack-bestemming Vietnam.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 905

Azië samen met singles gaan verkennenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Met Shoestring kun je zeker Azië samen met singles gaan verkennen. Singlereizen naar tal van bestemmingen, zoals Birma, India, ja zelfs Japan. Ook minder bekende bestemmingen als Mongolië.

Een bijzondere single rondreis is Nepal. En ook in Nepal de Everest opklimmen tot het beroemde (en beruchte) Basecamp. China in twee weken met andere singles gaan verkennen. Indonesië, Sri Lanka. En single groepsreis naar wonderlijk Kirgizië …

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Reizen naar AziëGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Sawadee biedt veel single reizen naar Azië. Het veel geboekte Vietnam, Thailand voor velen favoriet, China met veel hoogtepunten. Nepal, rondreizen met trektochten door het Annapurna gebergte. En deze: trektocht naar Everest Base Camp op 5400 meter hoogte. Rondreis Japan. Indonesië en naar vele uithoeken van India.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Compleet scala aan single reizen naar AziëOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Bestemmingen zijn Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië en Bali, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Om wat te melden. Filipijnen met haar rijstterrassen, berglandschappen en we gaan naar Boracay. China met bezoek aan de Grote Muur. Bangkok en kayak tocht bij Krabi in Thailand en …

Nieuw is de singlereis naar Singapore, Maleisië en Borneo.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1316

Pioniersreizen naar AziëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De bestemmingen in Azië zijn allemaal bijzonder. Dacht je ooit aan Tadjikistan? Probeer het wel te doen. Als toerist ben je nog een unicum. Mongolië is ook een mogelijkheid. Het land met de uitgestrekte steppen. Kazachstan, land van Borat.

De 6700 m hoge Mount Kailash gaan bekijken? Dus hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen zullen we tegenkomen in Tibet. Het land van de gesluierde vrouwen en ayatollahs? Iran! Indonesië met de Molukken. En … Noord-Korea.

Land van de Donderende Draak, Bhutan. En het volgen van de legendarische Zijderoute. Een 65 dagen durend één groot avontuur.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Singlerondreis door Mongolië

> Bekijk single reis vanaf € 3295

Actieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan een super reis maken door Mongolië. We verkennen de natuur en wij bezoeken het Nadaam festival. Dit is wel heel bijzonder!!

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Rondreizen in Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1398

Rondreizen China en VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. We reizen in kleine groepen. Je kunt ook zelf ontdekken. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij wereld reizigers.

Maak eens een rondreis door Zuid-India met veel hoogtepunten. Of een rondreis door Nepal met een mogelijkheid om naar de Everest Base Camp te gaan. China met vele hoogtepunten. Een super reis naar Japan. Nepal wat je wellicht al veel eerder wilde. Naar het beroemde en beruchte Basecamp. Sri Lanka, Thailand en meerdere single reizen naar Vietnam.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, Taallessen en Au Pair in Azië

> Bekijk single reis vanaf € 665

Vrijwilligerswerk Projecten, Taallessen en Au Pair in Azië5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van China tot Vietnam. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Chinees te leren. Avontuur genoeg met meest bijzondere dieren, zoals de Panda beer. Ooit gedacht om Au Pair te zijn in het oude Peking? Het kan NU!

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Azië samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 623

Individuele reizen naar AziëBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn van Sri Lanka tot Japan aan toe!!

Meer over deze single reis


Mambo logo

Met Mambo Reizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf

Singles spotten wildlife in Yala Park, AziëMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Bestemmingen in Azië zijn China, waar we zelfs overnachten op de Chinese muur. Sri Lanka en Thailand. Met Sri Lanka ervaar je het andere Azië. Ervaar, samen met andere singles de boeddhistische cultuur. En een heel boeiende en avontuurlijke singlereis naar Vietnam.

De groepsreis met veel avontuur in Myanmar maakt de keuze compleet.

Meer over deze single reis


Zuid-Korea

Zuid-Korea was vanwege de Olympische Spelen de trendy reis voor 2018. Maar voor 2019 is dat met stip overgenomen door Japan.


Djoser logo

Met Djoser naar Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Zuid-KoreaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een reis naar Zuid-Korea is dé topper voor 2018. Jouw vakantie begint in Seoul. Snel daarna gaan we een blik werpen op Noord-Korea. Je voelt er de spanning en de (nieuwe) geschiedenis. We gaan wandelen in een natuur met watervallen en kliffen. Via Andong …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Zuid-Korea en Japan

> Bekijk single reis vanaf € 4495

Single reizen naar Zuid-KoreaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Met de singlereis Zuid-Korea en Japan ga je intens kennismaken met hun tradities en zie je hoe de bevolking de aansluiting met de moderne tijd heeft gevonden. We zien de hogesnelheidstreinen, wolkenkrabbers en felle en veel neonreclames. Maar ook de oude kloosters en paleizen. Hightech, historie, trendy leven en heerlijk eten.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreis Zuid-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 3179

Rondreis ZUID-KOREAGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga NU naar trendy Zuid-Korea. Een nog niet ontdekte bestemming. Je bezoekt natuurlijk ook de oude paleizen en tempels, maar je gaat ook het moderne Zuid-Korea zien. Het landschap is erg mooi met de theeplantages en rijstvelden, en een wilde kust.

Meer over deze single reis


Noord-Korea

Wellicht de meest bijzondere reis. Naar Noord-Korea!!


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Noord-Korea

> Bekijk single reis vanaf € 3595

Pioniersreis naar Noord-KoreaGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Een meer dan bijzondere reis door het gesloten land Noord-Korea. Normaliter ontoegankelijk. Wij gaan naar de kust van Hamhung, het platteland van Haeju. En we bezoeken een imponerende demonstratie …

Let op: eenmalige rondreis China en Noord-Korea in juni 2020.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Noord-Korea samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 855

Individuele reizen naar Noord-KoreaBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Hele bijzondere individuele rondreizen door Noord-Korea tot in detail zelf samen te stellen.

Meer over deze single reis


Zijderoute

Meegaan met de historie.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Zijderoute volgen met singlesDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke bevolking.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen langs de Zijderoute

> Bekijk single reis vanaf € 2645

ZijderouteKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Het volgen van de legendarische Zijderoute is een 65 dagen durend één groot avontuur. Door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Na ruige bergen en woestijnen bereiken wij Beijing.

Koning Aap biedt 2 groepsreizen langs de Zijderoute. De eerste naar het westen van China met de provincies Xinjiang, Gansu en Qinghai. De tweede is een pioniersreis.

Meer over deze single reis


Wereldreis

Het ultiem reisgevoel


Koningaap logo

Wereldreis met Koning Aap

> Bekijk single reis vanaf € 0

Wereldreis langs de wereldwonderenKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan de acht Wereldwonderen bezoeken. Van de oorspronkelijk wonderen bestaat alleen de Piramide van Cheops nog. De Zeven Nieuwe Wereldwonderen zijn officieel gekozen. Lees het wonderverhaal …

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea,
> Wereldreis

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Japan
> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Azië

> Mijn reisverhalen over Azië
> Reizen naar Azië
> Reisverhalen uit Azië


Azië op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tranda
Tranda

De singlereis van Shoestring naar India was heel mooi. Veel gezien en meegemaakt. Een totaal andere wereld en mooi!! Goede hotels en goed gegeten. Veilig ook, want niemand van ons is ziek geworden. Wel waren we vooraf gewaarschuwd om geen eten langs de kant van de weg te kopen. Dus deden we dat ook niet. Had ik al eerder over India begrepen en eigenlijk geldt dat voor heel Azië. Pinnen is een probleem. Ze doen het vaak niet en wat je eruit mag halen is zo weinig dat je er niets aan hebt. Neem dus Euro’s mee.

Jos
Jos

Singlereis Vietnam met Fox. Comfortabele bus, veel lol in de trein, een vlucht die heel kort duurde. Heerlijk gewandeld, met de boot en op de fietst. En het eten was steeds heel smakelijk. De reis was goed en vol afwisseling. De reisleiding heeft alles netjes georganiseerd. geen woord verkeerd daarover. In de bus steeds hele interessante verhalen. En wat een cultuur en geschiedenis van Vietnam.