Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Azië. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Maak eens een rondreis door Birma, Cambodja en Thailand. Sarawak en Sabah, naar Borneo. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier! Ga maar mee naar Azië.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 801

Singles spotten wildlife in Yala Park, AziëMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Bestemmingen zijn Cambodja, Sri Lanka en Thailand. Met Sri Lanka ervaar je het andere Azië. Ervaar, samen met andere singles de boeddhistische cultuur. We beklimmen de berg Adam’s Peak, raften in de jungle, spotten wildlife in Yala Park en gaan zonnen op het strand van Unawatuna!


Kras logo

Kras Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1289

Sri Lanka in AziëKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+ en alle leeftijden. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single reizen naar Sri Lanka in Azië. We gaan via Chilaw en Puttalam door het tropische binnenland naar Anuradhapura … Thailand. Na aankomst in Bangkok staat de touringcar klaar voor … Vietnam. In de middag wandelen we in Hanoi … In India maken wij een bootreis over de Ganges.


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 899

Azië samen met singles gaan verkennenDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Met Shoestring kun je zeker Azië samen met singles gaan verkennen. Singlereizen naar tal van bestemmingen, zoals Birma, India, ja zelfs Japan. Ook minder bekende bestemmingen als Mongolië.

Een bijzondere single rondreis Nepal. En ook in Nepal de Everest opklimmen tot het beroemde (en beruchte) Basecamp. China in twee weken met andere singles gaan verkennen. Indonesië, Sri Lanka. En single groepsreis naar wonderlijk Kirgizië …


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Thailand en Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 826

Sri Lanka doen we door te voelen en actief te ondernemenCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Ondanks de pracht van de natuur gaan maar weinig toeristen naar Sri Lanka. Sri Lanka doen we door te voelen en actief te ondernemen. De rondreis laat je alle hoogtepunten zien die je moet meemaken op dit bijzondere eiland in Azië.

In Thailand maken we een rondreis, waarbij wij o.m. reizen per longtail boat naar een heus drijvend hotel.


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1398

Reizen naar AziëSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Sawadee biedt veel single reizen naar Azië. Naar Nepal, rondreizen met trektochten door het Annapurna gebergte. Of deze: trektocht naar Everest Base Camp op 5400 meter hoogte. Reizen naar Indonesië waar je uiteraard ook Bali gaat bezoeken. India met een rondreis door Rajasthan. Een single reis naar Kirgistan.


Djoser logo

Djoser Rondreizen, Fiets- en Wandelvakanties naar Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Groepsreizen in AziëDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Groepsreizen in Azië. Bhutan, Birma, Cambodja & Laos, Filippijnen, India & Nepal, Indochina, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Mongolië, Nepal, Singapore, Maleisie & Thailand, Sri Lanka & Malediven, Thailand & Laos, Tibet, Trans Siberië Express, Van Delhi naar Beijing, Vietnam & Cambodja en Zijderoute … voldoende zo?

Nee, want er is nog een bijzondere reis. Een rondreis door Papoea-Nieuw-Guinea. We bezoeken o.m. in het hoogland de dorpen van de moddermannen.

De fiets- en wandelvakanties gaan naar Nepal, Bali en Lombok, Sri Lanka, Thailand en Vietnam en Cambodja.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 2695

Zijderoute volgen met singlesDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke.


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen Azië

> Bekijk single reis vanaf € 1129

Compleet scala aan single reizen naar AziëFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Bestemmingen zijn Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië en Bali, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Om wat aan te melden. Filipijnen met haar rijstterrassen, berglandschappen en we gaan naar Boracay. China met bezoek aan de Grote Muur. Bangkok en kayaktocht bij Krabi in Thailandd, en …

Nieuw is de singlereis naar Singapore, Maleisië en Borneo.


Baobab logo

Single Rondreizen Birma, India, Nepal, Indonesië, Oezbekistan, Thailand en Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1498

Rondreizen Birma, India, Oezbekistan, Thailand en VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Maak eens een rondreis door Birma, Cambodja en Thailand. Wandelen door de meest schitterende bergen van Nepal. De Everest een stukje opgaan? Kan hier, ga maar mee! Of dan Rajasthan in India. Vietnam met de groene rijstvelden.

Langs Java, Bali en Lombok, een korte actieve rondreis. Zuid-Korea, Zijderoute en …


Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen India
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Bali
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Azië

> Mijn reisverhalen over Azië
> Reizen naar Azië
> Reisverhalen uit Azië


Azië op Google Maps

Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Azië. Samen een wondere wereld ontdekken.

  1. Jos

    Singlereis Vietnam met Fox. Comfortabele bus, veel lol in de trein, een vlucht die heel kort duurde. Heerlijk gewandeld, met de boot en op de fietst. En het eten was steeds heel smakelijk. De reis was goed en vol afwisseling. De reisleiding heeft alles netjes georganiseerd. geen woord verkeerd daarover. In de bus steeds hele interessante verhalen. En wat een cultuur en geschiedenis van Vietnam.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.