Curaçao Single Reizen Zon, witte stranden en veel plezier

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Met haar witte stranden, bijzondere flora en fauna. Oude landhuizen in Nederlandse stijl en een kleurrijk Willemstad. Ik ben daar een kijkje gaan nemen. Lees over Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.. Curaçao, een beetje Nederland.

Bekijk ook:
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Luxe single reizen
> Winterzon Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 1599

CuracaoTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Ieders wens vakantie op Curaçao. Blauwe zee en palmen. Relaxed leven. Ga ook mee naar dit boeiende eiland. Willemstad bekijken, terrasje bij de Bootjesbrug. Snorkelen tussen schildpadden. Wijntje erbij, het paradijs!!

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Reizen Curaçao met vertrekgarantie van VillaVibes

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Single Reizen Curaçao met vertrekgarantie van VillaVibesVillaVibes biedt single reizen voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën van 25 tot 85 jaar! De man/vrouw verhouding is in balans. Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn hun gezellige weekenden in o.m. Nederland. VillaVibes staat voor elkaar leren kennen. Kom ook naar de info borrel. (Reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Met Kerst en Oud & Nieuw op een tropisch strand met palmen en veel mooie terrassen, dat is Curaçao. We zijn in resort ***** Mangrove Beach in Willemstad. Je van het! Natuurlijk bezoeken wij ook Westpunt. En de activiteiten? Boccia, dansen, volleybal en yoga.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Single reizen voor hoger opgeleiden naar CuraçaoCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Gaan we samen een weekje zonnen? Ga mee naar het mooie en gezellige Curacao! We doen een eiland tour en we zien dit stukje Nederland als een veilige haven. Je gaat ook Willemstad met de bootjesbrug en Venezolaanse markt verkennen. We hebben een luxe accommodatie.

Meer over deze single reis


Estivant logo

Special: Estivant Single Reizen Bonaire

> Bekijk single reis vanaf € 1899

Special: Single Reizen BonaireEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire en daar ligt ook ons hotel Eden Beach. Bonaire is the place to be voor een single strandvakantie. En dan gaan we ook nog eens veel actiefs doen. Windsurfen en kitesurfen. Met de kajak door de mangrove. Dolfijnen bewonderen?

Bonaire is een duik locatie bij uitstek. Droom weg in de onderwater wereld!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles
> Luxe single reizen
> Winterzon Single Reizen


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Informatie over Curaçao

Hoofdstad: > Willemstad
Inwoners: ca. 155.000
Taal: Nederlands en Papiaments
Valuta: Antilliaanse Gulden > wisselkoers
Tijdsverschil: -5 of 6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Mijn vakantie naar dit mooie eiland


Curaçao op Google Maps

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mathijs
Mathijs

Was spannend om als single op reis te gaan. En dit was de eerste keer met een single reis. Maar wat heb ik genoten!! Curaçao is een mooi eiland en overal terrassen en eettentjes. Om dan dit mee te maken met zo’n leuke groep!! Ik ben met Kras gegaan en ze hebben mij goed verzorgd. De reisleider was steeds aan te spreken en vond ik wel erg plezierig.

Jeant.
Jeant.

Een prima reis gemaakt. Ik deed mee met de single reis van Kras. We logeerden in een oud klooster met authentieke elementen. leuk was dat. Het klooster was centraal gelegen zodat je te voet gemakkelijk kon komen waar je wilde zijn. De excursies? Ging wel. Beter eerst een rondtoer Curaçao en daarna de wandeling door Willemstad.

B.
B.

De rondreis naar Suriname en Curaçao was onvergetelijk. Wat bijzonder om deze reis van Djoser mee te maken. Charlotte, onze gids wist ons veel te vertellen. Curaçao ga ik zeker nog een keer naartoe.