Single Reizen Curaçao Zon, Witte Stranden en Plezier

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Met haar witte stranden, bijzondere flora en fauna. Oude landhuizen in Nederlandse stijl en een kleurrijk Willemstad. Ik ben daar een kijkje gaan nemen. Lees over mijn vakantie naar dit mooie eiland. Curaçao, een beetje Nederland.

Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Luxe single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Single Reis Dushi

> Bekijk single reis vanaf € 1479

Singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen naar CuraçaoKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single Reizen naar het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Met witte stranden, prachtige flora en fauna. Landhuizen, een kleurrijk Willemstad en schitterende baaien. Excursiereis speciaal voor singles.


Djoser logo

Djoser Rondreis Suriname en Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Bootjesbrug in WillemstadDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We kennen Suriname, maar de bestemming is nog steeds wat onbekend. Jammer want dit land met zijn tropisch regenwoud en diversiteit aan bevolking is meer dan de moeite waard.

De rondreis eindigt op Curaçao en ga duiken in die helder blauwe zee en droom daarna van alles wat je lief is. Palmbomen, bootjesbrug in Willemstad. Kleurrijke gebouwen, terrassen aan de baai.


Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles
> Luxe single reizen


Extra leesstof

> Vakantie Curaçao. Wat een heerlijke belevenis.


Informatie over Curaçao

Hoofdstad: > Willemstad
Inwoners: ca. 155.000
Taal: Nederlands en Papiaments
Valuta: Antilliaanse Gulden > wisselkoers
Tijdsverschil: -5 of 6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Mijn vakantie naar dit mooie eiland


Curaçao op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Curaçao Zon, Witte Stranden en Plezier

  1. Mathijs Bericht auteur

    Was spannend om als single op reis te gaan. En dit was de eerste keer met een single reis. Maar wat heb ik genoten!! Curaçao is een mooi eiland en overal terrassen en eettentjes. Om dan dit mee te maken met zo’n leuke groep!! Ik ben met Kras gegaan en ze hebben mij goed verzorgd. De reisleider was steeds aan te spreken en vond ik wel erg plezierig.

  2. Jeant. Bericht auteur

    Een prima reis gemaakt. Ik deed mee met de single reis van Kras. We logeerden in een oud klooster met authentieke elementen. leuk was dat. Het klooster was centraal gelegen zodat je te voet gemakkelijk kon komen waar je wilde zijn. De excursies? Ging wel. Beter eerst een rondtoer Curaçao en daarna de wandeling door Willemstad.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.