Single Reizen Curaçao Zon, Witte Stranden en Plezier

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Met haar witte stranden, bijzondere flora en fauna. Oude landhuizen in Nederlandse stijl en een kleurrijk Willemstad. Ik ben daar een kijkje gaan nemen. Lees over Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.. Curaçao, een beetje Nederland.

Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Luxe single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Single Reis Dushi

> Bekijk single reis vanaf € 1380

Singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen naar CuraçaoKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single Reizen naar het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Met witte stranden, prachtige flora en fauna. Landhuizen, een kleurrijk Willemstad en schitterende baaien. Excursiereis speciaal voor singles.


Djoser logo

Djoser Rondreis Suriname en Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 2945

Bootjesbrug in WillemstadDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We kennen Suriname, maar de bestemming is nog steeds wat onbekend. Jammer want dit land met zijn tropisch regenwoud en diversiteit aan bevolking is meer dan de moeite waard.

De rondreis eindigt op Curaçao en ga duiken in die helder blauwe zee en droom daarna van alles wat je lief is. Palmbomen, bootjesbrug in Willemstad. Kleurrijke gebouwen, terrassen aan de baai.


One2gether logo

One2gether Singles naar Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Gezellige Caribisch eiland CuraçaoOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 20 en 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

We gaan naar het mooie en gezellige Caribisch eiland Curaçao met zijn mooie witte stranden met veel, heel veel terrassen. Ga maar eens zitten op een terras bij de bootjesbrug in Willemstad. Met een waternevel boven je ervaar je hoe het daar is. Je verblijft in het centraal gelegen The Ritz Village. Ook goed voor een zwempartij en relaxen in de jacuzzi.


Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Cuba
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles
> Luxe single reizen


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Informatie over Curaçao

Hoofdstad: > Willemstad
Inwoners: ca. 155.000
Taal: Nederlands en Papiaments
Valuta: Antilliaanse Gulden > wisselkoers
Tijdsverschil: -5 of 6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Mijn vakantie naar dit mooie eiland


Curaçao op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Curaçao Zon, Witte Stranden en Plezier

  1. B.

    De rondreis naar Suriname en Curaçao was onvergetelijk. Wat bijzonder om deze reis van Djoser mee te maken. Charlotte, onze gids wist ons veel te vertellen. Curaçao ga ik zeker nog een keer naartoe.

  2. Jeant. Bericht auteur

    Een prima reis gemaakt. Ik deed mee met de single reis van Kras. We logeerden in een oud klooster met authentieke elementen. leuk was dat. Het klooster was centraal gelegen zodat je te voet gemakkelijk kon komen waar je wilde zijn. De excursies? Ging wel. Beter eerst een rondtoer Curaçao en daarna de wandeling door Willemstad.

  3. Mathijs Bericht auteur

    Was spannend om als single op reis te gaan. En dit was de eerste keer met een single reis. Maar wat heb ik genoten!! Curaçao is een mooi eiland en overal terrassen en eettentjes. Om dan dit mee te maken met zo’n leuke groep!! Ik ben met Kras gegaan en ze hebben mij goed verzorgd. De reisleider was steeds aan te spreken en vond ik wel erg plezierig.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.