Single Reizen naar populair Madagascar en Mauritius

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar de populaire eilanden, Madagascar en Mauritius. Madagascar heeft een eigen flora en fauna. We wandelen in het regenwoud en ontdekken dieren en prachtige planten en rusten uit aan het strand.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakantie naar Madagascar en Mauritius

> Bekijk single reis vanaf € 3595

Avontuurlijke Vakantie naar Madagascar en MauritiusDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

Madagascar met haar unieke flora en fauna is een gewilde verre bestemming. De nationale parken van Périnet, Ranomafana en Isalo zijn bekend. Om te wandelen in het woud, lokale bevolking te ontmoeten, baden van Antsirabe ervaren. Dat is Madagascar. Eventueel uit te breiden naar Mauritius.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Madagascar

> Bekijk single reis vanaf € 2075

Single Rondreizen MadagascarShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Madagascar is een groot eiland, waar je Afrika en Azië voelt. Het gaat vooral om de bijzondere dieren- en plantenwereld op dit eiland. Kameleons, baobabs, lemuren en orchideeën vind je hier in overvloed. Eiland ook met diverse landschappen. We bezoeken o.m. Ranomafana National Park en Isalo National Park.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Madagascar

> Bekijk single reis vanaf € 2471

Groepsreizen MadagascarKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en explore reizen.

Met de Madagascar groepsreis ontdek je een ander stuk Afrika. Het grootste eiland van de wereld met een eigen ontwikkeling. Iets van Afrika en Azië. Een dierenwereld met lemuren, kameleons, baobabs en zelfs vleesetende planten. Vergeet niet om foto’s te maken bij Avenue du Baobab.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Madagascar

Hoofdstad: > Antananarivo
Inwoners: ca. 26 miljoen
Taal: Madagaskar en Frans
Valuta: Malagassische ariary
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments