Singlereizen naar leeftijd 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+ en 80+

Single Reizen Online

Overzicht van singlereizen per leeftijdsgroep van 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+ en 80+. Reizen voor singles, alleenstaanden en alleengaanden. Je kunt reizen met singles van je eigen leeftijd!

Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+


Direct naar de singlereizen naar leeftijd

Menu 15+ reizen

Menu 30+ singlereizen

Menu 40+ singlereizen

Menu 50+ singlereizen

Menu 60+, 70+ en 80+ singlereizen


Singlereizen voor 20+

Singlereizen voor 20+Een overzicht van reizen voor singles in de leeftijdscategorie 20+.

Reizen naar Italië, Curaçao, zeilen in Griekenland en Concert at Sea in Nederland…. Heerlijk om op vakantie te gaan met eigen leeftijdgenoten. Ben je nog geen 20 jaar of wil je graag met jongeren op vakantie, dan vind je hier de Jongerenreizen 15+

De singlereizen 20+ zijn veelal goedkoop. Daarom ook zijn deze reizen zo populair bij jongere singles.

> Singlereizen voor leeftijd 20+


Singlereizen voor 30+

Singlereizen voor 30+Het meest bezochte thema door singles en alleengaande zijn de singlereizen voor 30+. En er zijn dan ook volop reizen voor deze leeftijdscategorie te vinden.

Het is niet voor niets dat juist de singlereizen in deze leeftijdscategorie zoveel belangstelling trekken. Lees het artikel Single 30 plus: Meer hoger opgeleide vrouwen dan mannen er maar eens op door. Ook de buiten activiteiten voor singles worden druk bezocht.

Bestemmingen in Nederland, zeilen op de Waddenzee. Naar Kos in Griekenland. Single Beach Clubs in Gambia, Tenerife en Bodrum in Turkije. En natuurlijk nog véél meer mooie singlereizen.

> Singlereizen voor leeftijd 30+


Singlereizen voor 40+

Singlereizen voor 40+Een overzicht van reizen voor singles en alleengaande van 40 jaar of ouder. Groepsreizen naar veel bestemmingen en in alle prijsklassen.

Veel, zelfs heel veel groepsreizen naar tal van bestemmingen in Europa, Azië en Afrika. Zoals de singlereis Out of Africa.

> Singlereizen voor leeftijd 40+


Singlereizen voor 50+, senioren singlereizen

Singlereizen voor 50+Overzicht van seniorenreizen voor singles en alleengaanden. Reizen voor 50+ naar allerlei bestemmingen en in diverse prijsklassen. Er zijn ook reizen voor de christelijken onder ons.

En tal van vliegreizen, busreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, stedentrips speciaal voor de single 50+.

> Waarom zijn senioren single reizen zo populair

> Singlereizen voor leeftijd 50+


Singlereizen voor 60+, 70+ en 80+, senioren singlereizen

Singlereizen voor 60+, 70+ en 80+Senior 60+ en toch samen met andere singles op vakantie willen? Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Reizen naar Curaçao en Zuid-Afrika zijn erg gewild bij singles 60+. Wie bieden de mogelijkheid en kan ik dat wel aan? Lees maar verder. Veel avontuurlijke single groepsreizen in Europa en volop verre reizen. Senioren reizen in en outs

> Singlereizen voor leeftijd 60+, 70+ en 80+

Single Reizen Online