Single Reizen Cuba Groepsreizen Salsa, Zon en Strand

Single Reizen Online

Cuba is meest populaire verre vakantiebestemming voor 2017.
Verre reizen voor singles naar Cuba. Singlereizen naar het land van rum en muziek. We genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1197

Groepsreizen echt leuk voor een single reisMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Cuba is een eiland in het Caribisch gebied. En echt leuk voor een single reis! Het land van sigaren, rum en muziek. En Cuba is mooi. We gaan genieten van historie, de Cubanen, mooie en gezellige steden en stranden. We bezoeken ook Havana met haar pleinen en cafés. Topes de Colantes en de stranden van Playa Ancon en Varadero krijg je ook te zien.


Kras logo

Kras Single Reizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1979

Reizen naar Cuba zijn erg populairKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single reis swingend Cuba. De Cubanen hebben een bruisend leven. Door de straten hoor je de muziek. Een mooie rondreis met genieten van dit eiland!


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Land met klinkende salsa in de Caribisch ZeeDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Ga je mee op deze single groepsreis? Land met klinkende salsa in de Caraïbische Zee? De bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Overal hoor je die salsa klinken. We bezoeken mooie oude stadjes. Havana is echt te gek. Heeft ook mooie museum en hier vind je een heerlijk nachtleven. We doen het rustig aan. Ook is er de singlereis Cuba Totaal.


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1202

Cuba biedt dan mooie strandenCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Cuba is een bijzonder land, dat veel meer biedt dan mooie stranden. Op Cuba ruik je tabak, drink je Piña Colada, je hoort de muziek van de salsa. Voel en zie in de straten de geschiedenis …


Sawadee logo

Avontuurlijke Reizen naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2198

En dan de ... muziek en salsaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Een mooie en populaire reis is een rondreis voor singles door Cuba’s historie. Het eiland was een paradijs voor Amerikanen. Vandaar al die oude Amerikaanse auto’s.

Je verkent de koloniale gebouwen in het levendige Havana. Je bezoekt Spaanse forten en de Varkensbaai. Suiker- en tabaksplantages. En dan de … muziek en salsa, zon, zee en strand.Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1795

 Rondreis en Fietsvakantie CubaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je bezoekt Havana, Pinar del Rio, Trinidad, nationaal park Sierra Meastra, Santiago, Santa Clara en natuurlijk Varadero. Je ziet de koloniale architectuur van Havana, gaat meedoen aan de salsa, drinkt rum en ziet hoe sigaren worden gemaakt. De natuur is schitterend en ontmoet vriendelijke Cubanen.

Naast deze rondreizen is er een fietsvakantie. Het landschap van Cuba leent zich goed voor een fietsvakantie.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2399

Hier moet je zijnFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Het eiland is verbonden met sigaren, salsa, rum en Amerikaanse oldtimers. Cubanen zijn zeer gastvrij. Of je de koloniale steden, de muziek of de stranden wilt ervaren, Cuba heeft het!


Baobab logo

Baobab Single Rondreis Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2198

GeschiedenisBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Met de single rondreis leer je de gastvrije Cubanen kennen. De salsa, schitterende stranden, de oude Amerikaanse auto’s en je ziet en ervaart overal de geschiedenis. We bezoeken Havana, Trinidad en Santiago de Cuba. Ook gaan we veel wandelen.


Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Cuba

Hoofdstad: > Havana
Inwoners: ca. 11 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Cubaanse peso, Convertibele peso > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Vakantie Curaçao Wat een heerlijke belevenis


Cuba op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Cuba Groepsreizen Salsa, Zon en Strand

  1. Karel Bericht auteur

    We hebben met Kras een schitterende single rondreis gemaakt door Cuba. We hebben heel veel gezien. Niet alle hotels bevielen mij. Het Hotel Chateau Miramar in Havanna bijvoorbeeld kon beter. Ook was niet alles even netjes. De reisleiding was meer dan goed. Veel verteld, in- en uitstappen goed begeleid, leuke bezienswaardigheden. Een fijne vakantie gehad. Alleen die hygiëne?

  2. L. Bericht auteur

    We hebben met Fox single reizen een top reis naar Cuba gemaakt. Veel afwisseling en goed georganiseerd. Onze gids kende te beste restaurants. Gelukkig kon je ook nog veel op jezelf doen. Veel gezien en dat met een groep leuke mensen, wat wil je nog meer. Als je er bent doe dan de oldtimer tour door Havana. De laatste dagen in het resort is wel erg relaxed, maar is niet zo Cuba.

  3. Anja

    Wat een andere wereld is Cuba. En dan is het in Nederland echt wel luxe. Met verbazing en bewondering heb ik Cuba bekeken. Het leven daar, de geuren, het eten en genieten. Ook van mijn groep. Djoser het was helemaal goed!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.