Cuba Single Reizen. Vakantie met salsa, zon en strand.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Cuba. Singlereizen naar het land van rum en muziek. We genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1710

Cuba singlereizenPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Single reizen naar het bijzondere Cuba. Land van Fidel Castro, oude auto’s, muziek, mooi gerestaureerde oude steden, rum, suikerriet en tabak. We wandelen door Havana en Trinidad. En drinken cocktails. Ontdek samen de hoogtepunten van het veelzijdige eiland!

Meer over deze single reisDjoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie CubaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je bezoekt Havana, Pinar del Rio, Trinidad, nationaal park Sierra Meastra, Santiago, Santa Clara en natuurlijk Varadero. Je ziet de koloniale architectuur van Havana, gaat meedoen aan de salsa, drinkt rum en ziet hoe sigaren worden gemaakt. De natuur is schitterend en ontmoet vriendelijke Cubanen.

Naast deze rondreizen is er een fietsvakantie. Het landschap van Cuba leent zich heel goed voor een spannende fietsvakantie.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2849

Cuba singlereizenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we Cuba ontdekken. En dat gaat heel veel worden. We gaan plezier hebben op mooie stranden met hun clubs. Bezoeken watervallen, natuurparken en steden. De Cubaan heeft een van “het komt wel” houding. Heerlijk om je even af te remmen. Avontuur Cuba!

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2300

ANWB Single Reizen CubaOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Het eiland is verbonden met sigaren, salsa, rum en Amerikaanse oldtimers. Cubanen zijn zeer gastvrij. Of je de koloniale steden, de muziek of de stranden wilt ervaren, Cuba heeft het!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2053

Single Groepsreis naar CubaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Ga je mee op deze single groepsreis? Land met klinkende salsa in de Caraïbische Zee? De bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Overal hoor je die salsa klinken. We bezoeken mooie oude stadjes. Havana is echt te gek. Heeft ook mooie museum en hier vind je een heerlijk nachtleven. We doen het rustig aan. Ook is er de singlereis Cuba Totaal.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2145

Groepsreizen CubaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan naar het swingend Cuba. De start van onze rondreis is Havana. Het valt je direct op hoe vriendelijk de Cubanen zijn. Salsa hoor je overal. Daarna gaan we naar de oude stad Trinidad. We doen het rustig aan. Je hebt meer dan genoeg mogelijkheden om Cuba te doen zoals jij wilt. Jouw boom planten Las Terrazas, snorkelen, duiken en paardrijden.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Cuba samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 36

cuba single reizenYourWay2GO (van Shoestring Reizen) biedt een goed en duidelijk systeem om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles of alleen gaanden. Kies je vertrekdatum en startpunt en daar begint al de voorpret! Topbestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Cuba samen. Je kunt beginnen in Havana met haar koloniale stijl. Met een oude Amerikaanse auto rij je rond. Je maakt mooie wandelingen of gaat te paard

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Cuba.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Cuba

Hoofdstad: > Havana
Inwoners: ca. 11 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Cubaanse peso, Convertibele peso > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Cuba op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Loek
Loek

Ik ben met Djoser naar Cuba geweest. Een groepsreis van 14 dagen. De groep bestond uit 18 personen en 2 gidsen. Heen vliegen bestond uit 2,5 uur naar Madrid en 10 uur naar Havana. Daar begon ook onze rondreis. Wat bijzonder. Oude auto’s, paarden taxi’s. Nederland in 1900. Topper was Trinidad. Mooi, veel salsa, Ook doen? Ja, maar doe het snel, want of het zo blijft, betwijfel ik.

Ch.
Ch.

We hebben met Kras een schitterende single rondreis gemaakt door Cuba. We hebben heel veel gezien. Niet alle hotels bevielen mij. Het Hotel Chateau Miramar in Havanna bijvoorbeeld kon beter. Ook was niet alles even netjes. De reisleiding was meer dan goed. Veel verteld, in- en uitstappen goed begeleid, leuke bezienswaardigheden. Een fijne vakantie gehad. Alleen die hygiëne?

L.
L.

We hebben met Fox single reizen een top reis naar Cuba gemaakt. Veel afwisseling en goed georganiseerd. Onze gids kende te beste restaurants. Gelukkig kon je ook nog veel op jezelf doen. Veel gezien en dat met een groep leuke mensen, wat wil je nog meer. Als je er bent doe dan de oldtimer tour door Havana. De laatste dagen in het resort is wel erg relaxed, maar is niet zo Cuba.

Sandra L.
Sandra L.

De single reis van Mambo naar Cuba was in één woord fantastisch. De mensen waren gezellig, we waren met andere singles en alleengaanden. Luka, deed erg haar best om ons Cuba te laten zien. Ze wist er veel van. Plezier gehad, goed gegeten en heerlijke wijn gedronken. De planning werd niet overal gehaald. Dat is vaak ook zo op andere reizen. De auto’s waren er niet altijd en een bezoek aan een school ging niet door. Jammer. Verder niets te klagen hoor.

Anja
Anja

Wat een andere wereld is Cuba. En dan is het in Nederland echt wel luxe. Met verbazing en bewondering heb ik Cuba bekeken. Het leven daar, de geuren, het eten en genieten. Ook van mijn groep. Djoser het was helemaal goed!!