Cuba Single Reizen. Vakantie met salsa, zon en strand.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Cuba. Singlereizen naar het land van rum en muziek. We genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1604

Single Reizen CubaTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reis swingend Cuba. De Cubanen hebben een bruisend leven. Door de straten hoor je de muziek. Een mooie rondreis met genieten van dit eiland!

Meer over deze single reisDjoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie CubaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je bezoekt Havana, Pinar del Rio, Trinidad, nationaal park Sierra Meastra, Santiago, Santa Clara en natuurlijk Varadero. Je ziet de koloniale architectuur van Havana, gaat meedoen aan de salsa, drinkt rum en ziet hoe sigaren worden gemaakt. De natuur is schitterend en ontmoet vriendelijke Cubanen.

Naast deze rondreizen is er een fietsvakantie. Het landschap van Cuba leent zich heel goed voor een spannende fietsvakantie.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1600

CubaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Tijdens de singlereis door Cuba ga je swingen in een levendig Cuba met haar koloniale gebouwen en het horen van muziek. We doen Havana, Trinidad en Santiago de Cuba.

In het Sierra Maestra gebergte zie je de bijzondere natuur van Cuba.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 2019

ANWB Single Reizen CubaOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Het eiland is verbonden met sigaren, salsa, rum en Amerikaanse oldtimers. Cubanen zijn zeer gastvrij. Of je de koloniale steden, de muziek of de stranden wilt ervaren, Cuba heeft het!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreis naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1724

Single Groepsreis naar CubaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Ga je mee op deze single groepsreis? Land met klinkende salsa in de Caraïbische Zee? De bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Overal hoor je die salsa klinken. We bezoeken mooie oude stadjes. Havana is echt te gek. Heeft ook mooie museum en hier vind je een heerlijk nachtleven. We doen het rustig aan. Ook is er de singlereis Cuba Totaal.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Groepsreizen CubaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan naar het swingend Cuba. De start van onze rondreis is Havana. Het valt je direct op hoe vriendelijk de Cubanen zijn. Salsa hoor je overal. Daarna gaan we naar de oude stad Trinidad. We doen het rustig aan. Je hebt meer dan genoeg mogelijkheden om Cuba te doen zoals jij wilt. Jouw boom planten Las Terrazas, snorkelen, duiken en paardrijden.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Cuba samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 36

cuba single reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Cuba samen. Je kunt beginnen in Havana met haar koloniale stijl. Met een oude Amerikaanse auto rij je rond. Je maakt mooie wandelingen of gaat te paard

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Cuba.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Cuba

Hoofdstad: > Havana
Inwoners: ca. 11 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Cubaanse peso, Convertibele peso > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Extra leesstof

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Cuba op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ch.
Ch.

We hebben met Kras een schitterende single rondreis gemaakt door Cuba. We hebben heel veel gezien. Niet alle hotels bevielen mij. Het Hotel Chateau Miramar in Havanna bijvoorbeeld kon beter. Ook was niet alles even netjes. De reisleiding was meer dan goed. Veel verteld, in- en uitstappen goed begeleid, leuke bezienswaardigheden. Een fijne vakantie gehad. Alleen die hygiëne?

L.
L.

We hebben met Fox single reizen een top reis naar Cuba gemaakt. Veel afwisseling en goed georganiseerd. Onze gids kende te beste restaurants. Gelukkig kon je ook nog veel op jezelf doen. Veel gezien en dat met een groep leuke mensen, wat wil je nog meer. Als je er bent doe dan de oldtimer tour door Havana. De laatste dagen in het resort is wel erg relaxed, maar is niet zo Cuba.

Sandra L.
Sandra L.

De single reis van Mambo naar Cuba was in één woord fantastisch. De mensen waren gezellig, we waren met andere singles en alleengaanden. Luka, deed erg haar best om ons Cuba te laten zien. Ze wist er veel van. Plezier gehad, goed gegeten en heerlijke wijn gedronken. De planning werd niet overal gehaald. Dat is vaak ook zo op andere reizen. De auto’s waren er niet altijd en een bezoek aan een school ging niet door. Jammer. Verder niets te klagen hoor.

Anja
Anja

Wat een andere wereld is Cuba. En dan is het in Nederland echt wel luxe. Met verbazing en bewondering heb ik Cuba bekeken. Het leven daar, de geuren, het eten en genieten. Ook van mijn groep. Djoser het was helemaal goed!!