Albanië Single Reizen. Stranden en schitterende Alpen.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het wat onbekende Albanië. Je vindt er fantastische stranden en gezellige, oude bad plaatsjes. Je ziet de geweldige natuur van de Albanese Alpen en je kunt ruïnes gaan ontdekken. Bij een bezoek aan Berat en Gjirokastra, kijkt je je ogen uit.

Bekijk ook:
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen door Albanië en Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Albanië single reizenDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Avontuurlijke rondreis door nog onbekende Albanië en Noord-Macedonië. Langs Romeinse wegen, Via Egnatia en Ochrid. Elbasan met de oude moskee. We bezoeken bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. En de prachtige Riviera met Butrinti en Apollonia. Je doet fascinerende ontdekkingen.

Een tweede reis is een 18 daagse rondreis door Montenegro, Albanië en Noord-Griekenland.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Singlereizen naar Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Singlereizen naar AlbaniëSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-25 en 24-32 jaar. Excursies zijn altijd inclusief. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Met de single groepsreis ga je samen met leeftijdgenoten wel 3 bijzondere landen ontdekken. Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië op de Balkan. We beginnen en eindigen in Tirana. We maken een citytour door Ohrid, bezoeken Tirana en hike in Galicica.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Albanië single vakantieGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan op avontuur! We gaan het land wandelend ontdekken. Je waant je daar in de 50 er jaren. Het eens onder Chinees communisme vallend land heeft zich geopend. De natuur is er ongerept. De kust met kliffen, meren, moerassen, bergen van de Noord-Albanese Alpen. Cultuur met kerken en leuke stadjes.

We doen ook Berat in het midden van het land. Verblijf is in kleine en gezellige hotels.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1295

Single Wandelvakantie in AlbaniëSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte single reizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Samen met andere singles gaan we op ontdekkingsreis. Flink actief wandelen, veel variëteit en altijd weer bijzonder. We verblijven in leuke lokale onderkomens. Albanië is cultuur en avontuur!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1449

albanie singlesSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

We bezoeken de mooiste plekjes van Albanië. Een nog niet ontdekt stukje Europa. De hoofdstad Tirana gaan we vooral wandelend verkennen. Theth in de Albanese Alpen en de stranden van Saranda om te zonnen. Een tweede single rondreis is vooral actief.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1345

Single vakantie door AlbaniëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan naar (ooit oud Chinees communistisch en gesloten) Albanië. Land van bergen en koningen. Albanië dichtbij en zo bijzonder! We zien bergen bij Theth en diep blauw water bij Dürres en Saranda. Grieken, Romeinen en Ottomanen wisten het al, hier moet je zijn! Berat, Gjirokaster en Butrint zijn toppers!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Kroatië


Informatie over Albanië

Hoofdstad: > Tirana
Inwoners: ruim 3 miljoen
Taal: Albanees
Valuta: Albanese lek
Tijdsverschil: geen
> Vakantie Albanië
> De hoogtepunten van Albanië
> Klimaat Albanië


Albanië op Google Maps


Single Reizen Online