Albanië Single Reizen. Stranden en schitterende Alpen.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het wat onbekende Albanië. Je vindt er fantastische stranden en gezellige, oude bad plaatsjes. Je ziet de geweldige natuur van de Albanese Alpen en je kunt ruïnes gaan ontdekken. Bij een bezoek aan Berat en Gjirokastra, kijkt je je ogen uit.

Bekijk ook:
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1115

Single reizen naar AlbaniëTUI Single Reizen biedt groepsreizen voor alle leeftijden en voor singles en alleengaanden. Het aanbod is erg divers: van rondreizen en strandvakanties tot sportreizen. Bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontmoet nieuwe mensen!

Single reizen naar het bijzondere Albanië. Een toppertje van de Balkan. De single rondreis toont je de historie, cultuur, bergtypes als de Alpen. En dan de vriendelijke bevolking, we gaan het samen beleven.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen door Albanië en Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1695

Albanië single reizenDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn erg geliefd bij alleenreizenden. De kamerindeling is zonder extra kosten.

Avontuurlijke rondreis door nog onbekende Albanië en Noord-Macedonië. Langs Romeinse wegen, Via Egnatia en Ochrid. Elbasan met de oude moskee. We bezoeken bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. En de prachtige Riviera met Butrinti en Apollonia. Je doet fascinerende ontdekkingen.

Een tweede reis is een 18 daagse rondreis door Montenegro, Albanië en Noord-Griekenland.

Meer over deze single reis


Estivant logo

Single Reizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1365

Albanië  singlereizenEstivant, expert in groepsvakanties voor singles en individuen, is een populaire en hoog gewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen voor verschillende leeftijdsgroepen, van 25-39 tot 49-69 jr. Evenwichtige man/vrouw-verhouding. Tal van reizen binnen Europa.

Albanië is momenteel een van de meest gekozen bestemmingen. Niet alleen het mediterrane beeld maar zeker ook de omgeving die nog doet denken aan het (Chinese) communisme. We starten met onze groepsreis in Tirana. Leuke bars en eettentjes nodigen ons uit

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1309

albanie singlesShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

We bezoeken de mooiste plekjes van Albanië. Een nog niet ontdekt stukje Europa. De hoofdstad Tirana gaan we vooral wandelend verkennen. Theth in de Albanese Alpen en de stranden van Saranda om te zonnen. Een tweede single rondreis is vooral actief.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Albanië single vakantieSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

We gaan op avontuur! We gaan het land wandelend ontdekken. Je waant je daar in de 50 er jaren. Het eens onder Chinees communisme vallend land heeft zich geopend. De natuur is er ongerept. De kust met kliffen, meren, moerassen, bergen van de Noord-Albanese Alpen. Cultuur met kerken en leuke stadjes.

We doen ook Berat in het midden van het land. Verblijf is in kleine en gezellige hotels.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1241

Single vakantie door AlbaniëSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

We gaan naar (ooit oud Chinees communistisch en gesloten) Albanië. Land van bergen en koningen. Albanië dichtbij en zo bijzonder! We zien bergen bij Theth en diep blauw water bij Dürres en Saranda. Grieken, Romeinen en Ottomanen wisten het al, hier moet je zijn! Berat, Gjirokaster en Butrint zijn toppers!

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Single Wandelvakantie in AlbaniëSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte single reizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Samen met andere singles gaan we op ontdekkingsreis. Flink actief wandelen, veel variëteit en altijd weer bijzonder. We verblijven in leuke lokale onderkomens. Albanië is cultuur en avontuur!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Kroatië


Informatie over Albanië

Hoofdstad: > Tirana
Inwoners: ruim 3 miljoen
Taal: Albanees
Valuta: Albanese lek
Tijdsverschil: geen
> Vakantie Albanië
> De hoogtepunten van Albanië
> Klimaat Albanië


Albanië op Google Maps


Single Reizen Online