Wandelvakantie Singles – Wandelen is gezellig en gezond

Single Reizen Online

Wandelvakantie singles ook voor alleengaanden. Wandelgroepsreizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Samen wandelen en leer elkaar actief kennen. Actieve wandelvakantie voor een gezonde leefstijl.

Een van de meest populaire single uitje in Nederland in 2020 is een single wandelvakantie in Brabant. > Wandelen in Brabant

Zie ook: > Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Wandelvakantie Singles (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 649

Single Reizen naar La Chapelle d’Abondance en PyreneeënEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Ga je mee naar de Oostenrijkse Alpen, naar Niederau, voor een fantastische wandelvakantie in de bergen. Of naar de Franse Alpen. Een single wandelvakantie in Andalusië, Spanje. Nederland al wandelend herontdekken. Samen in alle rust, natuur en elkaar echt leren kennen.

Meer over deze single reis


Estivant logo

Veel Single Wandelvakanties in Nederland (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 329

Single vakantie in NederlandEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

We gaan samen met andere singles wandelen in het heerlijke Limburg, genieten van herfstkleuren in Drenthe, wandelen over de Veluwe en varen en genieten op Terschelling. En dit allemaal Corona Proof !

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 895

Avontuurlijke Groepsreizen en Wandel- en FietsvakantieDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden. De kamer indeling gaat zonder extra kosten.

Je maakt dag wandelingen vanuit een verblijfplaats of je maakt een meerdaagse wandeltocht. Wij werken niet met strakke reisschema’s. De reisleider kan je overal mee helpen. Wie er liever zelf op uittrekt kan dat doen. De groepsgrootte varieert van 12 tot 16 personen.

Wandel bestemmingen in Europa zijn van Andorra, IJsland, Azoren, Corfu, Italië, Sicilië, Kroatië tot Wales aan toe. Wereldwijd naar de populaire wandelbestemming Marokko, Nepal, Ecuador … Haast de wereld rond!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

Wandelvakantie Singles met TUI

> Bekijk single reis vanaf € 139

Wandelvakantie SinglesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Wandelen staat centraal bij de single reizen van TUI. En soms gaan de reizen echt ver weg. Momenteel gaan de wandelreizen naar Tirol in Oostenrijk, Mallorca en Algarve in Portugal,

Maar er zijn ook tal van wandelreizen dichtbij, zoals Loonse & Drunense duinen, Valkenburg. Dus samen wandelen gaat bij TUI goed af.

Het meest populaire uitje voor singles in 2019 is de wandelvakantie naar de Loonse & Drunense duinen.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Single Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 969

Wandelen in OostenrijkSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we wandelen in Ierland voor die bijzondere natuur en cultuur te ervaren. We kunnen gaan wandelen in Karinthië in Oostenrijk. En om het heel spannend te maken kan je mee naar Marokko om zelfs een nachtje bij de Berbers te slapen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Single Wandelreizen van Shoestring

> Bekijk single reis vanaf € 649

Singlereizen naar MarokkoSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Wil je graag veel wandelen dan biedt Shoestring veel single groepsreizen, waarbij je een deel te voet aflegt. Het zijn juist die reizen waar singles en alleengaanden voor kiezen.

Bestemmingen zijn Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Zo kun je Thailand, Peru, Tibet, Marokko of Nepal tijdens een trekking verkennen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Wandelvakantie voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1060

Wandelen op de AzorenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Een voorbeeld van een wandelvakantie voor singles naar de Azoren en Madeira. Kaapverdische Eilanden, Montenegro en Nepal Annapurna Basecamp. En dan de populaire wandelvakantie in Marokko naar de top van de Toebkal … of toch een wandelvakantie op Hawaï

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Wandelvakantie Singles met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 895

Fiets- en Wandelvakanties voor Singles naar SpanjeVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Waar singles en alleengaanden op wachten:

Onze Hike & Bike single reizen zijn speciaal voor singles die graag een week actief bezig willen zijn. Je kunt kiezen uit wielrennen, mountainbiken of wandelen en op welk niveau je wilt sporten. Een hele week bezig zijn met andere gelijkgestemde singles!

Bestemmingen zijn: Mallorca in Spanje, Molveno in Italië, Filzmoos in Oostenrijk en Gerolstein in Duitsland.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Single Wandelreizen naar veel locaties

> Bekijk single reis vanaf € 1330

Single Zonvakanties naar SpanjeBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. We reizen in kleine groepen. Je kunt ook zelf ontdekken. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij wereld reizigers.

Wandelvakanties naar Marokko, dat relatief dichtbij Nederland ligt. Wandelvakantie op Corsica in Frankrijk. Wandelvakantie Kirgizië naar het Pamirgebergte. Wandelreis naar de Italië en …

Niet ver weg een mooie wandelreis naar Kroatië in de Dinarische Alpen. Een andere wereld. Wandelen in Georgië. Wandelen in …

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Veel Wandelvakanties Singles van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 149

Wandel- en Fietsvakantie in de Eifel met VertrekgarantieSingle reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Je kunt kiezen uit Wandel- en Fietsvakanties. De single reizen, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad, gaan naar landen in Europa en naar Marokko. De reizen zijn populair en betaalbaar!

Single wandelreizen naar tal van bestemmingen. Nederland voor een korte vakantie in de Brabantse Kempen. De Belgische en Franse Ardennen met een wandelvakantie op beginnersniveau. Duitsland met o.m. het prachtige Sauerland. Engeland, Kent. Italië met een wandelreis op niveau 2. Marokko, Spanje … Kortom er is heel veel te doen bij Aktiva Tours.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandelvakanties voor Singles van Natuurlijk Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 295

Wandel- en fietsvakanties voor Singles naar DuitslandActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in Nederland, Bulgarije voor een wandel- en cultuurreis in de Rhodopen. Duitsland met veel actieve reizen. Afrika met Burkina Faso en nog veel meer …

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over wandelen en wandelvakantie

> Het Landelijk Wandelprogramma
> Wandel zoekpagina
> Wandelnet is hét startpunt voor wandelend Nederland.

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
W.
W.

De Nepal en Tibet reis van Shoestring was zeer afwisselend. In Nepal kon je kiezen voor een driedaagse wandeltocht. De eerste dag was zwaar, maar wel bijzonder om zo woningen en kleine dorpjes te zien. We sliepen bij mensen thuis. Een heel avontuur. Tibet verandert in een razend tempo. Dan is het goed dat je de oude Tibetaanse delen kunt zien. Deze reis is een aanrader!!!

K.
K.

Oostenrijk is een mooie bestemming om te wandelen. Onze reisleidster deed het erg goed. Hotel prima, bediening goed en het weer was ook al goed. Estivant jullie hebben er een fijne wandelvakantie van gemaakt, bedankt!