Wandelvakantie Singles – Wandelen is gezellig en gezond

Single Reizen Online

Wandelvakantie singles ook voor alleengaanden. Wandelgroepsreizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Samen wandelen en leer elkaar actief kennen. Actieve wandelvakantie voor een gezonde leefstijl.

Het meest populaire single uitje in Nederland in 2019 is een single wandelvakantie in Brabant. > Wandelen in Brabant

Zie ook: > Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 599

Wandelvakantie Singles PyreneeënEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man / vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep.

Wandelvakanties Niederau in Oostenrijk, La Chapelle in Frankrijk en naar Malaga in Andalusië, Spanje. Samen in alle rust, de natuur en elkaar gaan verkennen.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 795

Meerdaagse wandeltochtenDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden. De kamer indeling gaat zonder extra kosten.

Je maakt dag wandelingen vanuit een verblijfplaats of je maakt een meerdaagse wandeltocht. Wij werken niet met strakke reisschema’s. De reisleider kan je overal mee helpen. Wie er liever zelf op uittrekt kan dat doen. De groepsgrootte varieert van 12 tot 16 personen.

Wandel bestemmingen in Europa zijn van Andorra, IJsland, Azoren, Corfu, Italië, Sicilië, Kroatië tot Wales aan toe. Wereldwijd naar de populaire wandelbestemming Marokko, Nepal, Ecuador … Haast de wereld rond!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 998

Wandelvakantie singlesSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Een voorbeeld van een wandelvakantie singles is een prachtige reis door het Wilde Oosten van Bulgarije. Het land bezit nog veel ongerepte natuur, oerbossen en ruige bergen. We maken prachtige dag wandelingen door twee nationale parken. Afgewisseld met het bezoeken van kleine dorpjes, kloosters en de stad Sofia. Bulgarije heeft een uitstekende keuken met goede wijnen. Je zult genieten van hun gastvrijheid.

Verder zijn er prachtige wandelreizen naar de Azoren, Kaapverdische Eilanden, Madeira, Montenegro en Nepal Annapurna Basecamp.

Meer over deze single reis


Kras logo

Wandelvakantie Singles met Kras

> Bekijk single reis vanaf € 149

Actieve wandelreizenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Zo is er een excursie-, wandelreis naar Madeira met o.m. Funchal, Pico de Barcelos, Porto Moniz, Santana en Ribeiro Frio.

Maar er zijn ook tal van wandelreizen dichtbij, zoals Loonse & Drunense duinen, Valkenburg, op Vlieland. Oostenrijk, Tsjechië, Spanje. Dus samen wandelen gaat bij Kras goed af.

Het meest populaire uitje voor singles in 2019 is de wandelvakantie naar de Loonse & Drunense duinen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Wandelreizen van Shoestring

> Bekijk single reis vanaf € 699

Wandelvakantie NepalDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Wil je graag veel wandelen dan biedt Shoestring veel single groepsreizen, waarbij je een deel te voet aflegt. Het zijn juist die reizen waar singles en alleengaanden voor kiezen.

Bestemmingen zijn Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Zo kun je Thailand, Peru, Tibet, Marokko of Nepal tijdens een trekking verkennen.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Wandelvakantie Singles met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 995

Wandelvakantie Singles met vertrekgarantieVillaVibes biedt single reizen voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën van 25 tot 85 jaar! De man/vrouw verhouding is in balans. Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn hun gezellige weekenden in o.m. Nederland. VillaVibes staat voor elkaar leren kennen. Kom ook naar de info borrel. (Reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

We gaan naar het mooie Mallorca. Altijd fijn zonnetje in een heerlijk Spanje. Goed eten, fijne terrasjes en dus veel gezelligheid.

Ons hotel is aan de voet van Tramuntana, bij het strand. Ga je ook mee wandelen of fietsen?

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Veel Wandelvakanties Singles van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 149

Wandelvakantie Singles in het prachtig SauerlandVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Single wandelreizen naar tal van bestemmingen. Nederland voor een korte vakantie in de Brabantse Kempen. De Belgische en Franse Ardennen met een wandelvakantie op beginnersniveau. Duitsland met o.m. het prachtige Sauerland. Engeland, Kent. Italië met een wandelreis op niveau 2. Marokko, Spanje … Kortom er is heel veel te doen bij Aktiva Tours.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Single Wandelreizen naar veel locaties

> Bekijk single reis vanaf € 765

Wandelvakantie singles in het Atlasgebergteaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Wandelvakanties naar Marokko, dat relatief dichtbij Nederland ligt. Wandelreis naar de Azoren.

Niet ver weg een mooie wandelreis naar Bulgarije. Een totaal andere wereld.

Wandelen in klein Tibet. Wandelen in …

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over wandelen en wandelvakantie

> Het Landelijk Wandelprogramma
> Wandel zoekpagina
> Wandelnet is hét startpunt voor wandelend Nederland.

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
W.
W.

De Nepal en Tibet reis van Shoestring was zeer afwisselend. In Nepal kon je kiezen voor een driedaagse wandeltocht. De eerste dag was zwaar, maar wel bijzonder om zo woningen en kleine dorpjes te zien. We sliepen bij mensen thuis. Een heel avontuur. Tibet verandert in een razend tempo. Dan is het goed dat je de oude Tibetaanse delen kunt zien. Deze reis is een aanrader!!!

K.
K.

Oostenrijk is een mooie bestemming om te wandelen. Onze reisleidster deed het erg goed. Hotel prima, bediening goed en het weer was ook al goed. Estivant jullie hebben er een fijne wandelvakantie van gemaakt, bedankt!