Wandelvakantie Singles – Wandelen is gezellig en gezond

Single Reizen Online

Wandelvakantie singles ook voor alleengaanden. Wandelgroepsreizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Samen wandelen en leer elkaar actief kennen. Actieve wandelvakantie voor een gezonde leefstijl.

Een van de meest populaire single uitje in Nederland in 2023 is een single wandelvakantie in Brabant. > Wandelen in Brabant

Zie ook: > Top 10 Vakantiebestemmingen 2023 voor Single Reizen

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 840

Single Reizen naar La Chapelle d’Abondance en PyreneeënEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Ga je mee naar de Oostenrijkse Alpen, naar Niederau, voor een fantastische wandelvakantie in de bergen. Of naar de Franse Alpen. Een single wandelvakantie in Andalusië, Spanje. Samen in alle rust, natuur en elkaar echt leren kennen.

Meer over deze single reis


Estivant logo

Veel Single Wandelvakanties in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 329

Single vakantie in NederlandEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

We gaan samen met andere singles wandelen in het heerlijke Limburg, genieten van herfstkleuren in Drenthe, wandelen over de Veluwe en varen en genieten op Terschelling. En dit allemaal Corona Proof !

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Wandelvakantie Singles in Nederland, Spanje en Portugal

> Bekijk single reis vanaf € 165

Wandelvakantie SinglesPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Wandelen staat centraal bij de single reizen van TUI. En soms gaan de reizen ook nog eens ver weg. Momenteel zijn de wandelreizen in Nederland, Catalonië in Spanje en de Algarve in Portugal.

Het meest populaire uitje voor singles in 2023 is de wandelvakantie naar de Loonse & Drunense duinen.

De single wandelvakanties in Nederland zijn naar Brabant, Loonse & Drunense duinen, Valkenburg, Den Bosch en Overijssel. Dus samen wandelen gaat bij TUI goed af.

De verre vakantiebestemmingen zijn Catalonië in Spanje en Algarve in Portugal. Allemaal toppers!

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Wandelvakantie Singles met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 795

wandelvakantie singlesVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Waar singles en alleengaanden op zitten te wachten:

Onze Hike & Bike single reizen, speciaal voor singles die graag een week actief bezig willen zijn. Je kunt kiezen uit wielrennen, mountainbiken of wandelen en op welk niveau je wilt sporten. Een hele week bezig zijn met andere gelijkgestemde singles!

Bestemmingen zijn: l’Alpe d’Huez in Frankrijk en Filzmoos in Oostenrijk. Mooie zonbestemmingen zijn Mallorca en Molveno in Italië.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 995

Avontuurlijke Groepsreizen en Wandel- en FietsvakantieDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden. De kamer indeling gaat zonder extra kosten.

Je maakt dag wandelingen vanuit een verblijfplaats of je maakt een meerdaagse wandeltocht. Wij werken niet met strakke reisschema’s. De reisleider kan je overal mee helpen. Wie er liever zelf op uittrekt kan dat doen. De groepsgrootte varieert van 12 tot 16 personen.

Wandel bestemmingen in Europa zijn van Andorra, IJsland, Azoren, Corfu, Italië, Sicilië, Kroatië tot Wales aan toe. Wereldwijd naar de populaire wandelbestemming Marokko, Nepal, Ecuador … Haast de wereld rond!

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1006

Wandelen in OostenrijkSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-25 en 24-32 jaar. Excursies zijn altijd inclusief. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we wandelen in Ierland voor die bijzondere natuur en cultuur te ervaren. We kunnen gaan wandelen in Bulgarije. En om het heel spannend te maken kan je mee naar Marokko om zelfs een nachtje bij de Berbers te slapen. Simi biedt veel wandelvakanties. Kijk maar eens rond.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Wandelvakanties voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Wandelen op MadeiraGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Sawadee biedt veel wandelvakanties, waarvan een flink aantal speciaal voor singles is bedoeld. Een populaire wandelvakantie gaat naar Madeira. Ook zijn er single wandelvakanties naar Schotland en Bulgarije. Denk ook eens aan Nepal om naar het Annapurna Basecamp te gaan.

En dan de populaire wandelvakantie in Marokko naar de top van de Toebkal …

Meer over deze single reis


oad logo

Single Wandelvakantie in de Achterhoek

> Bekijk single reis vanaf € 279

single vakantie nederlandOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

Deze goedkope single reis gaat naar de Achterhoek in het Montferland. Een heerlijke wandelvakantie samen met onze gids. We bezoeken het mooie kasteel in ‘s-Heerenberg met prachtige uitzichten. Hettenheuvel, Hulzenberg, Bergherbos en kasteel Huis Bergh doen wij aan.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single Wandelvakantie in de Franse Alpen

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single outdoor vakantieCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Je bent straks in de Franse Alpen en daar gaan we fietsen, wandelen en nog meer outdoor. We doen dat vanuit La Chapelle-dʼAbondance. Alle dagen genieten van de uitzichten en die lucht.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties naar mooie bestemmingen

> Bekijk single reis vanaf € 495

Wandel- en fietsvakanties voor Singles naar DuitslandSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland en Europa.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles en alleengaanden wandelen in Nederland en veel landen in Europa.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Single Wandelreizen van Shoestring

> Bekijk single reis vanaf € 787

Singlereizen naar MarokkoSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Wil je graag veel wandelen dan biedt Shoestring veel single groepsreizen, waarbij je een deel te voet aflegt. Het zijn juist die reizen waar singles en alleengaanden graag voor kiezen.

Bestemmingen zijn Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Zo kun je Thailand, Peru, Tibet, Marokko of Nepal tijdens een trekking verkennen.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Wandelreis naar Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 610

frankrijk wellnessSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Deze single-friendly wellness reis gaat naar La Clairiere Bio & Spa hotel in La Petite Pierre, Elzas. In een bosrijke omgeving ga je ontspannen en inspannen met wandelen.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Wandelvakantie met Gelijkgestemden

> Bekijk single reis vanaf € 1225

Christelijke wandelvakantieChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Populaire en hele mooie wandelvakantie naar de Algarve in Portugal. Zee, strand en veel onderling plezier.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Jungle trekking en Backpacken

> Bekijk jongerenreis vanaf € 595

Backpacken5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Jungle trekking kan je doen in Thailand. Wat een wandelavontuur door jungle van het Phu Toei National Park. > Bekijk jongeren wandelreis vanaf € 1155

Of wat anders? Backpacken in Australië. > Bekijk jongeren wandelreis vanaf € 595

En hier alles over backpacken in Nieuw-Zeeland. > Bekijk jongeren wandelreis vanaf € 650

Meer over deze jongerenreis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over wandelen en wandelvakantie

> Het Landelijk Wandelprogramma
> Wandel zoekpagina
> Wandelnet is hét startpunt voor wandelend Nederland.

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
W.
W.

De Nepal en Tibet reis van Shoestring was zeer afwisselend. In Nepal kon je kiezen voor een driedaagse wandeltocht. De eerste dag was zwaar, maar wel bijzonder om zo woningen en kleine dorpjes te zien. We sliepen bij mensen thuis. Een heel avontuur. Tibet verandert in een razend tempo. Dan is het goed dat je de oude Tibetaanse delen kunt zien. Deze reis is een aanrader!!!

K.
K.

Oostenrijk is een mooie bestemming om te wandelen. Onze reisleidster deed het erg goed. Hotel prima, bediening goed en het weer was ook al goed. Estivant jullie hebben er een fijne wandelvakantie van gemaakt, bedankt!