Wandelvakantie Singles – Wandelen is gezellig en gezond

Single Reizen Online

Wandelvakantie singles ook voor alleengaanden. Wandelgroepsreizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Samen wandelen en leer elkaar actief kennen. Actieve wandelvakantie voor een gezonde leefstijl.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 599

Wandelvakantie Singles PyreneeënEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man / vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep.

Wandelvakanties Niederau in Oostenrijk, La Chapelle in Frankrijk en naar Andalusië in Spanje. En op Corfu in Griekenland. Samen in alle rust, de natuur gaan verkennen.


Kras logo

Wandelvakantie Singles met Kras

> Bekijk single reis vanaf € 129

Actieve wandelreizenKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Zo is er een excursie-, wandelreis naar Madeira met o.m. Funchal, Pico de Barcelos, Porto Moniz, Santana en Ribeiro Frio.

Maar er zijn ook tal van wandelreizen dichtbij, zoals Loonse & Drunense duinen, Valkenburg, op Vlieland. Oostenrijk, Tsjechië, Spanje. Dus samen wandelen gaat bij Kras goed af.


Djoser logo

Djoser Wandelvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 795

Meerdaagse wandeltochtenDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je maakt dag wandelingen vanuit een verblijfplaats of je maakt een meerdaagse wandeltocht. Wij werken niet met strakke reisschema’s. De reisleider kan je overal mee helpen. Wie er liever zelf op uittrekt kan dat doen. De groepsgrootte varieert van 12 tot 16 personen.

Wandel bestemmingen in Europa zijn van Andorra, IJsland, Azoren, Corfu, Italië, Sicilië, Kroatië tot Wales aan toe. Verder Marokko, Nepal, Ecuador …


Shoestring logo

Wandelreizen van Shoestring

> Bekijk single reis vanaf € 699

Wandelvakantie NepalWil je graag veel wandelen dan biedt Shoestring groepsrondreizen, waarbij je een deel te voet aflegt.

Het zijn juist die reizen waar singles en alleengaanden voor kiezen.

Bestemmingen zijn Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Zo kun je Thailand, Peru, Tibet, Marokko of Nepal tijdens een trekking verkennen.


Sawadee logo

Sawadee Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 998

Wandelvakantie singlesSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Een voorbeeld van een wandelvakantie singles is een prachtige reis door het Wilde Oosten van Bulgarije. Het land bezit nog veel ongerepte natuur, oerbossen en ruige bergen. We maken prachtige dag wandelingen door twee nationale parken. Afgewisseld met het bezoeken van kleine dorpjes, kloosters en de stad Sofia. Bulgarije heeft een uitstekende keuken met goede wijnen. Je zult genieten van hun gastvrijheid.

Verder zijn er wandelreizen naar Indonesië, Nepal, India, Madeira en Kirgizstan.


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 179

Wandelvakantie Singles in het prachtig SauerlandVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Single wandelreizen naar tal van bestemmingen. Nederland voor een korte vakantie in de Brabantse Kempen. De Belgische en Franse Ardennen met een wandelvakantie op beginnersniveau. Duitsland met o.m. het prachtige Sauerland. Engeland, Kent. Italië met een wandelreis op niveau 2. Marokko, Spanje … Kortom er is heel veel te doen bij Aktiva Tours.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Wandelvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 249

Wandelvakantie voor singles in PuttenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

Een heerlijke korte wandelvakantie in Putten op de Veluwe. Al een paar jaar onze populaire korte vakantie. 4 dagen samen genieten met gelijkgestemde.


Baobab logo

Baobab Single Wandelreizen naar veel locaties

> Bekijk single reis vanaf € 998

Wandelvakantie singles in het AtlasgebergteBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Wandelvakanties naar Marokko, dat relatief dichtbij Nederland ligt. Wandelreis naar de Azoren.

Niet ver weg een mooie wandelreis naar Bulgarije. Een totaal andere wereld.

Wandelen in klein Tibet. Wandelen in …


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over wandelen en wandelvakantie

> Het Landelijk Wandelprogramma
> Wandel zoekpagina
> Wandelnet is hét startpunt voor wandelend Nederland.

Single Reizen Online

2 gedachten over “Wandelvakantie Singles – Wandelen is gezellig en gezond

  1. W.

    De Nepal en Tibet reis van Shoestring was zeer afwisselend. In Nepal kon je kiezen voor een driedaagse wandeltocht. De eerste dag was zwaar, maar wel bijzonder om zo woningen en kleine dorpjes te zien. We sliepen bij mensen thuis. Een heel avontuur. Tibet verandert in een razend tempo. Dan is het goed dat je de oude Tibetaanse delen kunt zien. Deze reis is een aanrader!!!

  2. K.

    Oostenrijk is een mooie bestemming om te wandelen. Onze reisleidster deed het erg goed. Hotel prima, bediening goed en het weer was ook al goed. Estivant jullie hebben er een fijne wandelvakantie van gemaakt, bedankt!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.