Single Reizen Israël Het beloofde land van de Bijbel

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Israël, het land van de Bijbel en van het verleden. Voor christenen het land, waar Jezus heeft geleefd en geleden. Een reis naar het beloofde land is alsof een droom uitkomt.

Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Singlereis naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 999

IsraëlKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Wij gaan naar het meer van Tiberias. Gaan wandelen in Jeruzalem. Bezoeken de bijbelse plaatsen als Nazareth, Tabgha en Bethlehem. Zwemmen in de Dode Zee. Tel Aviv bezoeken en …


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis IsraëlDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Rondreis Israël. De reis begint in Tel Aviv. In deze stad kun je je vergapen aan de moderne Bauhaus-architectuur uit de jaren 1930-1950. Onderweg door de Negev ontdek je hoe de woestijn van uur tot uur eruit ziet. We bezoeken Massada, de stad waar de Joodse Opstand het langst standhield … Er is ook een combinatie reis Israël en Jordanië.


Goedidee reizen logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 999

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt vooral reizen voor alleenstaande en alleengaande. De Bijbelse reizen zijn niet direct voor singles, maar omdat een ruim deel van de gasten single of alleengaande is kunnen deze reizen zeker aanbevolen worden.

Er zijn wel 12 reizen naar Israël. Alleen al de studie ervan zal de nodige vakantiepret opleveren.


Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Europa
> Verre Reizen voor Singles
> Christelijke single reizen


Informatie over Israël

Hoofdstad: > Jeruzalem
Inwoners: ca. 8 miljoen
Taal: Hebreeuws en Arabisch
Valuta: Israëlische sjekel > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Israël op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Israël Het beloofde land van de Bijbel

  1. S.

    Het was een schitterende reis naar Isra:el en Jordanië met veel hoogtepunten. Gelukkig waren er meer alleengaanden, hoefde ik mij niet direct aan te sluiten bij stellen. De natuur, woestijnen, steden en de Bijbelse plaatsen. Goed Idee Reizen, goed gedaan!

  2. Willem K.

    Voor mij was het de eerste keer met een groepsreis van Goed Idee Reizen naar Israël. En dat vond ik best spannend. Ben een single en dan is het toch even anders. De groep was erg leuk en de reis was intensief, geweldig ook. We hadden een deskundige reisleidster en een goed gids en dan is het genieten van alees wat je ziet. Wel moet het sanitair wel eens een verbetering hebben. De reis was helemaal top. Heb 1500 foto’s gemaakt en dan weet je het wel. Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke Israël reis!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.