Israël Single Reizen naar het beloofde land uit de Bijbel

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Israël, het land van de Bijbel en van het verleden. Voor christenen het land, waar Jezus heeft geleefd en geleden. Land voor joden en moslims. Een reis naar het beloofde land is alsof een droom uitkomt.

Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Singlereis naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1028

Singlereis naar IsraëlTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Wij gaan naar het meer van Tiberias. Gaan wandelen in Jeruzalem. Bezoeken de Bijbelse plaatsen als Nazareth, Tabgha en Bethlehem. Zwemmen in de Dode Zee. Tel Aviv bezoeken en nog veel meer …

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Avontuurlijke Vakanties naar IsraëlDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Rondreis Israël. De reis begint in Tel Aviv. In deze stad kun je je vergapen aan de moderne Bauhaus-architectuur uit de jaren 1930-1950. Onderweg door de Negev ontdek je hoe de woestijn van uur tot uur eruit ziet. We bezoeken Massada, de stad waar de Joodse Opstand het langst standhield.

Er is ook een combinatie reis Israël en Jordanië. Je bezoekt de oude culturen, die je niet mag missen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Groepsrondreis Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1699

Groepsrondreis IsraëlGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We vliegen rechtstreeks naar Israël. Daar gaan we alle bekende punten van het Heilige Land bezoeken. We gaan met de boot het meer van Galilea op. Bezoeken Bethlehem. Nazareth en Jericho. En voelt heel gek, drijven in de Dode Zee. Het oude Jeruzalem.

Heel apart is dat we verblijven in een bedoeïen kamp met kamelentocht. Masada en de Ramon Krater. En heerlijk uitrusten in Eilat!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Israël en Palestijnse gebieden

> Bekijk single reis vanaf € 2349

Groepsreizen naar Israël en Palestijnse gebiedenKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan de actualiteit heel direct ervaren. Israël en Palestina. Je ziet de heilige hoogtepunten. Meer van Galilea en het heilige Jeruzalem.

We overnachten in Bethlehem bij families!! De rondreis Israël en Palestina zal je nooit vergeten!

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1754

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Er zijn meerdere reizen naar Israël. Een reis met hoogtepunten van het land en Israël Compleet. Alleen al de studie ervan zal de nodige vakantie voorpret opleveren. En een combi reis Israël en Jordanië. Naast de gebruikelijke Israël reis is er een reis in een rustig tempo.

De andere Bijbelse bestemmingen zijn Jordanië, Turkije en Griekenland.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen


Informatie over Israël

Hoofdstad: > Jeruzalem
Inwoners: ca. 8 miljoen
Taal: Hebreeuws en Arabisch
Valuta: Israëlische sjekel > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Israël op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S.
S.

Het was een schitterende reis naar Isra:el en Jordanië met veel hoogtepunten. Gelukkig waren er meer alleengaanden, hoefde ik mij niet direct aan te sluiten bij stellen. De natuur, woestijnen, steden en de Bijbelse plaatsen. Goed Idee Reizen, goed gedaan!

Willem K.
Willem K.

Voor mij was het de eerste keer met een groepsreis van Goed Idee Reizen naar Israël. En dat vond ik best spannend. Ben een single en dan is het toch even anders. De groep was erg leuk en de reis was intensief, geweldig ook. We hadden een deskundige reisleidster en een goed gids en dan is het genieten van alees wat je ziet. Wel moet het sanitair wel eens een verbetering hebben. De reis was helemaal top. Heb 1500 foto’s gemaakt en dan weet je het wel. Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke Israël reis!!