Israël Single Reizen Het beloofde land van de Bijbel

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Israël, het land van de Bijbel en van het verleden. Voor christenen het land, waar Jezus heeft geleefd en geleden. Een reis naar het beloofde land is alsof een droom uitkomt.

Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Singlereis naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1179

IsraëlKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Wij gaan naar het meer van Tiberias. Gaan wandelen in Jeruzalem. Bezoeken de bijbelse plaatsen als Nazareth, Tabgha en Bethlehem. Zwemmen in de Dode Zee. Tel Aviv bezoeken en nog veel meer …

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1695

Rondreis IsraëlDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Rondreis Israël. De reis begint in Tel Aviv. In deze stad kun je je vergapen aan de moderne Bauhaus-architectuur uit de jaren 1930-1950. Onderweg door de Negev ontdek je hoe de woestijn van uur tot uur eruit ziet. We bezoeken Massada, de stad waar de Joodse Opstand het langst standhield.

Er is ook een combinatie reis Israël en Jordanië. Je bezoekt de oude culturen, die je niet mag missen.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Israël en Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 749

Groepsreis Israel voor singlesFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

We gaan zowel Israël als Jordanië verkennen. Gezellig zo met andere singles. Want op deze reis krijg je zoveel indrukken en verhalen te vertellen dat je elkaar wel nodig hebt.

Een tweede single reis is een stedentrip Jeruzalem en Tel Aviv.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Israël en Palestijnse gebieden

> Bekijk single reis vanaf € 1695

Rondreis Israel en PalestinaKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan de actualiteit heel direct ervaren. Israël en Palestina. Je ziet de heilige hoogtepunten. Meer van Galilea, Jeruzalem.

We overnachten in Bethlehem bij families!! De rondreis Israël en Palestina zal je nooit vergeten.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1559

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

Er zijn meerdere reizen naar Israël. Een reis met hoogtepunten van het land en Israël compleet. Alleen al de studie ervan zal de nodige vakantiepret opleveren. De andere Bijbelse bestemmingen zijn Jordanië, Turkije en Griekenland.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen


Informatie over Israël

Hoofdstad: > Jeruzalem
Inwoners: ca. 8 miljoen
Taal: Hebreeuws en Arabisch
Valuta: Israëlische sjekel > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Israël op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
S.
S.

Het was een schitterende reis naar Isra:el en Jordanië met veel hoogtepunten. Gelukkig waren er meer alleengaanden, hoefde ik mij niet direct aan te sluiten bij stellen. De natuur, woestijnen, steden en de Bijbelse plaatsen. Goed Idee Reizen, goed gedaan!

Willem K.
Willem K.

Voor mij was het de eerste keer met een groepsreis van Goed Idee Reizen naar Israël. En dat vond ik best spannend. Ben een single en dan is het toch even anders. De groep was erg leuk en de reis was intensief, geweldig ook. We hadden een deskundige reisleidster en een goed gids en dan is het genieten van alees wat je ziet. Wel moet het sanitair wel eens een verbetering hebben. De reis was helemaal top. Heb 1500 foto’s gemaakt en dan weet je het wel. Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke Israël reis!!