Single Reizen Midden-Amerika en Caraïben, natuur en strand

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Midden-Amerika. Venezuela, Mexico, Guatemala, Honduras. Groepsreis Trans-Midden-Amerika, langs de Pan-American Highway. Singlevakanties op de Caraïben, Bonaire, Cuba en Curaçao. Midden Amerika is HOT.

Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Reisverslag van een single met een Cuba groepsreis
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Suriname
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Cuba

> Bekijk single reis vanaf € 1884

Cuba singlereizenTUI Single Reizen biedt groepsreizen voor alle leeftijden en voor singles en alleengaanden. Het aanbod is erg divers: van rondreizen en strandvakanties tot sportreizen. Bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontmoet nieuwe mensen!

Single reizen naar het bijzondere Cuba. Land van Fidel Castro, oude auto’s, muziek, mooi gerestaureerde oude steden, rum, suikerriet en tabak. We wandelen door Havana en Trinidad. En drinken cocktails. Ontdek samen de hoogtepunten van het veelzijdige eiland!

Meer over deze single reis


Lees ook reisverslag van een Cuba groepsreis
> Reisverslag van een single met een Cuba groepsreis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen in Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Avontuurlijke Rondreis en Fietsvakantie CubaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Djoser biedt een heel scala aan rondreizen door Midden-Amerika. Rondreizen in Costa Rica en rondreis Cuba. Aangevuld met reizen naar Panama, El Salvador, Guatemala, Honduras en Mexico.

Naast deze rondreizen zijn er ontzettend leuke fiets- en wandelvakanties naar Cuba en Costa Rica. Avontuur op haar best!!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1643

Single Groepsreis naar Costa RicaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Shoestring biedt uiteraard ook naar Midden-Amerika hele mooie en betaalbare single reizen aan. De single reis Costa Rica, de tuin van Midden-Amerika en de rondreis Costa Rica en Panama. Voor Mexico staat de Maya Route op de plank. Een Mexico en Guatemala rondreis. Naar het populaire Cuba zijn zelfs twee singlereizen te boeken.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single reizen voor hoger opgeleiden naar CuraçaoCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Gaan we samen een weekje zonnen? Ga mee naar het mooie en gezellige Curaçao! We doen een eiland tour en we zien dit stukje Nederland als een veilige haven. Je gaat ook Willemstad met de bootjesbrug en Venezolaanse markt verkennen. We hebben een luxe accommodatie.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2899

Avontuurlijke Singlereizen Costa RicaOp een Sawadee singlereis ontmoet je gelijkgestemden en deel je ervaringen. Ontdek nieuwe landen, maak nieuwe vrienden en geniet van het gezelschap. Maak je geen zorgen over de groep, samen dineren en activiteiten ondernemen, het is een Sawadee singlereis.

Een mooie en populaire reis is de single rondreis door Costa Rica met haar tropische regenwouden en enorme variëteit aan dieren. We gaan veel wandelen, paardrijden. En luieren op het strand.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1770

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De zo gewilde reizen van Koning Aap naar Midden-Amerika hebben als bestemming het natuurland Costa Rica, eiland van de salsa Cuba, Guatemala, Honduras en Mexico.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 436

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Mexico tot Costa Rica. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Spaans te leren of te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere natuur en dieren.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Suriname
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Amerika

> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Midden-Amerika

> Reisverslag van een single met een Cuba groepsreis
> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.
> Reisverhalen uit Midden-Amerika
> Klimaat


Midden-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
Annette

De groep singles van Mambo hebben het super gehad en met reisleidster Roos. De vakantie in Costa Rica in Midden-Amerika was één en al avontuur. De hike door de wouden was geweldig. De goud tour viel tegen. We hebben eigenlijk niets bijzonders gezien. Verder bedankt voor de bijzondere ervaring.

Karel T.
Karel T.

Naar Costa Rica met Fox geweest, een singlereis. Naar Costa Rica ga je voor de dieren en natuur. Het is overweldigend zoals je het daar kunt meemaken. Verder heeft het land niet veel te bieden. San Jose is wel erg leuk maar ook erg toeristisch. De reisleder deed erg zijn best, Wist veel te vertellen. De hotels waren goed, ook het eten maar de ligging was zo dat je er verder niet veel te doen had.