Single Reizen Midden-Amerika en Caribbean

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Midden-Amerika. Venezuela, Mexico, Guatemala, Honduras. Groepsreis Trans-Midden-Amerika, langs de Pan-American Highway. Caribbean met single reizen naar Aruba, Bonaire, Cuba en Curaçao. Beleef Mexico, Cuba en Curaçao!

Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Suriname
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1202

Rondreis door Midden-AmerikaMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Wij gaan backpacken in Costa Rica, Nicaragua en Panama. Samen met leeftijdsgenoten reizen we door dit prachtige deel van Midden-Amerika.

Van surfen in San Juan del Sur, Puerto Viejo. Aan de voet van de Arenal Vulkaan staan, de natuur verkennen. Met een uitgeholde boomstam de eilanden van Bocas del Toro bezoeken.

We reizen met een privé bus met chauffeur en de reisleider gaat mee. Je zult overal op bijzondere plekken verblijven.


Kras logo

Kras Groepsreis Mexico, Guatemala én Belize voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1919

Single vakantie MexicoKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We maken kennis met de Mayacultuur. Mexico, Belize en Guatemala hebben tempels en opgravingen die getuigen van deze oude cultuur. We bezoeken Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá. Vulkanen, indianen, jungle, sfeervolle steden, goed eten en vriendelijke bevolking. Een onvergetelijke vakantie ervaring.


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Mexico in Midden-AmerikaDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt uiteraard ook naar Midden-Amerika hele mooie en betaalbare single reizen aan. De single reis Costa Rica, de tuin van Midden-Amerika en de rondreis Costa Rica, Nicaragua en Panama. Voor Mexico staat de Maya Route op de plank. Een Mexico en Guatemala rondreis.

Naar het populaire Cuba zijn zelfs twee singlereizen te boeken.


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2198

Trans Midden-Amerika, langs de Pan-American HighwaySpeciale reizen en dus ook vertrekdata voor Singles!!

De reizen zijn voor alleengaanden en alleenstaanden die er de voorkeur aan geven om in groepsverband een land te verkennen. Je kunt ook samen boeken met een goede vriend of vriendin.

Een mooie en populaire reis is Cuba met swingende salsa. Tijdens deze reis maak je kennis met salsa muziek, schitterende stranden, oldtimers en natuurlijk de geschiedenis van Cuba.

Daarnaast is er een single rondreis door Costa Rica met zijn tropische regenwouden en variëteit aan dieren.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Midden-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Rondreizen Midden-AmerikaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Djoser biedt een heel scala aan rondreizen door Midden-Amerika. Rondreizen Costa Rica, Panama, Cuba, Curaçao en Mexico. Op het vaste land en de Caribbean.

Naast deze rondreizen is er een ontzettend leuke fietsvakantie naar Cuba. Avontuur en dat op de fiets!!


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Midden-Amerika en Caribbean

> Bekijk single reis vanaf € 1899

Single groepsreizen naar Midden-AmerikaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Voor het vaste land van Midden-Amerika zijn het de bestemmingen Costa Rica, Guatemala, Honduras, Belize, Mexico en Nicaragua. En de Caribbean kun je bezoeken met single reizen naar Aruba, Bonaire, Cuba en Curaçao.

FOX Reizen is dus een echte Midden-Amerika kenner. Prachtige rondreizen door natuur, bijzondere steden. Maar ook lekker luieren op het strand en andere singles ontmoeten.

De populaire bestemmingen van FOX ANWB zijn hier verzameld:
> Cuba, klik hier
> Curaçao, klik hier
> Costa Rica, klik hier


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy naar Mexico

> Bekijk single reis vanaf € 1405

Hip en Trendy naar MexicoTui Scene betekent (goedkope) hotels op plaatsen waar veel te doen is. Geen singlereizen dus, maar wel gewild bij singles. De 1-persoonstoeslag voor een kamer valt reuze mee. Tui SCENE is het overwegen meer dan waard.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemming is SCENE The Palm at Playa. Met winkels, hippe clubs en bars. Dit boetiek hotel heeft 4 sterren.


Amorgos logo

Meezeilen rond de British Virgin Islands

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Mee zeilen voor singles in de CaribbeanDeze zeilvakantie is voor de beginnende en ervaren zeiler. 70% van de mee zeilers is single of alleengaande. Leeftijd van 20 tot 60 jaar en meesten tussen 25 en 45 jaar.

Naast het zeilen is er ruimte voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld waterskiën, scooters of parasailing. En de gezelligheid naast het zeilen is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

Zeilen met de zon, onder een blauwe hemel. Je ziet walvissen, dolfijnen, reuzenschildpadden en vliegende vissen. En iedere dag beleef je als een avontuur. British Virgin Islands!!


Bekijk ook:
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Costa Rica
> Single reizen Suriname
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Amerika

> Verre Reizen voor Singles


Leesstof over Midden-Amerika

> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Vakantie Curaçao Wat een heerlijke belevenis
> Reisverslag: Panama, Costa Rica en Nicaragua
> Reisverhalen uit Midden-Amerika
> Reisverslagen over Midden-Amerika
Tijdsverschil Panama: -6/-7 uur
> Klimaat


Midden-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Midden-Amerika en Caribbean

  1. Karel T.

    Naar Costa Rica met Fox geweest, een singlereis. Naar Costa Rica ga je voor de dieren en natuur. Het is overweldigend zoals je het daar kunt meemaken. Verder heeft het land niet veel te bieden. San Jose is wel erg leuk maar ook erg toeristisch. De reisleder deed erg zijn best, Wist veel te vertellen. De hotels waren goed, ook het eten maar de ligging was zo dat je er verder niet veel te doen had.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.