Singlereizen 20+ en 25+. Singlevakantie met leeftijdgenoten.

Single Reizen Online

Een overzicht van singlereizen 20+ voor jongeren, alleenstaande en alleengaande. Single reizen jongeren voor een fijne vakantie met leeftijdgenoten. Tevens singlereizen 25+. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties 25+

> Bekijk single reis vanaf € 234

Singlevakanties 25+De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier de groep van 25 tot 39 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single short break naar Antwerpen en Berlijn. Bestemmingen all over Europe … En een leuke all inclusive singlereis naar on singlehotel in Bitez Turkije.


Mambo logo

Mambo Singlereizen voor de echte 20+

> Bekijk single reis vanaf € 177

Singlereizen 20+Mambo is specialist actieve vakanties voor sportieve alleengaande en alleenstaande reizigers. Zij hebben reizen in Europa en over de hele wereld. Ook bieden zij wintersportreizen.

Mambo hanteert leeftijdscategorieën: 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De leeftijdsgrenzen zijn overigens niet zo hard als ze lijken. In principe wijken we 2 jaar af van de leeftijdsgrens. Dat betekent dat je als 20 plusser bij Mambo aan het juiste adres bent.


Cirkel logo

Cirkel Singlesreizen van 20 tot 35, 25 tot 45 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 304

Singlesreizen van 20 tot 45 jaarCirkel Singlereizen biedt reizen met eigen leeftijdsgenoten. Maar ook reizen waarbij er juist geen leeftijdsgrens wordt gesteld.

Zij hanteren thema’s zodat je snel je favoriete reis kunt uitzoeken. Het thema Actief betekent klimmen, abseilen, canyoningen, raften, zeilen, duiken, mountainbiken, (berg)wandelen. En Strand staat voor reizen naar heerlijke strandbestemmingen. Rondreis voor het ontdekken van bijzondere en prachtige landen, zoals Thailand, Costa Rica en Marokko.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 619

Kroatië een hit. 60% is single.Simi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Ongedwongen groepsreizen naar o.m. Spanje (Salou), Frankrijk, Slovenië, Kroatië, Noorwegen en Zweden. Bijzondere bestemming is Canada. En een heuse cruise, die eindigt op Ibiza!!

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten. Je kunt een Actief en Easy reis boeken. Dus een beetje luieren mag zeker.


One2gether logo

One2gether Singlevakanties voor 20+

> Bekijk single reis vanaf € 569

Singlevakanties voor 20+One2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Voor de 20+ is dat 20 tot 30 en 35 jaar.

Bestemmingen voor de leeftijdsgroep 20+ zijn Bulgarije, Cyprus, mooie locaties in Griekenland en een raften vakantie in Kroatië.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 20+

> Bekijk single reis vanaf € 1298

Singlereizen 20+Singlereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin.

Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt.

Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Zoals winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website.


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 475

Tot 12 uur ontbijtenTui Scene betekent (goedkope) hotels op plaatsen waar veel te doen is. Geen singlereizen dus, maar wel gewild bij singles. De 1-persoonstoeslag voor een kamer valt reuze mee. Tui SCENE is het overwegen meer dan waard.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Turkije, Cyprus, Canarische Eilanden en zelfs Mexico.


Adamvoyages logo

Meezeilen langs de mooie Turkse kust voor de 25+

> Bekijk single reis vanaf € 572

Singlereizen in Turkije voor de 25+Veel singles en alleengaanden boeken voor deze fijne cruise. Bij de indeling van de boten houden zij daar ook rekening mee. Leeftijd ongeveer tussen 25 en 45 jaar.

Zeilvakantie op traditionele zeiljachten. De schepen hebben bemanning, zeilervaring niet vereist. Hut met douche
en toilet. We zeilen langs de Turkse zuidwestkust. We bezoeken baaien, eilanden en leuke dorpjes.

Adam Voyages krijgt jaar na jaar tevredenheidsoorkondes. Ook RTL Vakantie Magazine zeilde mee in Turkije.


Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+


Informatie voor de 20 plusser

> 10 beste jongerenvakanties
> Beste party stranden in Kroatië
> Jongerencampings

Single Reizen Online

Een gedachte over “Singlereizen 20+ en 25+. Singlevakantie met leeftijdgenoten.

  1. Klarijn

    Had geboekt bij Estivan voor de single vakantie 25+ naar Toscane in Italië. Moet eerlijk zijn dat ik niet direct een goed beeld had van de anderen die meegaan. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Nu heb ik er een heel andere kijk op gekregen. Leuke lui en we hebben het tof gehad. Veel plezier gehad, we deden veel samen. Wat heb ik een leuke vakantie gehad!! Bedankt mede singels hiervoor.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.