Singlereizen 20+ en 25+. Singlevakantie met leeftijdgenoten.

Single Reizen Online

Een overzicht van singlereizen 20+ voor jongeren, alleenstaande en alleengaande. Single reizen jongeren voor een fijne vakantie met leeftijdgenoten. Tevens singlereizen 25+. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties 25+

> Bekijk single reis vanaf € 269

Singlevakanties 25+Estivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groep van 25 tot 39 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor singles van 25 tot 39 jaar biedt Estivant veel leuke single groepsreizen. Strandvakanties, actieve vakanties, zeilvakanties en single short breaks. Bestemmingen all over Europe … Een populaire singlereis gaat naar Estivant Single Hotel in Bitez, Turkije. Dan Tossa de Mar, canyoning in de Pyreneeën, Kroatië met Porec, Elba, Griekenland met Samos, Johannisholm in Zweden, Estoril in Portugal om ook Lissabon te bezoeken. Veel, heel veel leuke en mooie singlevakanties van Estivant.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 20+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 499

Singlereizen 20 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Hier de leeftijdsgroep vanaf 20 jaar (steeds 5 jaar oplopend uniek!!). De groep speciaal voor singles 25+ vind je ook hier.

Bestemmingen in Europa en ver weg. Het weekend naar Valencia is gewild! Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en let op: snel volgeboekt.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen 20+

> Bekijk single reis vanaf € 689

Kroatië een hit. 60% is single.Simi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. Overgrote deel reist solo/single. Vakanties voor 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De Simi reizen zijn bijzonder!

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar o.m. Frankrijk, Kroatië, Amerika en Canada, Costa Rica en Sri Lanka.

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten, maar een beetje luieren mag ook.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 20+ en 25+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Singlereizen 20+ en 25+Singlereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Shoestring biedt veel singlereizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis Sri Lanka On a Shoestring tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur en zonvakantie in Egypte. Of een stedentrip? Lissabon en Porto, Slovenië, Oslo en bergen?

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 22+

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Singlereizen 22+Single groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor jongeren van 22 tot 35 jaar.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Alaska, Bulgarije, Spanje, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 508

Tot 12 uur ontbijtenTui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Canarische Eilanden, Cyprus en Kroatië.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 21+ met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 25+ met vertrekgarantieVillaVibes unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 20+ is dat 25-39 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de wiel- en wandelvakanties van VillaVibes erg bekend.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


gogo logo

GOGO Jongerenreizen voor 20+

> Bekijk jongerenreis vanaf € 174

GOGO Jongerenreizen voor 20+GOGO vakanties voor jongeren van 16 tot 27 jaar en een special voor de 18+. Reisleiding op alle bestemmingen. We verblijven in hotels, appartementen of campings. Bestemmingen naar de echte feestlocaties in Spanje, Portugal, Griekenland en Sunny Beach in Bulgarije.

GOGO organiseert de beste feesten met Nederlandse artiesten: Totally Summer, Partycrashers en Rebel Night.

GOGO kent ook thema’s. Springbreak XL voor een verdiende examenreis! Nieuw is Totally voor zon, party en maken van nieuwe vrienden. Feest en eigen crew! En als derde thema: echte GOGO Toppers!

Meer over deze jongerenreis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School, Taalreizen, Work en Travel en Au Pair

> Bekijk single reis vanaf € 616

Vrijwilligerswerk Projecten, High School, Taalreizen, Work en Travel en Au Pair5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over de hele wereld. Van China en Vietnam tot Duitsland en IJsland. Veel dieren en sociale projecten. Taalreizen om Spaans, Engels of Frans te leren of te verbeteren. Werkvakanties op de boerderij of in de horeca. Jaartje naar school in Frankrijk? Au Pair in China willen zijn? Open je wereld NU!!

Meer over deze single reis


Beachmasters logo

Jongerenvakanties voor 20+

> Bekijk jongerenreis vanaf € 176

Jongerenvakanties voor 20+Jongerenreizen naar populaire feestbestemmingen. Voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar.

Spotgoedkope hotel-, appartement- en campingreizen. Met de bus of vliegtuig.

Bestemmingen Algarve in Portugal, Sunny Beach in Bulgarije, Zakynthos, Kos en Kreta in Griekenland en Mallorca en Costa Brava in Spanje.

Beachmasters reisleiding is altijd aanwezig.

Meer over deze jongerenreis


Gofun logo

GOfun Goedkope Jongerenvakanties (Corendon)

> Bekijk jongerenreis vanaf € 145

GOfun Goedkope JongerenvakantiesGOfun van Corendon is specialist in jongerenreizen.

GOfun gaat naar alle populaire jongerenbestemmingen. Lloret de Mar, Mallorca, Sunny Beach, Albufeira, Chersonissos, Kos en Zakynthos.

Bekend zijn hun examenreizen en de GOfun Only Adult reizen, voor jongeren vanaf 16 jaar. Extra kosten besparend zijn de All Inclusive jongerenvakanties.

Met GOfun krijg je super feesten en leuke activiteiten. Gratis transfer. Reisleiding staat steeds voor je klaar.

Meer over deze jongerenreis


Mambo logo

Mambo Reizen voor de echte 20+

> Bekijk single reis vanaf

Singlereizen 20+Mambo is specialist in actieve vakanties voor sportieve alleengaande en alleenstaande reizigers. Zij hebben reizen in Europa en over de hele wereld. Ook bieden zij wintersportreizen.

De reizen zijn voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Mambo verruimt je blik!

Meer over deze single reis


Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 20 plusser

> 10 beste jongerenvakanties
> Beste party stranden in Kroatië
> Jongerencampings

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klarijn
Klarijn

Had geboekt bij Estivan voor de single vakantie 25+ naar Toscane in Italië. Moet eerlijk zijn dat ik niet direct een goed beeld had van de anderen die meegaan. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Nu heb ik er een heel andere kijk op gekregen. Leuke lui en we hebben het tof gehad. Veel plezier gehad, we deden veel samen. Wat heb ik een leuke vakantie gehad!! Bedankt mede singels hiervoor.