Singlereizen 20+ en 25+. Singlevakantie met leeftijdgenoten.

Single Reizen Online

Een overzicht van singlereizen 20+ voor jongeren, alleenstaande en alleengaande. Single reizen jongeren voor een fijne vakantie met leeftijdgenoten. Tevens singlereizen 25+. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties 25+

> Bekijk single reis vanaf € 690

Single Reizen naar Porec en Dalmatië in KroatiëEstivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groep van 25 tot 39 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor singles van 25 tot 39 jaar biedt Estivant veel leuke single groepsreizen. Strandvakanties, actieve vakanties, zeilvakanties en single short breaks. Bestemmingen all over Europe … Een populaire singlereis gaat naar Ibiza in Spanje. Canyoning in de Franse Alpen, Kroatië met Pakostane, Sardinië in Italië. Veel, heel veel leuke en mooie singlevakanties van Estivant.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 25+ met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 369

Single Reis met VertrekgarantieVillaVibes unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 20+ is dat 25-39 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Spanje en nog veel meer. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de fiets- en wandelvakanties en zeilvakanties van VillaVibes erg gewild.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 20+ en 25+

> Bekijk single reis vanaf € 749

Single Rondreizen KroatiëSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Shoestring biedt veel singlereizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis Sri Lanka On a Shoestring tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur en zonvakantie in Egypte. Of een stedentrip? Lissabon en Porto, Slovenië, Oslo en bergen? En dat allemaal voor de leeftijdsgroep 18 t/m 45 jaar en de groep 25 t/m 35 jaar.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 20+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 299

Single reizen voor hoger opgeleiden naar CyprusOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Hier de leeftijdsgroep vanaf 20 jaar (steeds 5 jaar oplopend uniek!!). De groep speciaal voor singles 25+ vind je ook hier.

Bestemmingen in Europa en ver weg. De single reizen naar Mallorca en Ibiza zijn erg gewild! Maar zeker ook de weekenden op Ameland. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en let op: snel volgeboekt.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 22+

> Bekijk single reis vanaf € 1449

Single Reizen AziëSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor jongeren van 22 tot 35 jaar.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Alaska, Bulgarije, Spanje, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


Gofun logo

GOfun Goedkope Jongerenvakanties (Corendon)

> Bekijk jongerenreis vanaf € 299

Goedkope Jongerenvakanties naar SpanjeGOfun van Corendon, specialist in jongerenreizen.

GOfun gaat naar alle populaire jongerenbestemmingen. Lloret de Mar, Mallorca, Sunny Beach, Albufeira, Kreta, Kos en Ibiza.

Bekend zijn de examenreizen en de GOfun Budget reizen. Extra kosten besparend zijn de All Inclusive jongerenvakanties.

Met GOfun krijg je super feesten en leuke activiteiten. Reisleiding staat steeds voor je klaar.

Meer over deze jongerenreis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk jongerenreis vanaf € 247

jongerenTui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen zijn Canarische Eilanden en Kroatië.

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Kroatië vanaf € 247

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Canarische Eilanden vanaf € 724

Naast de SCENE reizen heeft TUI een enorm aanbod van jongerenreizen naar veel bestemmingen. Kos, Kreta, Canarische Eilanden, Spanje, Kroatië …

Bekijk onder het kopje Uw ideale verblijf is… > Jongerenreizen vanaf € 279

Meer over deze jongerenreis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School, Taalreizen, Work en Travel en Au Pair

> Bekijk single reis vanaf € 225

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreizen en Au Pair in China5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over de hele wereld. Van China en Vietnam tot Duitsland en IJsland. Veel dieren en sociale projecten. Taalreizen om Spaans, Engels of Frans te leren of te verbeteren. Werkvakanties op de boerderij of in de horeca. Jaartje naar school in Frankrijk? Au Pair in China willen zijn? Open je wereld NU!!

Meer over deze single reis


gogo logo

GOGO Jongerenreizen voor 20+

> Bekijk jongerenreis vanaf € 367

Hip en TrendyGOGO vakanties voor jongeren van 16 tot 27 jaar en een special voor de 18+. Reisleiding op alle bestemmingen. We verblijven in hotels, appartementen of campings. Bestemmingen naar de echte feestlocaties in Spanje, Portugal, Griekenland en Sunny Beach in Bulgarije.

GOGO organiseert de beste feesten met Nederlandse artiesten: Totally Summer, Partycrashers en Rebel Night.

GOGO kent ook thema’s. Springbreak XL voor een verdiende examenreis! Nieuw is Totally voor zon, party en maken van nieuwe vrienden. Feest en eigen crew! En als derde thema: echte GOGO Toppers!

Meer over deze jongerenreis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 20 plusser

> 10 beste jongerenvakanties
> Beste party stranden in Kroatië
> Jongerencampings

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klarijn
Klarijn

Had geboekt bij Estivan voor de single vakantie 25+ naar Toscane in Italië. Moet eerlijk zijn dat ik niet direct een goed beeld had van de anderen die meegaan. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Nu heb ik er een heel andere kijk op gekregen. Leuke lui en we hebben het tof gehad. Veel plezier gehad, we deden veel samen. Wat heb ik een leuke vakantie gehad!! Bedankt mede singels hiervoor.