Singlereizen 20+ en 25+. Singlevakantie met leeftijdgenoten.

Single Reizen Online

Een overzicht van singlereizen 20+ voor jongeren, alleenstaande en alleengaande. Single reizen jongeren voor een fijne vakantie met leeftijdgenoten. Tevens singlereizen 25+. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties 25+

> Bekijk single reis vanaf € 599

Singlevakanties 25+De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier de groep van 25 tot 39 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single short break naar Antwerpen en Berlijn. Bestemmingen all over Europe … En een leuke all inclusive singlereis naar ons singlehotel in Bitez Turkije. Tossa de Mar, canyoning in de Pyreneeën, Kroatië met Porec, Elba, Griekenland met Samos, Johannisholm in Zweden, Estoril in Portugal ook om Lissabon te gaan bezoeken. Veel, heel veel leuke en mooie singlevakanties van Estivant.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Reizen voor de echte 20+

> Bekijk single reis vanaf € 282

Singlereizen 20+Mambo is specialist actieve vakanties voor sportieve alleengaande en alleenstaande reizigers. Zij hebben reizen in Europa en over de hele wereld. Ook bieden zij wintersportreizen.

Mambo hanteert leeftijdscategorieën: 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De leeftijdsgrenzen zijn overigens niet zo hard als ze lijken. In principe wijken we 2 jaar af van de leeftijdsgrens. Dat betekent dat je als 20 plusser bij Mambo aan het juiste adres bent.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen 20+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Kroatië een hit. 60% is single.Simi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. De Simi reizen zijn bijzonder!

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar o.m. Frankrijk, Kroatië, Amerika en Canada, Costa Rica, Sri Lanka en Turkije.

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten. Je kunt een Actief en Easy reis boeken. Dus een beetje luieren mag ook.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 25+ voor hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 20 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 25 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Brazilië. Crusj heeft een eigen stijl met goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar.

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 20+

> Bekijk single reis vanaf € 998

Singlereizen 20+Singlereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Reizen speciaal voor de leeftijd 18-32 jaar.

Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleengaanden hebben geboekt.

Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Zoals winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 25+ met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 25+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 25+ is dat 25-39 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn zeker ook hun gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in o.m. Nederland.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Spannend is hun info borrel. (Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 21+ en 25+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen voor 21 en 25 plusDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor de groep singles 20+ zijn dat 21-45 en 25-35 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt vele singlereizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis Sri Lanka On a Shoestring tot een rondreis door China en een heerlijke cultuur en zonvakantie in Egypte.

Meer over deze single reis


Gofun logo

GOfun goedkope ONLY ADULT jongerenvakanties (Corendon)

> Bekijk single reis vanaf € 444

Only Adult jongerenreizen voor 20+GOfun (Corendon) biedt naast de normale jongerenreizen ook ONLY ADULT reizen.

De ONLY ADULT reizen van GOfun gaan naar het populaire Chersonissos in Griekenland.

Met GOfun krijg je de beste feesten en super leuke activiteiten. De reisleiding staat steeds voor je klaar.

Een review van Sander: “De reisleiding was er steeds en ze hielpen overal! Veel te doen en heel goed uitgaan. Bedankt GOfun!”

Meer over deze single reis


Yourperfecttrip logo

Single groepsreizen van Your Perfect Trip voor 20+

> Bekijk single reis vanaf € 590

Singlereizen voor 20+Single groepsreizen van Your Perfect Trip zijn speciaal bedoeld voor jongeren van 20 tot 40 jaar. Naast singles boeken ook stellen en vrienden, maar het grootste deel is single. De aard van de reizen is zo dat er vaak vriendschappen uit voortkomen.

Your Perfect Trip heeft stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en groepsreizen naar Amerika en Canada.

Een bijzondere groepsreis gaat naar het Sziget festival en Boedapest. Veel feesten en ontmoeten van Boedapest.

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 559

Tot 12 uur ontbijtenTui Scene betekent (goedkope) hotels op plaatsen waar veel te doen is. Geen singlereizen dus, maar wel gewild bij singles. De 1-persoonstoeslag voor een kamer valt reuze mee. Tui SCENE is het overwegen meer dan waard.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Cyprus en Canarische Eilanden.

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Singlesreizen voor 25+

> Bekijk single reis vanaf € 304

Singlesreizen van 20 tot 45 jaarCirkel Single Vakanties staan voor afwisseling, vaak naar wat minder bekend vakantie oord. Cirkel brengt je, actief, met anderen in contact. Zij hanteren leeftijdscategorieën. Voor de groep 25+ is dat 25-39 jaar. Je bent dus altijd met leeftijdsgenoten. De reisleider staat steeds tot je beschikking. Single vakanties om zorgeloos te genieten!

Zij hanteren thema’s zodat je snel je favoriete reis kunt uitzoeken. Het thema Actief betekent klimmen, abseilen, canyoning en raften, zeilen, duiken, mountainbiken, (berg)wandelen. En Strand staat voor reizen naar heerlijke strandbestemmingen. Rondreis voor het ontdekken van bijzondere en prachtige landen, zoals Thailand, Costa Rica en Marokko.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Reizen voor 20+ en 26+

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen voor 20+Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. De reisgroepen zijn jonger dan 20 jaar, 20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-45 en ouder dan 45 jaar.

Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika. Bijzondere reizen gaan naar Papoea-Nieuw-Guinea, volgen de Zijderoute, rondreis Fiji en Tahiti. En er is een heuse wereldreis.

Meer over deze single reis


Nog geen 20 jaar, bekijk ook:
> Jongerenreizen 15+


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 20 plusser

> 10 beste jongerenvakanties
> Beste party stranden in Kroatië
> Jongerencampings

Single Reizen Online

1
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Klarijn
Klarijn

Had geboekt bij Estivan voor de single vakantie 25+ naar Toscane in Italië. Moet eerlijk zijn dat ik niet direct een goed beeld had van de anderen die meegaan. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Nu heb ik er een heel andere kijk op gekregen. Leuke lui en we hebben het tof gehad. Veel plezier gehad, we deden veel samen. Wat heb ik een leuke vakantie gehad!! Bedankt mede singels hiervoor.