Single Reizen Noord-Macedonië. Reis door een oude wereld.

Single Reizen Online

Single reizen naar het mooie Noord-Macedonië in de Balkan. Je kiest voor een vakantie met avontuur, cultuur en natuur! We bezoeken ook het Meer van Ohrid en Skopje. Je gaat samen deze oude wereld verkennen.

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Single Rondreis Albanië en Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Single Rondreis Albanië en Noord-MacedoniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Met deze avontuurlijke en culturele rondreis ga jij Albanië en een stukje van Noord-Macedonië verkennen. Je begint in Tirana om daarna naar Ohrid in Noord-Macedonië te reizen. En dan …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1249

Single RondreizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Met de single rondreis Noord-Macedonië ontdek je het hart van de Balkan. Land met bergen, meren en rivieren. Gebouwen uit de Ottomanen tijd. En samen vaak heerlijk eten!

Een tweede singlereis gaat ook door Noord-Macedonië, maar daar doe je Griekenland nog eens bij.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Singlereizen naar Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Singlereizen naar Noord-MacedoniëPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Jullie kunnen vooraf kennis maken. Bestemmingen wereldwijd.

Met de single groepsreis ga je samen met leeftijdgenoten wel 3 bijzondere landen ontdekken. Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië op de Balkan. We beginnen en eindigen in Tirana. We maken een citytour door Ohrid, bezoeken Tirana en hike in Galicica.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 3445

noord-macedonie singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Het Meer van Ohrid is een super bestemming voor liefhebbers van geschiedenis. In Skopje is veel te zien en te bewonderen. De kerk Sveti Spas met houtsnijwerk en schilderingen.

De bazaar van Prilep voor souvenirs of een kopje met gebak. De groepsreis Noord-Macedonië zal je niet snel vergeten.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Groepsreizen naar Noord-Macedonië

> Bekijk single reis vanaf € 1146

Christelijke reizen naar noord-macedonieChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt reizen met eigen vervoer, busreizen, vliegreizen en riviercruises. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Noord-Macedonië met ruige bergen en dalen is erg mooi. Ons beginpunt is Ohrid om naar Prilep te gaan. Daarna bezoeken wij Skopje. En we krijgen nog veel meer geschiedenis te zien.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Europa


Informatie over Noord-Macedonië

Hoofdstad: > Skopje
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Macedonisch
Valuta: Noord-Macedonische denar > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Macedonië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tj
Tj

De reis van Djoser naar Macedonië kan ik aanrader. Schitterend land en een ontdekkingsreis. De cultuur en natuur zijn veel meer dan je dacht. Mensen zijn aardig en met Engels lom je een heel eind. En Macedonië is spotgoedkoop!!

W.
W.

Vorig jaar was ik al een keer in Ohrid in Macedonië. Dit jaar wil ik weer, maar weet nog niet bij wie ik ga boeken. Spot goedkoop, leuke en vriendelijke bevolking en (nog) geen massatoerisme. De hotels zijn wel wat aan de eenvoudige kant. Sterren zeggen daar niet veel. Maar ja dat hoort erbij.

Trees
Trees

Ik ben al een keer in Macedonië geweest, dat was nog met mijn ouders. Die deden vooral toen nog onbekende bestemmingen. Heb het dus een beetje van hen om nu te boeken bij Kras om naar Ohrid te gaan. De stad is heel mooi gesitueerd aan het water. Veel te zien en leuke terrasjes en restaurants. En alles goedkoop!! Vind het spannend om met een groep singles er naartoe te gaan. Ik verheug mij er al op.
Trees