Single Reizen Bulgarije. Feest in Sunny Beach en wandelreis.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Bulgarije. Top feest locatie bij Sunny Beach aan de Zwarte Zee.
Wandelvakantie voor singles in het prachtige Wilde Oosten. Sofia slaan wij niet over.

Bekijk ook:
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Jongerenreizen
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 995

Rondreis Bulgarije en RoemeniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Het zuidoosten van Europa heeft een mix van Oosterse invloeden. Landen vol met historie. We gaan naar Sofia in Bulgarije, naar het leuke Plovdiv. De Zwarte Zee en het oude Veliko Tarnovo.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Single reizenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Wij blijven ver van Sunny Beach en Zwarte Zee, je gaat de cultuur proeven en wat van de geschiedenis ervaren. Mooie natuur en steden gaan we bezoeken.

Wandelen, raften zijn de hoogtepunten van jouw singlereis. En natuurlijk je bezoek aan de Rozenvallei en Sofia.

Meer over deze single reis


Gofun logo

Goedkope Jongerenvakanties naar Sunny Beach

> Bekijk jongerenreis vanaf € 229

Goedkope Jongerenvakanties naar Sunny BeachGOfun van Corendon is specialist in jongerenreizen. GOfun gaat naar alle populaire jongerenbestemmingen. Bekend zijn hun examenreizen en GOfun Only Adult reizen, voor jongeren vanaf 16 jaar. Kosten besparend zijn de All Inclusive jongerenvakanties. Gratis transfer. Reisleiding staat steeds voor je klaar.

We gaan feesten in Sunny Beach. Waar je ook bent er is een club. Goede discotheken en lage prijzen! Van mooie appartementen complex tot **** all-inclusive hotel voor een te gekke lage prijs!!

Meer over deze jongerenreis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 1249

Singlereizen naar BulgarijeGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Bulgarije staat voor natuur, oerbossen en ruige bergen. We doen een actieve wandelvakantie door de Balkan. We bezoeken dorpjes en kloosters. Sofia bezoeken wij natuurlijk ook.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties Rhodopen en Balkangebergte

> Bekijk single reis vanaf € 1475

bulgarije singlereizenSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We gaan naar de Rhodopen voor een wandel- en cultuurreis. We gaan ook hun specialiteiten proeven en van en goede wijn genieten. Een tweede actieve single reis gaat naar de Balkan. We komen door oude dorpjes en zien bijzondere kloosters.

Met een tweede single rondreis ga je wandelen in het Balkangebergte.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Niet toeristisch BulgarijeSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

We gaan het echte Bulgarije verkennen! Rustige dorpjes met veel traditie. We volgen niet de toeristische paden. We slapen in kleine pensions, gecertificeerd voor duurzame service. Je ziet mooie kloosters en je ontmoet de bevolking.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen ook door Roemenië

> Bekijk single reis vanaf € 1945

Groepsreizen ook door RoemeniëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Met deze groepsrondreis ga je door Bulgarije en Roemenië. Je gaat van Thracië naar Transsylvanië. Alles doet denken aan de geschiedenis. Praten met de bevolking geeft veel informatie over hoe het leven daar is. Dat kan zeker ook tijdens je bezoek aan oude dorpjes en stadjes. We nemen ook de smalspoor trein. Op deze unieke route verblijf je ook in dorpjes.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfreizen naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 939

Single Golfreizen naar BulgarijeGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Single reis naar all-inclusive Pirin Golf Hotel & SPA met mooie golfbaan, bekende restaurants en veel wellness. Cultuur, sport en gezelligheid!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Jongerenreizen
> Goedkope single reizen


Informatie over Bulgarije

Hoofdstad: > Sofia
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Bulgaars
Valuta: Bulgaarse Lev > wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Bulgarije op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan
Jan

Een fijne wandelvakantie van Aktiva Tours. Een echte single reis. De wandelingen waren van normale zwaarte. De hotels waren echte familiehotels, netjes en rustig. Wel steeds wat afgelegen. Het zouden alleen maar singles zijn maar toch bleken er en paar elkaar al te kennen. Vond ik jammer. Onze gids deed het erg goed. Wel stopte huh iets te vaak. Maar ja, anderen vonden dat juist fijn. Verder een meer dan mooi land. ga er naartoe zou ik zeggen.

See you

KL
KL

Ben vorig jaar met Sawadee naar Bulgarije geweest. Het was veel wandelen, precies zoals ik het wilde. Het Rila klooster mogen ze van mij houden. Hoeft niet zo altijd maar die gebouwen. Leuk knus hotel. Schoon en netjes. De bevolking is lief.

Groeten