Single Reizen Bulgarije. Feest in Sunny Beach en Wandelreis.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Bulgarije. Top feest locatie bij Sunny Beach aan de Zwarte Zee.
Wandelvakantie voor singles in het prachtige Wilde Oosten. Sofia slaan wij niet over.

Bekijk ook:
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


One2gether logo

Single Reis Beach Club Sunny Beach Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 699

Feest in Sunny BeachOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Sunny Beach, aan de Zwarte Zee is leuk, veel feest, goedkoop en hip. En dat samen met een fijn klimaat en een fantastisch strand. Mooi water en volop watersport.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 998

Bulgarije een goede bestemming voor wandelaarsSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Bulgarije staat voor natuur, oerbossen en ruige bergen. We doen een actieve wandelvakantie door de Balkan. We bezoeken dorpjes en kloosters. Sofia bezoeken wij natuurlijk ook.


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie voor Singles naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 1285

Wandelen door een onbekend deelVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Bulgarije is een samensmelting van Thraciërs, Romeinen, Grieken, Slaven en Turken. Het is een prima land voor een wandelvakantie. Gevarieerd landschap met bergen, vlaktes en meren, rivieren en de Zwarte Zee.

We wandelen door een onbekend deel van dit land. Een tweede wandelvakantie gaat door de Balkan. We reizen per vliegtuig.


Baobab logo

Baobab Single Groepsreis

> Bekijk single reis vanaf € 1048

Groepsreis BulgarijeBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Voor Bulgarije zal het een actieve wandelvakantie voor singles worden. Een en al natuur met oerbossen en bergen. Ook bezoeken wij kleine dorpjes en kloosters. Sofia slaan wij niet over. En verder? Goed en veel eten want de Bulgaarse keuken is heel goed.


Bekijk ook:
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Goedkope single reizen


Informatie over Bulgarije

Hoofdstad: > Sofia
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Bulgaars
Valuta: Bulgaarse Lev > wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Bulgarije op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Bulgarije. Feest in Sunny Beach en Wandelreis.

  1. KL

    Ben vorig jaar met Sawadee naar Bulgarije geweest. Het was veel wandelen, precies zoals ik het wilde. Het Rila klooster mogen ze van mij houden. Hoeft niet zo altijd maar die gebouwen. Leuk knus hotel. Schoon en netjes. De bevolking is lief.

    Groeten

  2. klaas Bericht auteur

    Een fijne wandelvakantie van Aktiva Tours. Een echte single reis. De wandelingen waren van normale zwaarte. De hotels waren echte familiehotels, netjes en rustig. Wel steeds wat afgelegen. Het zouden alleen maar singles zijn maar toch bleken er en paar elkaar al te kennen. Vond ik jammer. Onze gids deed het erg goed. Wel stopte huh iets te vaak. Maar ja, anderen vonden dat juist fijn. Verder een meer dan mooi land. ga er naartoe zou ik zeggen.

    See you

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.