Single Reizen Bulgarije. Feest in Sunny Beach en Wandelreis.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Bulgarije. Top feest locatie bij Sunny Beach aan de Zwarte Zee.
Wandelvakantie voor singles in het prachtige Wilde Oosten. Sofia slaan wij niet over.

Bekijk ook:
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis Bulgarije en Roemenië

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Bulgarije rondreis voor singlesDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Het zuidoosten van Europa heeft een mix van Oosterse invloeden. Landen vol met historie. We gaan naar Sofia in Bulgarije, naar het leuke Plovdiv. De Zwarte Zee en het oude Veliko Tarnovo.

In Roemenië doen we Boekarest en Brasov en Sinai.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Bulgarije

> Bekijk single reis vanaf € 898

Bulgarije een goede bestemming voor wandelaarsSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Bulgarije staat voor natuur, oerbossen en ruige bergen. We doen een actieve wandelvakantie door de Balkan. We bezoeken dorpjes en kloosters. Sofia bezoeken wij natuurlijk ook.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1285

Wandelen door een onbekend deelDe single reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko.

Bulgarije is een samensmelting van Thraciërs, Romeinen, Grieken, Slaven en Turken. Het is een prima land voor een wandelvakantie. Gevarieerd landschap met bergen, vlaktes en meren, rivieren en de Zwarte Zee.

We wandelen door een onbekend deel van dit land. Er zijn wel 4 wandelvakanties te boeken. We reizen per vliegtuig.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Single Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1098

Groepsreis BulgarijeBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Voor Bulgarije zal het een actieve wandelvakantie voor singles worden. Een en al natuur met oerbossen en bergen. Ook bezoeken wij kleine dorpjes en kloosters. Sofia slaan wij niet over. En verder? Goed en veel eten want de Bulgaarse keuken is heel goed.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Wandelvakantie singles
> Goedkope single reizen


Informatie over Bulgarije

Hoofdstad: > Sofia
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Bulgaars
Valuta: Bulgaarse Lev > wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Bulgarije op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Jan
Jan

Een fijne wandelvakantie van Aktiva Tours. Een echte single reis. De wandelingen waren van normale zwaarte. De hotels waren echte familiehotels, netjes en rustig. Wel steeds wat afgelegen. Het zouden alleen maar singles zijn maar toch bleken er en paar elkaar al te kennen. Vond ik jammer. Onze gids deed het erg goed. Wel stopte huh iets te vaak. Maar ja, anderen vonden dat juist fijn. Verder een meer dan mooi land. ga er naartoe zou ik zeggen.

See you

KL
KL

Ben vorig jaar met Sawadee naar Bulgarije geweest. Het was veel wandelen, precies zoals ik het wilde. Het Rila klooster mogen ze van mij houden. Hoeft niet zo altijd maar die gebouwen. Leuk knus hotel. Schoon en netjes. De bevolking is lief.

Groeten