Christelijke Single Reizen voor vakantie in eigen sfeer

Single Reizen Online

Christelijke Reizen voor singles en alleengaanden. Vakantiedag met avondsluiting. Groepsreizen voor met name de 45 plusser. Kies voor een vakantie in eigen sfeer.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië

> Deel jouw single reizen ervaringen


goedideereizen tui logo

Goed Idee Reizen voor Christelijke reizen in eigen sfeer

> Meer over de Christelijke Reizen

Goed Idee Reizen is de eerste reisorganisatie die zich speciaal richt op reizen met een Christelijke signatuur. Reizen met gelijkgestemden geeft iets bijzonders. Je gevoelens kunnen uiten zoals jij dat wilt, gesprekken kunnen voeren waar jij behoefte aan hebt.

Singles en alleengaanden weten al lang Goed Idee Reizen te vinden.

Wij gaan bezoeken afleggen aan plaatsen, die in de Bijbel voorkomen. Kortom “we gaan ook samen op vakantie het geloof beleven”. Wij bidden en danken voor en na de maaltijd en bezoeken samen de kerk.

Goed Idee Reizen is gelieerd met de grote reisorganisatie, TUI Reizen. Daarmee garanderen zij goede reizen voor betaalbare prijzen. Het reizen pakket bestaat uit Bijbelse reizen en heerlijke riviercruises. Bestemmingen zijn Nederland, Europa, Israël, Jordanië en Turkije.

> Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.


goedideereizen tui logo

Reizen met gelijkgestemden

> Bekijk single reis vanaf € 444

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

De reizen in eigen sfeer gaan naar de Bijbelse bestemmingen Israël, Jordanië en Turkije. De vlieg-, busreizen en riviercruises gaan naar diverse landen in Europa en Nederland.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië


Extra informatie

> Christelijke boeken
> Stichting voor Christelijke Filosofie

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
W.
W.

Ben voor het eerst met Goed Idee Reizen op vakantie geweest. Het was Oostenrijk. Was heel, heel erg leuk. De mede passagiers hebben daar flink aan meegeholpen. Ga zo weer mee!!