Single Reizen Zuid-Afrika bieden meer dan alleen natuur

Single Reizen Online

Single reizen naar Zuid-Afrika. Rondreizen. Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Kaapstad. Lesotho & Swaziland. Prachtige stranden en uitzichten. Een indrukwekkend land.

Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Single Reizen Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1097

Actieve single vakanties naar Zuid-AfrikaMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

We slapen tussen het wild, onder de hemel en volgen een spoed cursus natuur en wild life door een echte ranger. Best welkom in het Kruger Park. In Swaziland zoeken we de neushoorn. En na afloop in St. Lucia relaxen en het uitgaansleven verkennen.

Iedereen hoopt hier nog een keer terug te komen.


Kras logo

Kras Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 2199

KrugerKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We bezoeken het Paul Kruger Park met de luipaarden en olifanten. Dat doen we met de jeep. We zien valleien vol met bloemen en wijngaarden, de oceaan, de Kaap met vergezichten en we bezoeken Kaapstad.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen en Fietsvakantie Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Rondreis Zuid-AfrikaDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

Rondreis beginnend in Kaapstad biedt veel. Robbeneiland en Tafelberg, de prachtige tuinroute, de wijngaarden rond Swellendam. Met het vliegtuig overbrug je diverse afstanden, zodat je ook van het Krugerpark kunt genieten.

Verder zijn er rondreizen naar Lesotho & Swaziland en de nationale parken.

De fietsvakantie gaat naar Tsitsikamma en de Baviaanskloof. En we fietsen naar de Kaap de Goede Hoop.


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen naar Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Single reis Zuid-Afrika in 3 wekenDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Zoals met de single reis Zuid-Afrika & Swaziland On a Shoestring. Wildparken, vele mensen en onmetelijke ruimte.

Singlereis Zuid-Afrika in 3 weken. Avontuur tijdens deze kampeerreis. Single reis Swaziland en Lesotho. Of de single rondreis Mozambique, Malawi & Zambia.

Naast de Zuid-Afrika reizen zijn er nog een aantal !! singlereizen naar Afrika en Noord-Afrika.


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 2998

Kampeerreis Zuid-AfrikaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Met deze rondreis verken je een groot deel van zuidelijk Afrika. We beginnen in Kaapstad en eindigen in Victoria. Dan hebben we Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe met alle natuur en cultuur bezocht. Deze kampeerreis zal een grote indruk achterlaten.


Baobab logo

Singlereizen naar Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 2998

Zuid-Afrika singlereizenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Baobab biedt spannende singlereizen naar het populaire Zuid-Afrika. Rondreizen en kampeerreizen. Wandelingen maken bij de Cederbergen. Kaapstad bezoeken, Okavango Delta, Etosha Nationaal Park. We zien olifanten in het Chobe National Park …


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 2039

Kaap de Goede HoopFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Dit land biedt meer dan alleen natuur. De heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Kaapstad. … Hoi, ik heb de Single Reizen Zuid-Afrika geboekt. Dit is onze eerste reis via Fox en we kunnen niet wachten! Wie volgt ons!?

Vier schitterende single groepsreizen. Kruger Park, Kaapse pracht, wild en wijn. Swaziland en Lesotho.


Travel Active logo

Wildlife en Travel in Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 830

WildlifeTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten liggen in het Kruger park. African Horses. Een project voor mishandelde of slecht verzorgde paarden. Apen project voor de opvang van apen. En …


Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Zuid-Afrika

Hoofdstad: > Pretoria
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels, Afrikaans, Zoeloe, Xhosa, Tswana, Noord-Sotho, Venda, Tsonga, Swazi, Zuid-Ndebele
Valuta: Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zuid-Afrika op Google Maps

Single Reizen Online

4 gedachten over “Single Reizen Zuid-Afrika bieden meer dan alleen natuur

 1. A.

  Prachtige singlereis van Kras, was veel te zien en een prachtige natuur. Reisleiding was goed voor elkaar. Veel verteld over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wel vroeg opstaan steeds, daar krijg je veel voor terug. Hotels goed … aanrader!

 2. Klazien

  Het was een mooie singlereis ven Shoestring. Veel van de natuur met de dieren gezien. Prima reisleiding. De groep mensen waren heel gezellig. De reizen waren wel lang, houd daar rekening mee. Maar je ziet dan ook erg veel. Je zult je nooit vervelen.

 3. Harry

  Door de verscheidenheid wat we hebben gedaan en gezien. De steeds wat andere hotels en lodges, heerlijke eten en de fijne groep singles en de fijne leisleiding is deze singlereis van Kras voor mij gewoon top!

 4. Mies. Bericht auteur

  Met Sawadee naar Zuid-Afrika geweest. Het was er erg mooi. Kamperen beviel mij goed, wel wat spannend, maar was toch een avontuur. Alles samen doen, tent, koken, water halen. Zo is het leggen van contacten veel gemakkelijker!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.