Zuid-Afrika Single Reizen bieden meer dan alleen natuur

Single Reizen Online

Zuid-Afrika is één van de meest populaire verre bestemming voor 2021 voor singles. Zodra we kunnen, gaan we! Je bezoekt Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Kaapstad, Lesotho & Swaziland. Zuid-Afrika kent prachtige stranden en vergezichten. Een indrukwekkend land.

Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Afrika
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2021 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen en Wandel- en Fietsvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Avontuurlijke Groepsreizen en Wandel- en FietsvakantieDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Rondreis beginnend in Kaapstad biedt veel. Robbeneiland en Tafelberg, de prachtige tuinroute, de wijngaarden rond Swellendam. Met het vliegtuig overbrug je diverse afstanden, zodat je ook van het Krugerpark kunt genieten.

Verder zijn er rondreizen naar Lesotho en Swaziland en de nationale parken.

De fietsvakantie gaat naar Tsitsikamma en de Baviaanskloof. En we fietsen naar de Kaap de Goede Hoop.

De wandelvakantie gaat langs de kust van de Westkaap en het achterland bij Stellenbosch.

En er is een … Wijnreis Zuid-Afrika om de Kaapse wijnen te ontdekken.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis Zuidelijk Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 3029

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We maken een road trip/kampeerreis van Kaapstad naar de Victoria Falls. Van Zuid-Afrika gaan we naar Botswana, Namibië en Zimbabwe. Enorme diversiteit in landschap en cultuur. Je bezoekt het olifantenpark Chobe Park. Namibische woestijnen en duinen en dan het overweldigende van de Victoria watervallen.

Een tweede reis gaat naar de hoogtepunten van Zuidelijk Afrika. Overnachten in de Okavango Delta, game drives in Etosha Nationaal Park en meer … Kaap de Goede Hoop!

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1955

ANWB Single ReizenANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Dit land biedt meer dan alleen natuur. De heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk KaapstadHoi, ik heb de Single Reizen Zuid-Afrika geboekt. Dit is onze eerste reis met ANWB en we kunnen niet wachten! Wie volgt ons!?

Wijnvalleien en Kaapstad. We zien de Big Five in het Kruger Park, ontdekken Kaapstad.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1909

Singlereizen naar AfrikaSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Zoals met de single reis Zuid-Afrika & Swaziland On a Shoestring. Kaapstad en Kruger Wildparken.

Singlereis Zuid-Afrika in 3 weken. Avontuur tijdens deze kampeerreis. Single reis Swaziland en Lesotho. Of de single rondreis Mozambique, Malawi & Zambia.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 2170

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erg populair. Haast iedereen heeft er wel iets mee. Komt dat door onze geschiedenis? We gaan van het ene landschap naar het andere. We zien zoveel verschillende volkeren en dan de verscheidenheid aan dieren en planten?

De extra mogelijkheid is om een rondreis te boeken. Je gaat dan van Zuid-Afrika, Swaziland naar Lesotho. Of Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe tot aan de Victoria watervallen.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School, Taalreizen in Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 570

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De vrijwilligers projecten liggen op het gebied van sociaal en medisch. Dieren, zoals in het Kruger park, African horses. Apen project voor de opvang van apen.

Voor de High School studeer je in Kaapstad. En om je Engels te verbeteren kan je het Cambridge Engels certificaat hier halen.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Zuid-Afrika samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 36

zuid-afrika singlereizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Zuid-Afrika samen. Nu ben je vrij om van Johannesburg naar Kaapstad op jouw manier te gaan, de groene Oostkaap. Toch ook het Paul Kruger Park meenemen? Het is aan jou. Walvissen spotten?

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Zuid-Afrika.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Afrika
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2021 voor Single Reizen


Informatie over Zuid-Afrika

Hoofdstad: > Pretoria
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels, Afrikaans, Zoeloe, Xhosa, Tswana, Noord-Sotho, Venda, Tsonga, Swazi, Zuid-Ndebele
Valuta: Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zuid-Afrika op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mies.
Mies.

Met Sawadee naar Zuid-Afrika geweest. Het was er erg mooi. Kamperen beviel mij goed, wel wat spannend, maar was toch een avontuur. Alles samen doen, tent, koken, water halen. Zo is het leggen van contacten veel gemakkelijker!!

A.
A.

Prachtige singlereis van Kras, was veel te zien en een prachtige natuur. Reisleiding was goed voor elkaar. Veel verteld over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wel vroeg opstaan steeds, daar krijg je veel voor terug. Hotels goed … aanrader!

Klazien
Klazien

Het was een mooie singlereis ven Shoestring. Veel van de natuur met de dieren gezien. Prima reisleiding. De groep mensen waren heel gezellig. De reizen waren wel lang, houd daar rekening mee. Maar je ziet dan ook erg veel. Je zult je nooit vervelen.

Harry
Harry

Door de verscheidenheid wat we hebben gedaan en gezien. De steeds wat andere hotels en lodges, heerlijke eten en de fijne groep singles en de fijne leisleiding is deze singlereis van Kras voor mij gewoon top!