Single Reizen Zuid-Afrika bieden meer dan alleen natuur

Single Reizen Online

Zuid-Afrika is één van de meest populaire verre bestemming voor 2019 voor singles (4e plaats). Single reizen naar Zuid-Afrika. Rondreizen. Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Kaapstad. Lesotho & Swaziland. Prachtige stranden en uitzichten. Een indrukwekkend land.

Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Afrika
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Reizen Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 1097

Actieve single vakanties naar Zuid-AfrikaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

We slapen tussen het wild, onder de hemel en volgen een spoed cursus natuur en wild life door een echte ranger. Best welkom in het Kruger Park. In Swaziland zoeken we de neushoorn. En na afloop in St. Lucia relaxen en het uitgaansleven verkennen. Iedereen hoopt hier nog een keer terug te komen.

Een tweede rondreis gaat naar Zimbabwe, Botswana en Zuid-Afrika.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen en Wandel- en Fietsvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 1695

Rondreis Zuid-AfrikaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Rondreis beginnend in Kaapstad biedt veel. Robbeneiland en Tafelberg, de prachtige tuinroute, de wijngaarden rond Swellendam. Met het vliegtuig overbrug je diverse afstanden, zodat je ook van het Krugerpark kunt genieten.

Verder zijn er rondreizen naar Lesotho en Swaziland en de nationale parken.

De fietsvakantie gaat naar Tsitsikamma en de Baviaanskloof. En we fietsen naar de Kaap de Goede Hoop.

De wandelvakantie gaat langs de kust van de Westkaap en het achterland bij Stellenbosch.

En er is een … Wijnreis Zuid-Afrika om de Kaapse wijnen te ontdekken.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Singlereizen naar Zuid-Afrika

> Bekijk single reis vanaf € 2389

KrugerKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We bezoeken het Paul Kruger Park met de luipaarden en olifanten. Dat doen we met de jeep. We zien valleien vol met bloemen en wijngaarden, de oceaan, de Kaap met vergezichten en we bezoeken Kaapstad.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single reis Zuid-Afrika in 3 wekenDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Als jouw doel is om samen met andere singles Afrika te gaan verkennen dan ben je bij Shoestring op het juiste adres. Zoals met de single reis Zuid-Afrika & Swaziland On a Shoestring. Wildparken, vele mensen en onmetelijke ruimte.

Singlereis Zuid-Afrika in 3 weken. Avontuur tijdens deze kampeerreis. Single reis Swaziland en Lesotho. Of de single rondreis Mozambique, Malawi & Zambia.

Naast de Zuid-Afrika reizen zijn er nog een flink aantal !! singlereizen naar Afrika en Noord-Afrika.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Kaap de Goede HoopFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

Dit land biedt meer dan alleen natuur. De heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Kaapstad. … Hoi, ik heb de Single Reizen Zuid-Afrika geboekt. Dit is onze eerste reis via Fox en we kunnen niet wachten! Wie volgt ons!?

Twee schitterende single groepsreizen. Kruger Park, Kaapse pracht, wild en wijn. En single rondreis naar Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Single rondreizen naar Zuid-AfrikaKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erg populair. Haast iedereen heeft er wel iets mee. Komt dat door onze geschiedenis? We gaan van het ene landschap naar het andere. We zien zoveel verschillende volkeren en dan de verscheidenheid aan dieren en planten?

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk

> Bekijk single reis vanaf € 830

WildlifeTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten liggen in het Kruger park. African Horses. Een project voor mishandelde of slecht verzorgde paarden. Apen project voor de opvang van apen. En …

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Namibië
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Afrika
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen


Informatie over Zuid-Afrika

Hoofdstad: > Pretoria
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels, Afrikaans, Zoeloe, Xhosa, Tswana, Noord-Sotho, Venda, Tsonga, Swazi, Zuid-Ndebele
Valuta: Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zuid-Afrika op Google Maps

Single Reizen Online

4
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
A.
A.

Prachtige singlereis van Kras, was veel te zien en een prachtige natuur. Reisleiding was goed voor elkaar. Veel verteld over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wel vroeg opstaan steeds, daar krijg je veel voor terug. Hotels goed … aanrader!

Mies.
Mies.

Met Sawadee naar Zuid-Afrika geweest. Het was er erg mooi. Kamperen beviel mij goed, wel wat spannend, maar was toch een avontuur. Alles samen doen, tent, koken, water halen. Zo is het leggen van contacten veel gemakkelijker!!

Klazien
Klazien

Het was een mooie singlereis ven Shoestring. Veel van de natuur met de dieren gezien. Prima reisleiding. De groep mensen waren heel gezellig. De reizen waren wel lang, houd daar rekening mee. Maar je ziet dan ook erg veel. Je zult je nooit vervelen.

Harry
Harry

Door de verscheidenheid wat we hebben gedaan en gezien. De steeds wat andere hotels en lodges, heerlijke eten en de fijne groep singles en de fijne leisleiding is deze singlereis van Kras voor mij gewoon top!