Jongerenreizen, Jongerenvakanties 15+ Goedkoop va € 99

Single Reizen Online

Een overzicht van jongerenreizen 15+. Van reizen naar de wildste feest locaties tot mooie cultuur- en natuurreizen. Van Frankrijk en Turkije tot Thailand en Cuba. Vaak spot goedkope reizen. Wil je voldoende geld op je vakantieadres? Dan vind je hier jouw mooie en goedkope jongerenreis vanaf € 99

Voor jongvolwassenen:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Goedkope jongerenreizen

> Deel jouw jongerenreizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Actieve Jongerenreizen voor 16 tot 24 jaar

> Bekijk jongerenreis vanaf € 177

Jongerenvakantie CubaMambo is specialist in actieve vakanties voor jongeren van 16 tot 24 jaar.

De bestemmingen zijn over de hele wereld.

In Europa zijn dat Lacona op het mooie eiland Elba in Italië, ook in Italië Dimaro in de Dolomieten voor een actieve vakantie met raften en nog veel meer. Vrsar in Istrië, Kroatië, L’Estartit aan de Costa Brava in Spanje. En een ware natuurontdekking in Zweden.

Ook voor verre jongerenreizen kun je hier zeker terecht. Bestemmingen zijn Thailand en Costa Rica.


Simi logo

Simi Actieve Jongerenreizen voor 15 tot 17 en 18 tot 23 jaar

> Bekijk jongerenreis vanaf € 649

Ongedwongen groepsreizenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Ongedwongen groepsreizen naar o.m. Spanje (Salou), Frankrijk, Slovenië, Kroatië, Noorwegen en Zweden. Bijzondere bestemming is Canada. En een heuse cruise, die eindigt op Ibiza!!


One2gether logo

One2gether Singlevakanties voor 20+

> Bekijk single reis vanaf € 589

Jongerenvakantie naar GriekenlandOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën. Voor de jongeren 20+ is dat 20 tot 30 jaar.

Bestemmingen voor de leeftijdsgroep 20+ zijn Single Beach Clubs in Gambia in Afrika, Bulgarije, mooie locaties in Griekenland en een raften vakantie in Kroatië.


Sawadee logo

Sawadee Jongerenreizen

> Bekijk jongerenreis vanaf € 1429

Actieve jongerenvakantieSawadee biedt een actieve jongerenreizen met bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Jongerenreizen naar Marokko met een stevige hike door het Atlas Gebergte. Portugal met wandeltochten ook aan de zee. Actieve reizen naar Griekenland. Azië …


Vinea logo

Vinea Jongerenreizen voor 15 tot 19 jaar

> Bekijk jongerenreis vanaf € 345

JongerenreizenVinea staat voor jongeren. Al heel lang één van de meest gekozen jongerenreizen organisatie. Reizen bestemd voor jongeren vanaf 7 jaar. In de link hierboven vind je de reizen vanaf 15 jaar.

Bestemmingen zijn Renesse voor beach fun. Platja de Aro aan de Costa Brava in Spanje. Zweden voor een spannende outdoor vakantie. Torbole aan het Gardameer in Italië voor actie. Engeland dan?

De zeilvakanties van Vinea zijn meer dan bekend. En Vinea doet meer. Taal cursussen, duiken …


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk jongerenreis vanaf € 475

Goedkope jongerenvakantieTui Scene betekent (goedkope) hotels op plaatsen waar veel te doen is. Tui SCENE hotels zijn gewild bij jongeren. De 1-persoonstoeslag voor een kamer valt reuze mee.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Turkije, Cyprus, Canarische Eilanden en zelfs Mexico.


Beachmasters logo

Beachmasters Jongerenreizen voor Goedkope Vakanties

> Bekijk jongerenreis vanaf € 204

Jongerenreizen met de populairste feestbestemmingenBeachmasters met de populairste feestbestemmingen en spotgoedkope hotels en appartementen.

Alle dagen feest aan de Costa’s, varen langs Mallorca, uitslapen na wilde feesten op Ibiza. Kroatië bewonderen. Duiken en snorkelen bij Malta. Griekenland ontdekken. Dit zijn de ingrediënten voor een jongerenvakantie van Beachmasters. En alles is voor je geregeld!

De bestemmingen zijn in Europa en het zijn er heel veel. Frankrijk, Malta, Kroatië, Portugal, Spanje … haast alles!


gogo logo

GOGO Jongerenreizen met veel Zomerfeesten

> Bekijk jongerenreis vanaf € 184

GOGO met zomerfeestenGOGO met zomerfeesten, reisleiding en partycrew.

GOGO zorgt voor jouw zomer met de juiste accommodaties en mooiste stranden.

De bestemmingen zijn in Europa en zijn Spanje, Griekenland, Kroatië, Italië, Malta, Turkije natuurlijk en de feest locatie Sunny Beach in Bulgarije.


Voor jongvolwassenen:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Goedkope jongerenreizen


Informatie voor jongeren

> Taalreizen voor jongeren
> YMCA Jongerenreizen
> Avontuurlijke expedities voor jongeren

Single Reizen Online

3 gedachten over “Jongerenreizen, Jongerenvakanties 15+ Goedkoop va € 99

 1. Sandra

  Ik ben in 2014 met Beaches naar Camping La Masia bij Blanes geweest. Een echte camping voor jongeren. Verwacht geen luxe, maar het is er des te gezelliger. Mooi zwembad, kroegen in de buurt, dus wat heb je nog meer te wensen. Veel lol gehad!
  De bar Las vegas is leuk, de Klomp erg Nederlands, maar wat maakt dat uit. Prima kroeg. Gotcha viel tegen. Het strand is niet top. Wat rommelig. Rotsen en geen echt zandstrand.

 2. Anje.

  Geen kinderen, rustig bij het zwembad flink actief in het sportcentrum. En tot laat leuke feesten. Dat was voor mij Tui Scene. Ook jongere? Hier moet je zijn.

 3. Jose

  Beachmasters Jongerenreizen naar Blanes Camping La Masia in Spanje. Op de camping heb je snel contact met anderen en het is extra gezellig. Dat beviel mij erg goed. Het is een camping die je zo kunt doen. Wel dat de stroom soms uitviel, maar ze verhielpen het snel.

Reacties zijn gesloten.