Jongerenreizen voor 15+. Jongerenvakanties vanaf € 199

Single Reizen Online

Een overzicht van jongerenreizen 15+. Van reizen naar de wildste feest locaties tot mooie cultuur- en natuurreizen. Van Frankrijk en Turkije tot Canarische Eilanden en Kroatië. En van Spanje en Portugal tot Griekenland en Sunny Beach. Vaak heel goedkope reizen. Wil je voldoende geld op je vakantieadres? Dan vind je hier reistips voor mooie en goedkope jongerenreizen vanaf € 199

Voor jongvolwassenen:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Reistips voor goedkope jongerenreis

> Deel jouw jongerenreizen ervaringen


Gofun logo

GOfun Goedkope Jongerenvakanties (Corendon)

> Bekijk jongerenreis vanaf € 299

Goedkope Jongerenvakanties naar SpanjeGOfun, het jongerenmerk van Corendon, organiseert geheel verzorgde vakanties naar alle populaire jongerenbestemmingen. Denk aan zonnige plekken zoals Lloret de Mar, Mallorca, Albufeira, Sunny Beach, Kos, Chersonissos en Zakynthos. Zoek je een bruisende feestvakantie of een avontuurlijke reis, GOfun heeft het!

Bekend zijn de examenreizen en de GOfun Budget reizen. Extra kosten besparend zijn de All Inclusive jongerenvakanties. Wil je met een groep? GOfun organiseert het!

Met GOfun krijg je super feesten en leuke activiteiten. Reisleiding staat steeds voor je klaar.

Meer over deze jongerenreis


gogo logo

GOGO Jongerenreizen met veel Zomerfeesten

> Bekijk jongerenreis vanaf € 367

Veel Zomerfeesten aan Costa Brava en op MallorcaGOGO vakanties voor jongeren van 16 tot 27 jaar en een special voor de 18+. Reisleiding op alle bestemmingen. We verblijven in hotels, appartementen of campings. Bestemmingen naar de echte feestlocaties in Spanje, Portugal, Griekenland en Sunny Beach in Bulgarije.

GOGO organiseert de beste feesten met Nederlandse artiesten: Totally Summer, Partycrashers en Rebel Night.

GOGO kent ook thema’s. Springbreak XL voor een verdiende examenreis! Nieuw is Totally voor zon, party en maken van nieuwe vrienden. Feest en eigen crew! En als derde thema: echte GOGO Toppers!

Meer over deze jongerenreis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk jongerenreis vanaf € 247

jongerenTui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen zijn Canarische Eilanden en Kroatië.

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Kroatië vanaf € 247

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Canarische Eilanden vanaf € 724

Naast de SCENE reizen heeft TUI een enorm aanbod van jongerenreizen naar veel bestemmingen. Kos, Kreta, Canarische Eilanden, Spanje, Kroatië …

Bekijk onder het kopje Jouw ideale verblijf is… > Jongerenreizen vanaf € 279

Meer over deze jongerenreis


Shoestring logo

Shoestring Jongerenreizen voor jonger dan 20 jaar

> Bekijk jongerenreis vanaf € 749

Single Groepsreis naar Costa RicaShoestring biedt jouw veel echte jongerenreizen, stelletjes mogen niet boeken. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor de jongeren is dat vanaf ongeveer 18 jaar.

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar o.m. Costa Rica: Natuur en Strand, Nepal: Annapurna Circuit, Japan On a Shoestring, Peru, India Rajasthan, Indonesië: Bali en Lombok, Maleisië en Singapore.

Europese bestemmingen als Portugal, Boedapest en Bratislava enz, enz.

Jongeren kunnen dus hier van oost naar west en van noord naar zuid!!

Meer over deze jongerenreis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School, Taalreizen, Work en Travel en Au Pair

> Bekijk jongerenreis vanaf € 225

Taalreizen en High School in Spanje5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over de hele wereld. Van China en Vietnam tot Duitsland en IJsland. Veel dieren en sociale projecten. Taalreizen om Spaans, Engels of Frans te leren of te verbeteren. Werkvakanties op de boerderij of in de horeca. Jaartje naar school in Frankrijk? Au Pair in China willen zijn? Open je wereld NU!!

Meer over deze jongerenreis


Voor jongvolwassenen:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Reistips voor goedkope jongerenreis


Informatie voor jongeren

> Taalreizen voor jongeren
> YMCA Jongerenreizen
> Avontuurlijke expedities voor jongeren

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra

Ik ben in 2014 met Beaches naar Camping La Masia bij Blanes geweest. Een echte camping voor jongeren. Verwacht geen luxe, maar het is er des te gezelliger. Mooi zwembad, kroegen in de buurt, dus wat heb je nog meer te wensen. Veel lol gehad!
De bar Las vegas is leuk, de Klomp erg Nederlands, maar wat maakt dat uit. Prima kroeg. Gotcha viel tegen. Het strand is niet top. Wat rommelig. Rotsen en geen echt zandstrand.

Anje.
Anje.

Geen kinderen, rustig bij het zwembad flink actief in het sportcentrum. En tot laat leuke feesten. Dat was voor mij Tui Scene. Ook jongere? Hier moet je zijn.

Jose
Jose

Beachmasters Jongerenreizen naar Blanes Camping La Masia in Spanje. Op de camping heb je snel contact met anderen en het is extra gezellig. Dat beviel mij erg goed. Het is een camping die je zo kunt doen. Wel dat de stroom soms uitviel, maar ze verhielpen het snel.