Zeilvakantie Singles – Samen Vakantie op het Water

Single Reizen Online

Zeilvakantie singles. Met zes of zeven deelnemers en je schipper zeilen van eiland naar eiland. In de avond op een terras zitten. Surfen in Frankrijk? Zeilen is een hele populaire activiteit onder singles.

Zeilen op de Waddenzee staat op de derde plaats van meest populaire single uitje in Nederland in 2019. > Single zeilvakantie op de Waddenzee.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Zeilvakantie Singles vanaf Kos Griekenland en Sardinië

> Bekijk single reis vanaf € 849

Zeiljacht langs de Griekse eilandenEstivant is een specialist in vakanties voor singles en alleenreizenden. Een bekende single Touroperator. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Met een zeiljacht, hutten met eenpersoonsbedden, vanuit Kos de Griekse eilanden gaan verkennen. Blauwe zee, eilandjes gezelligheid. Je kunt meezeilen of leren zeilen en … zoals je wilt luieren op het dek.

En we kunnen naar Camping Mandras op Sardinië. Daar heb je een 1-persoonstent. We gaan wandelen en mountainbiken en veel watersporten. De dag begint met een yoga sessie. Gezelligheid, goed eten … Italië!!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Zeilvakanties voor Singles (HBO+)

> Bekijk single reis vanaf € 599

Zeilvakantie voor singles in GriekenlandCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Zeilvakanties zijn helemaal IN. Ook Crusj biedt een flink aantal zeilvakanties aan. Met andere singles ga je eiland hoppen. Prachtige blauwe zee, mooie eilanden, gezellige terrassen en romantiek in haventjes.

Op de zeiljachten met professionele schipper kan je ook leren zeilen. Bestemmingen of beter vertrekhavens zijn Santorini, Amorgos & Astipalia en Symi & Nisyros.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Surfvakanties naar Vieux Boucau

> Bekijk single reis vanaf € 601

Surfvakantie voor singlesSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan naar een surf kamp aan de Franse westkust. Top surflessen, fijne sfeer, elke avond wat te beleven. Ervaring niet vereist.

Meer over deze single reis


Yourperfecttrip logo

Groepsreizen surfen voor singles in Peniche en Nazaré

> Bekijk single reis vanaf € 1140

Surfvakantie in PortugalSingle groepsreizen van Your Perfect Trip zijn speciaal bedoeld voor jongeren van 20 tot 40 jaar. Naast singles boeken ook stellen en vrienden, maar het grootste deel is single. De aard van de reizen is zo dat er vaak vriendschappen uit voortkomen.

Your Perfect Trip heeft stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en groepsreizen naar Amerika en Canada.

De surf groepsreizen gaan naar Portugal. Naar Peniche. 5 volle dagen surfles van professionele instructeurs met daarbij een videoanalyses van jouw kunnen. De reis naar Nazaré wordt gevolgd door een stedentrip naar Porto.

Meer over deze single reis


Kras logo

Zeilvakantie Singles in Griekenland

> Bekijk single reis vanaf € 969

Zeilvakantie in Griekenland voor singlesKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We gaan samen een heuse zeilzwerftocht maken in Griekenland. We zeilen naar eilanden, overnachten in mooie baaien. Zwemmen en snorkelen in de zee. Terrasje pakken in leuke vissersdorpjes.

Meer over deze single reis


One2gether logo

One2gether Single Zeilvakantie Sardinië, Italië

Zeilvakantie GriekenlandOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. One2gether hanteert leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er zijn veel leeftijdsgroepen waaronder een speciale groep 50+ (50 tot 69 jaar). Hier vind je de groep van jouw leeftijd! Bestemmingen vooral in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

De zeiltocht vanaf Sardinië gaan naar Noord-Sardinië en Maddelena Archipel. Mooie baaien, stranden, leuke kustdorpjes. En dat samen met andere singles!


Sawadee logo

Sawadee Zeilvakantie langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3498

Zeilvakantie in NoorwegenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Zeilvakantie in Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 879

Single Zeilvakantie in TurkijeFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Met andere singles en alleengaanden zonnen op het dek, zeewater, leuke omgeving en gezelligheid. We bezeilen de Lycische kust met een gulet. We maken een zogenaamde Blue Cruise en bezoeken Marmaris en Fethiye. Verder veel zwemmen en snorkelen.

Meer over deze single reis


Singlesun logo

Eilandhoppen voor Singles 40+ met SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Zeilvakantie voor de 40+ singleSingleSun biedt reizen voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar. Er is ook een speciale groep 40+. M/V verhouding is gelijk. Je ontvangt vooraf een deelnemerslijst. Nederlandse reisleiding. Bestemmingen Nederland, Spanje, Griekenland, Portugal, Oostenrijk en Bali.

Een singlevakantie in Nederland is altijd erg gewild. We varen uit om samen het IJsselmeer en Waddenzee te gaan verkennen. Gezelligheid en lekker uitwaaien. Zeehonden en zonsondergangen, we maken het allemaal mee.

Daarnaast biedt SingleSun 2 leuke single weekenden voor de 30+ naar de Waddenzee. Zeilen en een festival.

Zeilen met een klassieker op de Waddenzee is uitverkozen tot de 3e plaats van meest populaire uitje voor singles van 2019!

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Leren zeilen in een kajuitzeiljacht

> Bekijk single reis vanaf € 345

Zeilopleiding is op alle niveausAmorgos uit Muiderzand verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten waar zij mee varen zijn van jet type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

Tijdens de zeillessen sta jij en het plezier in varen voorop. De zeilopleiding is op alle niveaus. Je kunt prima individueel en dus als single aan een zeilcursus deelnemen. Bestemmingen voor de opleiding zijn Griekenland, Kroatië, Caribbean en Nederland.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Zeilvakantie Singles Denemarken, Griekenland, Kroatië en Caribbean

> Bekijk single reis vanaf € 695

Zeilvakantie van eiland naar eilandDeze zeilvakantie is voor de beginnende en ervaren zeiler. 70% van de mee zeilers is single of alleengaande. Leeftijd van 20 tot 60 jaar en meesten tussen 25 en 45 jaar.

Naast het zeilen is er ruimte voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld waterskiën, scooters of parasailing. En de gezelligheid naast het zeilen is ook erg belangrijk!

Met zeven andere deelnemers zeil je van eiland naar eiland, op zoek naar baaien en leuke haventjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond ergens goed eten.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over zeilen en zeilvakantie

> Zeilen.nl met nieuws
> Wil je beter leren zeilen
> Mini Zeilcursus

Single Reizen Online

1
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Bob
Bob

De zeilvakantie voor singles met Fox-ANWB was heel goed. De boot was mooi en iedereen had een hut met badkamer. De bemanning was heel attent en vriendelijk. Het eten was meer dan prima. Je kon doen wat je wilde, boek lezen, zonnen, zwemmen, bedenk het maar. Het Turks landschap is heel mooi. Als we ergens waren kon je wandelen, wijntje drinken met de andere singles. Leuke excursies. Deze reis kan ik allen aanbevelen.