Zeilvakantie Singles – Samen vakantie op het water verbindt

Single Reizen Online

Zeilvakantie singles. Met zes of zeven deelnemers en je schipper zeilen van eiland naar eiland. In de avond op een terras zitten. Surfen in Frankrijk of Italië? Zeilen is onder singles een hele populaire activiteit!

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Zeilvakantie Singles op Sardinië

> Bekijk single reis vanaf € 919

Actieve Singlereizen naar BaliEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Onze watersportvakantie voor singles gaat naar Sardinië, een eiland net zo groot als Nederland. We verblijven op Camping Calapineta. Wat we daar gaan doen? Surfen, zeilen, snorkelen, mountainbiken! Maar bovenal met elkaar plezier hebben. Wist je dat de dag begint met een yoga sessie? Gezelligheid, goed eten … Italië NU!!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Zeilvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 265

Zeilen met singlesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Samen onthaasten op een klassieker en dan de Waddenzee bevaren? Iets mooiers in gedachte? Kan haast niet. We varen met een oude clipper. En aan wal? Terrasjes, lekker eten, wat kletsen en … Wees er op tijd bij!

Meer over deze single reis


sailing2gether logo

Jouw Single Zeilvakantie op Wadden en IJsselmeer

> Bekijk single reis vanaf € 265

Zeilvakantie op Wadden en IJsselmeerSailing2gether biedt korte en langere zeilvakanties speciaal voor singles en alleengaanden.

Heerlijk om een weekend of week met andere singles eropuit te trekken. Avontuur tussen zeehonden. Spannend om elkaar te ontmoeten bij het inschepen op zo’n mooi traditioneel zeilschip.

Je krijgt de vaarkaarten te zien om samen de zeilroute te bepalen. Waar de wind ons brengt en welke leuke haventjes we kunnen aandoen.

Samen onthaasten op een oud zeilschip is er iets mooiers?

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Zeilvakantie voor Singles in Kroatië en Griekenland

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Zeilvakantie voor Singles in Kroatië met VertrekgarantieVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

We gaan zeilen in Kroatië. Een super vakantie met singles aan boord van 3 of 4 grote, luxe zeiljachten. Veel, heel veel eilandjes en baaien ontdekken. En in dorpjes heb je zomaar een feestje. Leuke schippers van het Vibers type!

De Saronische golf is het zeilgebied als je voor Griekenland kiest. prachtig. Met onze zeiljachten bezoeken we ook graag leuke haventjes.

Een knaller is de surfvakantie naar Portugal. Een reis speciaal voor de single surfer en kiter.
> Meer over Surfvakantie voor singles in Ericeira, Portugal

Heel gewild is de surfvakantie in Montalivet bij Bordeaux in Frankrijk. 
> Meer over Surfvakantie voor singles in Montalivet

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Surf- en Kitevakantie met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 695

zeilvakantieEen knaller is de surfvakantie naar Portugal.

Op welk niveau je bent maakt niet uit. Het is een kust met flinke golven en veel zon. En daar ligt dan Ericeira, de surfhoofdstad. We verblijven in Ericeira Surf House. En iets anders als surfen? Zwembad, yoga, bar en in de avond flink stappen in Ericeira. Train je surfvibe NU!!

Heel gewild is ook de surfvakantie in Montalivet bij Bordeaux in Frankrijk. 
> Meer over Surfvakantie voor singles in Montalivet

Meer over deze single reis


Crusj logo

Veel zeilvakanties voor Singles (HBO+)

> Bekijk single reis vanaf € 699

ANWB Single Zeilvakantie en StedentripCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Zeilvakanties zijn helemaal IN. Ook Crusj biedt een flink aantal zeilvakanties aan. Met andere singles ga je eiland hoppen. Prachtige blauwe zee, mooie eilanden, gezellige terrassen en romantiek in haventjes.

Op de zeiljachten met professionele schipper kan je ook leren zeilen. Bestemmingen of beter vertrekhavens zijn Santorini, Amorgos & Astipalia en Symi & Nisyros.

Meer over deze single reis


Simi logo

Zeilvakantie Singles en Jongeren in Griekenland met Simi

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Zeilvakantie voor singles in GriekenlandSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we met een zeiljacht de Griekse eilanden bezoeken. Het avontuur begint al bij het inschepen. We bevaren de Egeïsche zee, bezoeken havenstadjes en ontspannen op de boot onder de Griekse hemel.

We hebben een Nederlandstalige schipper.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Zeilvakantie langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3599

Meezeilen en Zeilcursus in GriekenlandSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Leren Zeilen in een Kajuitzeiljacht

> Bekijk single reis vanaf € 75

Weekend leren zeilenAmorgos uit Muiderzand, Almere verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten zijn van het type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

Tijdens de zeillessen sta jij en het plezier in varen voorop. De zeilopleiding is op alle niveaus. Je kunt prima individueel en dus als single aan een zeilcursus deelnemen. Naast onze zeilcursus in Almere kan je ook een zeilcursus volgen in Griekenland en Kroatië.

Wil je iets meer weten dan is de cursus Kennismaking met Zeilen iets voor jou. Een halve dag inclusief lunch voor een introductie in kajuit zeilen (ook leuk als cadeau!)

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Zeilvakantie Singles in Denemarken, Griekenland, Kroatië en Martinique

> Bekijk single reis vanaf € 799

Veel te doen op de single reizen door EuropaZeilvakantie meezeilen en leren zeilen. 70% van de zeilers is single of alleengaande. Leeftijd tussen 20 en 60 jaar. Bestemmingen Griekenland, Kroatië, Denemarken en Martinique in de Caribbean. Heel leuk is de zeilcursus in Almere voor jachtzeilen, diploma CWO 1 en 2.

Naast het zeilen is er ruimte voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld waterskiën, scooters of parasailing. En de gezelligheid naast het zeilen is ook erg belangrijk!

Met zeven andere deelnemers zeil je van eiland naar eiland, op zoek naar baaien en leuke haventjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond ergens goed eten.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Zeilavontuur op de Wadden

> Bekijk single reis vanaf € 895

Zeilvakantie singlesAmorgos uit Muiderzand, Almere verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten zijn van het type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

De Waddenzee doorkuizen is avontuur. Met mede enthousiaste zeilers de zee verkennen. We zeilen op de dag en het getij brengt ons verder. Ervaring is wel gewenst.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Surfreis naar Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 272

marokko surf en yogaSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!), Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Onze bestemming is The Yogi Surfer in Taghazout. Het is een en Yoga retreat met surfspots voor alle niveaus. Relaxt strandleven om andere singles te ontmoeten.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over zeilen en zeilvakantie

> Zeilen.nl met nieuws
> Wil je beter leren zeilen
> Mini Zeilcursus

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob

De zeilvakantie voor singles met Fox-ANWB was heel goed. De boot was mooi en iedereen had een hut met badkamer. De bemanning was heel attent en vriendelijk. Het eten was meer dan prima. Je kon doen wat je wilde, boek lezen, zonnen, zwemmen, bedenk het maar. Het Turks landschap is heel mooi. Als we ergens waren kon je wandelen, wijntje drinken met de andere singles. Leuke excursies. Deze reis kan ik allen aanbevelen.