Zeilvakantie Singles – Samen Vakantie op het Water

Single Reizen Online

Zeilvakantie singles. Met zes of zeven deelnemers en je schipper zeilen van eiland naar eiland. In de avond op een terras zitten. Surfen in Frankrijk? Zeilen is een hele populaire activiteit onder singles.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen Griekenland
> Single reizen Turkije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Zeilvakantie Singles vanaf Kos Griekenland, Bodrum Turkije en op Sardinië

> Bekijk single reis vanaf € 899

Zeiljacht langs de Griekse eilandenEstivant is een specialist in vakanties voor singles en alleenreizenden. Een bekende single Touroperator. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Met een zeiljacht, hutten met eenpersoonsbedden, vanuit Kos de Griekse eilanden gaan verkennen. Blauwe zee, eilandjes gezelligheid. Je kunt meezeilen of leren zeilen en … zoals je wilt luieren op het dek.

Met een traditioneel zeiljacht de kust van Turkije bevaren. Afgewisseld met wandelen.

En we kunnen naar Camping Mandras op Sardinië. Daar heb je een 1-persoonstent. We gaan wandelen en mountainbiken en veel watersporten. De dag begint met een yoga sessie. Gezelligheid, goed eten … Italië!!

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Surfvakantie in Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 326

Zeilvakantie in Frankrijk voor singlesMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Bestemmingen in Europa en naar veel verre landen. Door samen te reizen, leg je makkelijk contact en maak je vaak echte vriendschappen.

Surfen op de spectaculaire golven van de Atlantische Oceaan. We zijn in surfdorp Vieux Boucau. Op onze Camping Les Sableres ontmoet je surfers van jouw leeftijd. Onze surfinstructeurs leren je de kneepjes van het surf bestaan.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Surfvakanties naar Vieux Boucau

> Bekijk single reis vanaf € 601

Surfvakantie voor singlesSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan naar een surf kamp aan de Franse westkust. Top surflessen, fijne sfeer, elke avond wat te beleven. Ervaring niet vereist.

Meer over deze single reis


Kras logo

Zeilvakantie Singles in Zeeland

> Bekijk single reis vanaf € 335

Zeilvakantie Singles op de zeilklipper MathildaKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Zeilvakantie Singles op de zeilklipper Mathilda. De klipper heeft een gezellige algemene verblijfsruimte met barretje en zitruimte voor alle gasten. Zeilvakanties voor de leeftijdsgategorie 30 tot 45 jaar en zeilvakanties speciaal voor de groep 40 tot 55 jaar.


One2gether logo

One2gether Single Zeilvakantie Griekenland

> Bekijk single reis vanaf € 899

Zeilvakantie GriekenlandOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 20 en 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

De zeiltocht in Griekenland verloopt rond de eilanden van Dodekanesos, wat 12 eilanden betekent. Met de heersende noordwesten wind, Meltemi. We varen 4 tot 6 uur. We varen op luxe zee zeiljachten van ruim 15 meter.


Sawadee logo

Sawadee Zeilvakantie langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3498

Zeilvakantie in NoorwegenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


Singlesun logo

Eilandhoppen met SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Zeilvakantie voor de 40+ singleSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

Een singlevakantie in Nederland is altijd erg gewild. We varen uit om samen het IJsselmeer en Waddenzee te gaan verkennen. Gezelligheid en lekker uitwaaien. Zeehonden en zonsondergangen, we maken het allemaal mee.


Adamvoyages logo

Meezeilen langs de mooie Turkse kust

> Bekijk single reis vanaf € 572

Zeilvakantie in TurkijeVeel singles en alleengaanden boeken voor deze fijne cruise. Bij de indeling van de boten houden zij daar ook rekening mee. Leeftijd ongeveer tussen 25 en 45 jaar.

Zeilvakantie op traditionele zeiljachten. De schepen hebben bemanning, zeilervaring niet vereist. Hut met douche
en toilet. We zeilen langs de Turkse zuidwestkust. We bezoeken baaien, eilanden en leuke dorpjes.

Adam Voyages krijgt jaar na jaar tevredenheidsoorkondes. Ook RTL Vakantie Magazine zeilde mee in Turkije.


Amorgos logo

Leren zeilen in een kajuitzeiljacht

> Bekijk single reis vanaf € 395

Zeilopleiding is op alle niveausAmorgos uit Muiderzand verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten waar zij mee varen zijn van jet type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

Tijdens de zeillessen sta jij en het plezier in varen voorop. De zeilopleiding is op alle niveaux. Je kunt prima individueel en dus als single aan een zeilcursus deelnemen. Bestemmingen voor de opleiding zijn Griekenland, Kroatië, Caibbean en Nederland.


Amorgos logo

Zeilvakantie Singles Griekenland

> Bekijk single reis vanaf € 695

Zeilvakantie van eiland naar eilandDeze zeilvakanties voor de beginnende en ervaren zeiler, zijn echt bedoeld voor singles. Echtparen mogen niet voor deze reis boeken!! Het is dus een echte single zeilvakantie.

Naast het zeilen is er ruimte voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld waterskiën, waterscooter of para sailing. En de gezelligheid naast het zeilen is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

Met zeven andere deelnemers zeil je van eiland naar eiland, op zoek naar baaien en leuke haventjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond ergens goed eten.


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over zeilen en zeilvakantie

> Zeilen.nl met nieuws
> Wil je beter leren zeilen
> Mini Zeilcursus

Single Reizen Online

Een gedachte over “Zeilvakantie Singles – Samen Vakantie op het Water

  1. Bob

    De zeilvakantie voor singles met Fox-ANWB was heel goed. De boot was mooi en iedereen had een hut met badkamer. De bemanning was heel attent en vriendelijk. Het eten was meer dan prima. Je kon doen wat je wilde, boek lezen, zonnen, zwemmen, bedenk het maar. Het Turks landschap is heel mooi. Als we ergens waren kon je wandelen, wijntje drinken met de andere singles. Leuke excursies. Deze reis kan ik allen aanbevelen.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.