Canada Single Reizen Groepsreizen de ruige natuur in

Single Reizen Online

Verre reizen naar Canada. Bergen, bossen, watervallen, gletsjers en meren vind je hier. Heel dichtbij de natuur.

Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada
> Single reizen Alaska

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Groepsreizen Canada

> Bekijk single reis vanaf € 2795

Groepsreizen CanadaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Met deze groepsreis zie je het echte land. We bezoeken Vancouver, Pacific Rim en Jasper, Banff en Wells Gray in de Rocky Mountains. We gaan wandelen, fietsen en per kano. We bezoeken het ruige Canada met bergketens, bossen, watervallen, gletsjers en meren.

Je kunt kiezen uit een hotelreis of kampeerreis.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Canada en Rocky Mountains

> Bekijk single reis vanaf € 3240

CanadaKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Canada met haar natuur! Heldere meren en gletsjers. Enorme bossen met beren. Prachtige tochten door de bergen. Wilde rivieren en watervallen. Multicultureel Vancouver aan de oceaan. Skiën en wandelen in het gezellige dorp Whistler. Canada doen!

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Canada en NW Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1871

Singlereizen naar CanadaSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan Banff National Park, Jasper National park, Idaho, Wyoming, Montana en nog veel meer ontdekken. Reis vlucht Amsterdam – Calgary (Canada), autohuur en toegang nationale parken.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Kampeerreizen West Canada

> Bekijk single reis vanaf € 3448

Canada WestSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Deze single rondreis door het westen van Canada brengt je langs watervallen, woeste rivieren, blauwe meren, gletsjers en wouden. De Rocky Mountains is jouw wandel gebied. Biken en paardrijden. En … beren.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Canada

> Bekijk single reis vanaf € 2699

Schitterende meren in CanadaFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Single Reizen naar het westen. Prachtige berggebieden, schitterende meren, wouden en indrukwekkende oceaankusten. De Rocky Mountains en … Vancouver Island.

Meer over deze single reis


Yourperfecttrip logo

Single groepsreizen naar Oost-Canada in de winter

> Bekijk single reis vanaf € 2695

Single groepsreizen naar CanadaSingle groepsreizen van Your Perfect Trip zijn speciaal bedoeld voor jongeren van 20 tot 40 jaar. Naast singles boeken ook stellen en vrienden, maar het grootste deel is single. De aard van de reizen is zo dat er vaak vriendschappen uit voortkomen.

Your Perfect Trip heeft stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en groepsreizen naar Amerika en Canada.

Direct na de feestdagen gaan we met een leuke groep door Canada trekken. We gaan met een hondenslee, sjezen met een tube de berg af. Skiën dan? We bezoeken de leukste Canadese steden. Sla deze reis niet over!

Meer over deze single reis


Arctisch Canada

Zo lang het nog kan, spotten van ijsberen en walvissen.


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen Arctisch Canada

> Bekijk single reis vanaf € 9298

GroenlandSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

Sawadee biedt nog veel meer mooie reizen naar dit koude gebied. Rondreis naar Groenland en Noordpool.

Meer over deze single reis


Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada
> Single reizen Alaska

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Canada

Hoofdstad: > Ottawa
Inwoners: ca. 35 miljoen
Taal: Engels en Frans
Valuta: Canadese dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: -4,5/-9 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Canada op Google Maps


Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
J.
J.

De single groepsreis van Sawadee ging door schitterende landschappen van Canada. Leuke combi kamperen en hotel. Goede activiteiten. Je verveelde je nooit. Zelf kon je nog een hoop bepalen. Reisbegeleider deed het profi.
Canada is echt te gek!

Saskia
Saskia

Waar kun je zomaar een zwarte beer zien? In Canada dus. Djoser heeft de reis prima georganiseerd. Intens genoten van al die natuur.

Tr.
Tr.

De single groepsreis van Fox naar Canada was in één woord fantastisch. We begonnen in de Rocky Mountains. Banff, Jasper en Wisthler zijn gezellige steden. Victoria zou een beetje Engels zijn maar dat heb ik niet zo ervaren. Vancouver is te groot, viel mij tegen. Om deze stad als eind van de reis te nemen vond ik geen goede keuze. High light zijn de Ice Explorer, de orka´s en Banff. De peak-to-peak gondel in Wisthler was helaas gesloten.