Canada Single Reizen Singlevakantie in de ruige natuur

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Canada. Land met bergen, bossen, watervallen, gletsjers en meren. Een enorme fauna met beren en veel ander wild. Ontdek met de groepsreizen het echte (Arctisch-) Canada! Kom heel dichtbij de natuur.

Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada
> Single reizen Alaska

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen Canada en Rocky Mountains

> Bekijk single reis vanaf € 3196

Single Reizen Canada en Rocky MountainsTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Canada met haar natuur! Heldere meren en gletsjers. Enorme bossen met beren. Prachtige tochten door de bergen. Wilde rivieren en watervallen. Multicultureel Vancouver aan de oceaan. Skiën en wandelen in het gezellige dorp Whistler. Canada doen!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Groepsreizen Canada

> Bekijk single reis vanaf € 3895

Groepsreizen CanadaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamerindeling is zonder extra kosten.

Met deze groepsreis zie je het echte land. We bezoeken Vancouver, Pacific Rim en Jasper, Banff en Wells Gray in de Rocky Mountains. We gaan wandelen, fietsen en per kano. We bezoeken het ruige Canada met bergketens, bossen, watervallen, gletsjers en meren.

Je kunt kiezen uit een hotelreis of kampeerreis.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar Vancouver Island, Canada

> Bekijk single reis vanaf € 3589

canada singlesOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding.

Ga je mee naar Far West? Meren, beren, gletsjers en watervallen. West-Canada is voor velen een droom, ook voor jou? We verblijven op Vancouver Island in een goed en centraal gelegen hotel.

We beginnen in Vancouver en doen daarna Mount Robson en de Rocky Mountains

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Kampeerreizen West Canada

> Bekijk single reis vanaf € 4229

Single Kampeerreizen West CanadaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Deze single rondreis door het westen van Canada brengt je langs watervallen, woeste rivieren, blauwe meren, gletsjers en wouden. De Rocky Mountains is jouw wandel gebied. Biken en paardrijden. En … beren!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Taalreizen, High School en Work & Travel Toeristisch werk in Canada

> Bekijk single reis vanaf € 612

Taalreizen en High School in Canada5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Op de High School kan je kiezen voor een persoonlijk programma. Er is een groot aanbod (winter)sport vakken. Je gaat je Engels of Frans verbeteren. Je begeleider kun je raadplegen.

Speciale taallessen op jouw niveau in Vancouver of Montreal. Vakantie en geld verdienen, kan dat? Ja met Work & Travel Toeristisch werk.

Meer over deze single reis


Arctisch Canada

Zo lang het nog kan, spotten van ijsberen en walvissen.


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen Arctisch Canada

> Bekijk single reis vanaf € 9298

Groepsreizen Arctisch CanadaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

Sawadee biedt nog veel meer mooie reizen naar dit koude gebied. Rondreis naar Groenland en Noordpool.

Meer over deze single reis


Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada
> Single reizen Alaska

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Canada

Hoofdstad: > Ottawa
Inwoners: ca. 35 miljoen
Taal: Engels en Frans
Valuta: Canadese dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: -4,5/-9 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Canada op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
J.
J.

De single groepsreis van Sawadee ging door schitterende landschappen van Canada. Leuke combi kamperen en hotel. Goede activiteiten. Je verveelde je nooit. Zelf kon je nog een hoop bepalen. Reisbegeleider deed het profi.
Canada is echt te gek!

Saskia
Saskia

Waar kun je zomaar een zwarte beer zien? In Canada dus. Djoser heeft de reis prima georganiseerd. Intens genoten van al die natuur.

Tr.
Tr.

De single groepsreis van Fox naar Canada was in één woord fantastisch. We begonnen in de Rocky Mountains. Banff, Jasper en Wisthler zijn gezellige steden. Victoria zou een beetje Engels zijn maar dat heb ik niet zo ervaren. Vancouver is te groot, viel mij tegen. Om deze stad als eind van de reis te nemen vond ik geen goede keuze. High light zijn de Ice Explorer, de orka´s en Banff. De peak-to-peak gondel in Wisthler was helaas gesloten.