Single Reizen Canada Actieve groepsreizen de natuur in

Single Reizen Online

Verre reizen naar Canada. Bergen, bossen, watervallen, gletsjers en meren vind je hier. Heel dichtbij de natuur.

Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reizen Canada

> Bekijk single reis vanaf € 3099

CanadaKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Canada net haar natuur! Heldere meren en gletsjers. Enorme bossen met beren. Prachtige tochten door de bergen. Wilde rivieren en watervallen. Multicultureel Vancouver aan de oceaan. Skiën en wandelen in het gezellige dorp Whistler. Canada doen!


Djoser logo

Djoser Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 2695

Groepsreizen CanadaDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

Met deze groepsreis zie je het echte land. We bezoeken Vancouver, Pacific Rim en Jasper, Banff en Wells Gray in de Rocky Mountains. We gaan wandelen, fietsen en per kano. Bergketens, bossen, watervallen, gletsjers en meren.


Simi logo

Simi Actieve Jongerenreizen naar Canada en NW Amerika

> Bekijk jongerenreis vanaf € 2251

Singlereizen naar CanadaSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 16-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

We gaan Banff National Park, Jasper National park, Idaho, Wyoming, Montana en nog veel meer ontdekken. Reis vlucht Amsterdam – Calgary (Canada), autohuur en toegang nationale parken.


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsreizen West Canada

> Bekijk single reis vanaf € 3298

Canada WestReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Deze single rondreis door het westen van Canada brengt je langs watervallen, woeste rivieren, blauwe meren, gletsjers en wouden. De Rocky Mountains is jouw wandel gebied. Biken en paardrijden. En … beren.


Singlesun logo

Met SingleSun naar British Columbia

> Bekijk single reis vanaf € 2750

Single vakantie in CanadaSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

Nu kun je samen met singles jouw droom waar maken. Een rondreis door British Columbia. Samen met onze Nederlandse reisleider bezoeken wij de hoogtepunten van British Columbia.

“Prima organisatie en fijne reisleider. We konden steeds plannen maken hoe we de reis wilden invullen.”


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Canada

> Bekijk single reis vanaf € 2699

Schitterende meren in CanadaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Single Reizen naar het westen. Prachtige berggebieden, schitterende meren, wouden en indrukwekkende oceaankusten. De Rocky Mountains en … Vancouver Island.


Arctisch Canada

Zo lang het nog kan, spotten van ijsberen en walvissen.


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen Arctisch Canada

> Bekijk single reis vanaf € 7698

GroenlandReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bushpilots.


Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Canada

Hoofdstad: > Ottawa
Inwoners: ca. 35 miljoen
Taal: Engels en Frans
Valuta: Canadese dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: -4,5/-9 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Canada op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Canada Actieve groepsreizen de natuur in

 1. J.

  De single groepsreis van Sawadee ging door schitterende landschappen van Canada. Leuke combi kamperen en hotel. Goede activiteiten. Je verveelde je nooit. Zelf kon je nog een hoop bepalen. Reisbegeleider deed het profi.
  Canada is echt te gek!

 2. Saskia

  Waar kun je zomaar een zwarte beer zien? In Canada dus. Djoser heeft de reis prima georganiseerd. Intens genoten van al die natuur.

 3. Tr.

  De single groepsreis van Fox naar Canada was in één woord fantastisch. We begonnen in de Rocky Mountains. Banff, Jasper en Wisthler zijn gezellige steden. Victoria zou een beetje Engels zijn maar dat heb ik niet zo ervaren. Vancouver is te groot, viel mij tegen. Om deze stad als eind van de reis te nemen vond ik geen goede keuze. High light zijn de Ice Explorer, de orka´s en Banff. De peak-to-peak gondel in Wisthler was helaas gesloten.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.