Single Reizen Europa – Overzicht van alle single groepsreizen

Single Reizen Online

Een uniek overzicht van single reizen naar (haast) alle landen in Europa. Alleenstaande vakanties naar Kroatië tot aan Spanje en van IJsland tot aan Albanië. Ontdek Europa met de single reizen. Begin hier de vakantie voorpret en boek de reis van je dromen.


Single reisbestemmingen in Europa:

Albanië, Europa

Armenië, Europa

Azoren, Europa

Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen.

België, Europa

Bonaire

Bosnië en Herzegovina, Europa

Bulgarije, Europa

Curaçao

Cyprus

Denemarken

Duitsland, Europa

Egypte

Engeland

Frankrijk

Griekenland en Cyprus

Hongarije

Ierland

Israël

Italië

Kaapverdië

Kroatië

Luxemburg

Malta

Madeira wandelvakanties

Marokko

Montenegro, Balkan

Nederland

menu noord-macedonie

Noorwegen

Oostenrijk

Oost-Europa en Balkan

Portugal

Rusland

Schotland, Engeland

Slovenië

Spanje

Tsjechië

Tunesië

Turkije

Wales, Engeland

IJsland

Zweden


Zoek je een leuke single vakantie dichtbij of denk je aan een single weekend:
NederlandSingle weekendje weg


Single Reizen Europa

Single reizen EuropaSingle groepsreizen zijn er naar tal van landen in Europa. Populair bij de singles zijn de Ardennen in België, dichtbij en toch heel anders. Het wilde Schotland. Natuurlijk Frankrijk met de topper Axat in de Pyreneeën. Griekenland, Ierland en met stip Italië. En populair blijven Spanje en Turkije. Bijzonder is de bestemming IJsland, ook in de winter.

Een nieuwe bestemming is Albanië met haar prachtige natuur en voelbare historie.

En wil je goedkoop op vakantie? Dat is Hongarije. En vergeet niet naar Duitsland te kijken. De reizen naar Sauerland, Berlijn, excursiereizen naar Pfalz enz. zijn heel betaalbaar.

Landen buiten Europa die als een Europees land worden gezien

Het eerste land even over de grens van Europa is Marokko met voor singles populaire wandel groepsreizen. En natuurlijk ook de strandentrekker Turkije met zelfs een single hotel. Egypte en Israël behoren dan wel tot het Midden-Oosten, maar zijn erg Europees georiënteerd.

En dan heb je hier de verre reisbestemmingen voor singles. De single wandelparadijzen Azoren en Madeira, beide onder Portugees bestuur. Dat geldt ook voor de single zonbestemming Kaapverdië.

En last but not least onze eigen Antillen met voor singles de bekende zonbestemmingen Bonaire en Curaçao.

De verre bestemmingen Kaapverdië en Curaçao zijn ook bij singles populair als winterzonbestemming.


Aanvullende nuttige informatie over Europa

> Weersverwachting voor Europa
> Actueel nieuws voor Europa


Single cruise in Europa

Cruise voor singlesEen single cruise is al lang geen bijzonderheid meer. Met de Norwegian Cruise Line gaan we de Middellandse Zee verkennen. Haventjes aandoen en veel gezelligheid. Aan boord is het dan genieten van zon, zee en boot en van elkaar.

> Meer lezen over de single cruises


Meest populaire vakantiebestemmingen in Europa voor 2024

Single vakantie in EuropaOp grond van gemeten belangstelling op het Internet, waaronder opgaven van reisorganisaties voor singles, zijn de meest populaire vakantie bestemmingen van 2024 voor Europa: Kroatië met zijn mooie kust, eilanden, bergen en oude stadjes. De 2e bestemming is Ierland en daarop volgend Single reizen naar de Balkan, Italië (Toscane) en als vijfde met altijd zon en veel luieren op het strand Single reizen Spanje met veel activiteiten en een prachtig land.

Erg in trek is een single vakantie naar Italië speciaal voor de 40 en 60 plus. Hier vind je een uitleg, samen met een reisverslag van mijn Italië vakantie. > Lees hier > De charme van 40-60+ alleenstaande vakanties naar Italië

> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen


Single reizen bieden veel mogelijkheden

Veel te doen op de single reizen door EuropaZo zijn er actieve vakanties voor singles. je kunt dan kiezen uit bijvoorbeeld wandelen in een Europees land of zeilen in Griekenland en zelfs in Nederland. Of outdoor reizen naar de Ardennen, Frankrijk en Italië. Bekijk de actieve single reizen maar eens.

Je kunt ook boeken voor singlereizen waarbij rekening wordt gehouden met je leeftijd. De singlereizen zijn dan per leeftijdscategorie ingedeeld. Bij deze reizen wordt vaak ook gelet of de verhouding man/vrouw in evenwicht is. Aanvullend hierop zijn de jongerenreizen 15+ om een overgang te bieden naar de jong volwassen single 20+.

Voor christelijke singles zijn speciale reizen te boeken, zodat je er zeker van bent dat je ook op vakantie in eigen sfeer bent. De reisbestemmingen zijn Israël, Jordanië en Turkije. Niet echt Europa, maar er wel dichtbij.

Eerst nog wat vakantiepret nodig? Bekijk dan Singlevakantie video’s op YouTube.


De essentie van alleenstaande vakanties

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om alleen op vakantie te gaan. En om eerlijk te zijn, dat beviel mij best. Over mijn vakantie naar Curaçao schreef ik een artikel. Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.

Toch zou ik ervoor kiezen om in groepsverband op vakantie te gaan. Je kunt je verhaal kwijt en je voelt je veiliger. Dat geldt voor alle singles, maar zeker ook voor de senioren. Lees hierover Waarom zijn senioren single reizen zo populair.

Kortom voor singles is (haast) alles mogelijk.

Single Reizen Online