Single Reizen Europa – Overzicht single groepsreizen

Single Reizen Online

Een uniek overzicht van single reizen naar (haast) alle landen in Europa. Van Italië en Spanje tot IJsland en Macedonië. Begin hier de vakantie pret en boek de reis van je wensen.


Direct naar het land van je keuze

Albanië, Europa

Armenië, Europa

Azoren, Europa

Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen.

België, Europa

Bosnië en Herzegovina, Europa

Bulgarije, Europa

Curaçao

Cyprus

Denemarken

Duitsland, Europa

Egypte

Engeland

Frankrijk

Griekenland en Cyprus

Hongarije

Ierland

Italië

Kaapverdië

Kroatië

Luxemburg

Macedonië

Malta

Madeira wandelvakanties

Marokko

Montenegro, Balkan

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk

Oost-Europa en Balkan

Portugal

Rusland

Schotland, Engeland

Slovenië

Spanje

Tsjechië

Tunesië

Turkije

Wales, Engeland

IJsland

Zweden


Zoek je een leuke single vakantie dichtbij of denk je aan een single weekend:
NederlandSingle weekendje weg


Single Reizen Europa

Single reizen EuropaSingle groepsreizen zijn er naar tal van landen in Europa. Populair bij de singles zijn de Ardennen in België, dichtbij en toch heel anders. Het wilde Schotland. Natuurlijk Frankrijk met de topper Axat in de Pyreneeën. Griekenland, Ierland en met stip Italië. En populair blijven Spanje en Turkije. Bijzonder is de bestemming IJsland, ook in de winter.

Wil je even over de grens van Europa heen, denk dan aan een wandel groepsreis in Marokko.

Een nieuwe bestemming is Macedonië met haar prachtige natuur en voelbare historie.

En goedkoop? Dat is Hongarije. Vergeet daarbij niet Duitsland. Reizen naar Sauerland, Berlijn. Excursiereizen naar Pfalz enz. Al deze reizen zijn betaalbaar.


Single cruise

Cruise voor singlesEen single cruise is al lang geen bijzonderheid meer. Met de Norwegian Cruise Line gaan we de Middellandse Zee verkennen. Haventjes aandoen en veel gezelligheid. Aan boord is het dan genieten van zon, zee en boot en van elkaar.

Ook is er een avontuurlijke zeilcruise langs de Noorse kust en als bestemming Spitsbergen.

> Meer lezen over de single cruise op de Middellandse Zee en zeilcruise bij Noorwegen.


Meest populaire vakantiebestemmingen voor 2020

Single vakantie in EuropaOp grond van gemeten belangstelling op het Internet zijn de meest populaire vakantie bestemmingen van 2020 voor Europa: Spanje met als meest geboekte bestemming de Canarische Eilanden, Mallorca, Ibiza en Andalusië in Zuid-Spanje. De 2e bestemming is Griekenland en daarop volgend Single reizen IJsland, Turkije altijd zon en veel luieren op het strand bij de Single Beach Clubs en als 5e Single reizen Italië met veel activiteiten en een prachtig land.
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen


Bijzondere vakantiebestemming voor 2020

Bijzondere single reizen in EuropaDe bijzondere singlereis, die vertrekt vanuit Europa is de Trans Siberië Expres. Je vertrekt in Moskou om na een geweldige reis door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing te reizen.

> Meer over de Trans Siberië Expres

> Zie ook de 12 meest bijzondere en spectaculaire bestemmingen voor singles in 2020


De single reizen bieden veel mogelijkheden

Veel te doen op de single reizen door EuropaZo zijn er actieve vakanties voor singles. je kunt dan kiezen uit bijvoorbeeld wandelen in een Europees land of zeilen in Griekenland en zelfs in Nederland. Of outdoor reizen naar de Ardennen, Frankrijk en Italië. Bekijk de actieve single reizen maar eens.

Je kunt ook boeken voor singlereizen waarbij rekening wordt gehouden met je leeftijd. De singlereizen zijn dan per leeftijdscategorie ingedeeld. Bij deze reizen wordt vaak ook gelet dat de verhouding man/vrouw in evenwicht is. Aanvullend hierop zijn de jongerenreizen 15+ om een overgang te bieden naar de jong volwassen single 20+.

Voor christelijke singles zijn speciale reizen te boeken, zodat je er zeker van bent dat je in eigen sfeer blijft. Met bestemmingen Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Macedonië, Portugal, Spanje, Turkije, Oostenrijk en Nederland kun je bepaald zeggen dat veel mogelijk is.

Populair zijn momenteel de cruises. Het was te verwachten dat er een single cruise zou komen en die is nu ook te boeken. Een single cruise op de Middellandse Zee.

Eerst nog wat vakantie voorpret nodig? Bekijk dan Single Vakanties TV.


Waar single reizen ook voor staan

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om alleen op vakantie te gaan. En om eerlijk te zijn, dat beviel mij best. Over mijn vakantie naar Curaçao schreef ik een artikel. Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.

Toch zou ik ervoor kiezen om in groepsverband op vakantie te gaan. Je kunt je verhaal kwijt en je voelt je veiliger.

Kortom voor singles is (haast) alles mogelijk.

Single Reizen Online