Tsjechië Single Reizen. Praag en wandelvakanties.

Single Reizen Online

Een compleet overzicht van single reizen naar Tsjechië. Busreis naar Praag. Wandelvakanties in het noorden gelegen Sever Ceska en Bohemen. Avontuurlijke en actieve reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Duitsland
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Vakantie naar Praag in Tsjechië (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 439

Single Vakantie naar Praag in Tsjechië (Corona Proof !)Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Praag, de Gouden Stad, met honderd torens. Stad met veel lichtjes, terrassen en zeker met de Kerst veel gezelligheid. Ga jij ook mee?

Ons Crystal Palace Hotel heeft ook een sauna. Gratis wifi.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelvakantie Sever Ceska

> Bekijk single reis vanaf € 730

Single Wandelvakantie Sever CeskaSingle reizen van Aktiva Tours zijn populair en betaalbaar! De reizen zijn ingedeeld naar moeilijkheidsgraad. Bestemmingen Europa en Marokko.

Tsjechië is een echt wandelvakantie land. Ga mee met onze single hotel wandelvakantie naar Sever Ceska, aan voet van de berg Zvicina. Alles is er goed geregeld voor de wandelaars. De wandelvakantie is niet zwaar.

van Lucy:
Een fijne wandelvakantie vanuit ons leuke hotel Pod Zvicinou. Wandelingen in een mooie omgeving, meer wil je niet! Eten in het hotel was goed.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandelvakanties voor Singles naar Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 675

Wandelvakanties voor Singles naar TsjechiëActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in het Boheemse woud. Een tweede wandelvakantie gaat naar Sever Ceska.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Duitsland
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa
> Single reizen Europa


Informatie over Tsjechië

Hoofdstad: > Praag
Inwoners: ca. 9 miljoen
Taal: Tsjechisch
Valuta: Tsjechische kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Tsjechië op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Stan
Stan

De single reis van peter Langhout was meer dan goed. Onze chauffeur Tom was ook de reisleider en dat deed hij goed. Een heerlijke vakantie gehad. Peter Langhout bedankt!