Groepsreizen Noorwegen voor Singles met veel natuur

Single Reizen Online

Single Reizen Noorwegen Fjorden & Oslo. Zoek je een actieve reis vol natuur, dan heb je het hierbij gevonden! Schitterende kleurige dorpjes en watervallen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Reizen naar Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1372

Groepsreizen NoorwegenMambo is een eigenzinnige organisatie in de reiswereld. Mambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

De reizen, rondreizen en groepsreizen zijn heel avontuurlijk. Actief bezig zijn bij de fjorden en uitgestrekte bossen. En je bent daar met je leeftijdsgenoten midden in de natuur. Noorwegen wordt populairder vanwege de mooie natuur.

Daarnaast is er een rondreis per trein door Zweden en Noorwegen.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 2095

Rondreis NoorwegenDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je vindt hier een uniek landschap. Hoogvlaktes en fjorden. In het noorden de Noordkaap en wouden. Eilanden met kleine dorpjes met rode huisjes. Ze vissen nog steeds vanuit deze dorpjes.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1341

Groepsreis door Zweden en NoorwegenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan. We reizen met 9 persoonsbusjes.


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3695

Zeilvakantie naar SpitsbergenReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.


Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland
> Single reizen Europa


Informatie over Noorwegen

Hoofdstad: > Oslo
Inwoners: ca. 0,6 miljoen
Taal: Noors
Valuta: Noorse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Noorwegen op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Groepsreizen Noorwegen voor Singles met veel natuur

  1. S en K

    Ik heb samen met mijn vriendin de rondreis Van Simi door Noorwegen en Zweden gedaan. Wij zij allebei single en het bleek dat haast allen dat ook waren. de leeftijd liep wat uiteen maar dat maakte ons niet uit. Zelfs plezierig. Naast het programma van Simi konden we van alles zelf nog invullen. We hebben een paar schitterende bergwandelingen gemaakt. Niet iedereen ging mee, zo hoort het ook.

    We hebben het heel erg naar ons zin gehad. We denken om hierna mer Simi naar Ierland te gaan.

  2. Simon

    Je zult het maar doen. Een zeil reis met een driemaster. Wat is Noorwegen mooi, de Lofoten en Spitsbergen en dat met een boot was één en al avontuur. Deskundige bemanning en reisleiders. De Antigua van Sawadee is een prachtig schip. Onze groep avonturiers ontwikkelde een sterke onderlinge band. Ook al omdat we allemaal van hetzelfde houden, dat bijzondere van de natuur in het hoge noorden. De bergen, gletsjers en de dieren. Vooraf de excursies werden we uitgebreid toegelicht wat we te verwachten hadden. Maakt zo’n reis extra bijzonder. We hebben orka’s , bultruggen, walrussen, zeerobben en ijsberen gezien en kunnen fotograferen. Een unieke ervaring!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.