Single Groepsreizen naar Noorwegen. Wat een natuur!!

Single Reizen Online

Single Reizen Noorwegen Fjorden & Oslo. Zoek je een actieve reis vol natuur, dan heb je het hierbij gevonden! Schitterende kleurige dorpjes en watervallen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Rusland, Noorwegen en Finland

> Bekijk single reis vanaf € 2395

Avontuurlijke Rondreis Rusland, Noorwegen en FinlandKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Van het oude Sint Petersburg naar het meest noordelijke puntje de Noordkaap. Khizi, Solovetski en Moermansk gaan we ontdekken. Bij de Barendszee zien we de Noordkaap.

Je vindt hier een uniek landschap met hoogvlaktes en fjorden. In het noorden de Noordkaap en wouden. Eilanden met kleine dorpjes met rode huisjes. Ze vissen nog steeds vanuit deze dorpjes.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1219

Actieve Singlereizen naar Noorwegen en ZwedenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan.

Een extra actieve reis is Noorwegen Adventure. Van Trollstigen, naar de Besseggen, naar Bygdin en …

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3498

Groepsreizen langs Noorse kust en naar SpitsbergenReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


anwb logo

Met ANWB Single Reizen naar Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 2280

noorwegenOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Je gaat mee naar de mooiste plekken. Die kustlijn en fjorden, bergen en veel activiteiten maken deze single reis tot een groot succes. We bezoeken Oslo, Ørsta, Ålesund en Bergen!

Kajakken en elanden zien in Gudbrandsdal, cruise over Geirangerfjord en Oslofjord.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Stedentrip en Rondreis Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1124

Single Stedentrip en Rondreis NoorwegenShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Met de 6 daagse stedentrip voor singles naar Oslo en Bergen wordt het een en al gezelligheid. Samen met de reisleider ga je Oslo verkennen en bezoek je de fjorden bij Bergen.

De single groepsreis toont je de vele rivieren en watervallen. Een natuurreis, maar ook steden bezoeken wij, zoals Oslo, Alesund en Bergen.

Een derde single reis is een natuur rondreis door Noorwegen en Zweden.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Au Pair in Noorwegen, Zweden en Denemarken

> Bekijk single reis vanaf € 595

Au Pair en Work en TravelDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Noorwegen is voor veel singles en alleengaanden een stoer land! Als Au Pair heb je een geweldige gelegenheid de bevolking te leren kennen.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Noorwegen en Zweden samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 54

noorwegen en zweden singlereizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Noorwegen en Zweden samen. Beleef Noorwegen op jouw manier. Fjorden, watervallen, kustplaatsjes, vikingen

Of deze keer Zweden? Pittoreske dorpjes en kastelen. Start in Stockholm want daar is veel te zien!

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Noorwegen en Zweden.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland
> Single reizen Europa


Informatie over Noorwegen

Hoofdstad: > Oslo
Inwoners: ca. 0,6 miljoen
Taal: Noors
Valuta: Noorse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Noorwegen op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S en K
S en K

Ik heb samen met mijn vriendin de rondreis Van Simi door Noorwegen en Zweden gedaan. Wij zij allebei single en het bleek dat haast allen dat ook waren. de leeftijd liep wat uiteen maar dat maakte ons niet uit. Zelfs plezierig. Naast het programma van Simi konden we van alles zelf nog invullen. We hebben een paar schitterende bergwandelingen gemaakt. Niet iedereen ging mee, zo hoort het ook.

We hebben het heel erg naar ons zin gehad. We denken om hierna mer Simi naar Ierland te gaan.

Simon
Simon

Je zult het maar doen. Een zeil reis met een driemaster. Wat is Noorwegen mooi, de Lofoten en Spitsbergen en dat met een boot was één en al avontuur. Deskundige bemanning en reisleiders. De Antigua van Sawadee is een prachtig schip. Onze groep avonturiers ontwikkelde een sterke onderlinge band. Ook al omdat we allemaal van hetzelfde houden, dat bijzondere van de natuur in het hoge noorden. De bergen, gletsjers en de dieren. Vooraf de excursies werden we uitgebreid toegelicht wat we te verwachten hadden. Maakt zo’n reis extra bijzonder. We hebben orka’s , bultruggen, walrussen, zeerobben en ijsberen gezien en… Read more »