Single Groepsreizen naar Noorwegen. Wat een natuur!!

Single Reizen Online

Single Reizen Noorwegen Fjorden & Oslo. Zoek je een actieve reis vol natuur, dan heb je het hierbij gevonden! Schitterende kleurige dorpjes en watervallen.

Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Rusland, Noorwegen en Finland

> Bekijk single reis vanaf € 2245

Rondreis NoorwegenKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Van het oude Sint Petersburg naar het meest noordelijke puntje de Noordkaap. Khizi, Solovetski en Moermansk gaan we ontdekken. Bij de Barendszee zien we de Noordkaap.

Je vindt hier een uniek landschap met hoogvlaktes en fjorden. In het noorden de Noordkaap en wouden. Eilanden met kleine dorpjes met rode huisjes. Ze vissen nog steeds vanuit deze dorpjes.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo avontuurlijke Groepsreizen in Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 952

Groepsreis naar Noorwegen voor singlesMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Bestemmingen in Europa en naar veel verre landen. Door samen te reizen, leg je makkelijk contact en maak je vaak echte vriendschappen.

De rondreizen zijn avontuurlijk. Vakantie met veel activiteiten. De fjorden en bossen zijn daar ideaal voor. Je bent helemaal alleen met je leeftijdgenoten. Scandinavië wordt populairder, vanwege de rust en de mooie natuur.

Daarnaast is er een rondreis per trein door Zweden en Noorwegen.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Groepsreis door Zweden en NoorwegenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan. We reizen met 9 persoonsbusjes.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Groepsreizen langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3498

Zeilvakantie naar SpitsbergenReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Rondreis Noorwegen voor singlesKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Een fantastische rondreis voor singles door Noorwegen met al haar natuur en cultuur. We doen Noorwegen van oost naar west per trein, bus en boot. We verblijven in **** hotels.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zweden
> Single reizen IJsland
> Single reizen Europa


Informatie over Noorwegen

Hoofdstad: > Oslo
Inwoners: ca. 0,6 miljoen
Taal: Noors
Valuta: Noorse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Noorwegen op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
S en K
S en K

Ik heb samen met mijn vriendin de rondreis Van Simi door Noorwegen en Zweden gedaan. Wij zij allebei single en het bleek dat haast allen dat ook waren. de leeftijd liep wat uiteen maar dat maakte ons niet uit. Zelfs plezierig. Naast het programma van Simi konden we van alles zelf nog invullen. We hebben een paar schitterende bergwandelingen gemaakt. Niet iedereen ging mee, zo hoort het ook.

We hebben het heel erg naar ons zin gehad. We denken om hierna mer Simi naar Ierland te gaan.

Simon
Simon

Je zult het maar doen. Een zeil reis met een driemaster. Wat is Noorwegen mooi, de Lofoten en Spitsbergen en dat met een boot was één en al avontuur. Deskundige bemanning en reisleiders. De Antigua van Sawadee is een prachtig schip. Onze groep avonturiers ontwikkelde een sterke onderlinge band. Ook al omdat we allemaal van hetzelfde houden, dat bijzondere van de natuur in het hoge noorden. De bergen, gletsjers en de dieren. Vooraf de excursies werden we uitgebreid toegelicht wat we te verwachten hadden. Maakt zo’n reis extra bijzonder. We hebben orka’s , bultruggen, walrussen, zeerobben en ijsberen gezien en… Lees verder »