Single Reizen Oost-Europa en Balkan Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga op onderzoek naar deze bijzondere landen.

Bekijk ook:
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Rusland
> Single reizen Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 499

Actief in SloveniëEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep.

Slovenië heeft een prachtige natuur. Veel cultuur en volop ontspanning. Bled is één en al toerisme en waar veel te doen is. We gaan raften, fietsen, kanoën en klettersteigen. Slovenië wordt populair!


Mambo logo

Rondreis per trein door de Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 1209

Met de trein door de BalkanMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

De rondreis door de Balkan voert ons door de tijd! We nemen luxe en oude treinen en zien het landschap van Kroatië, Bosnië & Herzegovina, Servië, Montenegro en Hongarije.

Je ziet veel, heel veel. Bergen, bossen en vlaktes. Met de bus doen we de Kroatische en Montenegrijnse kust en genieten van het strand. Een backpack reis voor een kleine beurs.


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1097

AlbaniëOnze heel bijzondere single reis gaat naar Albanië. En waarom? Albanië is super mooi met een interessante geschiedenis. In het verleden had het een relatie met communistisch China. Maar nu is het een echt vakantieland aan het worden. Hoge bergen, oude steden en dorpjes, prachtige kust. Nog weinig toeristen. Iets voor jou?


Kras logo

Kras Groepsreis Baltische Staten voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode.


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 945

Oost-Europa is andersDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland, Estland & Rusland, Wit-Rusland … Albanië, Armenië …

De fietsvakantie gaat naar de Baltische Staten.


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 747

Veel outdoor activiteitenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Slovenië met actieve groepsreizen voor jongeren, singles en alleengaanden. Je bent dus met gelijkgestemden. De 19+ en 23+ groep slapen in een hostel. Veel outdoor activiteiten tegen lage prijzen. Raften, canyoning, Hydro speed, paintball en een via ferrata.

Een tweede reis gaat naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen.


Shoestring logo

Shoestring Singlereis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 1699

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 949

MontenegroOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 20 en 69 jaar. En er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Montenegro is een betoverend land! Het gaat daar om cultuur en ontspanning. Samen een bijzonder land ontdekken in een totaal andere wereld, dat kan hier! Voor deze bestemming is een singlereis speciaal voor de 50+!!

Eveneens een goedkope singlereis voor de 50+ gaat naar Macedonië.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Albanië

> Bekijk single reis vanaf € 1198

Genieten van het uitzicht in AlbaniëSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Singlereizen naar Albanië, een mooie rondreis. We maken wandelingen en ervaren de rijke cultuur. Kloosters, kerken en ruïnes en leuke stadjes. Overnachten doen we in kleine hotelletjes met een gastvrij ontvangst.

Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Ayurveda in Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 414

Wellness voor singles in SloveniëPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toesl


ag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Authentiek ayurveda centrum met een mooi zwembad en spa. In voor- en najaar is Thermana Park Laško een klassieker als kuuroord. En in de zomer een goede bestemming.


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 625

Prachtige natuur in Polen, Oost-EuropaVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen naar Montenegro, Kroatië en Bosnië

> Bekijk single reis vanaf € 1185

Alleengaanden reis naar MontenegroChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

Montenegro, Kroatië, Bosnië-Herzegovina in één alleengaanden reis. Een 3 landen reis op de Balkan. Ons hotel is in Montenegro. Daarvanuit maken we dagtochten.


Baobab logo

Single Groepsreis Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1198

Baltische StatenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Baobab biedt werkelijk prachtige single reizen naar veel avontuurlijke bestemmingen om de oude wereld te gaan verkennen. In Montenegro wandelen we in het Durmitor Nationaal Park en langs de kust.


Bekijk ook:
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Rusland
> Single reizen Tsjechië
> Single reizen Europa


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Oost-Europa en Balkan Een wondere wereld

  1. Otto

    Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

  2. Ton

    Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.