Oost-Europa en Balkan Single Reizen Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga samen op onderzoek naar deze andere cultuur.

Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 945

Oost-Europa is andersDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. Rusland en nog een flink aantal Oost-Europese en Balkan landen, zie hierboven.

De minder geboekte bestemmingen voor rondreizen en wandel- en fietsvakanties van Djoser zijn Wit-Rusland, Polen, Oekraïne, Finland, Armenië, Georgië, Moldavië en Kosovo.

Nieuw en heel bijzonder:
> Natuurreis Op zoek naar wolven in Wit-Rusland.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Rondreis Balkan Interrail

> Bekijk single reis vanaf € 1182

Interrail BalkanMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Met de rondreis maak je een tour door de tijd! Met avontuurlijke luxe en oude treinen ga je van land naar land. Zo bezoek je Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Montenegro en Hongarije. Een compleet avontuur!

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië, Montenegro, Georgië en Servië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Veel outdoor activiteitenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Slovenië met actieve groepsreizen voor jongeren, singles en alleengaanden. Je bent dus met gelijkgestemden. De 19+ en 23+ groep slapen in een hostel. Veel outdoor activiteiten tegen lage prijzen. Raften, canyoning, Hydro speed, paintball en een via ferrata.

Een tweede single reis gaat naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen.

Met de single reis naar Servië kom je in een voor Nederlanders wat onbekend vakantieland.

Met de Georgië groepsreis ga je op avontuur.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 799

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. Single reizen naar Georgië, Armenië, Montenegro en Polen maken het programma voor Oost-Europa bij Kras compleet.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 999

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsrondreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 625

Prachtige natuur in Polen, Oost-EuropaVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.

Meer over deze single reis


Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.