Single Reizen Oost-Europa en Balkan Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga op onderzoek naar deze bijzondere landen.

Bekijk ook:
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Rusland
> Single reizen Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 499

Actief in SloveniëEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online een populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep 25-39, 30-49, 35-55 en 49-69 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Slovenië heeft een prachtige natuur. Veel cultuur en volop ontspanning. Bled is één en al toerisme en waar veel te doen is. We gaan raften, fietsen, kanoën en klettersteigen. Slovenië wordt populair!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 945

Oost-Europa is andersDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland, Estland & Rusland, Wit-Rusland … Albanië, Armenië …

De fietsvakantie gaat naar de Baltische Staten.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Rondreis door de Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 1152

Met de trein door de BalkanMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Bestemmingen in Europa en naar veel verre landen. Door samen te reizen, leg je makkelijk contact en maak je vaak echte vriendschappen.

Albanië is een heel mooi land met een bijzondere geschiedenis. Vroeger een streng (Chinees!) communistisch land, nu volop bezig met haar ontwikkeling.

Bergen tot wel 2600 meter. Oude steden en een kust met de verlaten stranden. Je komt nauwelijks toeristen tegen.

Een tweede groepsreis gaat door Oost-Europa met de Interrail.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië, Montenegro, Slovenië, Georgië en Servië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Veel outdoor activiteitenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Slovenië met actieve groepsreizen voor jongeren, singles en alleengaanden. Je bent dus met gelijkgestemden. De 19+ en 23+ groep slapen in een hostel. Veel outdoor activiteiten tegen lage prijzen. Raften, canyoning, Hydro speed, paintball en een via ferrata.

Een tweede single reis gaat naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen.

Met de single reis naar Servië kom je in een voor Nederlanders wat onbekend vakantieland.

Met de Georgië groepsreis ga je op avontuur.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1148

Genieten van het uitzicht in AlbaniëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Singlereizen naar Montenegro, een mooie rondreis. We maken wandelingen en ervaren de rijke cultuur. Kloosters, kerken en ruïnes en leuke stadjes. Ook gaan we kajakken op het Skadarmeer. Overnachten doen we in kleine hotelletjes met een gastvrij ontvangst.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Roemenië

> Bekijk single reis vanaf € 699

RoemeniëOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De reisleiding zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk andere leuke mensen ontmoet. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 25 jaar tot wel 85 jaar (uniek!!). De reisthema’s zijn ook divers. Van lekker luieren op het strand tot actief bezig zijn, zoals tennissen en yoga. Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Brazilië. Crusj heeft een eigen stijl met kenmerk gemoedelijke sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn ook nog eens betaalbaar.

Roemenië heeft een bijzondere geschiedenis. We bezoeken de Byzantijnse kloosters met fresco’s. Kastelen en oude steden. In Roemenië ben je even terug in de tijd. Ezels en waterputten nog volop in gebruik.

Boekarest en Sinaia zitten ook in ons programma!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 799

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. Single reizen naar Georgië, Armenië, Montenegro en Polen maken het programma voor Oost-Europa bij Kras compleet.

Meer over deze single reis


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Montenegro

MontenegroOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. One2gether hanteert leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er zijn veel leeftijdsgroepen waaronder een speciale groep 50+ (50 tot 69 jaar). Hier vind je de groep van jouw leeftijd! Bestemmingen vooral in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

Montenegro is een betoverend land! Het gaat daar om cultuur en ontspanning. Samen een bijzonder land ontdekken in een totaal andere wereld, dat kan hier! Voor deze bestemming is een singlereis speciaal voor de 50+!!

Eveneens een goedkope singlereis voor de 50+ gaat naar Macedonië.


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 999

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsrondreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 625

Prachtige natuur in Polen, Oost-EuropaVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Groepsreis Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1248

Baltische StatenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Baobab biedt werkelijk prachtige single reizen naar veel avontuurlijke bestemmingen om de oude wereld te gaan verkennen. In Montenegro wandelen we in het Durmitor Nationaal Park en langs de kust.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Rusland
> Single reizen Tsjechië
> Single reizen Europa


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.