Oost-Europa en Balkan Single Reizen Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga samen op onderzoek naar deze andere cultuur.

Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Roemenië, Albanië, Kroatië, Istrië en Dalmatië

> Bekijk single reis vanaf € 581

Single Reizen RoemeniëOntdek de wereld met TUI Single Reizen. Ontmoet gelijkgestemden, geniet van unieke ervaringen en creëer onvergetelijke herinneringen. Jouw avontuur begint hier!

Single rondreizen naar het mooie Roemenië. Ontdek met een leuke groep singles het nog onbekende Roemenië. En Albanië? De topper van 2024 lijkt het wel. En ook goed te weten. Een groepsrondreis door de Balkan.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en BalkanDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamerindeling is zonder extra kosten.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. En nog een flink aantal Oost-Europese en Balkan landen w.o. Polen, zie hierboven.

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Baltische Staten en Praag

> Bekijk single reis vanaf € 884

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

De eerste Oost-Europa single reis gaat naar Estland, Letland en Litouwen. Met andere singles voelen wij de geschiedenis van deze landen. We bezoeken Tallinn, Vilnius en Riga. We laten ons leiden door een bekwame gids.

De tweede Oost-Europa reis gaat naar Praag, bus of vliegen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 1249

Single Rondreizen door Oost-EuropaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Met de vele singlereizen door Oost-Europa kan je met Shoestring letterlijk alle kanten op. Machtige rondreizen door Armenië, Bosnië, Georgië, Montenegro, Noord-Macedonië, Polen, Slovenië, Slowakije en natuurlijk het populaire Kroatië.

Het doornemen van de reizen is al pret!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Groepsreizen door Oost-EuropaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Koning Aap biedt veel reizen naar Oost-Europa en het voormalig Yugoslavië. Stuk voor stuk even bijzonder, andere routes, andere programma’s.

Bestemmingen voor groepsreizen zijn Albanië, Armenië, Azerbaijan, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Georgië, Letland, Litouwen, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Polen en Roemenië.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Meezeilen en Zeilcursus vanuit Sukosan in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1168

Meezeilen en Zeilcursus vanuit SukosanZeilvakantie meezeilen en leren zeilen. 70% van de zeilers is single of alleengaande. Leeftijd tussen 20 en 60 jaar. Bestemmingen Griekenland en Kroatië. En ons eigen Nederland. Heel leuk is de zeilcursus in Almere voor jachtzeilen, diploma CWO 1 en 2.

Met zeven andere deelnemers zeil je van haven naar haven, op zoek naar baaien on te snorkelen en leuke terrasjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond gaan we ergens goed eten.

Vertrekhaven is Sukosan.

Meer over deze single reis


Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.