Oost-Europa en Balkan Single Reizen Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga samen op onderzoek naar deze andere cultuur.

Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Kerstvakantie naar Krakau in Polen (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 339

Single Kerstvakantie naar Krakau in Polen (Corona Proof !)Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Krakau is met de Kerst een sprookje, zeker met wat sneeuw erbij. Prachtige stad om wat te slenteren. Kerkklokken en een magisch sfeer!

Ons hotel is een 19e-eeuws bouwwerk vlakbij het centrum.

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Roemenië en Baltische Staten

> Bekijk single reis vanaf € 643

Single Reizen Baltische Staten en RoemeniëTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We gaan het echte Roemenië ontdekken. Bewogen geschiedenis, kerken en burchten, middeleeuwse steden. Graaf Dracula al gezien? Boekarest als Parijs. Rondreis met Nederlands talige gids.

Ook voor Oost-Europa kan je een single rondreis boeken door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en BalkanDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De werkelijkheid is dat de reizen in de buurt van Rusland voorlopig niet doorgaan.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. Rusland en nog een flink aantal Oost-Europese en Balkan landen, zie hierboven.

De minder geboekte bestemmingen voor rondreizen en wandel- en fietsvakanties van Djoser zijn Wit-Rusland, Polen, Oekraïne, Finland, Armenië, Georgië, Moldavië en Kosovo.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 899

SlovenieSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we raften, bellyak, canyoning en paintball. Natuurlijk gaan we ook de bergen in om prachtige wandelingen te maken. We verblijven op de camping of hostel. Onze reisleider spreekt Nederlands. En we hebben een eigen bus.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreizen Albanië, Bulgarije en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1249

Single Rondreizen Albanië, Bulgarije en MontenegroGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de Sawadee Singlereizen kan je 3 Oost-Europese balkanlanden gaan bezoeken, Albanië, Bulgarije en Montenegro. Kernwoord voor deze reizen is AVONTUUR! Waan je in het midden van de vorige eeuw. Zonder massa toerisme. Dus NU DOEN!

Meer over deze single reis


anwb logo

Met ANWB Single Reizen naar Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1799

singlesOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

We gaan Kroatië bekijken van zuid tot noord. We bezoeken steden en dorpjes en de parken als Plitvice en Krka met de watervallen. We eten zoals de Kroaten. Eilanden en stranden. Kajakken op de Cetina. Split en Dubrovnik bezoek je ook.

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Baltische Staten en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 949

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

De eerste single reis gaat naar Krakau in Polen. We verblijven in Hotel Wyspianski in het oude centrum van Krakau.

De tweede Oost-Europa single reis gaat naar Estland, Letland en Litouwen. Met andere singles voelen wij de geschiedenis van deze landen. We bezoeken Tallinn, Vilnius en Riga. We laten ons leiden door een bekwame gids.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Wandelvakanties en vogelreis voor Singles naar Albanië, Bulgarije, Hongarije, Kroatië, Polen, Roemenië, Georgië, Servië en Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 1045

Wandel- en vogelvakanties voor Singles naar Roemenië, Georgië, Servië, Slowakije en PolenSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in Georgië, een mooi en woest land in de Kaukasus. Single vakanties naar Servië, Slowakije en Polen. Daar kan je ook deelnemen aan een single vogelreis naar de Biebrza moerassen en bos van Bialowieza. Single wandelvakanties te over naar Oost-Europa.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Rondreizen door Oost-EuropaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Met de vele singlereizen door Oost-Europa kan je met Shoestring letterlijk alle kanten op. Machtige rondreizen door Armenië, Bosnië, Georgië, Montenegro, Noord-Macedonië, Polen, Slovenië, Slowakije en natuurlijk het populaire Kroatië.

Het doornemen van de reizen is al pret!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 995

Groepsreizen door Oost-EuropaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Koning Aap biedt veel reizen naar Oost-Europa en het voormalig Yugoslavië. Stuk voor stuk even bijzonder, andere routes, andere programma’s.

Bestemmingen voor groepsreizen zijn Albanië, Armenië, Azerbaijan, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Georgië, Letland, Litouwen, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Polen, Roemenië en Rusland.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Meezeilen en Zeilcursus vanuit Sukosan, Split en Pula in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 745

Meezeilen en Zeilcursus vanuit Sukosan, Split en PulaZeilvakantie meezeilen en leren zeilen. 70% van de zeilers is single of alleengaande. Leeftijd tussen 20 en 60 jaar. Bestemmingen Griekenland, Kroatië, Denemarken en Martinique in de Caribbean. Heel leuk is de zeilcursus in Almere voor jachtzeilen, diploma CWO 1 en 2.

Met zeven andere deelnemers zeil je van haven naar haven, op zoek naar baaien on te snorkelen en leuke terrasjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond gaan we ergens goed eten.

Vertrekhavens zijn Sukosan, Split en Pula. De laatste vertrekhaven is voor een zeiltocht van Pula naar Venetië en weer terug.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Oost-Europa samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 30

oost-europa singlereizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Je kunt gebruik maken van de reisspecialist van Yourway2go om het optimum uit jouw vakantie te halen. De landen in Oost-Europa waar je een rondreis voor kunt ontwerpen zijn: Armenië, Estland, Finland, Georgië, Letland, Litouwen en Polen.

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Oost-Europa.

Meer over deze single reis


Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.