Oost-Europa en Balkan Single Reizen Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga samen op onderzoek naar deze andere cultuur.

Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Kerstvakantie naar Krakau in Polen (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 629

Single Kerstvakantie naar Krakau in Polen (Corona Proof !)Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Krakau is met de Kerst een sprookje, zeker met wat sneeuw erbij. Prachtige stad om wat te slenteren. Kerkklokken en een magisch sfeer!

Ons hotel is een 19e-eeuws bouwwerk vlakbij het centrum.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 945

Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en BalkanDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. Rusland en nog een flink aantal Oost-Europese en Balkan landen, zie hierboven.

De minder geboekte bestemmingen voor rondreizen en wandel- en fietsvakanties van Djoser zijn Wit-Rusland, Polen, Oekraïne, Finland, Armenië, Georgië, Moldavië en Kosovo.

Nieuw en heel bijzonder:
> Natuurreis Op zoek naar wolven in Wit-Rusland.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro, Polen en Roemenië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro, Polen en RoemeniëKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. Single reizen naar Georgië, Armenië, Montenegro, Polen en Roemenië maken het programma voor Oost-Europa bij Kras compleet.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië, Montenegro en Servië

> Bekijk single reis vanaf € 799

oost-europa-4-vrij-gebruik-unsplashSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Slovenië met actieve groepsreizen voor jongeren, singles en alleengaanden. Je bent dus met gelijkgestemden. De 19+ en 23+ groep slapen in een hostel. Veel outdoor activiteiten tegen lage prijzen. Raften, canyoning, hydro speed, paintball en een via ferrata.

Een tweede single reis gaat naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen.

Met de single reis naar Servië kom je in een voor Nederlanders wat onbekend vakantieland.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single Rondreizen door Oost-EuropaSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Met de vele singlereizen door Oost-Europa kan je met Shoestring letterlijk alle kanten op. Machtige rondreizen door Armenië, Bosnië, Georgië, Hongarije, Montenegro, Noord-Macedonië, Polen, Slovenië, Slowakije en natuurlijk het populaire Kroatië.

Het doornemen van de reizen is al pret!!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreizen Albanië, Bulgarije en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Rondreizen Albanië, Bulgarije en MontenegroGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de Sawadee Singlereizen kan je 3 Oost-Europese balkanlanden gaan bezoeken, Albanië, Bulgarije en Montenegro. Kernwoord voor deze reizen is AVONTUUR! Waan je in het midden van de vorige eeuw. Zonder massa toerisme. Dus NU DOEN!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 719

Groepsreizen door Oost-EuropaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Koning Aap biedt veel reizen naar Oost-Europa en het voormalig Yugoslavië. Stuk voor stuk even bijzonder, andere routes, andere programma’s.

Bestemmingen voor groepsreizen zijn Albanië, Armenië, Azerbaijan, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Georgië, Letland, Litouwen, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Polen, Roemenië en Rusland.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 730

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en TsjechiëSingle reizen van Aktiva Tours zijn populair en betaalbaar! De reizen zijn ingedeeld naar moeilijkheidsgraad. Bestemmingen Europa en Marokko.

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.

van Jans:
De wandelvakantie naar Polen was afwisselend en heel leuk. Gastvrije en rustige overnachtingsplekken. Heerlijk Pools gegeten.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandel- en vogelvakanties voor Singles naar Roemenië, Georgië, Servië, Slowakije en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 1029

Wandel- en vogelvakanties voor Singles naar Roemenië, Georgië, Servië, Slowakije en PolenActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in Georgië, een mooi en woest land in de Kaukasus. Single vakanties naar Servië, Slowakije en Polen. Daar kan je ook deelnemen aan een single vogelreis naar de Biebrza moerassen en bos van Bialowieza.

Meer over deze single reis


Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.