Oost-Europa en Balkan Single Reizen Een wondere wereld

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar (nog) onbekende landen in Oost-Europa en de Balkan. Litouwen, Letland, Albanië, Slovenië, Montenegro, Polen, Roemenië. Wit-Rusland, Georgië en Armenië. Ga samen op onderzoek naar deze andere cultuur.

Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Estland en Finland

> Bekijk single reis vanaf € 649

Single Reizen Baltische StatenPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Single rondreizen naar het mooie Tallinn in Estland, vlakbij Helsinki in Finland. We gaan wandelen de historische centra van deze zo mooie steden. Eten in trendy restaurants. In Helsinki voel je het Scandinavië en Rusland. Een mooie combinatie!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en Balkan

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Rondreizen en Fietsvakanties naar Oost-Europa en BalkanDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Bestemmingen naar Oost-Europese landen zijn Litouwen, Letland en Estland. En nog een flink aantal Oost-Europese en Balkan landen w.o. Polen, zie hierboven.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 999

SlovenieSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-25 en 24-32 jaar. Excursies zijn altijd inclusief. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we landen uit het voorheen Oost-Europa bezoeken. De Balkan, Bulgarije, Kroatië en Slovenië. We kunnen er veel gaan doen zoals raften, bellyak en canyoning. Bergen zien en prachtige wandelingen maken.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreizen Georgië, Albanië, Bulgarije en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Single Rondreizen Albanië, Bulgarije en MontenegroGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de Sawadee Singlereizen kan je 4 Oost-Europese Balkan landen gaan bezoeken, Georgië, Albanië, Bulgarije en Montenegro. Kernwoord voor deze reizen is AVONTUUR! Waan je in het midden van de vorige eeuw. Zonder massa toerisme. Dus NU DOEN!

Meer over deze single reis


anwb logo

Met ANWB Single Reizen naar Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1799

singlesOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

We gaan Kroatië bekijken van zuid tot noord. We bezoeken steden en dorpjes en de parken als Plitvice en Krka met de watervallen. We eten zoals de Kroaten. Eilanden en stranden. Kajakken op de Cetina. Split en Dubrovnik bezoek je ook.

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Baltische Staten en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 1149

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

De eerste single reis gaat naar Krakau in Polen. We verblijven in Hotel Wyspianski in het oude centrum van Krakau.

De tweede Oost-Europa single reis gaat naar Estland, Letland en Litouwen. Met andere singles voelen wij de geschiedenis van deze landen. We bezoeken Tallinn, Vilnius en Riga. We laten ons leiden door een bekwame gids.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 1249

Single Rondreizen door Oost-EuropaSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Met de vele singlereizen door Oost-Europa kan je met Shoestring letterlijk alle kanten op. Machtige rondreizen door Armenië, Bosnië, Georgië, Montenegro, Noord-Macedonië, Polen, Slovenië, Slowakije en natuurlijk het populaire Kroatië.

Het doornemen van de reizen is al pret!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen door Oost-Europa

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Groepsreizen door Oost-EuropaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Koning Aap biedt veel reizen naar Oost-Europa en het voormalig Yugoslavië. Stuk voor stuk even bijzonder, andere routes, andere programma’s.

Bestemmingen voor groepsreizen zijn Albanië, Armenië, Azerbaijan, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Georgië, Letland, Litouwen, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Polen en Roemenië.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Meezeilen en Zeilcursus vanuit Sukosan in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1168

Meezeilen en Zeilcursus vanuit SukosanZeilvakantie meezeilen en leren zeilen. 70% van de zeilers is single of alleengaande. Leeftijd tussen 20 en 60 jaar. Bestemmingen Griekenland en Kroatië. En ons eigen Nederland. Heel leuk is de zeilcursus in Almere voor jachtzeilen, diploma CWO 1 en 2.

Met zeven andere deelnemers zeil je van haven naar haven, op zoek naar baaien on te snorkelen en leuke terrasjes. De hele dag samen actief bezig zijn. Samen genieten van zon, zee en wind. In de avond gaan we ergens goed eten.

Vertrekhaven is Sukosan.

Meer over deze single reis


Veel Single Reizen naar Oost-Europese en Balkan landen hebben een eigen page:
> Single reizen naar Albanië
> Single reizen naar Armenië
> Single reizen naar Baltische Staten
> Single reizen naar Bosnië en Herzegovina
> Single reizen Bulgarije
> Single reizen Hongarije
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Noord-Macedonië
> Single reizen naar Montenegro
> Single reizen Rusland
> Single reizen naar Slovenië
> Single reizen naar Tsjechië


Informatie over Oost-Europa en Balkan

> Topografie Oost-Europa
> Stichting Oost-Europa
> Klimaat Centraal Oost-Europa


Oost-Europa op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Otto
Otto

Wie gaat er nauw naar Armenië en Georgië? Ik dus, met Shoestring single reizen. Een ademloze single reis. Geen moment spijt gehad. Het is er nog niet toeristisch dus je ervaart het zo basic. Veel oude cultuur en een schitterende natuur. en de prijzen? Spotgoedkoop. Wel wat aan de koude kant. Als je hieraan denkt, ga er heen!!

Ton
Ton

Het was een mooie wandelreis van Aktiva Tours naar Polen. Reis met veel afwisseling naar de mooie natuurgebieden. Door het wandelen kom je gemakkelijk in aanraking met het dagelijks leven. Je ziet en leert wat van de bevolking. De verbouwde boerderij was erg leuk en de reisleiders waren enthousiast.