Single Cruise Avontuur en gezelligheid met andere singles

Single Reizen Online

Met een cruise heb je heerlijke dagen op zee. Je doet veel havens aan. Samen met andere singels erop uit en geniet van de luxe aan boord! Vaargebieden over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuid-Pacific. Ooit een zeilcruise meegemaakt? Hier vind je zo’n avontuurlijke cruise. De hele dag genieten van zee en zon.

Bekijk ook:
> Luxe single reizen
> Single reizen Curaçao
> Zeilvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Simi logo

Simi Single Cruise naar Ibiza, Mallorca, Malaga

> Bekijk single reis vanaf € 701

Single cruiseSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Cruise all-inclusive gaat naar Ibiza, Mallorca en Malaga. 20 DJ’s op Ibiza, top cruise. Feesten en genieten.

Meer over deze single reis


Cruisewinkel logo

Alleenreizenden cruises van Cruisewinkel

> Bekijk single reis vanaf € 218

Cruise voor alleenreizenden1.108 cruises speciaal voor alleenreizenden of singles. Opstapplaatsen zijn legio. Zoals een Westelijke Middellandse Zee Cruise vanuit Marseille. (Wees er een paar dagen eerder, want Marseille is enorm opgeknapt. De omgeving van de Oude Haven is alleen al een vakantie waard!)

Dan een Oost-Azië Cruise vanuit Yokohama in Japan? Bekijk hun site en zie hoe leuk en bijzonder het is om een cruise re maken.

Vaargebieden over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuid-Pacific.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Zeilcruise langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3498

ZeilcruiseReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Een bijzondere zeil cruise als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Cruise naar Noordpool

> Bekijk single reis vanaf € 27248

Exclusieve single cruise naar NoordpoolSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Voor jou: meest exclusieve cruise ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Met de helikopter naar de Noordelijke IJszee. IJsberen en walrussen. Vertrek vanaf IJsland.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Cruise in Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 879

Cruise voor singles in Turkije FOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Met andere singles en alleengaanden op deze Single Cruise lekker zonnen op het dek, leuke omgeving en gezelligheid. We maken een cruise langs de Lycische kust met een gulet. We maken een zogenaamde Blue Cruise en bezoeken Marmaris en Fethiye. Verder veel zwemmen en snorkelen.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Eilandhoppen in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 598

Cruise in KroatiëDe single reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko.

Deze reis, eilandhoppen is niet alleen voor singles. Maar wel zo bijzonder. Varen op mooie boten en fietsen in Dalmatië.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Luxe single reizen
> Single reizen Curaçao
> Zeilvakantie singles


Ervaring over cruises

> Ervaring over cruisen en tips
> Cruiseschip Ervaringen

Single Reizen Online

1
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Simone
Simone

De cruise van One2gethere in Turkije was in één woord een heerlijke avontuur. Lekker dobberen op de zee, haventjes aandoen, wijntje erbij en heel veel plezier met elkaar. Deze single reis is mij meer dan goed bevallen.