Single Cruise. Vaarvakanties met avontuur en gezelligheid.

Single Reizen Online

Met een cruise heb je heerlijke dagen op zee. Je doet veel havens aan. Samen met andere singels erop uit en geniet van de luxe aan boord! Vaargebieden over de hele wereld. Nederland met haar rivieren en meren en van Afrika tot Zuid-Pacific. Ooit een zeilcruise meegemaakt? Hier vind je zo’n avontuurlijke cruise. De hele dag met andere singles genieten van zee en zon.

Bekijk ook:
> Luxe single reizen
> Single reizen Curaçao
> Zeilvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Cruisewinkel logo

Cruise voor alleen reizende van Cruisewinkel

> Bekijk single reis vanaf € 188

Cruise voor alleen reizende1.108 cruises speciaal voor alleenreizenden of singles. Opstapplaatsen zijn legio. Zoals een Westelijke Middellandse Zee Cruise vanuit Marseille. (Wees er een paar dagen eerder, want Marseille is enorm opgeknapt. De omgeving van de Oude Haven is alleen al een vakantie waard!

Dan een Oost-Azië Cruise vanuit Yokohama in Japan? Bekijk hun site en zie hoe leuk en bijzonder het is om een cruise re maken.

Vaargebieden over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuid-Pacific.

Meer over deze single reis


Cruisewinkel logo

Rivier Cruise voor alleen reizende van Cruisewinkel

> Bekijk single reis vanaf € 427

Mooie rivier cruise door Duitsland221 riviercruises speciaal voor alleenreizenden of singles.

De bevaren rivieren zijn o.m. Rijn, Moezel, Maas en Donau. Prachtige uitzichten en veel gezelligheid op de boot en op de kant.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Single Cruise, eilandhoppen in Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1356

Cruise voor singles in GriekenlandSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we een cruise maken langs eilanden. We genieten van de eeuwige zon, helder water op het grote zonnedek van onze cruis boot. En natuurlijk veel zwemmen en relaxen.

We starten in Split.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Zeilvakantie langs Noorse kust en naar Spitsbergen

> Bekijk single reis vanaf € 3599

Groepsreizen langs Noorse kust en naar SpitsbergenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Een bijzondere zeilvakantie als een echte expeditie. We maken excursies en we wandelen veel. Het is een prima schip waar je volop comfort hebt. Nederlands en Duits gezelschap.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Cruises met gelijkgestemden

> Bekijk single reis vanaf € 749

single cruiseChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Heuse cruises voor gelijkgestemden naar veel mooie plaatsen in Nederland en Duitsland. In Duitsland bevaren we de mooie Moezel en Rijn. In Nederland maken we een tocht over het IJsselmeer en doen zelfs Texel aan.

Laat je heerlijk verwennen op deze vaarvakanties.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Luxe single reizen
> Single reizen Curaçao
> Zeilvakantie singles


Ervaring over cruises

> Ervaring over cruisen en tips
> Cruiseschip Ervaringen

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Simone
Simone

De cruise van One2gethere in Turkije was in één woord een heerlijke avontuur. Lekker dobberen op de zee, haventjes aandoen, wijntje erbij en heel veel plezier met elkaar. Deze single reis is mij meer dan goed bevallen.