Single Reizen naar Ecuador en Galapagos eilanden. Natuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Ecuador. Land van de Inca ruïne, Amazonegebied, Andesgebergte en (actieve) vulkanen. In Ecuador vind je de beroemde warmwaterbronnen. Waarom is dit land zo populair bij de ecotoeristen? Het is de overweldigende natuur van het land en op de Galapagos eilanden.

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Ecuador en Galapagos

> Bekijk single reis vanaf € 2795

Avontuurlijke Rondreis Ecuador en GalapagosDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Ecuador heeft een tropisch en hooggebergte klimaat, dat zie je overal, van de Andes tot de stranden. De cultuur is van de indianen. We gaan naar Quito, Otavalo en Cuenca en de Galapagos eilanden. We vliegen met de KLM.

Een tweede rondreis gaat door Peru, Ecuador en Galapagos.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 2583

EcuadorShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

We gaan naar de wondere wereld van het kleine Ecuador. In de Andes en met zulke mooie landschappen. Imponerende vulkanen, bergmeren en watervallen. Je voelt er de koloniale tijd. We zien je terug op de markten in de dorpjes.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 2791

ANWB Single Reizen EcuadorOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Voor velen is Ecuador nog onbekend en daarmee is het een avontuurlijke ontdekking van een andere wereld. We wandelen over indianenmarkten en trekken door de jungle. Samen met andere singles geniet je op het mooie strand. We ontdekken vulkanen en het regenwoud. Koloniale steden bezoek maakt deze single reis compleet.

Onze reisleider spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Galapagos eilanden

> Bekijk single reis vanaf € 6999

Singlereizen Galapagos eilandenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlereis naar de natuur van de Galapagos eilanden. We gaan met een comfortabele boot. Mogelijkheid om tussen de zeeleeuwen te snorkelen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsrondreizen naar Ecuador, Peru, Bolivia en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 7345

Ecuador rondreisKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan het ontdekken: De Andes door Ecuador, Peru, Bolivia en Chili. Met jungle, bergen en vulkanen. De natuur is heel bijzonder. We ontmoeten de indígena volkeren met hun nog herkenbare cultuur.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreis en een special in Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 423

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreis en een special in Ecuador5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De taalreis gaat naar Quito, hoofdstad van Ecuador. Gelegen in een dal, omgeven met besneeuwde bergen van de Andes. Er zijn natuur, cultuur- en sociale projecten. Projecten als opvang van straatkinderen en gezondheidsprojecten en de special het museumproject. Diverse wildlife projecten.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Ecuador

Hoofdstad: > Quito
Inwoners: ca. 17 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Amerikaanse dollar
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ecuador op Google Maps


Single Reizen Online