Single Reizen naar Ecuador en Galapagos eilanden

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Ecuador. Land van de Inca ruïne, Amazonegebied, Andesgebergte en (actieve) vulkanen. In Ecuador vind je de beroemde warmwaterbronnen. Waarom is dit land zo populair bij de ecotoeristen? Het is de overweldigende natuur van het land en op de Galapagos eilanden.

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Ecuador en Galapagos

> Bekijk single reis vanaf € 2495

Avontuurlijke Rondreis Ecuador en GalapagosDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Ecuador heeft een tropisch en hooggebergte klimaat, dat zie je overal, van de Andes tot de stranden. De cultuur is van de indianen. We gaan naar Quito, Otavalo en Cuenca en de Galapagos eilanden. We vliegen met de KLM.

Een tweede rondreis gaat door Peru, Ecuador en Galapagos.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 2057

Single Groepsreizen naar EcuadorShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We gaan met andere singles en alleengaanden naar het afwisselend Ecuador, land in de Andes. Je kunt dan ook de Galápagos eilanden bezoeken. We zien vulkanen en indianen. De tijd staat daar even stil. Je ervaart de hoogteverschillen in de Andes en we maken een wandeling door het oerwoud van de Amazone.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Galapagos eilanden

> Bekijk single reis vanaf € 6099

Singlereizen Galapagos eilandenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlereis naar de natuur van de Galapagos eilanden. We gaan met een comfortabele boot. Mogelijkheid om tussen de zeeleeuwen te snorkelen.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 2149

ANWB Single Reizen EcuadorOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Voor velen is Ecuador nog onbekend en daarmee is het een avontuurlijke ontdekking van een andere wereld. We wandelen over indianenmarkten en trekken door de jungle. Samen met andere singles geniet je op het mooie strand. We ontdekken vulkanen en het regenwoud. Koloniale steden bezoek maakt deze single reis compleet.

Onze reisleider spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreis en een special in Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 1170

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreis en een special in Ecuador5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De taalreis gaat naar Quito, hoofdstad van Ecuador. Gelegen in een dal, omgeven met besneeuwde bergen van de Andes. Er zijn natuur, cultuur- en sociale projecten. Projecten als opvang van straatkinderen en gezondheidsprojecten en de special het museumproject. Diverse wildlife projecten.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 895

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinië.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Ecuador

Hoofdstad: > Quito
Inwoners: ca. 17 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Amerikaanse dollar
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ecuador op Google Maps


Single Reizen Online