Single Reizen Engeland, Wales en Schotland. Veel wandelen!

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Engeland, Wales en Schotland. Naar Kent, Zuid-Engeland en White Cliffs Country. Noord Wales. Beroemde hooglanden van Schotland met haar legendes, Loch Ness en kilts. Mooie en interessante rondreizen, wandel- en fietsvakanties voor singles en alleengaanden door een prachtig landschap.

Bekijk ook:
> Single reizen Ierland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Wandelrondreizen Engeland, Wales en Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Wandelrondreizen Engeland, Wales en SchotlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je gaat met elkaar een toppertje lopen, naar het Lake District, een paradijs in Noordwest-Engeland. We vertrekken steeds vanuit Santon Bridge. > Bekijk single reis Engeland vanaf € 1295

Een prachtige landschap en de rijke historie van Wales maakt deze wandelvakantie heel bijzonder. We vliegen naar Manchester en gaan naar de bad plaats Llandudno. De wandelen naar Snowdonia, Isle of Anglesey en het eiland Lyn. > Bekijk single reis Wales vanaf € 1095

Schotland, dan denk je aan hooglanden en Loch Ness. Deze wandelreis gaat door de Western Highlands en de Great Glen Way.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 1379

SchotlandSimi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. Overgrote deel reist solo/single. Vakanties voor 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De Simi reizen zijn bijzonder!

Veel gezelligheid, ontdekken van bijzondere plekken en activiteiten. Dat is jouw Schotlandreis. Kamperen, hostel bij Edinburgh. Samen op avontuur met mini Highland Games!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 1499

SchotlandSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Schotland staat voor ruig en ongerept. We bezoeken kastelen en meren. We wandelen door de Hooglanden en varen over de lochs. In de avond drinken we Schotse Whisky. Ga mee op deze singlereis en ontdek Schotland.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Reizen Fietsen en Wandelen in Kent en Essex

> Bekijk single reis vanaf € 490

engeland-3-vrij-gebruik-pexels.jpgSingle reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Je kunt kiezen uit Wandel- en Fietsvakanties. De single reizen, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad, gaan naar landen in Europa en naar Marokko. De reizen zijn populair en betaalbaar!

Single groepsreizen fietsen naar de White Cliffs Country Kent. Meerder single wandelvakanties in de omgeving van Kent, de tuin van Engeland en wandelen door Kent Downs & Stour Valley, met zulke leuke dorpjes!

van Trudie :
Prachtige reis naar Kent. Afwisselend landschap. Slapen op de campus was heel apart. Beviel goed. Elke dag schone handdoeken hoor!!

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandel-, fiets- en vogelvakantie voor Singles naar Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 620

Wandel-, fiets- en vogelvakantie voor Singles naar EngelandActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

We gaan heerlijk wandelen in Engeland. Natuurlijk Reizen biedt een hoop single vakanties. Als voorbeeld wandelen in graafschap Essex. Populair blijft onze wandelvakantie in Kent. Er zijn ook bijzondere reizen als een vogelreis naar Northumberland en fietsvakantie in Kent.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

High School, Taalreizen en Au Pair in Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 667

High School, Taalreizen en Au Pair in EngelandDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Engeland is een goede bestemming voor Au Pair. Is Engels belangrijk voor je? De Taalreizen gaan naar de befaamde Cambridge. De Engelse High School heeft een hoog onderwijsniveau.

Ook Schotland heeft een High School. Klik hier voor meer informatie > High School Edinburgh

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 871

Single-Friendly Wellness Reizen naar EngelandSinglevriendelijke Wellness Oorden. Je hebt tijd voor jezelf, tijd voor jouw kuur en tijd voor ontspanning. Bestemmingen zijn Nederland, Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Engeland, Oostenrijk, Turkije, Marokko, India, Thailand, Bali en Sri Lanka.

Heel geschikt voor soloreiziger is Grayshott Health Spa in Surrey, Londen. Voor een korte wellness break of fitness therapie, anti-stress behandeling en gewichtsverlies behandeling.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfreizen naar Wales

> Bekijk single reis vanaf € 419

Single Golfreizen naar WalesGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Niet ver van luchthaven Cardiff heb je het 260 hectare landgoed Vale Resort. **** superior hotel, twee 18-holes championship banen en een spa. Een golf topper in Wales.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Ierland
> Single reizen Europa


Informatie over Engeland

Hoofdstad: > Londen
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Pond sterling > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Engeland op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sasja
Sasja

Wales is prachtig. De Engelse sfeer spreekt mij aan en dan is Wales je van het. een mooie bestemming. Vlucht en het vervoer daar was goed. Vind ik een belangrijk punt. Je staat daar maar. En als single wil je het goed geregeld zien. De reisleidster, Annemiek, deed het heel leuk. Ze zorgde ervoor dat iedereen zich bij de groep voelde. Aanrader

Jos M.
Jos M.

De wandelvakantie voor singles naar Kent met Kras vond ik erg geslaagd. De tochten door het Engelse landschap waren schitterend. De overnachtingen zijn niet luxe, maar daar betaal je ook niet anders voor. Was heel apart om in een klooster te overnachten. Nette en behulpzame mensen. Er hing zo’n speciale rust. En het was er schoon, want daar let ik altijd op. Bedden waren ook goed. Prima ontbijt. En in de avond aten we in een pub. Aanrader!!

z.
z.

Ben met Djoser naar Wales geweest. Een mooie wandelvakantie. Landschap is prachtig zo met die heuvels. Het is Wales, maar voor mij net zo goed Engeland. De wandelingen waren steeds weer anders. Echt te gek.
De mensen waren leuk en het hotel was prima. Ik ga zo weer!