Single Reizen Engeland. Busreizen en actieve reizen.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Engeland. Wandel- en fietsvakantie naar Kent, busreis naar Zuid-Engeland. Groepsreizen White Cliffs Country.

Bekijk ook:
> Single reizen Ierland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reizen Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 475

De CotswoldsKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Wandel- en fietsvakantie naar Kent, single busreis naar Zuid-Engeland en Cotswolds, als een sprookjesboek! Veel mooie single reizen naar Engeland.

Ik vond de wandelvakantie een succes. Het Engelse landschap is echt heel mooi. De hotels zijn eenvoudig en daar is de prijs ook naar …


Djoser logo

Djoser Wandelvakantie naar Wales

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Wandelvakantie naar WalesDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Een prachtige landschap en de rijke historie van Wales maakt deze wandelvakantie heel bijzonder. We vliegen naar Manchester en gaan naar het badplaatsje Llandudno. De wandelen naar Snowdonia, Isle of Anglesey en het eiland Lyn.


Aktiva Tours logo

Single reizen fietsen en wandelen van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 555

Aktieve singlesVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Groepsreizen fietsen naar White Cliffs Country Kent. Omgeving van Kent, de tuin van Engeland en wandelen door Kent Downs & Stour Valley, met zulke leuke dorpjes.


Bekijk ook:
> Single reizen Ierland
> Single reizen Europa


Informatie over Engeland

Hoofdstad: > Londen
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Pond sterling > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Engeland op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Engeland. Busreizen en actieve reizen.

 1. Sasja Bericht auteur

  Wales is prachtig. De Engelse sfeer spreekt mij aan en dan is Wales je van het. een mooie bestemming. Vlucht en het vervoer daar was goed. Vind ik een belangrijk punt. Je staat daar maar. En als single wil je het goed geregeld zien. De reisleidster, Annemiek, deed het heel leuk. Ze zorgde ervoor dat iedereen zich bij de groep voelde. Aanrader

 2. Jos M.

  De wandelvakantie voor singles naar Kent met Kras vond ik erg geslaagd. De tochten door het Engelse landschap waren schitterend. De overnachtingen zijn niet luxe, maar daar betaal je ook niet anders voor. Was heel apart om in een klooster te overnachten. Nette en behulpzame mensen. Er hing zo’n speciale rust. En het was er schoon, want daar let ik altijd op. Bedden waren ook goed. Prima ontbijt. En in de avond aten we in een pub. Aanrader!!

 3. z.

  Ben met Djoser naar Wales geweest. Een mooie wandelvakantie. Landschap is prachtig zo met die heuvels. Het is Wales, maar voor mij net zo goed Engeland. De wandelingen waren steeds weer anders. Echt te gek.
  De mensen waren leuk en het hotel was prima. Ik ga zo weer!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.