Single Reizen Engeland, Wales en Schotland. Veel wandelen!

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Engeland, Wales en Schotland. Naar Kent, Zuid-Engeland en White Cliffs Country. Noord Wales. Beroemde hooglanden van Schotland met haar legendes, Loch Ness en kilts. Mooie en interessante rondreizen, wandel- en fietsvakanties voor singles en alleengaanden door een prachtig landschap.

Bekijk ook:
> Single reizen Ierland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 1227

SchotlandTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Schotland is een inspiratiebron. We zien en beleven kastelen, golvend landschap, grote binnen meren. We doen ook een festival aan. Ga jij ook op zoek naar het monster van Loch Ness? Luister naar de muziek van doedelzakken. Wandelen in de Glen Coe. Ga ook mee naar het bijzondere Schotland.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Wandelrondreizen Engeland, Wales en Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Wandelrondreizen Engeland, Wales en SchotlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Je gaat met elkaar een toppertje lopen, naar het Lake District, een paradijs in Noordwest-Engeland. We vertrekken vanuit Santon Bridge. > Bekijk single reis Engeland vanaf € 1395

Een prachtige landschap en de rijke historie van Wales maakt deze wandelvakantie heel bijzonder. We vliegen naar Manchester en gaan naar de bad plaats Llandudno. De wandelen naar Snowdonia, Isle of Anglesey en het eiland Lyn. > Bekijk single reis Wales vanaf € 1395

Schotland, dan denk je aan hooglanden en Loch Ness. Deze wandelreis gaat door de Western Highlands en de Great Glen Way.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 3049

SchotlandGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Een afwisselende singlereis door Schotland met mooie wandelingen voor veel natuur en cultuur. Onze hotels zijn luxe. We rijzen met onze (mini)bus. Het is een pakketreis dus we vetrekken samen vanaf Amsterdam.

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Schotland

> Bekijk single reis vanaf € 839

single busreizen schotlandOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

Deze single reis laat je het echte Schotland zien. Ruig, mooi, stilte. We gaan per boot Loch Katrine en Firth bevaren. The Trossachs NP bezoeken. Een hoogtepunt is Ediburgh met een gids.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties naar Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 845

Wandel-, fiets- en vogelvakantie voor Singles naar EngelandSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika.

We gaan heerlijk wandelen in Engeland in Kent. We lopen door de graafschappen Surrey, Sussex en Kent. De single wandelreis volgt de Stour tot de monding in de Strait of Dover. Het gebied is bekend om haar schoonheid.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

High School, Taalreizen en Au Pair in Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 395

High School, Taalreizen en Au Pair in EngelandDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Engeland is een goede bestemming voor Au Pair. Is Engels belangrijk voor je? De Taalreizen gaan naar de befaamde Cambridge. De Engelse High School heeft een hoog onderwijsniveau.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Reizen met Gelijkgestemden naar Engeland

> Bekijk single reis vanaf € 1119

engeland christelijke reizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt een ruim aanbod reizen voor vakanties in eigen sfeer. Vakantiebestemmingen zijn Nederland, Europa en Midden-Oosten. Wandelen, fietsen, cruises, excursies naar Bijbelse locaties? Alleengaanden sluiten snel aan.

De prachtige rondrit gaat per bus door het hart van Engeland. Naar een oh zo mooie streek, de Cotswolds.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Ierland
> Single reizen Europa


Informatie over Engeland

Hoofdstad: > Londen
Inwoners: ca. 53 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Pond sterling > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Engeland op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
Veronica

Hallo isber ook een Engeland reis met bezoek aan Highcleare castel

Sasja
Sasja

Wales is prachtig. De Engelse sfeer spreekt mij aan en dan is Wales je van het. een mooie bestemming. Vlucht en het vervoer daar was goed. Vind ik een belangrijk punt. Je staat daar maar. En als single wil je het goed geregeld zien. De reisleidster, Annemiek, deed het heel leuk. Ze zorgde ervoor dat iedereen zich bij de groep voelde. Aanrader

Jos M.
Jos M.

De wandelvakantie voor singles naar Kent met Kras vond ik erg geslaagd. De tochten door het Engelse landschap waren schitterend. De overnachtingen zijn niet luxe, maar daar betaal je ook niet anders voor. Was heel apart om in een klooster te overnachten. Nette en behulpzame mensen. Er hing zo’n speciale rust. En het was er schoon, want daar let ik altijd op. Bedden waren ook goed. Prima ontbijt. En in de avond aten we in een pub. Aanrader!!

z.
z.

Ben met Djoser naar Wales geweest. Een mooie wandelvakantie. Landschap is prachtig zo met die heuvels. Het is Wales, maar voor mij net zo goed Engeland. De wandelingen waren steeds weer anders. Echt te gek.
De mensen waren leuk en het hotel was prima. Ik ga zo weer!