Single Reizen Hongarije steeds meer in de belangstelling

Single Reizen Online

Waarom Hongarije? Geweldige feestlocaties aan het Balatonmeer, prachtige natuur, bezoeken van de mooie hoofdstad Boedapest en … Hongarije is goedkoop.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen naar Boedapest in Hongarije

> Bekijk single reis vanaf € 879

Singlereis naar BoedapestEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online een populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep 25-39, 30-49, 35-55 en 49-69 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Boeda ligt aan de ene kant van de Donau en Pest aan de andere, dus Boedapest! Er is veel te zien en in Boedapest is het goed uitgaan.

Ons hotel is het Novotel Budapest City **** met fitness, hammam, sauna en zwembad. Gratis WiFi.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Centraal Europa

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Groepsreis HongarijeDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Onze Rondreis Centraal Europa gaat naar Polen, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Moldavië & Oekraïne.

In Hongarije met haar eeuwenoude cultuur, ontdek je de hoogtepunten van het land. In Hongarije bezoeken we de hoofdstad Boedapest.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Stedentrip voor Singels naar Boedapest

> Bekijk single reis vanaf € 579

Stedentrip voor singles nar Boedapest in HongarijeKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

We hebben een hotel in het centrum. Je loopt zo naar de terrasjes. We gaan met elkaar de parel aan de Donau ontdekken. Veel gezelligheid en cultuur. Onze reisleiding spreekt Nederlands. En je hebt volop de tijd om wat rond te neuzen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Stedentrip Boedapest en Bratislava

> Bekijk single reis vanaf € 699

Hongarije Stedentrip Boedapest en BratislavaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We vertrekken met de trein vanuit Boedapest en gaan daarna naar Bratislava, de hoofdstad van Slowakije. Samen met andere singles en alleengaanden 5 dagen eruit! Steden die steeds meer in de belangstelling komen en beide een eigen sfeer hebben. En wel allebei aan de Donau liggen! Terrasjes, badhuizen, fietsen, wandelen … met je reisleider kan dat allemaal.

Meer over deze single reis


Jongerenreizen Hongarije

Feest in HongarijeGoedkoop en veel feest! De beste feestbestemmingen van Europa met kroegentochten en clubtours!

Aan het Balatonmeer ligt een super bestemming: Siófok met mooie appartementen. Je kijkt je ogen uit in de vele bars en discotheken. Siófok is één groot feest.

Het lijkt wel of je daar alles kunt doen. De prijzen zijn zo laag dat je met recht kunt zeggen dat thuis blijven duurder is. Dus waarom niet meegaan? Het zijn jongerenreizen, maar de deelnemers zijn overwegend single. Je kunt onze reis dus ook scharen onder de titel Single Vakanties.

De bars La Siësta en Spaghettihaus zijn bars waar alles gebeurt. En in de avond gaan we naar discotheek The Palace. En alles is helemaal Hollands in onze huisbar Aqua.

Voor een betaalbare vakantie moet je daar zijn!

Momenteel zijn er helaas geen jongerenreizen naar Hongarije.

Bekijk de andere jongerenreizen:
> Jongerenreizen, Jongerenvakantie 15+


Mambo logo

Balkan Interrail door Hongarije

> Bekijk single reis vanaf

Balkan Interrail door HongarijeMambo is een echte jongeren actieve reizen Touroperator. De reizen zijn naar leeftijd ingedeeld. 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Veel boeken alleen, singles en alleengaanden. Bestemmingen Europa en verre landen. Je legt gemakkelijk contact en vaak ontstaan er vriendschappen.

Met de rondreis maak je een tour door de tijd! Met avontuurlijke luxe en oude treinen ga je van land naar land. Zo bezoek je Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Montenegro en Hongarije. Een compleet avontuur!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Goedkope single reizen
> Single reizen Europa


Informatie over Hongarije

Hoofdstad: > Boedapest
Inwoners: ca. 9 miljoen
Taal: Hongaars
Valuta: Hongaarse forint > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Hongarije op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Theo
Theo

De singlevakantie was top! Was goed geregeld, prima hotel en reisleider deed het leuk. De groep singles waarmee we waren bepalen ook hoe de vakantie is. Heel leuk en goed vermaakt!
Verder kan ik er niet over hebben.

Age
Age

Super goed met Peter Langhout. Hotel goed en een fijne chaufeur. Een pracht kerel. Hij deed alles voor ons. En dat heb je nodig als single. Leuke groep mensen ook. We wandelden veel met elkaar en dat geeft toch iets extra’s.

Nog bedankt voor de heerlijke vakantie

Arwin K.
Arwin K.

Ik heb een busreis van Peter Langhout gemaakt naar Hongarije. Naar het Balatonmeer om precies te zijn. Onze chauffeur heette Johan en hij deed het meer dan goed. Leuke vent, niets was te veel. Het Balatonmeer was voor mij nieuw. Het is een schitterend meer met schoon en helder water. Je kunt er goed eten. Mooie natuur, het kon niet op. Op de terugweg kwamen we vast te zitten in de vluchtelingenstroom. We konden ons hotel in Duitsland daarom niet halen. Peter Langhout regelde voor ons een ander hotel in Oostenrijk. Ik heb al veel gereisd, maar ga zo weer… Lees verder »