Single Reizen Hongarije steeds meer in de belangstelling

Single Reizen Online

Waarom Hongarije? Geweldige feestlocaties aan het Balatonmeer, prachtige natuur, bezoeken van de mooie hoofdstad Boedapest en … Hongarije is goedkoop.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Hongarije

> Bekijk single reis vanaf € 1925

Groepsreis HongarijeDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Hongarije met haar eeuwenoude cultuur. Ontdek de hoogtepunten. In Hongarije bezoeken we de hoofdstad Boedapest. Het bezoeken van Hongarije is onderdeel van een prachtige rondreis door Oost-Europa.


Jongerenreizen Hongarije

Feest in HongarijeGoedkoop en veel feest! De beste feestbestemmingen van Europa met kroegentochten en clubtours!

Aan het Balatonmeer ligt een super bestemming: Siófok met mooie appartementen. Je kijkt je ogen uit in de vele bars en discotheken. Siófok is één groot feest.

Het lijkt wel of je daar alles kunt doen. De prijzen zijn zo laag dat je met recht kunt zeggen dat thuis blijven duurder is. Dus waarom niet meegaan? Het zijn jongerenreizen, maar de deelnemers zijn overwegend single. Je kunt onze reis dus ook scharen onder de titel Single Vakanties.

De bars La Siësta en Spaghettihaus zijn bars waar alles gebeurt. En in de avond gaan we naar discotheek The Palace. En alles is helemaal Hollands in onze huisbar Aqua.

Voor een betaalbare vakantie moet je daar zijn!

Momenteel zijn er helaas geen jongerenreizen naar Hongarije.

Bekijk de andere jongerenreizen:
> Jongerenreizen, Jongerenvakantie 15+


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Goedkope single reizen
> Single reizen Europa


Informatie over Hongarije

Hoofdstad: > Boedapest
Inwoners: ca. 9 miljoen
Taal: Hongaars
Valuta: Hongaarse forint > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Hongarije op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Hongarije steeds meer in de belangstelling

  1. Arwin K.

    Ik heb een busreis van Peter Langhout gemaakt naar Hongarije. Naar het Balatonmeer om precies te zijn. Onze chauffeur heette Johan en hij deed het meer dan goed. Leuke vent, niets was te veel. Het Balatonmeer was voor mij nieuw. Het is een schitterend meer met schoon en helder water. Je kunt er goed eten. Mooie natuur, het kon niet op. Op de terugweg kwamen we vast te zitten in de vluchtelingenstroom. We konden ons hotel in Duitsland daarom niet halen. Peter Langhout regelde voor ons een ander hotel in Oostenrijk. Ik heb al veel gereisd, maar ga zo weer met hen naar een volgende bestemming.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.