Single Reizen Hongarije steeds meer in de belangstelling

Single Reizen Online

Waarom Hongarije? Geweldige feest locatie Siófok aan het Balatonmeer, prachtige natuur, bezoek de mooie hoofdstad Boedapest. Ga wandelen met andere singles in Somogy. En … Hongarije is goedkoop.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Jongerenreizen
> Reistips voor goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties Hongarije

> Bekijk single reis vanaf € 1295

hongarije singlereizenSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? Met deze vakantie wandel je over heuvels, door bossen en je gaat genieten van de vergezichten. We wandelen in Somogy bij het Balatonmeer.

Meer over deze single reis


Jongerenreizen Hongarije

Jongerenreizen HongarijeGoedkoop en veel feest! De beste feestbestemmingen van Europa met kroegentochten en clubtours!

Aan het Balatonmeer ligt een super bestemming: Siófok met mooie appartementen. Je kijkt je ogen uit in de vele bars en discotheken. Siófok is één groot feest.

Het lijkt wel of je daar alles kunt doen. De prijzen zijn zo laag dat je met recht kunt zeggen dat thuis blijven duurder is. Dus waarom niet meegaan? Het zijn jongerenreizen, maar de deelnemers zijn overwegend single. Je kunt onze reis dus ook scharen onder de titel Single Vakanties.

De bars La Siësta en Spaghettihaus zijn bars waar alles gebeurt. En in de avond gaan we naar discotheek The Palace. En alles is helemaal Hollands in onze huisbar Aqua.

Voor een betaalbare vakantie moet je daar zijn!

Bekijk de andere jongerenreizen:
> Jongerenreizen, Jongerenvakantie 15+


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Oost-Europa en Balkan
> Jongerenreizen
> Reistips voor goedkope single reizen
> Single reizen Europa


Informatie over Hongarije

Hoofdstad: > Boedapest
Inwoners: ca. 9 miljoen
Taal: Hongaars
Valuta: Hongaarse forint > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Hongarije op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Theo
Theo

De singlevakantie was top! Was goed geregeld, prima hotel en reisleider deed het leuk. De groep singles waarmee we waren bepalen ook hoe de vakantie is. Heel leuk en goed vermaakt!
Verder kan ik er niet over hebben.

Age
Age

Super goed met Peter Langhout. Hotel goed en een fijne chaufeur. Een pracht kerel. Hij deed alles voor ons. En dat heb je nodig als single. Leuke groep mensen ook. We wandelden veel met elkaar en dat geeft toch iets extra’s.

Nog bedankt voor de heerlijke vakantie

Arwin K.
Arwin K.

Ik heb een busreis van Peter Langhout gemaakt naar Hongarije. Naar het Balatonmeer om precies te zijn. Onze chauffeur heette Johan en hij deed het meer dan goed. Leuke vent, niets was te veel. Het Balatonmeer was voor mij nieuw. Het is een schitterend meer met schoon en helder water. Je kunt er goed eten. Mooie natuur, het kon niet op. Op de terugweg kwamen we vast te zitten in de vluchtelingenstroom. We konden ons hotel in Duitsland daarom niet halen. Peter Langhout regelde voor ons een ander hotel in Oostenrijk. Ik heb al veel gereisd, maar ga zo weer… Read more »