Is golf jouw passie en ben je alleengaande? Single golfreizen!

Single Reizen Online

Wil je alleen op golfreis? Hier vind je single golf clinics en golfreizen naar Spanje, Portugal, Tunesië, Zuid-Afrika, Marokko en nog veel meer landen. Beleef jouw golf passie met andere singles en alleengaanden.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Pin High logo

Single Golfreizen van Pin High

> Bekijk single reis vanaf € 249

Single Golfreizen van Pin High naar PortugalGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Zelfs complete toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland, heel Europa en Tunesië. De golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Een prachtig aanbod van golfreizen speciaal voor de single en alleengaande. Bestemmingen in overvloed. Bekende golf bestemmingen zijn Spanje en Portugal. Voor een single golfvakantie dichtbij zijn er mooie reizen en golf clinics in Nederland en België.

Pin High als dé expert kent jouw golf wensen. Of het voordelig of zeer luxe moet zijn, weekendje of langere golfvakantie. Hier kan je als single goed terecht.

Meer over deze single reis


Tui Sportreizen logo

TUI Sports Golf

> Bekijk single reis vanaf € 732

Golfreizen voor singlesAls single geniet je van golf sportreizen. Je ontmoet gelijkgestemden, leert nieuwe vaardigheden en bouwt zelfvertrouwen op. Met bestemmingen binnen en buiten Europa, biedt het de perfecte mix van avontuur en gezelligheid. Ontdek, leer en ontmoet!

Compleet verzorgde golfreizen. Vlucht, vervoer golftas, luxe hotels, auto, greenfees en een keuze uit starttijden. Hier dus niet wachten. TUI biedt voordelige golfvakanties.

Bestemmingen van Spanje, Noord-Afrika tot Curaçao toe.

Meer over deze single reis


Primavera logo

Golfreizen naar Portugal van Primavera

> Bekijk single reis vanaf € 349

GolfreizenPrimavera is specialist voor reizen naar Portugal. De accommodaties zijn vaak afgestemd op de wat oudere single.

Portugal biedt de mooiste golfbanen van Europa en is daarom razend populair onder de golf liefhebbers. De banen liggen in de Algarve, een streek met het hele jaar door een heerlijk klimaat. Primavera Golfreizen biedt vakanties naar een selectie van mooie golfbanen aan.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over golf en golfreizen

> Golf.nl

Single Reizen Online

2.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments