Single Reizen Namibië Een beetje Duitsland in Afrika

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Namibië in Afrika. Dit land is een belevenis. De hoge duinen, overweldigende wildreservaten en de Duitse sfeer. Bezoek een beetje Duitsland in Afrika.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Groepsreis Safari van Kaap naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 3207

Single Safari NamibiëKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Met deze singlereis zult je Afrika ontdekken. De safari door wel 4 landen gaat door woestijnen, imposante duinen en parken. Je ontmoet Himba’s en Bosjesmannen.


Shoestring logo

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Beroemde hoge duinen van NamibiëDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Een avontuurlijke Zuid-Afrika reis van de Victoria Watervallen tot die zo hoge zandduinen aan de kust van Namibië.


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Namibië (rondreis Zuid-Afrika)

> Bekijk single reis vanaf € 2998

Rondreis NamibiëSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Met deze rondreis met Namibië als onderdeel verken je ook Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. We beginnen in Kaapstad en eindigen in Victoria. Dan hebben we met alle natuur en cultuur bezocht. Deze kampeerreis zal een grote indruk achterlaten.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakantie naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2495

Kom in contact met de bevolking van NamibiëDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We bezoeken Windhoek, het park Etosha met veel wild. De duinen van Sossusvlei. Fish river Canyon, Lüderitz en Epupa watervallen. Dit land is uniek met haar natuur en cultuur.


Travel Active logo

Wildlife en Travel in Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 1175

Behouden van de woestijn olifantTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten zijn het behouden van de woestijn olifant, opvangcentrum voor gewonde dieren en save our wildlife project.


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Namibië

Hoofdstad: > Windhoek
Inwoners: ca. 2,3 miljoen
Taal: Engels, Duits
Valuta: Namibische dollar, Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Namibië op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Namibië Een beetje Duitsland in Afrika

  1. Teun S.

    Het was een schitterende reis van Djoser door evenzo schitterende landen. Ik deed de groepsreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Victoriawatervallen. Complimenten voor onze reisleidster Marjan voor de goede en plezierige begeleiding van de reis. Ze houdt van het land en dat kun je merken.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.