Single Reizen Namibië naar een beetje Duitsland in Afrika

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Namibië in Afrika. Dit land is een belevenis. De hoge duinen en overweldigende wildreservaten maken het tot een uniek land. Maar ook het Duits koloniale verleden heeft haar sporen achtergelaten. Bezoek een beetje Duitsland in Afrika.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakantie naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 3195

Avontuurlijke Vakantie naar NamibiëDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

We bezoeken Windhoek, het park Etosha met veel wild. De duinen van Sossusvlei. Fish river Canyon, Lüderitz en Epupa watervallen. Dit land is uniek met haar natuur en (ook Duitse) cultuur.

Je kunt kiezen uit lodge/hotel- en kampeerreizen. De rondreizen gaan door Namibië alleen of met Namibië als onderdeel van de rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria watervallen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Kampeer- en Lodge Reis Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 3489

Single Kampeer- en Lodge Reis NamibiëSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

Met de kampeer rondreis in Namibië bezoek je een land van vreemde (en Duitse!) tegenstellingen. De hoge rode duinen van de Sossusvlei en de blauwe lucht. Namibië is bizar. Bij Walvisbaai zie je hele bijzondere rotsen, duinen en witte vlaktes en dan Duitse muziek in de straten. We ontmoeten de Himba’s. En zien pelsrobben, olifanten en jachtluipaarden. Met de lodge reis verblijf je in comfortabele hotels met zwembad.

Er zijn meer singlereizen naar Namibië. Een echte kampeerreis en twee rondreizen Zuidelijk Afrika.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Singlereis Zuidelijk Afrika in 3 weken

> Bekijk single reis vanaf € 2885

Singlereis Zuidelijk Afrika in 3 wekenSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Namibië is dun bevolkt. De natuur kan hier haar gang gaan, met prachtig dierenrijk. Namibië is fascinerend. De avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika doet o.m. de Victoria Watervallen en de hoge zandduinen aan de kust van Namibië aan.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 3695

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en explore reizen.

Een heel bijzondere rondreis gaat door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Van Victoriawatervallen naar de droge Kalahari, met olifanten en bokken. We ontdekken de Okavango delta, waar nijlpaarden zijn te zien. We maken gebruik van lodges en hotels.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten Wildlife in Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 1255

Vrijwilligerswerk Projecten Wildlife in Namibië5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Je kunt deelnemen aan Wildlife projecten. Het behouden van de woestijn olifant en opvangen van gewonde dieren en save our wildlife project.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Namibië

Hoofdstad: > Windhoek
Inwoners: ca. 2,3 miljoen
Taal: Engels, Duits
Valuta: Namibische dollar, Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Namibië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
J.
J.

Duinen van Namibie zijn super om te skydiven. Dat is ook zo in Devils pool in Zambia. Heb je wel een visum nodig. Shoestring regelt het allemaal. In Etosha zag ik een leeuw, die net een zebra had gevangen. Eng maar zo is het nu eenmaal in de wildernis. En Shoestring, weet dat 3 weken in een tentje slapen erg zwaar is. En nog iets neem wel dollars mee. Want je kunt soms alleen daarmee betalen. De single reis naar Namibië is mij ondanks het slapen erg goed bevallen.

Teun S.
Teun S.

Het was een schitterende reis van Djoser door evenzo schitterende landen. Ik deed de groepsreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Victoriawatervallen. Complimenten voor onze reisleidster Marjan voor de goede en plezierige begeleiding van de reis. Ze houdt van het land en dat kun je merken.