Single Reizen Namibië Een beetje Duitsland in Afrika

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Namibië in Afrika. Dit land is een belevenis. De hoge duinen, overweldigende wildreservaten en de Duitse sfeer. Bezoek een beetje Duitsland in Afrika.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakantie naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2495

Kom in contact met de bevolking van NamibiëDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We bezoeken Windhoek, het park Etosha met veel wild. De duinen van Sossusvlei. Fish river Canyon, Lüderitz en Epupa watervallen. Dit land is uniek met haar natuur en cultuur.


Shoestring logo

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

> Bekijk single reis vanaf € 2199

Beroemde hoge duinen van NamibiëDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Een avontuurlijke Zuid-Afrika reis van de Victoria Watervallen tot die zo hoge zandduinen aan de kust van Namibië.


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2298

Rondreis NamibiëSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Met deze rondreis met Namibië als onderdeel verken je ook Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. We beginnen in Kaapstad en eindigen in Victoria. Dan hebben we met alle natuur en cultuur bezocht. Deze kampeerreis zal een grote indruk achterlaten. Singlereizen alleen bestemd voor Namibië leid je naar de wouden van de Bushman. En kamperen is jouw wens? Hier kan het.


Baobab logo

Singlereizen naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2198

Je ontmoet de Bosjesmannen?Baobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Baobab biedt voor singles een luxe rondreis door het schitterende Namibië. We bezoeken Etosha Park, een traditioneel dorp. En we ontmoeten de bosjesmannen. Naast deze rondreis is er een kampeersafari!


Travel Active logo

Wildlife en Travel in Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 1315

Behouden van de woestijn olifantTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten zijn het behouden van de woestijn olifant, opvangcentrum voor gewonde dieren en save our wildlife project.


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Namibië

Hoofdstad: > Windhoek
Inwoners: ca. 2,3 miljoen
Taal: Engels, Duits
Valuta: Namibische dollar, Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Namibië op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Namibië Een beetje Duitsland in Afrika

  1. J.

    Duinen van Namibie zijn super om te skydiven. Dat is ook zo in Devils pool in Zambia. Heb je wel een visum nodig. Shoestring regelt het allemaal. In Etosha zag ik een leeuw, die net een zebra had gevangen. Eng maar zo is het nu eenmaal in de wildernis. En Shoestring, weet dat 3 weken in een tentje slapen erg zwaar is. En nog iets neem wel dollars mee. Want je kunt soms alleen daarmee betalen. De single reis naar Namibië is mij ondanks het slapen erg goed bevallen.

  2. Teun S.

    Het was een schitterende reis van Djoser door evenzo schitterende landen. Ik deed de groepsreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Victoriawatervallen. Complimenten voor onze reisleidster Marjan voor de goede en plezierige begeleiding van de reis. Ze houdt van het land en dat kun je merken.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.