Single Reizen Namibië Een beetje Duitsland in Afrika

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Namibië in Afrika. Dit land is een belevenis. De hoge duinen, overweldigende wildreservaten en de Duitse sfeer. Bezoek een beetje Duitsland in Afrika.

Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakantie naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2395

Kom in contact met de bevolking van NamibiëDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

We bezoeken Windhoek, het park Etosha met veel wild. De duinen van Sossusvlei. Fish river Canyon, Lüderitz en Epupa watervallen. Dit land is uniek met haar natuur en (ook Duitse) cultuur.

Je kunt kiezen uit lodge/hotel- en kampeerreizen. De rondreizen gaan door Namibië alleen of met Namibië als onderdeel van de rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria watervallen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Kampeerreis Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2298

Rondreis NamibiëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Met deze kampeer rondreis in Namibië bezoek je een land van vreemde (en Duitse!) tegenstellingen. De hoge rode duinen van de Sossusvlei en de blauwe lucht. Namibië is bizar. Bij Walvisbaai zie je hele bijzondere rotsen, duinen en witte vlaktes en dan Duitse muziek in de straten.

We ontmoeten de Himba’s. En zien pelsrobben, olifanten en jachtluipaarden.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Singlereis Zuidelijk Afrika in 3 weken

> Bekijk single reis vanaf € 2199

Beroemde hoge duinen van NamibiëDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Een avontuurlijke Zuid-Afrika reis van de Victoria Watervallen tot die zo hoge zandduinen aan de kust van Namibië.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Namibië, Botswana en Zimbabwe

> Bekijk single reis vanaf € 3599

Single reis naar NamibiëFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

We maken een hele bijzondere reis door Namibië, Botswana en Zimbabwe. We bezoeken de Okavango Delta met haar beroemde Big Five. In het Etosha National Park zien we de zebra, springbok en giraffe. We verblijven in luxe hotels.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Singlereizen naar Namibië

> Bekijk single reis vanaf € 2248

Je ontmoet de Bosjesmannen?Baobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Baobab biedt voor singles een luxe rondreis door het schitterende Namibië. We bezoeken Etosha Park, een traditioneel dorp. En we ontmoeten de bosjes mannen. Deze rondreis is een luxe kampeersafari!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk

> Bekijk single reis vanaf € 1250

Behouden van de woestijn olifantTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je bij aan het behoud van onze aarde.

De projecten zijn het behouden van de woestijn olifant, opvangcentrum voor gewonde dieren en save our wildlife project.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Zuid-Afrika
> Single reizen Tanzania, Kenia, Zanzibar en Oeganda
> Single reizen Madagascar en Mauritius
> Single reizen Kaapverdië
> Single reizen Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Namibië

Hoofdstad: > Windhoek
Inwoners: ca. 2,3 miljoen
Taal: Engels, Duits
Valuta: Namibische dollar, Zuid-Afrikaanse rand > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Namibië op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
J.
J.

Duinen van Namibie zijn super om te skydiven. Dat is ook zo in Devils pool in Zambia. Heb je wel een visum nodig. Shoestring regelt het allemaal. In Etosha zag ik een leeuw, die net een zebra had gevangen. Eng maar zo is het nu eenmaal in de wildernis. En Shoestring, weet dat 3 weken in een tentje slapen erg zwaar is. En nog iets neem wel dollars mee. Want je kunt soms alleen daarmee betalen. De single reis naar Namibië is mij ondanks het slapen erg goed bevallen.

Teun S.
Teun S.

Het was een schitterende reis van Djoser door evenzo schitterende landen. Ik deed de groepsreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Victoriawatervallen. Complimenten voor onze reisleidster Marjan voor de goede en plezierige begeleiding van de reis. Ze houdt van het land en dat kun je merken.